Propria ta casă ar trebui să fie locul bunăstării unde te poți relaxa complet. Aceasta include nu doar un pat confortabil în dormitor, ci și tot ceea ce îl înconjoară. Dacă locuiți în propria casă și aveți o grădină, o puteți transforma și într-o oază de bine. În acest articol veți afla modul în care designul grădinii vă influențează bunăstarea și ce este necesar pentru aceasta.

Întreținerea corectă a grădinii

Oricine se ocupă în detaliu de posibilitățile de amenajare a grădinilor știe, de asemenea, că acest lucru trebuie îngrijit și întreținut permanent. Aceasta include, mai presus de toate, pregătirea regulată a podelei terasei, precum și plivirea și tunderea gazonului. Plăcile de podea depășite înnorează imaginea de ansamblu, făcând grădina mai mult o sarcină insurmontabilă decât un loc de relaxare. Cu toate acestea, unele echipamente sunt necesare atât pentru plivirea buruienilor, cât și pentru tunderea gazonului, iar acestea ar trebui depozitate corespunzător.

magazin de design de grădină ustensile de grădină

Casa din grădină: o combinație de depozitare și un loc de relaxare

În timp ce în urmă cu câteva decenii, magaziile de grădină erau folosite doar pentru a depozita obiecte importante, astăzi există combinații de magazine și locuri confortabile într-o magazie de grădină. Acesta este de exemplu cu o magazie de grădină pentagonală posibil. Modelele spațioase oferă suficient spațiu pentru articolele necesare pentru pregătirea și întreținerea grădinii. În plus, casele pentagonale din lemn sunt deosebit de frumoase, deoarece arată natural și modern. Integrarea în imaginea generală a grădinii este ușoară, deoarece modificările externe pot fi făcute individual. Dispunerea casei de grădină înseamnă, de asemenea, că casa poate fi plasată cu ușurință în colțul grădinii. Drept urmare, grădina nu pare supraîncărcată și spațiul dintr-un colț este bine folosit. Depozitarea instrumentelor de grădină în magazia de grădină are avantajul că restul grădinii rămâne ordonat, ceea ce contribuie la bunăstarea în propria dvs. verdeață.

Mona_E-VD_800x800

Culorile potrivite pentru forma potrivită a grădinii

O grădină nu este doar o grădină. Există atât grădini mici, cât și mari, care ar trebui proiectate diferit. Grădinile mici par mai mari dacă mobilierul și plantele din ele sunt păstrate luminoase și simple. Accentul se pune pe opțiunile de scaune care economisesc spațiu, care pot fi, de asemenea, stocate temporar în casa de grădină pentagonală, pe vreme și vânt. Cu toate acestea, proprietarii de grădini mari nu au limite atunci când vine vorba de alegerea culorii, deoarece grădina nu mai trebuie să arate mai mare. Cu toate acestea, pentru un nivel ridicat de bunăstare și o imagine de ansamblu coerentă, este foarte important ca culorile utilizate în mobilierul de grădină și în decor, cum ar fi. B. în plante a coordona. O grădină cu formă pătrată sau dreptunghiulară are cel mai mare efect pozitiv atunci când se joacă cu culori deschise și întunecate și creează un contrast. Acest lucru se poate face cu mobilierul pe de o parte, dar și cu diferite plante pe de altă parte.

Glasgow-A-350x500-44-gri

O grădină în formă de L este ușor de împărțit în zone. Utilizarea unei case de grădină pentagonale are avantajul că este necesară doar o mică parte din grădină, iar restul este disponibil gratuit.

Există numeroși factori externi care influențează bunăstarea din propria grădină. O atingere personală într-o grădină creează, de asemenea, un „sentiment de casă”, care crește la maximum starea de bine.

Lisa-D_modern_800x800

xFabio-44-B_4K_new-windows_800x800.pagespeed.ic.CJxejcX2up