Trött på trassel med kablar när du laddar din mobiltelefon? Då ska du helt enkelt byta till trådlös laddning. Den goda nyheten är att det redan finns många alternativ tillgängliga för dig. Principen är relativt enkel och du vet det säkert redan från induktionskokaren. Här flyter dock den elektriska energin mellan de två spolarna, en i laddaren och en på baksidan av smarttelefonen. Allt du behöver göra är att placera telefonen på laddstationen och du är klar. Denna innovativa laddningsteknik har utvecklats mycket starkt på senare tid och stora företag som Starbucks har till exempel börjat integrera dem direkt i bord och fåtöljer. Så du kan bekvämt och enkelt ladda din smartphone och surfplatta över en doftande kopp kaffe och hålla dig online. Inte mindre intressant är DuPonts plan att införliva trådlös laddningsteknik i sin Corian -arbetsyta för det moderna köket. Som ett resultat kommer batteriet praktiskt taget alltid att vara fullt och mobiltelefonen kommer alltid att finnas till hands. Mycket praktiskt för passionerade kockar som inte kan hålla länge utan sin smartphone.

Ladda din mobiltelefon Köp en smartphone corian laddstation arbetsyta köksutrustning dupont

laddar mobiltelefon dupont corian laddstation dricker kaffe

Men när det gäller mobiltelefonvänliga möbler har Ikea helt klart prioritet. Den svenska möbelproducenten har sålt bord och lampor som innehåller en laddstation sedan den 15 april 2015 – en lyckad kombination av enkel, skandinavisk design och innovativ teknik. Möblerna ser helt normala ut och vid första anblicken skiljer det sig knappast från konventionella möbler. Bara en omgång plus visar användaren var laddstationen är – mycket snygg och diskret.

Ladda din mobiltelefon trådlöst trådlöst din smartphone Frukost ikea möbler

laddning mobiltelefon trådlös trådlös innovativ teknik möbler ikea

mobiltelefon laddar trådlös laddning ikea möbler ljus smartphone

Den trådlösa laddningsfunktionen är faktiskt bara tillgänglig på de nyare smartphones som Lumia 830 och Lumia 930 samt Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge. Google Nexus och bättre LG -smartphones är också redo för trådlös laddning. Äldre modeller kan också utrustas med ett speciellt skydd för trådlös laddning. Du kan hitta en av dessa på Ikea igen. Den säljs under namnet Vitahult.

Den bättre lösningen är definitivt att skaffa en helt ny mobiltelefon som har en trådlös laddningsfunktion. Och om du inte bara har tröttnat på röran med kablar, utan också mobiltelefonkontrakt och handpenningar, så borde du definitivt göra det köpa en ny mobiltelefon i avbetalningar, till exempel på telsol.de. Där hittar du ett stort utbud av smartphones från Samsung, Apple, Sony, LG eller HTC. Alla modeller är naturligtvis tillgängliga utan kontrakt och i delbetalningar. Så du förblir helt fri och flexibel. Glöm inte att uppmärksamma en befintlig trådlös laddningsfunktion! Ha kul att surfa!

mobiltelefon laddar trådlös laddning laddstation smartphone laptop

Ladda din mobiltelefon trådlöst Nokia lumia smartphone