A trecut vara cu mult timp în urmă și a rămâne afară cât mai mult timp ne face incredibil de fericiți. Cei norocoși cu propria grădină au, de asemenea, marea ocazie de a crea acolo un living unic în aer liber. Desigur, puteți face acest lucru cu piesele de mobilier potrivite și strategia potrivită de amenajare. Proiectat ca zonă de luat masa sau ca un colț de relaxare confortabil, un scaun nu trebuie să lipsească în nicio grădină! În rândurile următoare veți afla cum puteți proiecta o zonă confortabilă de relaxare în grădină.

Proiectați zona de relaxare în grădină – Zona de relaxare din grădină poate arăta foarte diferit

zonă de relaxare în grădină de design perne de aruncat cu design de grădină elegant

Planificați zona de relaxare în grădină în avans

Zona în aer liber nu oferă doar spațiu pentru o grădină ornamentală, ci este și un loc de recreere și relaxare. A face confortabil un colț de grădină are mai multe avantaje pentru proprietarul unei grădini. Pentru că doar cu un loc, grădina devine un loc popular. Desigur, mai ales în lunile de vară.

Scaunul nu numai că trebuie să arate frumos și primitor, ci să ofere și nivelul dorit de confort. În plus, zona de relaxare din grădină ar trebui să îndeplinească diverse cerințe. Și foarte diverse, pentru că fiecare dintre noi are propriile idei și preferințe pentru relaxare și timp bine petrecut.

Mai presus de toate, este important să determinați locația corectă a zonei de relaxare. În acest context, dimensiunea suprafeței de grădină este crucială. Dacă aveți o zonă mare în aer liber, atunci puteți fi mai creativi. Pe de altă parte, o mică grădină limitează posibilitățile de creare a unei zone de relaxare. În ambele cazuri, totuși, acesta trebuie să aibă o pardoseală adecvată și să aibă, de asemenea, un ecran de confidențialitate. Când vine vorba de pardoseli, pietricelele sunt pur și simplu grozave pentru a aduce o bucată de natură în propria zonă în aer liber. Iar plăcile de piatră conferă colțului grădinii un aspect elegant.

Cu probe de țesături proaspete, creați o atmosferă veselă în grădină

zonă de relaxare în grădină formează stări tropicale modele colorate

Deci, dacă mai aveți puțin spațiu liber în amenajarea grădinii, puteți planifica și un scaun. Există atât de multe opțiuni de proiectare pentru aceasta. Prin urmare, trebuie să aveți o idee clară în prealabil de ce fel de colț de grădină veți avea nevoie. Doriți o zonă de relaxare acoperită sau una deschisă? Protecția solară ar face, fără îndoială, să stăruiți în grădină mult mai plăcut vara. În funcție de aceasta, sunt oferite diferite modele de pavilioane de grădină și zone de relaxare cu pergole.

O întrebare importantă atunci când proiectați zona de relaxare: vă gândiți la ea ca la un loc de retragere sau mai degrabă ca un loc pentru a rămâne cu familia și prietenii? În funcție de situație, acest lucru pune cerințe foarte diferite asupra scaunului.

Baldachinul face ca șederea să fie mai confortabilă

Creați o zonă de relaxare în grădină grătar confortabil

Creați o zonă de relaxare departe de casă

Pentru cei care doresc un loc în grădină unde să se poată relaxa cu adevărat, este potrivită o zonă de relaxare departe de casă. În acest caz, un loc liniștit și bine protejat este mai potrivit pentru un loc în grădină decât unul în mijlocul grădinii. Și ecranele de confidențialitate sunt obligatorii.

