În rutina noastră agitată de zi cu zi, uităm prea des să găsim timp pentru relaxare. Acest lucru poate duce apoi la epuizare mentală și fizică în timp. Deși o grădină necesită multă muncă și întreținere pe tot parcursul anului, ea poate fi la fel de ușor un refugiu personal. Acolo puteți scăpa de grijile de zi cu zi, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de natură în toată frumusețea sa uluitoare. Propria ta grădină este remediul anti-stres suprem care ne ridică imediat starea de spirit și ne reîncarcă cu energie pozitivă. Pentru a vă putea bucura din plin de această zonă specială în aer liber, este bineînțeles important să includeți scaune acolo. Aici intervine o bancă de grădină! În următoarele câteva rânduri vă vom arăta cât de ușor și frumos este să vă decorați propria bancă de grădină.

Băncile rustice de grădină din lemn învechit arată întotdeauna foarte speciale

Decorați o bancă de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică bănci de grădină DIY culori pastelate

Măslinii în ghivece creează o atmosferă mediteraneană minunată

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică senzație de măslin în stil mediteranean

Grădinile verticale nu sunt doar economisitoare de spațiu, ci și foarte admirabile

Decorați o bancă de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică simțind idei de grădină verticale

De ce ar trebui să vă decorați banca de grădină

Nu este nimic mai bun decât să beți ceaiul sau cafeaua pe o bancă frumos decorată dimineața, să citiți o carte sau o revistă bună și să vă bucurați de priveliștile, mirosurile și sunetele propriei grădini. Această piesă de mobilier de grădină, care la prima vedere pare obișnuită, nu numai că oferă un loc confortabil pentru a sta și a vă relaxa, dar poate fi, de asemenea, decorativă în multe feluri. O bancă de grădină bine aleasă, amplasată corespunzător și frumos decorată poate face o diferență vizuală uriașă în spațiul dvs. exterior.

Merită să investești într-o frumoasă bancă de grădină

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică simțind idei minimaliste boho chic

Decorați banca de grădină perfectă

Centrele de grădină, magazinele de mobilă și magazinele online oferă multe tipuri de bănci de grădină. La rândul lor, toți vă oferă ceva cu totul special. Unele bănci sunt proiectate astfel încât să puteți sta confortabil pe ele ore întregi. Este posibil ca alții să nu fie la fel de confortabili, dar arată ca niște opere de artă uimitoare în curtea ta. În cazuri rare, o bancă de grădină combină perfect ambele proprietăți.

Cu toate acestea, dacă doriți ceva cu adevărat unic sau pur și simplu nu sunteți mulțumit de ceea ce magazinele au de oferit, puteți încerca într-adevăr să construiți singur o bancă de grădină. Există multe ghiduri simple pe internet care vă vor arăta exact cum să o faceți. În mod surprinzător, pentru acest lucru sunt necesare doar puține cunoștințe prealabile. În plus, pot fi utilizate aproape toate tipurile de materiale, de la cutii de lemn, paleți, mobilier vechi, cum ar fi rafturi, dulapuri, chiar și uși până la cărămizi și blocuri goale.

Bancă galbenă fericită pentru un decor frumos de grădină de vară

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică simțind idei de decor de vară colorate

plasare

Alegerea băncii perfecte pentru zona dvs. în aer liber este doar primul pas! Înainte chiar să îl cumpărați, ar trebui să găsiți mai întâi un loc potrivit pentru acesta. Chiar și băncile de grădină din materiale robuste, rezistente la intemperii și rezistente la intemperii trebuie să fie îngrijite și protejate corespunzător pentru a rămâne tovarăși de grădină loiali mulți ani.

În mod ideal, banca dvs. de grădină ar trebui să fie amenajată într-o zonă umbrită până la parțial umbrită și protejată. Astfel nu se va uda în primăvara ploioasă, toamna și iarna. Vara este protejat și de soarele aprins, care poate fi la fel de dăunător ca ploaia, vântul și zăpada. Soarele poate estompa rapid culorile frumoase și poate curăța vopseaua. Lemnul închis, metalul și piatra, de asemenea, se încălzesc rapid și fac ca șederea confortabilă să fie practic imposibilă.

Decor de bancă de grădină exotic în stil Boho Chic

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică senzație boho chic bancă de grădină exotică

Decorați-vă propria bancă de grădină

Modul în care doriți să vă decorați banca de grădină depinde în principal de efectul final dorit și de atmosfera realizată. Doriți ca piesa de mobilier de grădină să rămână funcțională? Ai prefera să servească doar o funcție decorativă? Ce zici de restul designului spațiului tău exterior? Atunci când vă decorați banca de grădină, aspectul complet nu ar trebui să o facă să iasă în evidență ca un deget mare, ci mai degrabă să o amestece ca parte a întregului. Designul dvs. nu trebuie să se abată de la imaginea generală a restului interiorului și exteriorului.

