Vill du styra och styra ditt hem genom din röst eller med en gest? Vill du att dina enheter ska säkra det som är nödvändigt för din komfort och att de gör något åt ​​det själva? Då vill du förmodligen ha ett smart hem och här är några högteknologiska innovationer från 2019 som tar dig närmare ditt drömhem.

Beröringsfria system finns här nu!

smarta hemsystem central enhet

Singlecue -Touch Free Smart Home Gadget

Denna innovation är en ny generation av prylar som styrs av gester. Detta gör att du kan ansluta till din TV och alla andra smarta enheter och styra dem på avstånd. Allt du behöver göra är att flytta fingret genom luften så kommer resultatet du vill ha.

Läs mer om detta i denna video  på engelska. Attityden till det är så otroligt enkelt!

Styr ditt hem intelligent!

smarta hemsystem mycket enkel innovation

Echo Dot – Smart Home

Tänk dig att så fort du går upp berättar en smart hemassistent allt du behöver veta om dina möten. Då slipper du slösa tid på Internet för att ta reda på när bussen är där. För att göra detta kan du fråga om det kommer att regna eller inte. Vad mer behöver du veta? Din Echo Dot Smart Home Assistant förbereder denna information åt dig på några sekunder. Den är också lätt att ta med sig och kan även användas på jobbet eller någon annanstans.

MySmartBlinds för bekväm inomhustemperatur och ljus 

perfekt för mörkare smarta hemsystem

Intelligent blackout med MySmartBlinds

Nu kommer vi till den senaste generationen av smarta blackout -lösningar. För varför måste du styra gardinerna för hand i en tid av automatisering? Med lösningen MySmartBlinds de kommer att öppna och stänga enligt vissa preferenser. Inte bara tiden på dagen, utan också ljuset och temperaturen används som faktorer.

EchoShow – den populära husassistenten för familjer

smarta hemsystem gör möten

EchoShow

Detta är en annan smart gadget som du kan styra utan att röra den. Gillar du att kombinera telefonsamtal med andra aktiviteter hemma? Nu kan du ringa någon medan du lagar mat eller diskar i köket! Denna innovation är särskilt populär bland barnfamiljer eftersom de kan vara till stor hjälp för att planera sin fritid. Med vissa program kan du till och med lära dig att rita eller måla från det. Slutligen kan du också observera andra rum genom anslutningen till andra smarta enheter. Vill du ladda upp din favoritmusik lika snabbt? Detta fungerar också med denna SmartHome -gadget.

Framtidens smarta hemmasäkerhet 

låsa intelligent smarta hemsystem

Ultraloq smart hemsäkerhet av den senaste generationen

Glömmer du eller förlorar du saker regelbundet? Lämna dina anställda eller hyresgäster lägenheten utan att lämna tillbaka nycklarna? Vill du veta när och av vem dörren öppnades? Behöver du extra säkerhet? Du är superförberedd på alla dessa situationer med innovationen Ultraloq!

Du kan nu styra ditt hem på avstånd!

smarta hemsystem för en smart enhet

Visa tv när den behöver vara snygg!

enkla rörliga smarta hemsystem