trucuri de design de grădină și sfaturi de floarea-soarelui

Trucuri și sfaturi pentru proiectarea grădinilor – tăiați regulat tulpinile plantelor!

Întotdeauna doriți să vă păstrați grădina ordonată, printr-o întreținere regulată, astfel încât să arate frumos și chiar atractiv! Da, uneori nu este o sarcină ușoară, dar suntem bucuroși să vă ajutăm să o rezolvați!

Una dintre primele reguli pe care trebuie să le respectați este: tăiați regulat tulpinile plantelor!

Acest lucru contribuie semnificativ la aspectul bun al grădinii dvs.! Trunchierea se referă la îndepărtarea plantelor sau tulpinilor selective. Rezultatul final este o grădină eficientă și sănătoasă.

Trucuri și sfaturi pentru proiectarea grădinilor – acest lucru contribuie semnificativ la aspectul bun al grădinii tale!

trucuri de design de grădină și sfaturi plante au înflorit

Dacă grădina dvs. conține plante susceptibile la mucegai, cum ar fi plante perene precum phlox sau Monarda didyma, trebuie să asigurați o circulație adecvată a aerului pentru a preveni formarea ciupercii. Este vorba de tăierea regulată a buștenilor aproape de sol. Această operațiune nu dăunează în niciun fel triburilor rămase, dimpotrivă, cu siguranță nu sunt atacate de nicio boală. De asemenea, trebuie să repetați în mod regulat această operațiune, deoarece mucegaiul este foarte încăpățânat, odată ce se instalează, este foarte dificil de îndepărtat fără substanțe chimice.

Atunci grădina dvs. va arăta din nou sănătoasă și atractivă!

sfaturi despre grădinărit transplantarea florilor

O modalitate ușoară de a subția plantele este de a vedea lăstari noi și muguri în primăvară. Dacă apar strânse, tăiați fiecare bucată până la centrul lemnului.

Deadheading este un termen sunet întunecat care descrie tăierea capetelor moarte neatractive ale florilor din paturi. Cu ofilirea nu este necesar, dar dacă doriți să prelungiți timpul de înflorire și să asigurați mai multă prospețime și curățenie în grădina dvs., atunci trebuie să luați și să îndepărtați în mod regulat florile ofilite de deasupra. Atunci grădina dvs. va arăta din nou sănătoasă și atractivă!

Faceți-vă timp să lucrați în grădină în mod regulat

trucuri și sfaturi de grădinărit îndrăznesc instrument de grădinărit

Majoritatea plantelor sunt programate genetic pentru a produce semințe. De îndată ce semințele sunt produse, funcționarea, funcția este completă, iar planta poate fie să se ofilească, fie să rămână pur și simplu o plantă verde. Dacă tăiați florile înainte ca semințele să apară, planta va produce alte flori pentru a vă atinge obiectivul. Gloria creșterii moderne a plantelor este crearea de soiuri sterile. Dacă doriți să reduceți impasul din grădina dvs., alegeți soiuri sterile.

Tăiați regulat tulpinile care sunt aproape de sol

trucuri și sfaturi pentru proiectarea grădinii îndrăznesc instrumentele de grădinărit

Frumos atrăgător în grădină  

trucuri și sfaturi de proiectare a grădinii plantarea ghivecelor de floriBucurați-vă de grădinărit pentru doi 

trucuri și sfaturi pentru grădinărit transplantarea grădinăritului