Udare economică în grădină cu butoaie de apă de ploaie

Colectarea apei de ploaie și utilizarea acesteia pentru irigarea grădinii este o metodă antică de grădinărit care a fost puțin uitată în aceste zile. Cu toate acestea, această formă ecologică de udare a plantelor este cunoscută de mulți pasionați de grădinărit în vârstă și tot mai mulți tineri caută alternative ecologice la irigații cu apă potabilă și subterană prețioasă..

Sunt o astfel de alternativă Butoaie de ploaie, care se dovedesc a fi excelente rezervoare de apă de ploaie. Un butoi de ploaie nu numai că vă protejează natura, ci și portofelul – motiv suficient pentru a continua să citiți următoarele rânduri …

Butoaie de ploaie pentru colectarea apei pentru irigații

Butoaie de ploaie rezervor de apă de ploaie idei de grădină creative amforă butoi de ploaie

Dacă aveți o grădină frumoasă sau numeroase plante de balcon, probabil că sunteți familiarizat cu problema udării frecvente a plantelor vara. Un butoi de ploaie poate rezolva complet această problemă și poate oferi plantelor prospețime chiar și în perioadele uscate.

Colectați apa de ploaie și udați plantele de grădină vara

Mâzuri de apă rezervoare de apă de ploaie apă de ploaie fund amfora plante de grădină

Apa de ploaie colectată de un butoi de ploaie este utilizată exclusiv pentru udarea grădinii. Dacă doriți să utilizați și apa de ploaie pentru gospodărie, atunci aveți nevoie de un sistem complet de apă de ploaie care colectează apa de ploaie din jgheab într-o cisternă care se află sub pământ.

Spre deosebire de un sistem de apă de ploaie, un butoi de ploaie este un sistem mult mai simplu. Apa de ploaie curge din jgheab prin conducta de descărcare în butoiul de ploaie. Un colector de ploaie, cunoscut și sub numele de filtru de descărcare, conectează țeava de ploaie cu conducta de descărcare. Colectorul de ploaie filtrează murdăria și frunzele din apă și deversează apa de ploaie în butoiul de ploaie. Când se atinge nivelul maxim de umplere, apa curge prin conducta de descărcare în canalizare.

Conexiune simplă la downpipe

Butoaie de ploaie conectează rezervoare de apă de ploaie Idei de grădină Amforă de butoaie de ploaie

Un robinet înșurubat permite extragerea apei din butoiul de ploaie, care este practic închis, astfel încât apa să rămână cât mai curată posibil și fără țânțari și larve. Cu un capac, butoiul de ploaie este, de asemenea, rezistent la copii.

Apa din butoiul de ploaie poate fi umplută într-un vas de udare printr-un robinet

Graf butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie idei de gradina butoi de ploaie

Apa din butoiul de ploaie este moale și săracă în var și, prin urmare, este mai bună pentru plantele dvs. de grădină. Acesta este un alt beneficiu important al motivului pentru care ar trebui să colectați apa de ploaie.

Fă ceva bun pentru plante și udă-le cu apă de ploaie

Butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie idei de grădină amforă butoi de ploaie

Butoaiele de ploaie nu sunt doar un rezervor practic de ploaie, ci pot fi și un accesoriu elegant de grădină. Rotund, pătrat sau în formă de amforă greacă veche, butoiul de apă de ploaie poate fi un adevărat punct de atracție în grădina dvs..

Butoaiele de ploaie din plastic rezistent la UV oferă un aspect decorativ din imitație de piatră naturală sau imitație de teracotă, iar butoaiele de ploaie din lemn real asigură un aspect natural într-un stil rustic.

Butoi de ploaie în aspect de piatră naturală

Butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie idei de grădină Graf butoi de ploaie unghiular

De asemenea, puteți cumpăra butoaie de ploaie cu un design atractiv online, de ex Benz24.de, unde puteți găsi o gamă largă de butoaie de ploaie și sisteme de apă de ploaie.

Alegeți un butoi de ploaie care se va amesteca armonios în mediul dvs. de grădină și faceți ceva bun pentru natură!

Butoaiele de ploaie sunt elemente decorative de grădină

Butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie perete Graf butoi de ploaie unghiular

Polyrattan arată butoi de ploaie

Butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie idei de gradina mobilier de sobolan plastic butoi de ploaie

Pe piață puteți găsi butoaie de ploaie cu o capacitate de 200 până la 1000 de litri

Butoaie de ploaie rezervor de stocare a apei de ploaie, lambriuri unghiulare din lemn

* Toate imaginile din articol prezintă produse Graf