Här är 10 tips för original julklappar i den vackra färgen blå

10 idéer till original julklappar i blått

Letar du efter original julklappar som inte är helt typiska? Blått är färgen på välbefinnande, andlighet, hopp och kärlek till Gud. Det är det immateriella, horisonterna och oändligheten. Blått symboliserar renhet, skönhet, lojalitet, generositet, sanning, förtroende … Blått ackumulerar energifält som gör oss starkare, lugnare och mer självsäkra.

Det provocerar kreativiteten hos personen så att de blir kreativa och öppna för nya utmaningar. Enligt populär tro skyddar blått mot onda ögon, svordomar och förolämpningar. Det är alltid bra att ha något blått med sig.

Blå smartphone

idéer till originella julklappar i blå tips julhelgspresentidéer

En blå smartphone passar som en bra julklapp till båda könen. Välj en mobiltelefon med en bra framkamera så att selfierna ser kvalitativa och imponerande ut. Julen är en festival där vi behåller de vackra minnena i sinnet med hjälp av fotografering. Den intelligenta delen kommer att ge mycket glädje till dina nära och kära.

Blå ekopäls kort kappa

idéer för original julklappar i blå tips julhelger blå färg

Med en kort ekologisk päls som gåva skulle du inte bara bidra till djurens välbefinnande utan också se modern ut. Detta plagg kan kombineras med nästan vad som helst. Dessutom är nyanser av blått, som liknar ett stormigt hav eller en stormig himmel, bland toppfärgerna för 2017. Dessa färger ger förtroende och en liten dos mystik.

Blå ädelsten

10 idéer för original julklappar i blå tips julhelger blå ädelsten

Det finns inget mer aristokratiskt än ett smycke med en blå juvel. Den blå topasen är till exempel en klassiker som är en relativt billig ädelsten. Detta är känt som en lycka till charm och talisman för det kinesiska nyåret för brandhanen, som börjar den 28 januari 2017. Topas främjar kreativitet och har kraftfulla läkande egenskaper, det stimulerar ämnesomsättningen och matsmältningen. Det lugnar nerverna, reglerar blodcirkulationen och balanserar sinnet.

Bilder i blå färger

original julklappar blå julhelg

En blå målning är vanligtvis ett fantastiskt blickfång och passar nästan varje vägg. Det kan vara ett perfekt komplement till inredningen. Dessutom kan en värdefull bild vara en gåva för livet. Om det också är ett konstverk ökar dess värde varje dag. Om du har vänner som gillar sitt hem kan du välja andra blå presenter också. Till exempel blå tillbehör som skulle få en touch av konst in i lägenheten.

Original julklappar – blå solglasögon

original julklappar i blå jul

Solglasögonen med blå linser kan bäras av både kvinnor och män. Det är för närvarande kallt ute, men de blåfärgade linserna är lämpliga för soligt och grumligt väder. I båda fallen garanteras bärkomfort med högkvalitativt utförande. Det får också världen att se ut som en lugn och sorglös blå plats.

Blå och vita randiga kläder 

original julklappstips julhelg blå

En annan klassiker som aldrig går av mode är de randiga kläderna. Du har ett stort utbud av tröjor, skjortor, kjolar etc. Ränder är lätta att kombinera och ser alltid bra ut med andra kläder, till exempel jeans, shorts eller till och med kostymer. Så randiga kläder är en bra idé för original julklappar. Båda könen kommer säkert att vara entusiastiska över detta.

Original julklappar – blå sneakers

10 idéer original julklappar blå jul

Varje modemedveten person bör äga minst ett par sneakers av hög kvalitet. Dessa ses inte längre bara som sportskor. De har uppnått kultstatus och är en oumbärlig del av stadskulturen. Indigoblått och mörkblått är lämpliga och mycket populära färger för detta.

Blå halsduk

original julklappar i blå tips jul vintersemester

Halsduken är utan tvekan det mest populära och mest använda tillbehöret. Den kan kombineras med flera outfits och anses vara ett tecken på stil, elegans och individualitet. Du kan inte bara bära den under den kalla årstiden och det gör det till ett lämpligt val för original julklappar.

Blått cigarettfodral

original julklappstips julklappsidéer

Cigarettfodralet är inte så populärt nuförtiden, men det ser fortfarande elegant ut. Om du letar efter en present till rökare är detta ett lämpligt alternativ. Detta lilla föremål tillför kvinnor elegans och kan förvandla en enkel man till en gentleman.

Semester i blått

10 idéer för original julklappar i tips jul julhelg vintersemester

Snön är en del av den magiska julstämningen och alla hoppas på det under semestern. Många av oss drömmer om precis tvärtom! Du önskar sol, hav och palmer! Det finns ingen bättre gåva än minnen som delas med din älskade på en romantisk plats för vintersemester. Om du inte har tillräckligt med budget för en exotisk semester kan du helt enkelt besöka ett närliggande soligt land.

God jul och ett stort urval av presenter!