Un decor perfect pentru grădină

Căutați idei inteligente pentru un design original de grădină? Se întâmplă să aveți o bicicletă veche care nu mai este necesară? În loc să aruncați acest lucru, îl puteți readuce la viață și îl puteți pune într-un rol nou și destul de interesant. Deși magazinele de decorațiuni sunt supraaglomerate cu nenumărate biciclete decorative în diferite culori și forme la începutul primăverii, aceste produse nu pot fi comparate cu decorațiunile de grădină făcute în casă! Pur și simplu puneți-vă întregul suflet în realizarea unei decorațiuni unice și dezvoltați-vă întregul potențial artistic!

Decorați pur și simplu bicicleta cu plante colorate și ghivece suspendate și transformați-o într-un element decorativ elegant și la modă. Chiar dacă mai aveți doar piese individuale de bicicletă, le puteți integra cu măiestrie în curte.

Această bicicletă decorativă colorată servește ca un punct de atracție

bicicleta unei fete ca decor de grădină

Pentru a arăta ca o operă de artă cu adevărat originală și uimitoare, bicicleta trebuie mai întâi curățată temeinic de murdăria, praful și rugina depuse. După aceea, îi puteți picta orice culoare plină de culoare sau pur și simplu experimentați cu îndrăzneală cu diferite combinații de culori. Puneți coșuri de flori și ghivece direct pe ghidon, suport pentru bagaje și scaun și bucurați-vă de rezultatul obținut!

Vă întrebați ce se poate face cu vechile anvelope de bicicletă? Acestea pot fi așezate între flori, astfel încât plantele verzi să se înfășoare direct în jurul anvelopelor și să creeze un efect uimitor – în această îmbrățișare tandră natura și tehnologia se împletesc și devin un captiv de ochi absolut! În plus, ai putea, de exemplu, să faci o masă mobilă de grădină și să-i inviți pe toți prietenii la o minunată petrecere la grătar în grădină!

Tip Sfat suplimentar: Vă prezentăm designul neobișnuit al artistului englez Bill W. Saunders; masa este expusă în Muzeul de Artă Pasedena și este disponibilă la prețul „mic” de 2.050.000 euro! Cu toate acestea, designul este ușor de imitat, mai ales de tâmplarii pricepuți și înzestrați dintre voi!

masă de grădină din lemn și piese pentru biciclete

Tip Sfat suplimentar: Dacă nu aveți încredere în dvs. pentru a face această sarcină de bricolaj, atunci puteți obține masa de grădină perfectă pe anvelopele de bicicletă la un preț corect, fără prea multe agitații. Italienii licitau un design revoluționar, care poate fi integrat în căminul confortabil iarna, precum și în grădina colorată de vară. Aceste produse ușor de utilizat și practice de cea mai înaltă calitate pot fi găsite în 11 magazine din Berlin și în total 96 de magazine la nivel național!

masă de bicicletă deco pentru acasă

Vă lăsăm să vă inspirați și mai mult din imaginile din galeria noastră și suntem siguri că veți pune în practică toată creativitatea și ideile inovatoare în cel mai bun mod posibil!

Verde este culoarea naturii și, prin urmare, simbolizează renașterea florei înconjurătoare

poate fi, de asemenea, integrat într-o cameră mică

Amenajarea teritoriului nu a fost niciodată atât de distractivă!

integrează bicicleta în grădină

Bicicleta Deco – cu cât este mai colorată, cu atât mai bună și mai atmosferică! 

un decor atractiv cu o bicicletă

Primăvara este deja aici!

un design creativ de grădină

Bicicleta Deco – fluture, chestia ta mică!

o bicicletă ușor diferită

Bicicleta Deco – designul grădinii ușor!

un suport original pentru ghivece

o bicicletă albă în grădină

bicicleta ca decor original de grădină

decorarea bicicletei gradina

decorați bicicleta și așezați-o în grădină

gradina colorata cu decor

colorat și atmosferic

ascuns în flori

bicicleta roșie în grădinăsricken și acoperiți bicicleta

Designul grădinii ușor și plăcut

bicicletă deco în grădină

decora bicicleta ca o floare

anvelopele pentru biciclete ca decor unic de grădină