Clasicul în proiectarea căilor de grădină și a pardoselilor pentru terase se numește plăci poligonale. Tendința a fost unul dintre cele mai bune proiecte de bricolaj de ani de zile și asigură un design neregulat, care este o experiență reală pentru proprietarii de grădini creativi. Din acest motiv, am dori să vă prezentăm ghidul nostru informativ, care este întărit cu sfaturi bune și imagini exacte.

Plăcile poligonale sunt considerate a fi o pardoseală neregulată pentru căi de grădină, terase și modele de grădină din față. Așezarea necesită o mulțime de cunoștințe de specialitate și instrucțiuni clare care ar putea fi utile pentru fiecare proprietar de grădină. Din acest motiv, echipa noastră editorială a selectat cei mai importanți pași și detalii care sunt de o mare importanță pentru proces.

Aspectul frumos și forma neregulată a panourilor adaugă valoare oricărei curți din față

Așezarea plăcilor poligonale sfaturi detaliate

Acest tip de design are o varietate colorată de tipuri de piatră din care se poate alege Aici poate vedea prin. Doar după alegerea corectă a plăcilor poligonale trebuie să pregătiți suprafața în consecință. Pentru a crea locul de parcare individual, aveți nevoie de o structură stabilă și rezistentă la intemperii. Dacă doriți să vă construiți propria terasă din plăci, suprafața trebuie să fie stabilă, curată și fără găuri.

Suprafața trebuie să rămână curată

curățați plăcile poligobal subterane

Pentru pregătirea construcției este foarte important să existe o pantă de aproximativ 2%. Acest lucru va evita problemele cu scurgerea apei de ploaie din casă. Este recomandabil să folosiți nisip sau pietriș ca subsol, deoarece aceste materiale de construcție sunt perfecte pentru o fundație stabilă.

Panta este foarte importantă pentru scurgerea apei de ploaie

plăcile poligonale pun detalii

Indiferent dacă este o cale de grădină sau un design de terasă, zona are nevoie de o margine. Aici puteți utiliza diferite pietre de bordură care se potrivesc cu designul plăcilor poligonale. Sau mai bine zis, pietrele ar trebui să fie combinate cu selecția culorii pardoselii. Pentru frontieră este foarte important să fie așezată foarte precis și cu atenție, deoarece linia dreaptă și înălțimea joacă un rol major în următorii pași în acest proiect de bricolaj..

Începeți prin a delimita mai întâi zona

stabiliți borduri

Înainte de a așeza plăcile, trebuie să spălați murdăria de pe plăci înainte de a putea continua să lucrați cu adeziv de ciment și piatră naturală. Raportul de amestecare este indicat pe ambalaj. Acest strat trebuie să aibă cel puțin 4 cm pentru a obține stabilitatea necesară. Dacă ați decis un strat de beton, atunci betonul este turnat foarte atent.

Ciment sau beton? Alegerea este a ta

mixează pregătirea proiectului

Puteți proiecta și plasa plăcile poligonale după propriul gust, deoarece o anumită ordine este irelevantă în acest caz. Este important ca panourile care sunt la colțuri să aibă cele mai bune margini drepte. Nu uitați să verificați constant cu nivelul de spirit, deoarece linia dreaptă este prioritatea maximă pentru construcția de artă.

Pentru colțuri sunt selectate numai panourile cu margini drepte

pune doar pietre la colțuri

Punerea atentă este la ordinea zilei! De asemenea, lăsați loc pentru articulații!

așezarea plăcilor poligonale

După ce plăcile poligonale s-au întărit, trebuie efectuat ultimul pas, și anume chituirea plăcilor. În primul rând, este recomandabil să excavați îmbinările atunci când așezați, astfel încât să puteți turna mai ușor ciment. Când construcția este terminată, plăcile poligonale trebuie curățate cu atenție, deoarece contaminarea ar putea deveni problematică în viitor.

Urmați sfaturile noastre și proiectați podeaua din fața casei dvs. cu plăci poligonale! Faceți-l să pară ciudat și atrageți întotdeauna atenția tuturor! Editorii vă doresc multă distracție și mult succes!

Se toarnă cimentul fără a murdări plăcile

îmbinările plăcilor poligonale

faceți proiectul de auto-construcție

panouri poligonale faceți-le singur