A avea unghii frumoase nu este atât de ușor, mai ales atunci când ai multe treburi de uz casnic de făcut după muncă. Chiar și așa, există o serie de sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să vă bucurați mai mult de unghiile dvs. frumos pictate. Sigur, să-ți faci unghiile la salonul de înfrumusețare este mult mai ușor, dar vizitarea salonului la câteva săptămâni îți poate atinge cu adevărat bugetul. Deci, învață să-ți faci propria manichiură. Vopsirea unghiilor poate fi de fapt o briză dacă urmați aceste sfaturi profesionale …

Iată o modalitate excelentă de a vă vopsi unghiile în mod corespunzător

Vopsirea unghiilor Sfaturi și trucuri Vopsirea corectă a unghiilor

Vopsirea unghiilor: sfaturi și trucuri

Unghii Sfaturi și trucuri pentru culoarea unghiilor Cum să-ți pictezi corect unghiile

Îndepărtați-vă corect unghiile

Tehnica corectă pentru așezarea unghiilor este de a muta fișierul doar într-o direcție la un moment dat. Depunerea incorectă poate duce la fisuri, cojire și rupere.

Nu mutați fișierul înainte și înapoi

Vopsirea unghiilor Tehnica de depunere Sfaturi și trucuri Depunerea corectă

În loc să folosiți foarfece, tăiați-vă unghiile cu un tăietor de unghii

Vopsirea unghiilor Sfaturi și trucuri Folosiți tăietoare de unghii

Nu tăiați niciodată cuticula

Tăierea cuticulelor este foarte tentantă, dar de fapt face mult mai mult rău decât bine. Pentru a evita bacteriile sau infecțiile, folosiți un bețișor și puțină ulei pentru a vă împinge cuticulele înapoi.

Cremați cuticulele și împingeți-le înapoi

Vopsirea unghiilor Sfaturi și trucuri Cremați casa pentru unghii

Taie-ți unghiile

Singurul motiv pentru a ajunge la tăieturile pentru cuticule este să vă tăiați unghiile.

Nu agitați sticla de ojă

În loc să scuturați sticla de ojă, țineți-o în poziție verticală și rotiți-o înainte și înapoi între mâini. Acest lucru va împiedica formarea bulelor de aer la aplicarea vopselei.

Ai nevoie doar de trei lovituri cu pensula

Înainte de a începe să vă acoperiți unghiile cu lac, nu uitați că sunt necesare doar trei lovituri de perie pentru a acoperi o unghie. Începând de la baza unghiei, periați peria în mijloc, apoi la stânga și la dreapta de sus în jos și voilà!

Aplică corect oja!

Vopsirea unghiilor sfaturi și trucuri

Folosiți întotdeauna un strat de bază

Poate dura ceva mai mult, dar stratul de bază va ajuta oja să se lipească mai ușor, astfel încât manichiura dvs. să dureze câteva zile mai mult. De asemenea, previne petele de pe unghii.

Vă rog să nu uitați haina de bază

Vopsirea unghiilor Sfaturi și trucuri Folosiți haina de bază

Nu uita de top coat

Ai fi surprins de câte femei sări peste haina superioară. Te rog să nu fii unul dintre ei! Stratul superior este un pas foarte important atunci când vă vopsiți unghiile. Așadar, periați-l până la vârful unghiei pentru a include lacul.

Obțineți un strat superior 

Unghii unghii frumoase Sfaturi și trucuri Cum să-ți pictezi corect unghiile

Evitați să folosiți oje cu uscare rapidă

În timp ce o ojă cu uscare rapidă pare a fi mișcarea corectă de făcut, rețineți că lacurile de unghii cu uscare rapidă sunt de obicei încărcate cu ingrediente dure. Din această cauză, îți pot slăbi unghiile. Așadar, aveți răbdare și așteptați până când oja este complet uscată.

Produsele cu uscare rapidă nu sunt bune pentru unghiile tale

Faceți-vă propriile unghii acasă, vopsiți-vă corect unghiile

Oja se usucă mai repede în apă rece

Sună puțin ciudat, dar dacă puneți mâinile sub apă rece sau vă scufundați vârful degetelor în apă cu gheață timp de un minut sau două, oja dvs. se va usca considerabil mai repede. Așa că umpleți un castron mic cu apă rece și relaxați-vă.

Oja se usucă vizibil mai repede în apă rece

Vopsirea unghiilor sfaturi și trucuri apă rece

Apa fierbinte este un dușman natural al ojei

Vopsirea unghiilor sfaturi și trucuri unghii frumoase

Asigurați-vă că marginile unghiilor sunt curate

După ce vopsiți unghiile, curățați marginile unghiilor. Utilizați o perie de buze veche sau un tampon pentru urechi înmuiat într-un produs de îndepărtare a ojei pentru a curăța corect marginile unghiei.

Vopsiți unghiile și curățați marginile unghiilor

Creați-vă propriile unghii Sfaturi și trucuri Cum să vă vopsiți corect unghiile

Folosiți ulei pentru cuticule

O modalitate ușoară de a face ca unghiile să arate de parcă tocmai au ieșit din salonul de unghii este utilizarea uleiului pentru cuticule. Aplicați uleiul pe unghii după vopsire. Dacă ați lovit accidental ceva, uleiul va aluneca puțin, astfel încât oja să fie mai puțin deteriorată.

Depozitați-vă oja în mod corespunzător

Păstrarea ojei în frigider va dura mai mult, deoarece căldura și lumina directă a soarelui i-ar putea modifica consistența și culoarea.

Salvarea ojei vechi

Știi oja groasă și grasă care stă în dulapul tău de baie? El poate fi de fapt salvat. Puteți cumpăra diluant pentru oje la salonul de înfrumusețare local. Doar adăugați câteva picături la orice ojă prea groasă.

Economisiți oje vechi

Vopsirea unghiilor Sfaturi și trucuri Oja subțire