stai întotdeauna răcoros în grădina florilor magenta

Stai întotdeauna răcoros în grădină

În august, grădina dvs. va fi plină de flori, iar fluturii flutură din floare în floare în această frumoasă mare de culori. Nu numai că arată frumos, ci și miroase minunat, nu-i așa? Da, dar există întotdeauna multe de făcut într-o grădină ca aceasta. Dacă doriți să vă bucurați de această frumusețe colorată la sfârșitul verii și toamna, atunci ar trebui să aveți grijă de florile de grădină acum la sfârșitul lunii august – fertilizați-le și udați-le corespunzător.

De asemenea, trebuie să vă pregătiți grădina pentru lunile mai reci din viitor. Iată câteva sfaturi ale arhitecților populari peisagistici:

Ce sfătuiești? Ce să faci în grădină în august?

1. Trandafirii, margaretele, margaretele de grădină sau margaretele de vară, daliile și alte plante care vor înflori vara au acum nevoie de îngrijirea ta. Îndepărtați florile moarte pentru a înveseli plantele și încurajați-le să încolțească muguri noi. În felul acesta le dai florilor energie nouă.

Un îngrășământ compus echilibrat este utilizat o dată pe săptămână pentru a fertiliza aceste flori

rămâneți mereu răcoros în grădina frumoasă mare de margarit

2. Odată un loc de dune cu vânt, Golden Gate Park din California este acum o vitrină de floră din întreaga lume. Cum ai făcut asta? Flori frumoase din Africa de Sud și, de asemenea, din părțile de nord ale globului prosperă aici. Costurile ridicate de întreținere merită fiecare încercare, spun experții. Ceea ce aveți nevoie este un sol perfect permeabil și un climat perfect – niciodată nu este prea cald pe coastă!

O splendoare a florilor în tonuri însorite

rămâneți mereu răcoros în grădina californiană galben portocaliu splendid

Deci, plantele dvs. în ghiveci par deja „obosite” și ofilite? Apoi, aveți nevoie de un îngrășământ universal care durează aproximativ trei luni sau de un îngrășământ lichid la fiecare două săptămâni.

Veți fi recompensat cu flori mai mari

rămâneți întotdeauna răcoros în grădină, căzi cu flori magenta albastru cobalt

3. Căldura din august cu siguranță nu vă permite să faceți ceva cu florile de grădină din grădina dvs. chiar acum – și nu trebuie să faceți asta deloc. Puteți planifica toate activitățile pentru septembrie mai rece și, de asemenea, pentru o dată ulterioară.

Chiar și așa, grădina dvs. va arăta perfect chiar și în luna august

stai întotdeauna răcoros în grădina peisajului mediteranean

August este timpul fluturilor

stai întotdeauna răcoros în margaritele și fluturii din grădină

4. Acum udarea este importantă! Udarea frecventă și regulată este pur și simplu încurajatoare pentru plantele dvs. în vremea caldă și uscată. Este recomandat ca apa să intre mai adânc în pământ, ne sfătuiesc arhitecții peisagisti.

Ideea ingenioasă de la Land Design Inc..

rămâneți întotdeauna răcoros în furtunul de picurare a cutiei de lemn din grădină

Evitați udarea direct pe frunzișul plantelor. Apă fie dimineața devreme, fie mai târziu în zi, pentru a evita evaporarea rapidă. O idee și mai bună ar fi irigarea prin picurare sau furtun mai aproape de rădăcinile plantei.

Deci plantele tale rămân mereu proaspete și verzi luxuriante

rămâneți întotdeauna răcoros în grădină verde luxuriant

5. În august este marcată trecerea de la florile tipice de vară la florile de toamnă, începând cu diferitele tipuri de plante cu frunze groase, de exemplu sedum sau stonecrop, care fac ca grădina dvs. să pară și mai interesantă.

Delicatele flori roz împrospătează peisajul

stai întotdeauna răcoros în grădina splendoare roz

Tonurile de lavandă calmează simțurile

rămâneți întotdeauna răcoros în grădină elegant și robust în lavandă

6. Și un ultim sfat: stabiliți și alegeți bulbii cu flori de primăvară acum și cumpărați-i până la epuizarea stocurilor. Nu te lăsa amânat de ceea ce se va întâmpla mâine! Rezultatul va fi cu siguranță bun, florile au nevoie doar de multă grijă și de dragostea ta!

rămâneți întotdeauna răcoros în grădină floare magică