Labret piercing er en av leppepiercingene som kan sees hos mange mennesker i verden i disse dager. Dette er absolutt nydelige utsmykninger på brukerens kropp som kan tiltrekke seg mange mennesker, spesielt de som er interessert i piercinger. Noen mennesker bruker denne piercing for mote formål eller bare for å takle den siste trenden. Imidlertid er det mange individer som bruker denne piercingen for å følge tradisjonen og kulturen. Uansett hva din grunn er, er det veldig viktig å bli godt kjent først før du går inn på det.

Typer Labret Piercing

Betydninger

Teknisk sett er labret piercing en slags kroppspiercing som er vanlig for mennesker i disse dager. Men bokstavelig talt er denne tingen enhver form for utsmykning som er inkorporert eller festet i leppedelen til en person. Mesteparten av tiden kan den sees på den nedre delen av leppen, og er over haken. Det er faktisk en oral og ansikts piercing, og slik piercing er også kjent for to andre navn, nemlig soul patch piercing og tungestøtten. Bare hvis du ikke gjør det, er plasseringen av denne piercing en veldig viktig ting som må tas i betraktning.

Typer Labret Piercinger

Unødvendig å si at det er forskjellige typer som alle alltid kan prøve. Noen av disse ser kanskje ikke bra ut på deg. Dette er hovedgrunnen til at du må være veldig forsiktig når du velger typen du vil ha på.

 • Medusa Piercing – I denne typen vil det bli satt inn et labret på overleppen. Det er spesielt på midtryggene.
 • Snake Bites Piercing – Som navnet antyder, ser denne ut som en slangetand. Det er spesielt plassert i den nedre delen av leppen. Det vil være to piercinger som skal festes side om side.
 • Spider Bites Piercing – Plassert i den nedre delen av leppen, består denne typen av tre piercinger som er plassert på en serie.
 • Lowbret – Under den nedre delen av leppen, som allerede er på hakedelen, er denne piercing festet.
 • Vertikal Labret – Denne typen er festet mot underleppens øvre del. Og i huden under den kommer det andre hodet på piercing ut.
 • Monroe Piercing – Navnene ble faktisk hentet fra navnet på den avdøde Hollywood -stjernen, Marilyn Monroe. Piercing er plassert på overleppen, spesielt på venstre side.

Prosedyren

Selvfølgelig er det en viktig prosess involvert når du vil ha på deg. Husk alltid at du bør gå for en veldig pålitelig piercer, slik at du kan være sikker på at piercingprosessen er utført bra. Når du allerede er på piercer’s clinic, er det de forventede tingene som vil bli gjort:

 • Du blir bedt om å sette deg ned, legge deg ned eller lene deg på stolen. Det avhenger faktisk av preferansen din eller hva piercer mener er den beste posisjonen for deg å gjøre.
 • Piercer vil rengjøre underleppen. Det er veldig viktig slik at infeksjoner kan unngås. Husk at det å få hull, kan føre til sår, noe som er svært utsatt for infeksjoner.
 • Du vil bli gitt med antibakteriell munnvask. Dette er en annen måte å forhindre infeksjoner. Husk at munnen er fylt med så mange bakterier.
 • Piercer vil markere et inngangs- og utgangspunkt. Dette punktet vil være veiledningen for å feste smykkene på leppene dine, slik at du kan få en nydelig piercing.

Disse tingene er veldig viktige under piercingprosedyren. Sørg derfor for at din valgte piercer vil gjøre alle disse tingene for å sikre din egen sikkerhet.

Smerter involvert

Vel, det er bare normalt å føle litt smerte når du blir gjennomboret ikke bare på leppedelen, men hvor som helst i kroppen også. Hvem ville ikke føle smerte forresten når kroppen din er festet med spisse smykker som vil passere gjennom huden og musklene? Ingen sikkert, med mindre du føler deg nummen eller noe. Blod kan til og med komme ut fra målområdet, som deretter vil hovne opp etter hvert som dagene går. Noen blåmerker kan til og med komme ut på delen der smykkene er festet. Dette er bare normale reaksjoner i kroppen din, og disse vil til slutt forsvinne hvis du følger de riktige tingene å gjøre anbefalt av din profesjonelle piercer.

