dispozitive de plantare de înaltă tehnologie grădină plutitoare cu pești

Dispozitive de plantare de înaltă tehnologie – ajutorul modern pentru grădinarii pasionați

Hidroponia, sistemele de monitorizare, chiar și polenizarea electrică … aceste dispozitive și performanțele lor îți fac verdeața puternică.

 Cine nu ar avea nevoie de puțin ajutor pentru a ușura viața??

 De la senzori de umiditate a solului până la sfaturi de plantare generate de computer până la stații meteo, o nouă generație de dispozitive high-tech și low-tech este acum aici pentru a ne ajuta pe toți în proiectarea grădinilor interioare și exterioare. Toate acestea vor redefini noțiunea că plantele au nevoie de „un deget verde”.

 Ferma de lângă fereastră

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie containere mici grădină verticală

 Ferma de la fereastră este acum automatizată. Cu acest sistem, puteți cultiva acum o grădină verticală pe tot parcursul anului. Orientarea în formă de turn alimentează plantele cu apă bogată în substanțe nutritive, care trece printr-un rezervor din baza sistemului și este pompată și apoi curge de la plantă la plantă ca o pâlnie. Cu un cronometru electric simplu, sistemul economisește energie și este rentabil și costă doar câțiva euro pe an.

 Stația de bază Bitponics

stație de bază pentru echipamente de plantare de înaltă tehnologie

Ați auzit de „norul” care organizează stocarea virtuală a tuturor datelor din lume pe internet? Bitponics oferă un serviciu similar grădinarilor printr-un „nor” care se conectează la rețeaua dvs. WiFi. Este un show off, dar oferă un serviciu destul de răcoros, cum ar fi: monitorizarea nivelurilor de PH ale plantelor, a temperaturii apei și a aerului, a luminii și a umidității.

 Vă avertizează despre orice lucru care depășește cu mult planul fix și personalizat al fabricii dvs. și vă permite, de asemenea, să faceți anumite ajustări prin rețea în orice moment.

 Legătura plantei

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie legătură între plante

În calitate de manager de plantă, sunteți cu siguranță dependent de legătura de plantă și de stocarea datelor în „cloud”. Conectați una la solul apropiat de plantele dvs. de interior și / sau de exterior (fiecare zonă de plantă are nevoie de propria conexiune) și introduceți speciile de plante pe site-ul companiei. Acestea vă vor oferi un program de irigații pe care îl puteți accesa online și puteți primi toate alertele necesare prin e-mail.

Ierb: adică 46

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie container compact

Herb: ie 46 este o combinație între un sistem de irigare și o iluminare intensivă, eficientă din punct de vedere energetic. Oferă locuitorilor apartamentelor avantajele unei grădini a casei. Acest recipient compact vine în negru, alb, roșu sau verde și se va potrivi cu bucătăria dvs..

Kitul Botanicalls 

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie pentru comunicare

Kitul Botanicalls îți spune nevoile plantelor tale. Este nevoie de puțină răbdare și atenție la detalii precum „lipirea și tăierea” până când totul este configurat corect, dar dispozitivul rezultat vă permite să comunicați direct cu planta dvs. Ei bine, te rog, cine a spus că plantele nu pot vorbi?

Grădina de ierburi inteligentă  

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie grădină inteligentă de plante

Fratele mai mic al lui Click & Creșterea este o cunoștință aproape neobișnuită și întotdeauna cu un pas înainte. Această versiune mai nouă este echipată cu iluminare pentru creștere și, ca și cea originală, există și un recipient de apă reumplibil, o casetă de plante cu semințe și un complex vitaminic excelent pentru pământ.

Senzorii electronici și software-ul asociat sunt folosite în ghiveci. Acestea măsoară nevoile plantei și eliberează cantități precise de îngrășăminte, aer și apă.

Erbizia

echipament de plantare de înaltă tehnologie cutie de plante

Un alt grădinărit personal pentru tine este cutia cu plante umile de la Erbizia. Este mai mult decât pare. Cutia este umplută cu sol organic și semințe de ghiveci și vine cu un cod special care permite înregistrarea pe site-ul retailerului. În plus, comercianții cu amănuntul oferă în fiecare zi sfaturi gratuite pentru a vă asigura că legumele și ierburile dvs., de exemplu: arpagic, cimbru, oregano sau pătrunjel sunt înfloritoare.

Rugiada

dispozitive moderne de plantare de înaltă tehnologie pentru irigații

Designerii italieni și-au combinat cunoștințele și abilitățile în construcție, peisaj și design grafic pentru a crea acest dispozitiv de irigare multitasking. Calculează cantitatea și caracteristicile de calitate ale apei de care are nevoie grădina dvs. pe baza măsurătorilor de umiditate a aerului și a solului, precum și a tipului și cantității de legume.

