minunat copil ecologic mobilier pentru copii pat

Mobilier frumos pentru copii, ecologic, cu un design sigur pentru bebeluș

Dacă sunteți cu adevărat în căutarea unui mobilier ecologic pentru a vă amenaja camera copilului, atunci ar trebui să aflați una dintre cele mai noi colecții de la Oeuf. Această colecție de mobilier poartă numele Robin și a fost creată pentru a face camera copiilor funcțională și, mai presus de toate, mai sigură.

Acest mobilier este realizat din lemn masiv 100% durabil și apoi vopsit în vopsea naturală pe bază de apă. Setul camerei copiilor conține un pătuț, o măsuță de schimb și o altă comodă.

Pat ergonomic, ecologic

Design minunat pentru copii cu pătuț de mobilier ecologic

Aceste trei piese de mobilier aparțin împreună în set și toate arată foarte atractiv și frumos. Patutul are un alt avantaj: este reglabil, ceea ce înseamnă că poate fi folosit atât pentru un bebeluș, cât și pentru un copil mic. În plus, salteaua se află într-o poziție destul de joasă, astfel încât copilul dumneavoastră să se poată urca singur pe pat fără ajutorul dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații interesante despre acest mobilier pentru copii ecologic pe site-ul web al producătorului: Așadar, vizitați Oeuf Site web dacă sunteți interesat!

Acest mobilier este realizat din lemn masiv 100% durabil

frumos pătuț de copii mobilier ecologicMobilierul este vopsit în vopsea naturală pe bază de apă saltele frumoase pentru copii, mobilier ecologic pentru copii

Articole de mobilier din cele mai noi colecții Oeuf sifon alb frumos pentru copii, mobilier ecologic

Salteaua are o poziție destul de joasă, ceea ce face patul și mai funcțional pentru copilul dumneavoastrămobilier frumos ecologic pentru copii cadru alb