decorațiuni de grădină din metal și obiecte decorative de rugină frumos elegante

 Adevărații grădinari știu că treaba lor nu a fost niciodată finalizată

Sunt în continuă transformare. Plantele cresc uneori mai mari decât crezi când mergi la cumpărături. Mușchii ar distruge frumoasele paturi cu hostas, arțarii japonezi ar fi victima înghețului neașteptat al sezonului târziu și așa mai departe și imediat.

Un alt scenariu ar fi cu siguranță posibil, dacă am fi sinceri, dacă gusturile noastre s-ar schimba rapid. Grădinile noastre devin plictisitoare și simțim nevoia să le schimbăm. Dacă aceste cuvinte descriu și cazul dvs., atunci vă deplasați cu ușurință din zona de confort și adăugați un caracter ornamentat. Poate fi ceva industrial.

Ce este asta?

Stilul industrial datează din utilaje și ateliere din anii 1800. Frumusețea aspră și limitată a pieselor de metal refolosite și Decoratiuni de gradina din metal si rugina vorbește pentru legătura dintre formă și funcție.

De ce funcționează bine în grădină?

Decoratiuni de gradina din metal si rugina

decor de grădină industrial realizat din metal și peisaj de rugină

Piesele industriale oferă o mică surpriză în grădină. Din punctul de vedere al designerului, aceștia funcționează foarte bine pe principiul creației side-by-side. Luați în considerare aceste patru caracteristici: dimensiune, formă, culoare și textură. Când adăugați un element industrial la o vinietă de grădină, atașați-l la o plantă, bolovan sau peisaj dur care se bazează pe una dintre aceste caracteristici. În acest fel, ați crea o relație între piesa dvs. și cameră, iar aspectul va fi în continuare foarte contrastant.

Bucățile de metal refolosite pe care le vedeți aici vor funcționa bine în grădina dvs., deoarece rugina corespunde florilor uscate în ceea ce privește culoarea și textura. Ei vin în propriile lor forme și culori și formează o sarcină distinctă.

Metal fabricat recent

Decoratiuni de gradina din metal si rugina, peisaj traditional

Accentele industriale nu trebuie să fie noi sau o operă de artă. Aici vedem o colecție de cabluri industriale răsucite care pot fi văzute ca o rețea pe care Cedrus atlantica este în creștere.

Modelul grilei corespunde geometriei scărilor și a balustradelor de terasă de mai sus. Rețeaua de sârmă amintește de culoarea acesteia și asigură continuitatea între cele două niveluri. Forma serpentină a cedrului rupe acest aspect geometric și conferă catifelare și un aspect atrăgător din punct de vedere vizual. În plus, nuanța argintie a cedrului o repetă pe cea a betonului.

Metale mixte

Proiectați decorațiuni tradiționale de grădină din metal și rugină

Acest ecran fabricat servește drept fundal perfect pentru o zonă de relaxare din piatră într-o grădină de țară. Acolo combinați răchită și zone solide și oferiți interes suplimentar și izolare fără a limita mișcarea aerului și a luminii.

Designul acestei piese se referă la stilul rural și la localitate. Culorile și texturile diferitelor metale completează această lucrare de piatră și conferă vinetei un caracter omogen.

Sculptură metalică

Decorațiuni de grădină din metal și rugină ingenioase din punct de vedere industrial

Te-ai săturat de iepurii de beton care apar în spatele rododendrilor? În schimb, ia în considerare o sculptură metalică pentru a crea un interes neobișnuit și o dramă. Mulți artiști ar fi dispuși să lucreze cu dvs. la un astfel de proiect și să creeze o piesă unică.

Această lucrare de aici a fost creată de Benjamin Parrish și funcționează bine la mai multe niveluri. Firele reprezintă părul și amintesc de vița de vie din apropiere. Fluturarea descrisă a părului oferă un aspect suplimentar incitant. În zilele însorite, metalul strălucitor reflectă lumina valoroasă în această ambianță dominată de umbră. Când este înnorat, reflectă cerul acoperit.

Sticlă

Decorațiuni de grădină din metal și rugină, jardiniere industriale

Nu toate materialele industriale trebuie să fie din metal. Pereții și ușile de grădină din sticlă metalică oferă o senzație clară și proaspătă și îmbogățesc astfel zona exterioară de aici.

Sticla oglindă captează lumina ambientală și imită caracterul recipientelor metalice pentru plante. Acest lucru asigură un aspect fabulos, cu contrast ridicat. Această vinietă scoate într-adevăr forma și stilul pe care le-ați ales aici.

