Paletii rămân singura alegere reușită a materialelor dacă doriți să construiți ceva voi înșivă. Indiferent dacă sunt folosite pentru design interior sau exterior, paleții sunt un succes absolut. Dar să construiești singur o piscină din paleți nu sună atât de ușor. Dar am selectat cele mai importante detalii pentru construcție, care fac procedura deosebit de ușoară și permit astfel un proiect simplu de bricolaj pentru toți fanii DIY.

Procedura pentru acest tip de proiect trebuie de obicei să fie planificată în mod deosebit de bine. Aceasta înseamnă că trebuie să aveți o idee clară despre materialele de construcție, uneltele și construcția. În primul rând, se recomandă crearea unei schițe pentru proiect. În plus, poziționarea piscinei este de o mare importanță, deoarece este o structură fixă ​​care are doar un anumit spațiu. Asta înseamnă că trebuie să te gândești unde este suficient soare în grădină.

Rezultatul final are un aspect natural

piscina vara bricolaj

Structura bazinului

Există două variante pentru structura bazinului: rotundă și dreptunghiulară. Ai nevoie de aproximativ 10 euro paleți pentru piscină, care sunt asamblate cu șuruburi și cuie. Dacă aveți deja o formă de piscină, atunci aveți nevoie de lambriuri din interiorul piscinei.

Paletele sunt perfecte pentru orice amenajare a grădinii, dar cele mai importante lucruri pentru proiect sunt lucruri mici care sunt foarte adesea trecute cu vederea.

Calitatea căptușelii piscinei este deosebit de importantă pentru designul interior al piscinei. Filmul trebuie așezat fără pliuri. Așezarea foliei singure este foarte ușoară și în câțiva pași puteți obține o căptușeală de piscină de înaltă calitate. Dacă lăsați cu atenție filmul să atârne pe pereții piscinei, piscina va rămâne permanent etanșă și în același timp frumoasă. Filmele de înaltă calitate au o rezistență ridicată la razele UV și rezistența culorilor, ceea ce extinde în mod semnificativ longevitatea proiectului dvs. de auto-construcție.

Construcție simplă, dar o mulțime de distracție construind-o

începutul bazinului de la paleți

Organizați corect întreținerea piscinei

Filtrul pentru piscină este, de asemenea, deosebit de important. Înainte de a cumpăra un filtru, este indicat să calculați dimensiunea piscinei, deoarece sistemul trebuie adaptat la dimensiunea piscinei, astfel încât murdăria să poată fi filtrată constant.

Pentru întreținerea adecvată a bazinului, este recomandabil să protejați apa de microorganisme și infecții în bazin. Acest lucru se face cu ajutorul aplicării clorului, care este o necesitate pentru fiecare piscină. Întreținerea bazinului este o prioritate, deoarece șansa de infecții este foarte mare vara. Din acest motiv, ar trebui să se controleze pH-ul bazinului și să se evite riscurile posibile pentru copii

Piscina din paleți este un paradis de agrement pentru orice amenajare a grădinii.

construiește-ți singur piscina palet diy

Poziționarea piscinei este foarte importantă

vedere la bazinul din dale

Euro paleți

piscină cu imagine pentru paleți euro piscina de amenajare a teritoriului cu paleți piscina perfecta bricolaj piscina de paleti construiește-ți singur paleta de bricolaj piscina de paleti diy Dreptunghi de piscină pentru paleți proiectare piscina paleti forma rotunda  Construiește-ți propriile idei de piscină cuțitele pentru piscină fac paleti faceți-vă singur