Gardurile de confidențialitate și elementele ecranului de confidențialitate sunt modalități excelente de a vă proteja de ochii curioși. Dar dacă prețuiți și o zonă de ședere cu o mulțime de plante, puteți obține pur și simplu plante mari în ghivece și le puteți aranja corespunzător, astfel încât să se creeze un ecran de confidențialitate opac. Un perete ecranat din gabioane reîmprospătează la fel de frumos zona de relaxare a grădinii. În plus, plantele de grădină condimentează atmosfera într-un mod natural. Acest lucru vă transformă locul într-o oază verde de relaxare!

Creați un loc minunat pentru a vă relaxa în mijlocul numeroaselor plante

grădină zonă de relaxare proiectare curte proiectare multe plante zonă de agrement

Banca de grădină este clasica printre scaunele de grădină. Cel mai mare avantaj al său este că se potrivește în orice grădină. Cu toate acestea, o zonă de ședere ar putea fi făcută și din șezlonguri. Aceasta este o soluție minunată pentru vară. Mai ales dacă aveți o piscină în aer liber. Creați un loc confortabil lângă piscină și creați un sentiment unic de vacanță în cel mai scurt timp.

Scaunul din grădină poate fi foarte simplu, dar foarte confortabil

proiectați o zonă de relaxare în grădină, o bancă este uneori suficientă

Zona de relaxare modernă cu șemineu

Dacă sunteți mai interesat de o cameră de zi ciudată în aer liber, puteți adăuga mobilier de grădină confortabil și un șemineu la conceptul de design al zonei de relaxare. Focul trosnitor conferă atmosferei o notă încântătoare. Și dacă șemineul este un model cu un grătar, atunci zona de relaxare se transformă într-o zonă minunată pentru grătar! Nu uitați să îmbunătățiți scaunul cu câteva elemente decorative. Puteți aduce stilul de living al zonei de relaxare în prim plan cu câteva perne decorative, de exemplu.

Așezat în jurul șemineului

zonă de relaxare în grădină design șemineu spațiu mare de relaxare

În rezumat, am dori să subliniem: O zonă de relaxare confortabilă, decorată cu o mulțime de plante, sau un scaun modern, cu mobilier confortabil și la modă? Indiferent de ceea ce alegeți, luați în considerare zona de relaxare a grădinii cu atenție și în detaliu. O bună planificare este o condiție prealabilă importantă pentru bunăstarea ta acolo!

Gândiți-vă cu atenție la materialul pentru mobilierul de grădină

zonă de relaxare în grădină mobilier de design din masă din ratan

Un ecran adecvat de confidențialitate este la ordinea zilei în zona de relaxare din grădină

zonă de relaxare în grădină de design, loc frumos opac pentru relaxare

Balansoarul te invită să zăbovi mult în grădină 

grădină zonă de relaxare design fântână de grădină multe plante

Când zona de ședere devine un al doilea living …

Zonele de relaxare în grădină sunt confortabile și primitoare, cu mult verde

zona de relaxare a grădinii de design oază verde creează intimitate

grădină zonă de relaxare proiectare curte proiecta elegant multe perne arunca

pietricele din zona de relaxare din grădină creează o mulțime de locuri

zonă de relaxare în grădină design modern zonă de relaxare grădină kleienr

zonă de relaxare în grădină proiectează zonă modernă de relaxare o mulțime de elemente optice din beton verde

zonă de relaxare în grădină proiectare grădină modernă mobilier de grădină elegant

zona de relaxare în grădină de design iluminează lanțul de lumini noaptea

grădină zonă de relaxare formă accente portocalii podea de grădină

grădină zonă de relaxare proiectare pergola verde gazon

zona de relaxare în grădină de design creează o zonă de relaxare personală

zonă de relaxare în grădină proiectează mobilier de grădină frumos multe plante

grădină zonă de relaxare design zonă de relaxare șemineu confortabil

amenajare zonă de relaxare grădină idei de amenajare grădină rock

zonă de relaxare în grădină design mobilier de grădină elegant idei mici de grădină

grădină zonă de relaxare design scaun din stofă elemente din lemn

zonă de relaxare în grădină, semineu iluminat