Pereții gabionului

Decorațiuni de grădină din acoperiș industrial din metal și rugină

Gabioanele sunt cuști metalice fabricate, umplute cu pietre de piatră sau chiar bucăți de sticlă reciclată colorată. Deci, combinați materialele într-un mod nou și interesant. Consultați un designer dacă aveți în vedere un astfel de perete. Acest lucru este necesar deoarece sudarea corectă și încărcarea greutății sunt esențiale.

Această grădină poate fi văzută și ca un studiu în ceea ce privește comparația. Cuștile metalice și rocile gabioanelor creează un contrast puternic și creează un aspect dramatic. Cușca creează o relație cu treptele scărilor în culori și texturi, precum și cu mobilierul de terasă și forma acestuia. Culoarea pereților gabionului este preluată și de mobilier.

Zid de beton în formă de scândură

Decor de grădină din metal și rugină peisaj modern industrial

Vă puteți imagina un material mai industrial decât betonul? Pentru a crea peretele aici, modelele din lemn au fost umplute cu acest material. După ce betonul s-a întărit parțial, matrițele au fost îndepărtate și rezultatul a fost modelele unice rămase pe pereți.

La fel ca în cazul pereților cu gabioane, ar trebui să contactați profesioniștii din producție. Acest perete prezintă un contrast puternic datorită vibrației industriale pe care o creează. Mai mult, modelele originale din lemn contribuie foarte mult.

Aceasta este o combinație care se potrivește bine cu grădinile din pădure.

Panou dur din beton

Decorațiuni de grădină din metal și rugină bancă tradițională roșie

Aici avem de-a face cu un material adesea subestimat, care este folosit și ca substrat pentru pardoseli și cabine de duș. Se compune din beton, plasă din fibră de sticlă pentru întărire și spumă de poliester pentru a reduce greutatea. Sunt disponibile diferite tipuri de pereți din beton. Asigurați-vă că utilizați unul care nu conține hârtie.

Prețul său redus, ușurința și disponibilitatea fac din placa dură din beton foarte practică pentru închiderea spațiilor private și pentru construirea pereților fără sarcină. Lemnul simplu, destinat zonei exterioare, poate fi acoperit cu acest material și astfel puteți crea o structură de grădină unică și frumoasă.

În acest exemplu de aici, textura și imaginile color ale pereților de beton imită Grantiklippen.

Facilitate de apă elegantă

Decoratiuni de gradina din metal si rugina peisaj industrial traditional

Există ceva despre frumusețea senină a cascadelor cu aspect natural, care este incredibil de fascinant. Dar probabil că locuiți într-un mediu urban și doriți ceva unic, nu-i așa? Luați în considerare instalațiile de drenaj, cum ar fi cele prezentate aici. Poate fi din metal sau din sticlă groasă.

Această instalație de apă creează un sunet relaxant din cascadă, pe care toată lumea o iubește, dar are un caracter industrial și contemporan în același timp.

Îmbunătățiți nevoile de bază

Decoratiuni de gradina din metal si rugina pietre industriale design de gradina

În prezent sunt ghidat de următoarea mantră: De ce să fii ordonat când poți fi unic și spectaculos. Luați în considerare acest distribuitor de apă personalizat. Fiecare casă rezidențială are nevoie de un mod eficient de a muta apa de pe sol. Acesta atrage cu adevărat ochiul și este mult mai atrăgător decât blocurile dreptunghiulare de beton sau plastic pe care le au majoritatea oamenilor.

Fii atent la detalii

Decorațiuni de grădină din articole industriale din metal și rugină

Se spune că atât diavolul, cât și frumusețea sunt în detalii. De ce să folosiți balamale tipice de ușă dintr-un magazin mare de box când puteți pune în acțiune o piesă personalizată ca aceasta? Ești de acord și cu asta?

Ei bine, care dintre aceste exemple s-ar potrivi cu designul dvs. unic de grădină?

decorațiuni de grădină din metal și rugină obiecte decorative soare frumos

Plantator tematic

decorațiuni de grădină din metal și rugină obiecte decorative jardiniere frumoase

Design rural

decorațiuni de grădină din metal și rugină obiecte decorative pui frumoși

Iubitor, industrial și rustic într-o singură inimă

decorațiuni de grădină din metal și rugină obiecte decorative inimă frumoasă