perdele perdele exterior grădină terasă alb portocaliu

Perdele și draperii pentru zona exterioară – Desenați-vă curtea cu perdele pentru vară !

Terasa ta este pregătită pentru vară? Indiferent dacă aveți o verandă mică deasupra orașului, o terasă acoperită, terasă la soare sau, din fericire, o curte mare, perdelele pot face din camera dvs. locul perfect de întâlnire preferat pentru vară.

Înfășurat în perdele, curtea ta este mai atrăgătoare.

Această superbă terasă pe acoperiș din Barcelona este un exemplu de cât de simple sunt perdelele albe

perdele și perdele pentru zona de relaxare exterioară perne de canapea

Această superbă terasă pe acoperiș din Barcelona este un exemplu al modului în care perdelele albe simple pot obține un aspect complet într-un interior casual și elegant. Perdelele ne fac să ne simțim atât de grozav pe o terasă plină de vânt, chiar dacă suntem în inima orașului.

Casă fantastică în stil italian în Newport Coast, California

perdele și perdele pentru terasa din zona de relaxare exterioară

Această casă fantastică în stil italian din Newport Coast, California, cu siguranță nu este mobilată în mod redus, ci este un exemplu al modului de a furniza scena cu mister și romantism cu perdele elegante, cu nuanțe moi..

Perdelele și tapițeria neutră și panourile dramatice au un aspect tropical

perdele și perdele pentru zona exterioară galben bej aerisit

Este greu de crezut că această mare unitate în stil mediteranean este de fapt o casă în Cincinatti. Nu este nevoie să vizitați insulele grecești, relaxați-vă în confortul casei dumneavoastră.

Aceste perdele fac elegantă intrarea acestei case moderne din Miami Beach

perdele și perdele pentru scara exterioară trepte albe

Crezi că locuința ta este prea modernă pentru aceste tipuri de perdele? Nu chiar. A veni acasă este ca și cum ai ajunge la o stațiune de lux pe plajă, cu portarul care așteaptă în spatele perdelelor.

aspect dramatic și neașteptat

perdele și perdele pentru zona exterioară ecranele de confidențialitate panouri din lemn

În acest exemplu, designerul s-a jucat cu ideea unei construcții de pereți cortina, creând un aspect dramatic și neașteptat în peisajul rar din curtea din spate..

Aceste perdele cu dungi în floarea-soarelui galben

perdele și perdele pentru pavajul exterior din piatră

Aceste perdele galbene de floarea-soarelui cu dungi aduc un farmec mediteranean în cabina din Santa Barbara, California. Și când vine vorba de întreținere, perdelele în culori care nu sunt nici prea întunecate, nici prea deschise vor arăta bine pentru mai mult timp.

Acest patio din Los Angeles este un adevărat plus pentru casă

perdelele și perdelele pentru exterior folosesc culori pastelate

 Felinarele marocane sunt o notă de exotic și aruncă umbre frumoase pe pereți, pe acoperiș și pe țesături noaptea.

Acesta este un exemplu excelent de perdele în două culori contrastante și, în acest caz, perdelele verde smarald ancorează în colțul zonei de relaxare și oferă un scut mai dens împotriva soarelui. Cine nu s-ar bucura de un pui de somn aici??

Confort și liniște

perdele pentru exterior folosesc canapea scaun verde albastru

Acest patio din Westchester, New York are perdele transparente care încadrează priveliștea dramatică, creând confort și liniște. Combinația delicată de culori completează pereții rustici din piatră și verdele abundent din jurul său.

Frumoasă casă în Miami

perdele și perdele pentru uz exterior bambus

Aveți o verandă acoperită? Apoi, luați idei din această casă din Miami și atârnați perdele albe sau aproape albe pe cele trei laturi.

Separarea curții de interior

Perdele și draperii pentru creșterea plantelor în aer liber

Aceste perdele simple înnodate într-o casă din New Orleans sunt folosite pentru a separa curtea de interior și a încadra vederea grădinii tropicale luxuriante..

Perdelele ascund potențialul acestor verande mari, cu culori reci

perdele și perdele pentru design feminin în aer liber

Perdelele albe chiar arată la prima vedere ca perdelele din sufragerie

perdele și perdele pentru veranda exterioară

Acest pridvor cu două etaje pare să fi făcut întotdeauna parte din casă. Deoarece această casă este în New Jersey, perdelele vor fi îndepărtate probabil iarna.

Informații importante pentru perdelele de patio:

  Mai întâi luați în considerare dacă perdelele ar trebui să fie doar decorative sau ar trebui să servească și ca protecție solară. Culorile întunecate blochează lumina mult mai mult decât cele deschise. Asigurați-vă că terasa nu este folosită ca o groapă. Poate că ar trebui să aveți piese umbrite pentru protecția solară acolo unde este nevoie și perdele de culoare mai deschisă pe părțile rămase.

  Este importantă protecția UV pentru tine? Unii producători oferă țesături cu protecție UV.

  Verificați dacă perdelele sunt cusute din țesături certificate pentru uz exterior, astfel încât să poată rezista ani de zile. De regulă, acestea sunt rezistente la umiditate.

 Măsurați spațiul în avans.

 Există metode opționale de agățare – de exemplu, ramuri de copaci, cuie, cârlige sau cabluri.

Perdele de designer găsit pe www.hayneedle.com

perdele perdele exterior grădină terasă verde albAtmosferă plăcută în aer liber – canapea confortabilă și perne cu dungi  perdele draperii exterior grădină pridvor perne canapea