Slange bitt piercing får unektelig mer og mer popularitet i dagens generasjon. Det er rett og slett fordi dagens mennesker, spesielt de unge, allerede er godt orientert om piercinger som flotte og nydelige utsmykninger på kroppen. Sannheten er, det er en slags leppepiercing som er plassert på leppedelen til en person, spesielt på underleppen. Det som er enda mer interessant med det, er det faktum at det består av 2 piercinger. Ja, du leste det riktig, og det er derfor det kalles slangebitt. De to piercingene er vinkelrett på hverandre når det gjelder avstand fra senterdelen av underleppen. Dette gir skjønnhet og drama til denne piercing -typen, helt sikkert. Sjekk også artiklene våre om de mest populære piercingene for nesepiercing og ørepiercing.

Kreditt: BodyCandy

Bare hvis du ikke vet det, kalles det også på denne måten siden det vil se ut som en slangetann når det endelig festes på underleppen. For smykkealternativene er det en vanlig ting for mange mennesker å gå til pigger eller ringer. Videre kan det også være navnet på de to piercingene som ligger på kinnene, øyenbrynene og tungen, men det er vanligvis knyttet til de to piercingene på underleppen. Du kan også sjekke artiklene våre om forskjellige leppepiercing som Labret Piercing, Medusa Piercing, Monroe Piercing.

Prosedyre for piercing av slanger

Hvis du er en av dem som vurderer å ha piercing i slangen din på kroppen din, må du gå gjennom en viktig prosedyre som er involvert i det. Hele prosedyren er veldig viktig for deg å huske på, slik at du enkelt kan bestemme om du virkelig kan overvinne prosedyren eller ikke. Her er de viktige tingene som må gjøres i forhold til piercingprosedyren:

 • Først må du finne en pålitelig piercingbutikk. Sørg for at du går for den som har dyktige profesjonelle piercere som vil gjøre deg komfortabel når du nærmer deg dem.
 • Når du ankommer piercingklinikken du ønsker, bør en profesjonell piercer tilby deg en stol. Dette er for å få deg til å slappe av før selve prosedyren fortsetter. Det kan også hjelpe deg å bare føle mindre smerte.
 • Det neste du må gjøre er å instruere den profesjonelle pierceren hvor akkurat du vil få hull. Disse instruksjonene dine vil da være grunnlaget for piercer når du skal plassere markeringer for piercing. Det gjøres ved bruk av en kirurgisk markør. Merkene bør gjøres like vinkelrett for å oppnå det flotte utseendet til en piercing.
 • Ønsket gjennomboret område skal rengjøres godt. En profesjonell piercer kan aldri få sjansen til å glemme dette veldig viktige. Hensikten med det er å kvitte seg med bakteriene som kan være tilstede på området.
 • En hul nål settes deretter innover gjennom leppens hud og muskler. Dette gjøres på begge sider av underleppen for å oppnå utseendet til en slangebitt. Men før du gjør det, bør du være oppmerksom på at pierceren først skal sterilisere nålen. Gjennom dette kan mulige infeksjoner forhindres.

Nivået på smerte

Selvfølgelig kan den hule nålen som brukes til å lage et hull for slangebittene forårsake litt smerte. Intensiteten av smerte følt av hver person som gjennomgår piercingprosedyren varierer normalt fra individ til individ. Hvis du har høyere smertetoleranse, kan du ikke håndtere smerten det kan medføre. Men hvis du har lavere smertetoleranse, bør du være mer enn forberedt på å møte hvilken smerteintensitet som venter deg når du skal ha piercing av slanger. Blødning kan også forekomme under piercingprosedyren, men det er ikke nødvendig å bekymre seg her siden en profesjonell piercer sikkert kan håndtere det godt. Ømhet er også normalt å oppstå noen dager etter at du har lykkes med å gjennomgå piercingprosedyren. Nøkkelen her er å forberede deg selv, og tenke at du kan gjøre det uansett hvor vondt det er.