Banca de leagăn este un plus minunat pentru orice zonă în aer liber

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică senzație de toamnă deco leagăn floare de dovleac

Pentru Ziua Recunoștinței, se folosesc o mulțime de dovleci, flori uscate sau de obicei toamnă

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică simțind idei de toamnă de Halloween

Alegerea culorilor

O bancă de grădină poate fi o piesă de accent surprinzător de bună în grădină. După cum sa menționat deja, nu ar trebui să iasă în evidență prea mult, ci să atragă totuși atenția asupra sa. O bancă de grădină frumos decorată te invită să stai afară când privești. Una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a obține acest efect este pur și simplu să vă pictați banca de o anumită culoare. Alternativ, puteți utiliza doar elementele decorative potrivite – perne de scaune, perne pentru rădăcini, pături, ghivece de flori etc. Iată câteva sugestii colorate:

Lemn natural, alb neutru, gri și albastru: Combinația acestor culori elegante, atrăgătoare de atenție și, în același timp, incredibil de relaxante subliniază subtil frumusețea naturii. Sunt foarte universali și se potrivesc minunat în orice grădină. Stilul mediteranean, precum și stilul shabby chic, scandi chic, minimalismul și stilul casei rurale pot beneficia în mod deosebit de acest lucru.

Culorile neutre merg bine cu orice

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o senzație magică de grădină șemineu castron idei de grădină

Culori intense, calde: Alegerea culorilor îndrăznețe, îndrăznețe, intense reflectă personalitatea unui proprietar de case la fel de îndrăzneț, jucăuș și creativ. Sunt extrem de atrăgători și arată absolut uimitor într-o grădină la fel de colorată, plină de flori. Totuși, aici este important să găsim echilibru și să adăugăm câteva nuanțe mai subtile.

Pernele decorative colorate, geometrice și moderne completează minunat banca de grădină galbenă

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică senzație de decor de vară colorat frumos

verde: Nu pot fi niciodată prea multe lucruri verzi în grădină. Aici culoarea amintește de pădurile paradisiace luxuriante și de pajiștile nesfârșite. Verde este o culoare calmantă, relaxantă și inspiratoare. O bancă de grădină pictată sau decorată în verde, înconjurată de ferigi și copaci înalți, arată cu adevărat magică.

Băncile verzi se amestecă cu împrejurimile lor și arată doar mai fantastic 

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică care se simte frumoasă pe bancă de grădină

Sfaturi și trucuri

Iată câteva sfaturi și trucuri mai utile pentru decorarea băncii de grădină:

Perne de exterior: Pernele, pufurile și pernele aruncate adaugă culoare, textură și interes vizual bancii de grădină. Sunt decorative și funcționale în același timp. Cu toate acestea, pernele speciale de exterior sunt adesea surprinzător de scumpe și, în plus, nu sunt încă disponibile într-o varietate atât de largă de culori și modele precum pernele obișnuite de interior. O soluție simplă la această problemă poate fi găsită în orice magazin de hardware sub numele Impregnation Spray. Câteva straturi sunt suficiente pentru a transforma oricare dintre pernele tale preferate într-o pernă în aer liber.

Refugiul perfect pentru relaxare, citire, pictură și inspirație

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică simțind o decorare simplă cu perne aruncate

plante: Există nenumărate modalități de a așeza diferite plante în jurul sau direct pe banca de grădină. Cu toate acestea, plantele ornamentale din ghivece pot fi la fel de murdare pe cât de frumoase. Pentru a minimiza murdăria și, în același timp, să le admirați frumusețea naturală, puteți pur și simplu să le aranjați împreună cu câteva elemente decorative mici la alegere pe o tavă mare de servire. Deci, vă puteți ordona din nou rapid.

Economisiți spațiu cu soluții inteligente de design

Decorați o bancă de grădină - idei și sfaturi pentru o idee de bancă de grădină cu o ghiveci de flori

iluminat: Grădina nu poate fi admirată numai atunci când soarele este sus pe cer. Luminile de zână cu LED-uri, felinarele, bolurile de foc și luminile solare care se încarcă ziua și se aprind noaptea creează o ambianță magică în zona în aer liber seara. Nu uitați să aduceți o pătură caldă.

umbrelă de soare: O umbrelă nu numai că vă protejează pe dvs., pe banca de grădină și pe decorul dvs. de soare și ploaie, dar îndeplinește și o funcție decorativă suplimentară. Alegeți culori și modele care vă vor înfrumuseța și mai mult zona de relaxare.

Luminile de zână și luminile de zână sunt total magice, chiar și în afara sărbătorilor de Crăciun

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică cu lumini decorative verzi

Când vă decorați banca de grădină, nu numai că vă decorați spațiul în aer liber, ci creați și un refugiu personal unic pentru relaxare.

Decorați o bancă de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică care vă simte o bancă de grădină din lemn veche, fără spătar

Băncile de copaci sunt foarte confortabile, practice și foarte apropiate de natură

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o bancă de grădină cu grădină magică în jurul valorii de deco purpuriu de copac

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică senzație de toamnă bancă de grădină deco frumoasă

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru o grădină magică care simte flori de pădure deco naturale

Decorați banca de grădină - idei și sfaturi pentru o senzație de grădină magică, plantați frumoase decorațiuni de bancă de culoare albastră

Nu trebuie să fii expert pentru a construi sau a decora singur o bancă de grădină

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru un sentiment magic de grădină

Decorarea băncii de grădină - idei și sfaturi pentru un sentiment magic de grădină