Helbredelsesprosessen

Det tar rundt 3 til 6 uker for piercing å bli fullstendig helbredet. Som sagt vil det sikkert komme noen milde effekter, og disse er bare normale. Disse vil helbrede etter hvert som dagene går, inkludert såret fra prosedyren. Du må vite at helbredelsesprosessen kan ta 3 til 6 uker. Dette er hvor lang tid du må vente, før du endelig kan si at såret og den hullede delen allerede er helbredet helt. Dette er hovedgrunnen til at du må ha mye tålmodighet med deg hvis du ønsker å gjennomgå prosedyren som er involvert i å ha en piercing.

Hvor mye koster en Labret Piercing?

Prisen er et sted mellom $ 40 og $ 65 i en hvilken som helst kjent piercing -salong.

Komplikasjoner

Uansett hvilken type du har, må du innpode i tankene dine at det vil være mulige komplikasjoner som kan oppstå. Derfor bør du først tillate deg selv å bli godt kjent med disse komplikasjonene før du gjennomgår prosedyren. Her er noen av dem:

 • Tannkjøtt og kjeven skade – Dette er en veldig vanlig komplikasjon som kan oppleves hvis du får hull i leppedelen. Dette er mulig siden smykkene festet på leppen din kan slites ut. I det øyeblikket det skjer, kan tennens røtter råtne bort. Når ting er uten tilsyn, kan helseproblemet fortsette til tannkjøttet og kjeven.
 • Tanndrift – Smykkets rygg kan forårsake noe trykk på tennene, og ved lang eksponering i denne tilstanden kan emalje erosjon oppstå. Dette kan påvirke justeringen av tennene dine som ikke kan settes tilbake til det normale igjen. Denne komplikasjonen forventes faktisk hvis du har brukt labret en stund.
 • Tannslitasje – Som sagt, tennemaljen kan bli berørt av smykkene du tar på, og når dette skjer, kan tannutviklingen utvikles etter hvert som dagene går.

Viktig omsorg involvert

Siden det er mulige komplikasjoner som kan komme ut, er det svært viktig å være ansvarlig nok når det gjelder tingene du må gjøre etter å ha gjennomgått prosedyren for å bli gjennomboret på leppedelen. I den forbindelse er her de viktige etterbehandlingene som må tas i betraktning:

 • Rengjør piercing regelmessig. Som sagt er munnen full av bakterier som kan blande seg med smykkene. Når dette skjer, kan infeksjoner komme ut senere. Imidlertid kan det forhindres ved hyppig rengjøring av smykkene. Du trenger ikke å fjerne hele smykket. Du kan bare gjøre det når såret allerede er helbredet helt.
 • Etter hvert måltid må du vaske munnen. Du trenger ikke bruke penger for å kjøpe munnvann her. Det du må ha her er et glass varmt saltvann.
 • Unngå å berøre den hullede delen uten å rengjøre hendene. På samme måte som munnen din, er hendene også fulle av bakterier, så det er viktig å vaske dem først før du berører området.
 • Ikke glem å pusse tennene og rense munnen regelmessig. Når du gjør dette, må du bruke en mild tannkrem. Unngå å bruke sterke tannkremer, siden disse kan påvirke tilstanden til såret alvorlig forårsaket av piercing.
 • Så mye som mulig, ikke prøv å flytte smykkene som er festet på leppen frem og tilbake. Det er ganske enkelt fordi å gjøre denne tingen bare vil forverre tilstanden til det hullede området. Dette kan til og med påvirke hele helbredelsesprosessen. Dager eller uker kan legges til i prosessen. Så du må være oppmerksom hele tiden.
 • Når det hullede området allerede er helbredet helt, er det godt å vaske piercing med antibakteriell såpe. Du kan gjøre dette hver eneste badeøkt du har. Dette vil sikre at piercingen er ren og bakteriefri.
 • Ikke spis krydret mat. Det er noe som må unngås, spesielt når såret ennå ikke er helt helbredet. Det er ganske enkelt fordi matens krydder kan nå det hullede området og forårsake hevelse og komplikasjoner.
 • Unngå å røyke sigaretter. Bare hvis du ikke vet det, består sigaretter av utallige kjemikalier. Noen av disse kjemikaliene er svært skadelige når de kommer i direkte kontakt med kroppen. Derfor, ikke prøv å røyke når du fortsatt er på bedring.

Smykker alternativer

Sirkulære stenger, Labret -pinner og kulelukningsringer er de perfekte valgene. Stort sett brukes en 16 eller 18 gauge labret stud som det første smykket for at piercing skal gro ordentlig. Ovale eller runde labretplugger er egnet for større piercinger.