Puterea florilor de papagal

echipamente de plantare de înaltă tehnologie papagal power power

Parrot Flower Power face cea mai mare parte a muncii pentru planta ta. Este un dispozitiv de irigare echipat cu un senzor wireless pentru a măsura lumina soarelui, umiditatea solului, temperatura și îngrășământul. Fii atent la acest produs mai târziu în acest an.

Robot Scion 

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie semințe prin poștă

Performanța robotului scion poate fi descrisă ca „ca un prieten robot de grădină”. El răspunde la fiecare nouă întrebare a grădinarului: Unde ar trebui să încep? Pur și simplu introduceți codul poștal, iar robotul scion vă va oferi un plan de grădină ușor de urmat, luând în considerare locația și clima regiunii dvs..

De asemenea, veți primi semințe prin poștă la timp pentru plantare. Sau puteți opta chiar și pentru serviciul sezonier de reamintire prin e-mail pentru a vă menține grădina la zi.

Polenizator de grădină VegiBee

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie polenizatori de grădină

Polenizatorii de grădină VegiBee sunt polenizatori acustici-electrici de mână, care pot fi utilizați în grădinile și serele casnice și au ca scop creșterea randamentului culturilor cu 30% anual. Sunt disponibile și versiuni cu baterie și reîncărcabile.

Recipient pentru plante de cristal

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie îngrășământ cristal

Acoperite cu un îngrășământ asemănător cristalelor, recipientele pentru plante din cristal ale Mariei Bujalska nu sunt doar frumoase, ci ajută plantele în timp. Rădăcinile plantei cresc prin fibrele măturate și se hrănesc cu îngrășământul cu dizolvare lentă care este eliberat din cristale cu fiecare udare. În cele din urmă planta se fuzionează cu containerul pentru plantă pentru a deveni un sistem în continuă creștere.

Negru & Senzor digital Decker PCS10 PlantSmart pentru îngrijirea plantelor

senzor de îngrijire a dispozitivelor de înaltă tehnologie

Acest senzor de plantă este un dispozitiv excelent. Arată exact ce tip de plante cresc în interior sau în aer liber. De asemenea, oferă sfaturi pas cu pas pentru mii de plante diferite.

Senzor de instalație Wi-Fi Koubachi

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie senzor wireless

În plus față de designul elegant, senzorul Koubachi Wi-Fi Plant are multe de oferit. După ce a măsurat umiditatea solului, temperatura și intensitatea luminii, el determină nevoile plantei dvs. și vă trimite actualizările printr-o aplicație gratuită pentru smartphone.

Însoțitorul plantei cântătoare

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie pasăre cântătoare

O pasăre mi-a spus despre asta! Perechea de plante măsoară umiditatea la nivelul rădăcinii și atunci când planta are nevoie de udare, pasărea cântă. Nu vă faceți griji noaptea. De îndată ce camera se întunecă, un senzor de lumină dezactivează zgomotul păsărilor, astfel încât să nu te enervezi de ciripitul constant.

Cutie verde 

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie telefon inteligent și cutie verde

Un alt dispozitiv grădină-telefon este Green Box. În sine, un sistem de irigare controlat de iOs care folosește datele meteo locale pentru a crea programe de irigare personalizate. Veți primi acest lucru pe telefonul dvs. inteligent.

Grădină plutitoare

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie grădină plutitoare cu pești

Conceptul de grădină plutitoare de Benjamin Graindorge și Duende Studio folosește un sistem specializat de filtrare și reciclare a acvaponiei pentru a recicla substanțele nutritive din deșeurile de pește pentru a alimenta și uda plantele.

Cutia albastru-verde a lui Andrew de Melo

dispozitive de plantare de înaltă tehnologie cu acvariu

Cutia albastru-verde este un sistem pentru acvarii de apă dulce de 38 litri. Cutia are patru paturi de plastic umplute cu pietriș. Apa inundă paturile la anumite intervale de timp, făcând posibilă extragerea substanțelor nutritive din deșeurile de pește și pietriș (sau alt îngrășământ) și direcționarea acestora către rădăcini.

Mi Garden

Mi Garden este un sistem de plante care este echipat cu iluminare de creștere integrată, un sistem automat de irigare și un microcontroler care controlează toate acestea. Alegeți tipul de plantă și starea și sistemul va face restul pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să vă monitorizați ocazional nevoile de apă și nutriționale.

echipament de plantare de înaltă tehnologie mi garden ultra modern