Dacă doriți să vă încântați oaspeții cu un desert delicios de casă care arată și are un gust la fel de bun precum vine de la o patiserie, atunci coaceți trandafiri de foietaj. Acestea sunt foarte rapide și ușor de pregătit și, în același timp, asigură un factor wow.

Cum puteți pregăti singuri trandafiri de foietaj?

Trandafiri Puf Prune Puff Prepara Reteta

Bucurați-vă de combinația de aluat crocant și fructe suculente

Trandafirii de foietaj coaceți ideea rețetei de fructe de vară

Trandafirii delicios, delicioși, realizați din foietaj sunt coapte de obicei cu mere, dar de fapt puteți folosi orice fel de fructe, cum ar fi caise, pere, piersici, prune, căpșuni etc. Luați doar fructe proaspete de sezon și bucurați-vă de acest deliciu culinar.

Trandafirii de mere sunt o variantă populară a trandafirilor puf

Trandafirii de foietaj coace mere ideea rețetei

Vă sugerăm să încercați următoarea rețetă pentru trandafiri de foietaj cu piersici și prune. Ambele tipuri de fructe pot fi găsite pe fiecare piață de fructe și legume vara și se potrivesc destul de bine în ceea ce privește gustul. Iată ideea noastră irezistibilă de rețetă …

Puteți face un desert atât de delicios rapid și ușor

Rețetă de coacere a trandafirilor de foietaj cu mere

Rețetă pentru trandafiri pufosi

Puteți coace aceste minunate trandafiri de foietaj cu prune și piersici rapid și ușor acasă. Puteți face acest lucru fără un motiv special. Sau ocazia poate fi o sărbătoare specială, cum ar fi un brunch festiv, un bufet de prăjituri sau o recepție de nuntă.

Bucurați-vă de crocanța foii de foietaj cu umplutura de fructe proaspete și un indiciu de gem.

Felii de foietaj și piersici învelite în formă de trandafir

Rețetă de mere trandafiri de foietaj

Notați următoarele înainte de a începe

Tăiați fructele în felii subțiri cu mâna și nu cu un tăietor de mandolină. Nu trebuie să curățați fructele.

Înfășurați feliile de fructe în folie alimentară și lăsați-le la cuptorul cu microunde câteva minute pentru a permite fructului să devină moale și maleabil și să nu se rupă când este rulat cu aluatul..

Trandafir cu o diferență

Coacerea trandafirilor de foietaj ușor

Aluatul pufos trebuie să rămână întotdeauna rece. Așa că pune aluatul cu care nu lucrezi la frigider. Și lăsați trandafirii de foietaj laminate finisate la frigider în timp ce îi pregătiți pe următorii.

Trandafiri din foietaj și fructe de vară

Trandafiri de puf de mere Coacă Rețetă de prune de piersică Trandafiri de mere trandafiri de foietaj coaceți ideea de rețetă de prune de piersici

Ingrediente:

  • foietaj
  • 2 prune mari, feliate subțire
  • Feliate subțire 2 piersici mari
  • 1/4 cană gem de caise
  • Glazura pentru praf

Garnisit cu ciocolata si alune

Trandafirii puf coace prune de piersici

Pregătire:

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C.

Așezați feliile de fructe într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și adăugați doar 2 linguri de apă, acoperiți castronul cu folie de plastic și lăsați-l în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 3 minute. Acest lucru face ca feliile de fructe să fie moi și maleabile. Alternativ, puteți să le căleți într-o tigaie cu o lingură de unt și să le acoperiți și să le încălziți la foc mic timp de aproximativ 3 minute până se înmoaie. Lăsați fructele să se răcească în frigider sau congelator.

Întindeți aluatul și tăiați-l în aproximativ 10-12 benzi, fiecare de aproximativ 4-5 cm lățime și 15 cm lungime. Cu cât dungile sunt mai lungi, cu atât trandafirii arată mai delicat.

Pregătește trandafiri de foietaj – pas cu pas

Idei de rețetă pentru prepararea trandafirilor de foietaj de prune cu piersici

De îndată ce fructele nu mai sunt fierbinți, luați o fâșie din aluat (puneți fâșiile rămase în frigider). Periați întreaga suprafață a aluatului de unt cu aproximativ o jumătate de linguriță de gem.

Apoi aranjați feliile de fructe pe jumătatea superioară a foii de foietaj. Asigurați-vă că feliile se suprapun întotdeauna ușor.

Suprapuneți feliile de fructe

Trandafirii de foietaj coaceți ideea rețetei de aluat

Îndoiți baza aluatului împreună și rulați aluatul strâns, astfel încât să devină o formă de trandafir.

Sigilați marginile cu puțină apă, astfel încât să se lipească.

Îndoiți foietajul și formați ca un trandafir

Rețetă de pregătire a trandafirilor cu puf de prune

Așezați trandafirul finit într-o formă de briose și păstrați-l la frigider în timp ce terminați ceilalți trandafiri puf.

Trandafirii terminați sunt coapte cel mai bine într-o tigaie de brioșe

Trandafirii de foietaj coaceți piersica prune brioșă de tablăTrandafirii de foietaj coacă ideea de rețetă

Coaceți trandafirii de foietaj în cuptorul preîncălzit timp de 15-20 de minute până când produsul de patiserie devine galben auriu și fructele sunt fragede..

Trandafirii cu fructe se consumă cel mai bine cald imediat după coacere și se pudrează cu puțin zahăr pudră sau se servesc cu puțină înghețată sau frișcă, dacă se dorește.

Decorați după dorință și bucurați-vă de cald

Rețetă trandafiri de foietaj cu trandafiri de mere

Puteți păstra trandafirii de foietaj într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la două zile sau în frigider până la trei până la patru zile.

poftă bună!

Trandafirii de foietaj coaceți ideea rețetei de fructe de sezon Trandafirii de foietaj coaceți ideea de rețetă de prune de piersici Rețetă de coacere a trandafirilor din foietaj de piersici Trandafiri de foietaj de prune cu piersici prăjită coapte rețetă