Cu toții adorăm vafele, indiferent dacă sunt garnisite cu quark și fructe de padure proaspete sau cu cireșe fierbinți și înghețată. Nu există sezon real sau rețetă finală pentru produsele populare de panificație. Pe tot parcursul anului, tineri și bătrâni așteaptă cu nerăbdare această ispită dulce, care este cel mai bine consumată proaspăt coaptă. Și pentru că vafele cauzează de zeci de ani o senzație de nesatiat, acest subiect merită atenția noastră deplină.

rețete de vafe înghețată de căpșuni zahăr colorat

Rețete și idei de vafe pentru vară

Nu pare încă vară, dar dacă starea de spirit este potrivită, putem începe vara fără căldură sau raze solare. Rețetele delicioase de vafe sunt întotdeauna utile pentru o vizită spontană sau un brunch planificat. Indiferent dacă preferați vafe consistente sau vafe clasice cu quark, este întotdeauna bine să aveți gata o mână de idei și sugestii de rețete, în caz că.

rețete de vafe înghețată de căpșuni afine

rețete de vafe înghețată de căpșuni unt zahăr pudră

Aluat de vafe ușor

Cu această rețetă simplă vă puteți coace în cele din urmă propriile vafe. Îți poți inspira prietenii cu propriile tale creații și să determini singur valoarea pentru sănătate a ingredientelor.

rețete de vafe sănătoase

Ingrediente:

100g unt

100g zahăr

3 ouă

100g făină

0,25g praf de copt

1 vârf de sare

150 ml lapte

1 pachet de zahăr vanilat

rețete de vafe înghețată cu căpșuni mic dejun sănătos

Pregătire: (cu sau fără fier de vafe)

Toate ingredientele sunt amestecate împreună pentru a forma o masă netedă și coapte în forma dorită până se obține un bronz popular. Vafele de la fierul de vafe sunt, desigur, fantastice și extrem de autentice, dar vă las alegerea în totalitate în seama dvs..

rețete de vafe sănătoase și consistente

rețete de vafe gem de înghețată de căpșuni

Vafe dulci sau sărate

Vafele pe care le iubim cu toții pot fi folosite atât ca desert, cât și ca parte principală a unui mic dejun plin. Vafele cu înghețată, cu Nutella, gem sau zahăr pudră sunt populare, dar și cu quark și fructe sau chiar cu smântână sau înghețată poți fi ispitit din când în când. Mai puțin cunoscute, dar foarte recomandate, sunt rețetele consistente de vafe oferite în multe restaurante moderne și cafenele cu vafe. O idee bună, rapidă și ușoară pentru un brunch de duminică ar fi vafe copioase cu spanac și slănină. Vegetarienii pot înlocui slănina cu brânză Halumi și pot garni cu o mulțime de rachete și semințe de cânepă. Încercați imediat rețeta atașată pentru aluat de vafe și veți veni imediat cu toppingul potrivit.

rețete de vafe înghețată cu căpșuni

vafe retete inghetata cu capsuni vafe consistente

Cele mai bune magazine și cafenele cu vafe

Există încă mulți oameni care ar prefera să facă totul singuri și să petreacă ore întregi la aragaz pentru prieteni și familie. Dar cei care preferă să călătorească și să descopere lucruri noi și bune ar trebui să noteze următoarele magazine și cafenele cu vafe.

rețete de vafe înghețată de căpșuni vară

Waffle Brothers / Berlin

www.wafflebrothers.de

Aici vă puteți bucura pe deplin de timpul liber în compania unei vafe belgiene și asigurați-vă că totul a fost proaspăt copt cu multă dragoste.

rețete de vafe înghețată copioasă

 Vafe& Prieteni / München

waffleandfriends.de

Zvonurile spun că acestea sunt cele mai bune vafe din capitala Bavariei. Aici se oferă și se bucură abilități fine de coacere. Dacă sunteți în căutarea unor creații de coacere tradiționale, dar foarte sofisticate, veți fi plăcut surprinși de acest magazin excelent.

rețete de vafe brunch zmeură sănătoasă

Coasta de Nord / Hamburg 

www.nordcoast-coffee.de

Dacă vă place să luați micul dejun până după-amiaza târziu și în liniște, ar trebui să vizitați Cafe Winklers Platz în frumosul oraș hanseatic Hamburg și, mai ales, să încercați mănușile superioare ale vafelor..

vafe retete capsuni inghetata capsuni

Iaurt congelat Foxberry / Köln 

Puteți experimenta întotdeauna ceva în Köln, dar ceea ce nu trebuie să ratați este această înghețată și, bineînțeles, vafele și acolo. Există, de asemenea, oferte mai mult decât suficiente delicioase pentru vegani!

rețete de vafe înghețată de căpșuni galbenă

 Vis Waffle / Hanovra

Hanovra este întotdeauna surprinzător, mai ales când vine vorba de tendințe. Fuziunea dintre tradițional și modern poate fi văzută foarte bine în acest magazin de vafe situat central. Ar trebui să te gândești în continuare cum să reziste acestei dulci tentații? Singura soluție ar fi să cedeze în fața ei.

Având în vedere acest lucru, vă dorim multă plăcere (cu sau fără creator de fericire)

rețete de vafe înghețată de căpșuni unt

rețete de vafe înghețată cu căpșuni mic dejun în pat sănătos