Există aceste teme pentru proiectarea pereților în care linia dintre banal și fascinant este atât de îngustă. Acest lucru se aplică probabil picturilor murale în format XXL cu reprezentări ale naturii. Poate că bunica avea deja așa ceva în apartament … Dar, pe de altă parte, sunt deseori atât de frumoși și aduc multă liniște și relaxare în casă! Chiar vrei să te descurci? În cele din urmă, este probabil o chestiune de punct de vedere dacă descrieți un astfel de design de perete ca fiind modern sau învechit. La urma urmei, datorită anumitor proceduri, poate fi chiar integrat într-un interior modern. Poate că ar fi și o provocare interesantă în contextul unui design eclectic. Să ne gândim mai mult la subiect împreună?

Multe modele de interior ar putea găsi un omolog în compozițiile de artă de perete

peisaj montan apă de perete

Picturile murale ca proiecție a designului interior

Toate imaginile pe care vi le prezentăm în acest articol merită atenția dvs. pur și simplu datorită peisajelor frumoase. Credem că selecția ar fi destul de dificilă. Când vine vorba de integrarea lor în interior, vă putem ajuta cu câteva clasificări și indicii.

Aruncați o privire mai atentă asupra primului nostru exemplu: această compoziție ar putea, printre altele, să corespundă distribuției mobilierului în interior. Dacă realizați o comparație între designul casei și imaginile de perete în format XXL, efectul arată foarte modern, original și uneori chiar ingenios. Desigur, ar fi mult mai bine dacă ați selecta și un peisaj care se potrivește cu paleta dvs. de culori.

Cu un astfel de design de perete, vă puteți lumina și extinde camera

peisaj lacustre cu arta de perete

Reprezentări ale naturii cu o perspectivă largă

Locuirea în spații mici este una dintre cele mai mari provocări ale designului interior modern. Și chiar și în încăperi mai mari doriți să obțineți un caracter mai deschis. Atașarea picturilor murale cu perspective atât de largi ca în imaginea de mai sus ar putea fi foarte utilă. Puteți stabili chiar care dintre dimensiunile camerei să subliniați. Ai mult spațiu pentru gândirea creativă, nu crezi? În exemplul de mai sus, vă recomandăm să instalați partea de mare aproape de peretele ferestrei unei camere. Designul tavanului trebuie să se armonizeze cu nuanțele cerului. Dacă urmați aceste criterii, camera dvs. va arăta mai luminoasă, mai largă și chiar mai înaltă!

Florile albe din prim-plan ar putea pune accent în cameră

lac cu artă de perete natură

Visează în fiecare zi!

Visele unei persoane își fac viața specială. Acest lucru se poate aplica și designului interior modern, dacă asta doriți. Sunt călătoriile lungi cu avionul sau locurile de vacanță îndepărtate ceea ce te inspiră cu adevărat în viața ta? Arată-l apoi cu un design îndrăzneț al peretelui. Subiectele posibile sunt foarte multe. Picturile murale de aeroport în format XXL precum exemplul de mai jos ar fi cele mai potrivite pentru mulți oameni! Și în ceea ce privește culorile, o astfel de imagine ar fi în mod ideal înscrisă în orice design interior.

Faceți din visul dvs. tema designului pereților!

avioane idee artă de perete

Minimalism în compoziție

Chiar și picturile murale pline de culori multiple pot fi privite ca un design modern de perete. Dar în următoarele trei exemple, nu ar trebui să arătăm nicio îndoială în acest sens. Unul arată minimalism în compoziție, aspectul sculptural modern al obiectelor individuale și o selecție adecvată de culori și nuanțe. Rămâne doar să găsești o pictură murală care să se potrivească formelor și nuanțelor interiorului tău.

Culorile din această imagine sunt tipice designului interior modern

mare artă de perete stilizată peisaj

Imagini de perete în format XXL și design interior modern

Prin urmare, picturile murale sunt în mod special înscrise într-o instalație modernă dacă par a fi o parte integrantă a conceptului general. Am enumerat câteva metode și idei posibile care pot face acest lucru să funcționeze. Aceasta include corespondența dintre compoziția mobilierului și reprezentarea imaginii. Extinderea și accentuarea anumitor perspective, precum și iluminarea camerei ar fi în continuare mari posibilități. Detaliile din picturile murale pot continua să adauge accentuare camerei. Potrivirea în forme și culori între acestea și designul interior este absolut obligatorie! Având în vedere toate acestea, alegeți pictura murală de dimensiuni plus potrivite pentru dvs. dintre toate exemplele frumoase!

 Picturile de acest tip ar fi deosebit de potrivite pentru camerele de oaspeți sau pentru copii. Găsiți și asta?

mare artă de perete pentru biciclete

Minimalismul în compoziție face ca picturile murale să fie moderne

copac de artă de perete la apus

Ce efect ar avea un astfel de design de perete în camera ta?

pădure în toamnă artă de perete

O altă idee grozavă de imagine de perete pentru creșă!

artă de perete baloane aer

Care este orașul tău de vis și ți-ai putea imagina acest lucru ca pe o temă de proiectare a pereților?

apă de canal de artă de perete

peisaj sudic de artă de perete

Picturile murale naturaliste au adesea un efect foarte calmant. Cine nu are nevoie astăzi de asta?

artă de perete cascadă mică

… Și astfel vă scufundați în liniștea junglei datorită propriului design de perete

artă de perete natura și pământul

Efectele de iluminare interesante din natură sunt o temă populară pentru picturile murale

artă de perete cascade frumoase

artă de perete nivelul apei lacului

răsărit de artă de perete frumos

În cele din urmă, trei idei fabuloase pentru extinderea spațiului!artă de perete câmpuri grozave

artă de perete mare nivel al apei

apă de artă de perete și pod