Atrage fluturi în grădină idei sfaturi grădinărit

Atrage fluturi în grădină

Știi acest sentiment? Totul este gata în grădină, ați pus garniturile și paiul, și bineînțeles plantele, iar acum doriți să vă sprijiniți pe un scaun și să vă bucurați de priveliștea frumoasă!

Dar există un alt element sub frumoasa suprafață!

Există o a patra dimensiune care ne excită simțurile și ne atrage pe deplin în loc.

Fluturii adaugă prezența unor culori frumoase. Toate acestea sunt revigorante și surprinzătoare. Grădinăritul care se concentrează pe fluturi este probabil cel mai ușor de făcut. Aveți deja elementele de bază și trebuie doar să evolueze.

Să începem cu ce anume doriți să plantați

Atrage fluturi în grădină plante care cresc flori

Sigur, prima cerință este să porniți orice plante. Acestea pot fi veșnic verzi, precum și tufișuri și copaci. Le puteți planta în grupuri sau le puteți folosi într-un stil mai casual.

 Formale sau nu, fluturilor nu le pasă de stilul grădinii tale!

Ceea ce contează sunt plantele care cresc aici. Cu cât este mai mare alegerea, cu atât mai bine. Cu cât planta este mai puțin solicitantă, cu atât mai bine. Noile specii de plante ale pălăriei de soare, care au două straturi de petale, sunt foarte iritante pentru fluturi. Prin urmare, cel mai probabil vei ignora această înflorire. Cu cât o plantă este mai simplă, cu atât mai bine. Soiurile foarte recomandate sunt: ​​coneflower galben, rudbeckia, cânepă de apă, mentă locală de munte, stele strălucitoare, aster. Acestea sunt grozave, mai ales dacă nu ar fi rezultatul plantării artificiale. Albinele simt caracterul natural și îl preferă.

Anumiți fluturi preferă anumite flori

Atrage fluturi în grădină design fluturi colorat monarh american

Așa-numitul monarh american preferă în mod deosebit steaua strălucitoare.

De asemenea, se poate afla vânzătorul în decursul anilor prin experimente, deoarece în diferite regiuni există specii diferite cu preferințe diverse.

Nu vrei doar câțiva fluturi, vrei mulți dintre ei? Ai nevoie de plante pe care fluturii îi folosesc pe cei mici

Atrage fluturi în grădină proiectează-ți plantele frunze plante de mătase

Acesta ar fi lapte pentru monarhul american, fenicul sau pătrunjel pentru coada rândunicii negre, pătlagină pentru Junonia, plante colorante pentru sulf.

Există o serie de copaci de o importanță deosebită. Acestea sunt stejarul, cireșul negru și salcia.

Mai multă apă

Atrageți fluturi în fântâna sistemului de proiectare a grădinii

Știați despre importanța mare a apei pentru dezvoltarea fluturilor? Beau din picăturile care sunt pe plante. Prin urmare, un puț sau un alt tip de instalații sanitare este absolut necesar și util.

O fântână “care dispare”, cu o piatră ca bază, este la fel de bună pentru a potoli setea fluturilor

Atrage fluturi în grădină proiectează-le tu singur să crești bine plantele

Puteți așeza acest lucru între plante și astfel o parte din apă poate ajunge pe frunze.

Folosiți specii cu frunze goale, deoarece au capacitatea de a colecta apă. Ar fi vorba despre grăsime. De asemenea, luați în considerare crearea unei găuri de noroi, deoarece acest lucru este deosebit de atractiv pentru fluturi. Imaginați-vă pictural fluturii. Au o proboscidă lungă cu care scot atât nectar, cât și apă.

Creați un habitat

Atrageți fluturi în grădină în formă de plante iarna zăpadăWow! Aceasta este o imagine fabuloasă de iarnă! Puteți ghici numărul de fluturi de aici? Ar putea fi zeci de acestea! Multe dintre acestea iernează în toate grupele de vârstă.

Iată un motiv bun pentru a nu curăța grădina toamna și a tăia toate plantele: fluturii sunt în toate plantele moarte și petrec timpul acolo până în primăvară. În plus, grădina necurățată va adăuga un aspect arhitectural interesant în timpul iernii.

Fabulos, nu-i așa??

Frumoasa pajiște, pe care sunt distribuite și plantele uscate, este o abordare din ce în ce mai populară în proiectarea caselor. Dar este și un paradis pentru fluturi.

De asemenea, separă fluturii de substanțele chimice care ar fi putut fi folosite în grădină. În afară de aceasta, trebuie să fii destul de atent cu aplicarea acestora.

Bucurați-vă de experiența frumoasă

Atrage fluturi în grădină în formă de plante fluturi flori violete

Ce ar putea fi mai plăcut decât să te relaxezi într-o grădină pe care tu însăși ai creat-o magnific? Iar fluturii ar putea reprezenta a patra dimensiune acolo.

Acestea sunt diferite ca culoare și dimensiune în diferite anotimpuri.

Dar întotdeauna ne fac casa mai frumoasă decât era înainte!

Fluturii din grădină atrag flori de flori mov