Presupunem că titlul articolului nostru de astăzi ar putea suna foarte promițător pentru mulți cititori. Acum, când te uiți pe fereastră și vezi cerul înnorat, înnorat, ești sigur că te vei simți puțin deprimat. Încă din primele zile ale lunii septembrie a plouat aproape în toată Germania, iar soarele nu prea vine. Așa este, dar putem spera la o vreme mai bună până la sfârșitul lunii. Deși nu avem una reală vara indiana  în această țară, putem continua să ne îngrijim grădina atunci când soarele este puțin mai mult și să admirăm minunatele flori de afară. Din Hmoștenesc în grădină poate fi cu adevărat colorat, plin de culori puternice și forme unice. Toamna este acum momentul perfect pentru a descoperi frumusețea lucrurilor mici, pentru a pregăti zona în aer liber pentru sezonul rece, pentru a avea grijă de florile colorate de toamnă și pentru a planta noi flori de primăvară.

 Toamna în grădină – acum este timpul recoltei!

Toamna în grădină flori colorate de toamnă

Mulți oameni cred că atunci când devine mai răcoros, nu vor avea mult de lucru în grădină. Dar acest lucru nu este adevărat, deoarece există încă multă grădinărit de făcut în toamnă. Ridică-ți mânecile din nou și fii pregătit pentru sarcini noi. Acest sezon nu este încă o perioadă de odihnă pentru florile de grădină, arbuști și copaci.

Au nevoie de îngrijirea ta și știu cel mai bine cum să le mulțumească pentru asta anul viitor. Astăzi ne concentrăm pe cele mai frumoase flori de grădină. În acest articol, vrem să aruncăm voalul colorat pe grădină și să arătăm partea sa cea mai bună. Veți fi cu siguranță plăcut surprinși acolo unde există întotdeauna o mulțime de farmec natural de găsit afară. Da, toamna în grădină ascunde atât de multă frumusețe naturală!

Acum există liniște și liniște în grădină.

Grădină toamna

  • Toamna strălucește în culori calde în grădină

După sfârșitul verii, cu siguranță nu ar trebui să fie gol și plictisitor afară. Dar dimpotrivă! Toamna în grădină oferă un adevărat spectacol de culoare. Acesta este timpul florilor de toamnă. Unii încep acum să înflorească și vor rezista până la primul îngheț. Au forme și culori diferite, dar ne încântă întotdeauna cu frumusețea lor naturală. Gladiolele concurează cu daliile și se luptă reciproc pentru atenția noastră. Florile sale frumoase sunt colorate în tonuri foarte diferite – de la alb la galben și portocaliu la roșu și violet și atrag atenția tuturor. În plus, asterii și crizantemele strălucesc în competiție. Paleta lor de culori este largă și conține nuanțe foarte blânde de albastru, violet și roz. Și gălbenele sunt ca cireașa de pe tort toamna în grădină, deoarece culorile lor galbene strălucitoare aduc multă dispoziție veselă și joie de vivre în grădina de toamnă.

Iarbele de culoare toamnă sunt cel mai bun fundal pentru frumusețea florilor de toamnă

gradina de toamna floare-planta-design

Sperăm că aveți și unele tipuri de iarbă în zona dvs. în aer liber, deoarece acestea oferă cel mai bun fundal pentru florile de grădină și scot în evidență culorile calde și bogate ale frumuseților din grădină în avantajul lor. Iarba de dune americane, iarba de prerie și iarba de diamant fură acum spectacolul afară. Vă puteți imagina ceva mai frumos în grădina de toamnă??

Dacă vrei să ai o grădină frumoasă primăvara viitoare, pune becurile și becurile în pământ toamna

decor de gradina toamna

  • Toamna în grădină este cel mai bun moment pentru plantarea bulbilor și bulbilor noi

Grădinarii isteți hobby se străduiesc în permanență să se asigure că grădinile lor arată frumos, primitor și tentant în toate anotimpurile. Toamna se gândesc la primăvara care vine și planifică înainte. Acum este cel mai bun moment pentru a planta flori cu bulbi și bulbi. Alegeți numai tuberculi uscați, nedeteriorați și plasați-i într-un sol bogat în nutrienți și bine drenat. Adăugați îngrășământ, marcați cu bețișoare locurile în care vă puteți aștepta la primele flori primăvara. Desigur, trebuie să mai udați acest lucru toamna, dar evitați eventualele înmuieri, deoarece ar putea duce la putregai. Și nu asta vrea un grădinar pasionat, nu? Adâncimea de plantare și distanța dintre bulbi depind de tipul de floare. Trebuie să aflați mai multe despre acest lucru înainte de a începe să plantați tuberculii și bulbii.