Dens helbredende varighet

Det vil ta 2 til 4 måneder for det hullede området å gro helt. Hvis det er smerter, vil det også være en helbredelsesprosess. Med slangebitt piercing, vil det ta deg en minimumstid på 2 måneder og en maksimal tid på 4 måneder før du endelig kan si at såret på det hullede området allerede er helbredet helt. Likevel bør du vite at restitusjonsperioden alltid vil variere fra person til person. Hvis du er ansvarlig nok til å gjøre alle delene dine, vil helingsprosessen sikkert ikke bli forsinket. Men hvis du er uforsiktig nok, kan hele helbredelsesvarigheten muligens forlenges.

Etterbehandling nødvendig

Unødvendig å si, det er sett med etterbehandlinger som må tas i betraktning etter å ha gjennomgått en piercingprosedyre med slangebitt. Disse etterbehandlingene vil påvirke gjenopprettingsvarigheten til det hullede området. Dette kan til og med være billettene dine for å bli kvitt de mulige infeksjonene som kan oppstå underveis. Her er etterbehandlingene:

 • Etter å ha spist måltidene hver dag, må du vaske munnen godt for å bli kvitt bakterier. Dette kan gjøres ved hjelp av varmt saltvann.
 • Rengjøring av piercing smykker er viktig. Bare få en bomullsdott og legg noen mengder saltvann i den og påfør den på området.
 • Hver dusjøkt du har hver eneste dag, må du også vaske det hullede området godt. Sørg for å bruke en mild såpe.
 • Du kan redusere smerten mens du fortsatt er på bedring ved å spise bare mindre biter av matvarer som er tilgjengelige på måltidsmenyen.
 • Ikke tør å bytte smykker mens det hullede området fortsatt er i gjenopprettingsperioden.
 • Utelat krydret mat på menyen, fordi disse kan forverre tilstanden til det hullede området.

Smykkealternativer og deres priser

Det finnes en rekke smykker alternativer som kan velges for slangebitt piercing tilgjengelig i dag. Disse smykkealternativene er stylet i forskjellige design og farget med forskjellige livlige fargetoner. Det er opp til deg hva du skal velge. Når du velger, er det imidlertid veldig viktig at du velger den som passer deg best. Her er noen av disse smykkene:

 • Svart leppering – Den elegante svarte fargen på dette smykkealternativet er noe som vil gjøre deg mer nydelig når du bruker den. Prisen er rundt $ 2,5.
 • Kulepinne i stål – Dette er et veldig vanlig, men likevel det beste smykkealternativet for piercing med slange. Prisen kan nå så mye som $ 8,88.
 • Anodisert stål stud – Dette er en billigere versjon av studsmykker siden den bare er priset til $ 3,27.
 • Innvendig gjenget piercing – Forbered $ 9,99 hvis du vil ha denne vakre piercingen for dine slangebitt.
 • Titanium stud – Mange velger dette smykket siden det er enkelt, men elegant. Det er priset rundt $ 6,99.

slange-biter-piercing24slangebitt-piercing33slangebitt-piercing1slangebitt-piercing2slangebitt-piercing3slangebitt-piercing4slangebitt-piercing5slangebitt-piercing7slangebitt-piercing8slangebitt-piercing9slangebitt-piercing12slangebitt-piercing14slangebitt-piercing15slangebitt-piercing16slangebitt-piercing22slangebitt-piercing21slangebitt-piercing20slangebitt-piercing19slangebitt-piercing18slangebitt-piercing17slangebitt-piercing13slangebitt-piercing11slangebitt-piercing6slangebitt-piercing10slangebitt-piercing23slangebitt-piercing25slangebitt-piercing26slangebitt-piercing27slangebitt-piercing28slangebitt-piercing29slangebitt-piercing30slangebitt-piercing31slangebitt-piercing32slange-biter-piercing34slangebitt-piercing35