Siste ord

Når du planlegger å få en labret piercing, må all denne informasjonen være innpodet i tankene dine. Husk at det kan føre til at uønskede ting skjer, så sørg for å veie ting godt.

Populære ideer

labret piercing (1)labret piercing (2)labret piercing (3)labret piercing (4)labret piercing (5)labret piercing (6)labret piercing (7)labret piercing (8)OLYMPUS DIGITAL KAMERAlabret piercing (10)labret piercing (11)labret piercing (12)labret piercing (13)labret piercing (14)labret piercing (15)labret piercing (16)labret piercing (17)labret piercing (18)labret piercing (19)labret piercing (20)

labret piercing (21)labret piercing (22)labret piercing (23)labret piercing (24)labret piercing (25)labret piercing (26)labret piercing (27)labret piercing (28)labret piercing (30)labret piercing (31)labret piercing (32)labret piercing (33)labret piercing (34)labret piercing (35)labret piercing (36)labret piercing (37)labret piercing (38)labret piercing (39)labret piercing (40)labret piercing (41)labret piercing (42)labret piercing (43)labret piercing (44)labret piercing (45)labret piercing (46)labret piercing (47)labret piercing (48)labret piercing (49)labret piercing (50)labret piercing (51)labret piercing (52)labret piercing (53)labret piercing (54)labret piercing (55)labret piercing (56)labret piercing (57)labret piercing (58)labret piercing (60)labret piercing (61)labret piercing (62)labret piercing (63)labret piercing (64)labret piercing (65)labret piercing (66)labret piercing (67)labret piercing (68)labret piercing (69)labret piercing (70)labret piercing (71)labret piercing (72)labret piercing (74)labret piercing (75)labret piercing (77)labret piercing (78)labret piercing (79)labret piercing (80)labret piercing (81)labret piercing (82)labret piercing (83)labret piercing (84)labret piercing (85)labret piercing (86)labret piercing (87)labret piercing (88)labret piercing (89)labret piercing (91)labret piercing (92)labret piercing (93)labret piercing (94)labret piercing (95)

Vertikal Labret PiercingSteel Curved Barbell – Pris: $ 15,99 Vertikale Labret Piercings HipsterBlack Horseshoe Labret – Pris: $ 11,99 Vertikal Labret Piercing LipRook Labret – Pris: $ 11,95 Vertikal Labret Lip PiercingBlack Labret – Pris: $ 2,94 –  Pretty Piercing Labret RedBlack Captive Bead – Pris: $ 7 Piercing Labret VertikalSvart matt labret  Labret Piercing -modellerKirurgisk stål buet vektstang – pris: $ 5,88 Lowbret Piercing -modellKirurgisk stål Labret – Pris: $ 5,99 Vertikal Labret Piercing -modellSilver Curved Barbell – Pris: $ 5,99  Vertikal Labret PiercingBlack Labret – Pris: $ 14,99 Vertikal Labret Piercing -modellTitanium Labret – Pris: $ 16,99 Mens Labret PiercingRustfritt stål Labret – Pris: $ 7,76  Labret Piercing smykkerBlack Titanium Piercing – Pris: $ 12 – Få den via Etsy Labret Piercing Men Labret Piercing smykkerSølv buet vektstang Labret Piercings Labret Piercing EksemplerLiten buet vektstang Labret Piercing ImagesSølv Labret  Labret PiercingPearl Curved Barbell  Labret PiercingKlar perle Labret  LabretPiercingStud Piercing – Pris: $ 14,95 Labret PiercingBlack Labret Hoop – Pris: $ 9,99 Labret Piercing -modell Labret PiercingsSirkulær Hoopeshoe

labret piercing 00001labret piercing 00003labret piercing 00002labret piercing 00004labret piercing 00007labret piercing 00006labret piercing 00005labret piercing 00008labret piercing 00009labret piercing 00010labret piercing 00011labret piercing 00012labret piercing 00013labret piercing 00040labret piercing 00039labret piercing 00038labret piercing 00037labret piercing 00036labret piercing 00035labret piercing 00034labret piercing 00033labret piercing 00031labret piercing 00030labret piercing 00029labret piercing 00027labret piercing 00026labret piercing 00025labret piercing 00024labret piercing 00023labret piercing 00022labret piercing 00021labret piercing 00020labret piercing 00019labret piercing 00017labret piercing 00016labret piercing 00015labret piercing 00014