Står du inför det svåra beslutet att fortsätta utforma din karriärväg som arbetsgivare eller som egen företagare? Beräknar du dina potentiella inkomster och utgifter från morgon till kväll? Och får du ofta veta att du behöver en “vettig” webbplats? Du har redan så många frågor att svara på och så många ansvarsområden och du vet inte var du ska börja?

Men innan vi kommer till Webbplats skapande gå bort, vi skulle vilja ge dig något på vägen om relevansen av din webbplats och dig en del små knep förråda. Att vara välinformerad kan spara tid och pengar, och det är precis vad varje företagare vill ha idag.

skapa en webbplats 4

Första intrycket räknas

Först och främst bör det sägas att Internet närvaro är ett viktigt steg mot ett företags framgång. Vilken förväntning skulle du ha att få en egen webbplats byggd med vetskap om att den kunde nås av hela världen? Glöm inte heller att alla som besöker din webbplats är en potentiell kund.

Det första intrycket räknas och därför bör du arbeta noggrant och känsligt med detta första intryck som kallas webbplatsen.

Oavsett om du arbetar som fotograf, läkare, advokat eller frisör, underskatta inte potentialen i ditt företag eller vikten av din webbplats!

skapa en webbplats 2

Vilka kriterier ska en webbplats uppfylla??

Ditt företags webbplats bör i första hand ha en CI -design som motsvarar företagsprofilen och tilltalar besökare och potentiella kunder. För att överhuvudtaget kunna tala om design bör hemsidan ha bra, reducerad och användarvänlig funktionalitet.

skapa en webbplats 4

Vad ska kunden hitta på din webbplats?

Den bra webbdesignen är prisvärd, men för att kunna göra bra affärer och till och med få en beställning bör din webbplats framför allt vara informativ.

Innan du skapar din webbplats, tänk noga efter vilken information som skulle vara viktig för dina potentiella kunder, om du vill berätta mer om din tjänst och hålla dig kortfattad och avgörande.

skapa en webbplats

Vad kan en webbplats kosta?

Priset på en webbplats beror på många faktorer. Här hittar du de viktigaste punkterna som påverkar webbplatsens pris (och kvalitet):

Det första som räknas är storleken på en webbplats.

Den goda designen är alltid värd, men det ökar också priset på webbplatsen, särskilt om en professionell kommunikationsbyrå får i uppdrag att göra det.

Du bör fortfarande uppmärksamma webbplatsens prestanda eller, för att uttrycka det enkelt, på hur dina bilder och videor visas och om din webbplats kan laddas bra från vilken mobil enhet och webbläsare som helst i världen. För detta behöver du bra programmerare, vars timpris också ingår i beräkningen.

skapa en webbplats 3

SEO -optimering och hantering av sociala medier

För att din webbplats överhuvudtaget ska hittas av sökmotorerna skulle optimering av sökmotorer och sociala medier vara ett måste i alla fall. Sist men inte minst vill du hålla dina kunder informerade om de senaste nyheterna, det vill säga att någon alltid ska uppdatera informationen på din webbplats.

Efter denna detaljerade lista över tjänster som skulle vara relevanta för skapandet och underhållet av en webbplats kan vi grovt sammanställa en summa som kan verka gigantisk, men är välgrundad.

skapa webbplats 6

Goda nyheter för företagare

Den höga takten i media och teknik gör att många nya webbplatser snabbt ser gammaldags ut. Det växande behovet av webbplatser gör att en ny generation av tjänster kan växa, vars uppgift är att ta hänsyn till alla aspekter av ett företags närvaro på Internet.

Ha en webbplats skapad responsiv webbdesign

För en årlig prenumeration kan du få allt gjort av proffs varje dag och slutligen ta hand om viktigare saker. Skulle det inte bara vara underbart?

Bland annat kan du få din webbplats skapad på www.websitebutler.de, där allt arbete som rör webbplatsen utförs åt dig.

Med hjälp av den bifogade infografiken kan du själv avgöra hur uppdaterad (eller inte) din webbplats är för tillfället.

Med detta i åtanke önskar vi dig mycket roligt att bygga webbplatsen och massor av bra affärer!

                                                                                                                                               webbplatskontroll