Snake Bite piercing design20Snake Bite piercing design26Snake Bite piercing design29Snake Bite piercing designs47Snake Bite piercing design39Snake Bite piercing design50Snake Bite piercing design53Snake Bite piercing design54Snake Bite piercing design57Snake Bite piercing designs64Snake Bite piercing design9Snake Bite piercing design2Snake Bite piercing design5Snake Bite piercing design8Snake Bite piercing design10Snake Bite piercing design13Snake Bite piercing design14Snake Bite piercing design15Snake Bite piercing design16Snake Bite piercing design17Snake Bite piercing design18Snake Bite piercing design19Snake Bite piercing design21Snake Bite piercing design23Snake Bite piercing design24Snake Bite piercing design25Snake Bite piercing design27Snake Bite piercing design28Snake Bite piercing design30Snake Bite piercing design31Snake Bite piercing design32Snake Bite piercing designs33Snake Bite piercing design34Snake Bite piercing designs35Snake Bite piercing design36Snake Bite piercing design37Snake Bite piercing design38Snake Bite piercing design40Snake Bite piercing designs41Snake Bite piercing design42Snake Bite piercing design44Snake Bite piercing design48Snake Bite piercing designs49Snake Bite piercing design 51Snake Bite piercing design52Snake Bite piercing design55Snake Bite piercing design56Snake Bite piercing design58Snake Bite piercing design59Snake Bite piercing design60OLYMPUS DIGITAL KAMERASnake Bite piercing design62Snake Bite piercing design63Snake Bite piercing design65Snake Bite piercing design66Snake Bite piercing design67Snake Bite piercing design68

Snake Bites Piercing

Svart leppering – Pris: $ 2,5

Snake Bites Piercing -modellSteel Ball Stud – Pris: $ 8,88 Snake-Bites-PiercingAnodisert stålpinne – Pris: $ 3,27 Snake Bites Piercing

Intern gjenget piercing – Pris: $ 9,99

Snake Bites Piercing

Titanium Stud – Pris: $ 6,99

Snake Bites Piercing

Labret Studs – Pris: $ 1,63

Snake Bites Piercing Studs

Anodisert hestesko – Pris: $ 3,89

Snake Bites Piercings

Liten Stud – Pris: $ 6,25

Snake Bites Piercing

Steel Barbell – Pris: $ 7,99

Snake Bites Piercing

Kirurgisk stålbøyle – Pris: $ 14

Snake Bites Lip Piercing

Black Captive Bead Hoop – Pris: $ 7,95

Snake Bites Piercing

Rose Gold Arrow Stud – Pris: $ 4,99

Snake Bites Piercing

Titanium Lip Stud – Pris: $ 15,99

slangebitt-piercing

Steel Horseshoe – Pris: $ 9,99

Snake Bites Piercing Men

Circular Barbell Horseshoe – Pris: $ 16,99

Snake Bites Piercing 1

Arrow Horseshoe – Pris: $ 8,88

Snake Bites Piercing smykker

Steel Horseshoe – Pris: $ 5,99

Snake Bites Piercing smykker

Silver Ball – Pris: $ 15,99

Snake Bites Piercing Lip

Black Snake Bite – Pris: $ 4,99

Snake Bites Piercing

Lip Stud – Pris: $ 3,85

Snake Bites Piercing

One Bead Piercing – Pris: $ 19,99

Snake Bites Piercing 1

Rose Gold Lip Stud – Pris: $ 4,95

Snake Bites Piercing 2

Black Steel Stud – Pris: $ 1,54

Snake Bites Lip Piercings

Gray Pearl Lip Piercing – Pris: $ 7,95

Siste ord

Slangebitt piercing kan absolutt se bra ut på brukerne. Du trenger bare å finne det beste designet og piercing smykket som kan matche hele deg. Vær imidlertid alltid oppmerksom på at alt vil begynne med å finne en anerkjent piercer.