Idei pentru confortul teraseiterasa-balcon-piscina-oaza

Aici veți găsi sfaturi interesante despre cum să vă transformați terasa într-un living confortabil și liniștit în aer liber.

Creați o oază de piscină cu un grătar

O terasă de la piscină va fi o cameră liniștită în exterior, dacă închideți o parte din ea cu pereți de zăbrele.

Panourile grilei protejează părțile laterale și lasă briza să treacă. Gardurile vii și alți copaci din jur extind pereții exteriori și sporesc senzația de confort pe terasă.

 

Asigurați-vă că sunteți confortabil cu un gard.

ideea gardului balconului de patio

Un gard este cel mai simplu mod de a asigura intimitatea unui patio. Dacă gardul reflectă arhitectura casei, spațiul exterior va fi literalmente o extensie a casei tale. Acest gard auto-realizat acoperă aici o mică terasă din curtea din spate și creează un fundal cald pentru viața în aer liber.

 

căpăstru transparent

terasa-balcon-pereti-transparenti

Prin adăugarea de pereți bloc și un acoperiș bloc, o terasă din cărămidă lângă o dependință din cărămidă este transformată într-o cameră rurală în aer liber. Din punct de vedere pur tehnic, arcada acestei clădiri seamănă cu scheletul unei case Klotz și ne oferă senzația de izolare fără brize sau vederi.

 Protejați curtea interioară cu o arcadă

Atașat aici este un perete de piatră de 5 picioare, această intrare înaltă din lemn cu acoperiș acoperă o parte din curtea pavată cu piatră și o separă de clădirile vecine. Designul structurii exprimă confortul, dar evită un aspect închis sau un sentiment apăsător.

Confort cu jumătate de zid – o altă idee pentru curtea ta interioară

Idei pentru confortul terasei pe jumătate de perete

Curtea interioară nu are nevoie de ziduri înalte, nu ca casa, unde vrei cu adevărat să te simți privat. Un perete înalt de aproximativ 5 metri protejează zona de luat masa de privirile curioase ale vecinilor atunci când familia și oaspeții sunt așezați. Împreună cu un gard din lemn și o arcadă de cedru, peretele oferă confort pentru terasa furnirului de gresie, menținând o senzație de deschidere. Copacii maturi de-a lungul liniei gardului creează, de asemenea, o atmosferă confortabilă și creează un sentiment de siguranță.

 Conectați-vă plantele cu un spalier.

Gard de idee pentru confortul terasei

Această terasă acoperită cu ardezie are un luxos sentiment de izolare datorită viței de vie fertile și florilor care urcă pe pereții ei de zăbrele. Deoarece acest spațiu exterior nu include structura superioară, este deschis și aerisit.

Creează confort

Idei pentru confortul terasei - peisaj

Vechea punte Westeder roșie și curtea de gresie gri din spatele casei se bucură de un sentiment de confort, înconjurat de plante verzi și departe de curiozitatea vecinilor. Plantarea suplimentară de foioase adaugă umbră și culoare pe măsură ce sezonul progresează. Rețeaua rețelei mari definește limitele camerelor exterioare și permite pătrunderea aerului și a luminii în camere. Dacă doriți mai mult confort și umbră, atunci alegeți o rețea cu un model mai mic decât acesta.

Idei pentru confortul terasei – conectați terasa cu casa

terasa-balcon-casa-terasa

Ascunsă în colțul dintre intrarea din spate și peretele din spate al casei, această mică terasă oferă o senzație de confort confortabil. Pereții acoperiți de iedere adaugă un sentiment de incintă confortabilă, iar un gard decorativ din fier forjat separă curtea de curte pentru a defini în continuare spațiul de locuit exterior.

Creați o terasă de evadare Terasă confortabilă idei patio ascuns

Când este separată de casă, o terasă de evadare oferă liniște și liniște într-un colț luxuriant al grădinii. Un gard le protejează și le protejează de ochii trecătorilor fără a bloca fluxul de aer. Acest tip de terasă este de obicei mic și familiar (pardoseala de aici este din cărămidă).

Adaptați terasa la arhitectură

Arhitectură idei de confort terasă - terasă

Această casă de țară, construită în 1918, se află în formă de U, privită din toate cele 3 laturi, dar terasa acoperită cu mușchi funcționează ca o sală de mese în aer liber. Plantarea luxuriantă de pe a patra pagină este sinonimă cu confortul perfect. Transformarea unei terase într-o cameră înseamnă practic mai mult confort, dar înseamnă și a face spațiul exterior foarte confortabil, a înmuia pereții cu viță de vie și unelte. Pentru a proteja pereții exteriori, iedera crește pe rețele cu aproximativ un picior mai sus de fundație.

Protejați terasa cu perdele

terasa-balcon-draperii-terasa

O terasă cu stâlpi care susțin acoperișul din zăbrele de lemn se numește logie. Perdelele din țesătură puternică atârnă între stâlpi și stâlpii urcați, protejând terasa de elemente. De fapt, depinde de climă, dar în multe locuri încălzirea superioară este instalată, de asemenea, ca cele utilizate în restaurante pentru a se asigura că loggia poate fi utilizată pe tot parcursul anului.

Vizualizări ecran cu grilă.

terasa-balcon-grilaj-terasa

Nu este nevoie să adăugați terase în casă. Copacii și tufișurile înconjoară această mică terasă privată la distanță de casa principală, la care se poate accesa printr-o potecă cu gresie. Gardul cu zăbrele protejează împotriva vecinilor din apropiere.

Ține cont de soare și umbră

terasă-balcon-umbră de soare

O arcadă acoperită de wisteria nu doar umbrește terasa, ci și zona din afara acestei case de vară, dar cea mai mare parte a suprafeței pavate cu cărămidă este iluminată de soare. Luând în considerare atât umbra, cât și soarele, extinde utilitatea terasei. De la începutul rece al primăverii până în ultimele zile de toamnă, cărămizile absorb căldura și vă permit să vă bucurați de cameră în ciuda temperaturilor diferite. În zilele toride de vară, arcada umbrită acoperită de viță de vie oferă o prospețime binevenită. Un ecran de grătar în spatele zonei de relaxare comunică cu grădina de grădină prin intermediul stâlpilor și creează o senzație de incintă și perfecțiune.

Confort pentru o terasă din curtea din față.

terasa-balcon-casa-terasa fata

Această terasă vitriol verde din Pennsylvania se află în curtea din față, dar vă simțiți complet privat și singuratic datorită plantelor luxuriante și umbrelei confortabile special concepute. Cablul sudat cu ecran, este capsat la un cadru din cedru și se contopeste în peisaj.

Adăugați o umbrelă de confort pentru patio.

terasa-balcon-ecran privat

Un arbor drapat cu vița de trompetă servește drept ușă către această terasă mică, ascunsă, ascunsă într-un paradis verde-gălbui. Atât lucrările, cât și mobilierul poartă acest ton de culoare vibrant și aduc multă energie intensă în camera mică. O astfel de terasă poate fi aproape în orice colț al grădinii, cheia confortului este de fapt paleta de plante.