Culoare pantone excelentă pentru designul interior 2017

Cunoașteți deja culoarea Pantone a anului? Vrei paleta de culori perfectă pentru casa ta în 2017? Acesta este Greenery – o nuanță modernă de verde, care este blândă, calmă și romantică în același timp. Dar acesta nu este în mod clar stilul tuturor. Experții Pantone sunt conștienți de acest lucru. Echipa creativă Pantone are de oferit noi nuanțe care vor rămâne relevante pentru anul următor.

Culorile dezactivate ca tendință generală

culoare pantone design interior 2017 idei trendy anul nou

În general, culorile anului 2017 sunt dezactivate, pline de nuanțe discrete și pământești. Exemple tipice sunt conopida și alunul. Acestea sunt îmbogățite de culori primare, cum ar fi lapis albastru și galben de vacă. Sunt proaspete, romantice, dor și inspirate întotdeauna de obiecte reale din natură.

Dar să ne uităm la lista completă acum!

Culoare Pantone – Verde varză

culoare pantone design interior 2017 idei trendy

Pe lângă verdeață, Kale este cealaltă culoare foarte semnificativă, potrivit Pantone. Dacă prima arată un caracter mai urban, cea de-a doua nuanță este clar ancorată în natură și poartă dorul de aer liber în țară. Culoarea, așa cum sugerează și numele, se bazează pe legume verzi – varză. Vă recomandăm Kale ca fundal și poate fi combinat cu practic toate accentele actuale, iar efectele posibile sunt aproape infinite.

Culoarea este potrivită pentru toate anotimpurile, dar simbolizează vara târziu.

Culoarea pantonei – alun

culoare pantone design interior 2017 idei trendy design an nou

Aceasta este probabil cea mai practică alegere dintre toate culorile Pantone. În același timp, radiază suficientă căldură și aduce confort, siguranță și securitate în atmosferă. Merge bine cu deco și designul interior al tuturor anotimpurilor, dar primăvara va fi deosebit de actuală.

Culoare pantone – coada roz

culoare pantone design interior amenajare la modă paletă de culori interior

Dacă vrei să atragi atenția, creează o atmosferă tropicală și exuberantă în casa ta, atunci alege Pink Yarrow. Dacă aveți nevoie de accente îndrăznețe, aceasta este alegerea potrivită. Culoarea este potrivită în special de la mijlocul verii și poate oferi dispoziție și varietate chiar și în sezonul de iarnă.

Culoare Pantone Greenery

design interior culoare pantone 2017 idei trendy design paleta de culori interior

Verdele este culoarea anului 2017 conform Pantone. Căutarea apropierii de natură și modernitate sunt combinate în mod unic aici. O alegere perfectă pentru tendințele actuale ale vieții urbane care doresc să atragă și mai multă sănătate, dar și stil din zonele verzi.

Culoare Pantone – Dogwood roz

culoare pantone design interior 2017 idei trendy anul nou

Căutați culoarea actuală perfectă pentru creșa unei fete? Este o alegere potrivită, cu aura potrivită pentru inocență. La rândul său, personajul subtil promovează relaxarea și, astfel, promovează și munca creativă. Culoarea are o strălucire aparte și acest lucru alungă plictiseala, care nu ar trebui să fie nici în camera copiilor.

Pale Dogwood este potrivit și pentru alte camere și este practic pentru toate anotimpurile.

Culoare pantone albastru deschis

culoare pantone design interior 2017 idei trendy design nou an amenajare combinație de culori

Alături de Pink Yerrow, aceasta este cealaltă dintre culorile exotice Pantone din acest an. Dar aduce mult mai multă răcorire și răceală. Acesta exprimă dorința de schimbare și este potrivit pentru toți cei care au schimbarea ca motto de viață.

Culoarea invită minunat mediul natural frumos și pitoresc în casa ta și, prin urmare, este potrivită pentru case și apartamente cu vederi fantastice.

Culoare pantone – roșu foc

design interior culoare pantone 2017 idei de design interior la modă

Poate că aceasta este o culoare Pantone cea mai apropiată de clasic. Baza sa este roșie și astfel asigură vioiciune, mișcare, dar totul este plin de căldură senzuală.

Culoare pantone albastru lapis

culoare pantone design interior 2017 idei trendy design nou an amenajare paletă de culori lapis

Energie și putere – acestea sunt două aspecte diferite ale vietii și sunt incluse în albastru lapis – o altă culoare Pantone grozavă pentru 2017. De asemenea, o alegere clasică care va rămâne actuală tot timpul anului.

Culoare Pantone – Primrose Yellow

culoare pantone design interior idei trendy amenajare design nou an

Vă recomandăm această nuanță ca fiind ideală pentru setarea de accente într-un mediu modern. Poate servi și ca fundal, dar în sufragerie sau în bucătărie – unde vioiciunea și tensiunea pot fi utile pe termen lung.

Culoare pantone Niagara

Camera de zi rece Vopsea culoare Culoare cameră de zi modernă cu culori de vopsea albastră Idei de vopsea pentru cameră - Design masă de cafea

Întreaga paletă de culori este prea emoțională pentru tine? Nu vă faceți griji, există, de asemenea, o selecție practică și foarte familiară a culorilor Pantone pentru 2017. Este, de asemenea, foarte chic (la fel ca toate culorile din denim). Este vorba despre Niagara – umbrirea. În funcție de aplicație, poate apărea contemplativ, cum ar fi peisajul cascadei sau ușor – ca cerul.

Selecția institutului de culori Pantone pentru 2017 se bazează pe un sondaj realizat de designeri la New York Fashion Week. Au fost incluse și părerile jurnaliștilor și dealerilor și ale altor entuziaști ai modei.

Această paletă de culori corespunde și atitudinii tale pentru anul care vine 2017?

Dormi confortabil lângă plajă, înconjurat de culori fine

culoarea pantone design interior 2017 idei trendy design nou an amenajare paletă de culori

Culori subtile care au un efect calmant

design pantone color interior 2017 idei trendy design nou an amenajare paleta de culori interior

Combinație modernă de culori cu elemente rustice

culoarea pantone design interior amenajare la modă design interior