Puneți numai bulbi de flori sănătoși și uscați

Toamna în grădină becuri becuri

În general, florile timpurii sunt plantate în grădină toamna, de exemplu ghiocei delicate, zambile viu colorate, narcise galbene și albe, lalele colorate și bujori de tufiș. Acestea nu sunt descurajate de iarna rece și ne arată formele și culorile lor minunate la începutul primăverii. Nu uitați să plantați tufe noi de trandafiri în această toamnă, apoi veți avea un tufiș de trandafiri nou primăvara. Trandafirii frumoși aduc mai multă culoare și aromă în grădină și o fac o oază de bunăstare. Dacă vrei să te bucuri de splendoarea florilor de grădină în câteva luni, trebuie să acționezi acum. Sau vrei să vezi imediat rezultatele grădinăritului tău? Apoi vă sfătuim să plantați crocuri de toamnă acum, apoi vor înflori în grădină în octombrie și vor fi un deliciu pentru ochi. Galbenul și violetul lor puternic introduc o linie colorată în zona în aer liber chiar înainte de apariția iernii.

Tunderea în toamnă promovează creșterea plantelor de grădină

  • Foarfecele sunt folosite și în grădină toamna

Toamna în grădină nu înseamnă doar flori unice și culori izbitoare ale florilor de grădină. Asta înseamnă încă multă muncă de grădinărit până când vremea de afară este încă plăcut de răcoroasă. Toamna este momentul ideal pentru a tăia gardurile vii, trandafirii și lavanda. Deci curajează foarfeca și treci la treabă. O zi însorită și călduță ar fi foarte potrivită pentru acest obiectiv. În primul rând, vă veți distra mai mult lucrând la soare, iar al doilea, tăierea la temperaturi scăzute ar putea dăuna plantelor. Grădinarii cu experiență știu că plantele de grădină au nevoie de această tăiere, astfel încât să capete o nouă rezistență și să formeze lăstari puternici în anul următor. Gardul viu trebuie să fie tăiat artistic și modelat, astfel încât să continue să arate bine în grădină. Pentru arbuști și flori, tăiați ramuri subțiri aproape de trunchi. Toamna îndepărtați și crenguțele și ramurile moarte și bolnave.

Tunderea în toamnă ajută plantele de grădină să capete o nouă forță pentru anul care vine

Cad în grădină tăierea plantelor de grădină

Acum puteți, de asemenea, să tăiați trandafirii cățărători și să legați lăstarii, astfel încât să nu fie deteriorați de vânt și furtună. Lavanda este tăiată la noii lăstari. Plantele perene ar trebui, de asemenea, tăiate imediat după ce s-au estompat, de exemplu, acest lucru se face cu lumânările splendide. Așa că au mai multă forță în anul următor și ne încântă cu noi flori.

După cum puteți vedea, aveți mâinile pline în grădină toamna. Dar dacă urmați sfaturile noastre, vă puteți pregăti în mod corespunzător grădina pentru primăvara care vine. Munca dvs. actuală va da cu siguranță roade în câteva luni.

Splendoarea florilor din primăvara care urmează trebuie pregătită în grădină în această toamnă

Idei de decor din grădină toamna

Bucurați-vă de culorile minunate ale florilor de toamnă în grădină!

Toamna în grădină Flori de toamnă

Lasă-te surprins de formele și culorile florilor de toamnă!

Toamna în grădină mari flori de toamnă

 Toamna poate fi atât de colorată și frumoasă în grădină!

Toamna în grădina plină de coș de flori

Crizantemele și dovleceii sunt o parte inseparabilă a decorației de toamnă

Crizanteme de decor de grădină de toamnă

Crocusul de toamnă cu culorile sale grozave este un adevărat punct de atracție în grădină

Toamna în grădină Crocuri de toamnă

Lumânările splendide trebuie tăiate în toamnă

Lumanari de toamna in gradina

Tagetele sunt puncte culminante speciale în grădina de toamnă

Grădina de toamnă

… și crocusurile de toamnă

Crocuri de grădină de toamnă

Acum trebuie să vă pregătiți grădina pentru sezonul rece care vine

Toamna curată în grădină