dormitor modern design pat pat rustic perete de cărămidă

Idei de pat inspirate pentru dormitorul dvs. modern

În designul modern este adesea important să fiți creativi și să preferați ca totul să arate după propriul gust. În același timp, nu trebuie neglijat aspectul practic. Întregul lucru este cu atât mai dificil în dormitor, deoarece este un loc de intimitate și securitate.

Aceasta este camera în care ar trebui să te simți cel mai mult acasă. Este îndoielnic că, deși oricine ar trebui să fie cel mai bun designer din lume, poate înțelege mai bine decât tine ceea ce ai nevoie sau nu aici. Ia lucrurile în mâinile tale! Nu vă faceți griji: vă suntem alături cu câteva exemple. Unele sunt destul de originale și sunt șanse să nu vă fi gândit încă la ele.

Rama patului din lemn conferă caracter dormitorului

dormitor modern cu palet pat covor alergator aspect rustic

Idei pentru platforma patului

Paleti în loc de rame de pat. Un pat DIY se poate dovedi a fi o opțiune mai ușoară decât ați putea crede. În cele din urmă, este o cutie! Puteți chiar ajunge cu ușurință la zona unui model king size prin punerea paleților laolaltă. Tot ce trebuie să faceți este să le curățați, să le neteziți și să le legați împreună. Această construcție este mult mai stabilă decât multe dintre cele pre-cumpărate. Dacă vă place stilul industrial, atunci vopsiți paleții (sau nu) și așezați salteaua chiar deasupra lor. Dacă doriți să adaptați paletele la un stil diferit, acest lucru se poate face de obicei folosind materiale textile adecvate.

Patul pentru paleți aduce un aer proaspăt în interior

dormitor modern pat de palet arunca perne luminoase perete design

Cadru metalic și tăblie rustică

dormitor design rama patului metal masuta neagra aspect rustic

Folosiți vechile rame metalice

Există câteva paturi care par destul de vechi pentru a dispera. Cu toate acestea, ar trebui să așteptați înainte de ao arunca. Cadrele metalice vechi și robuste ar putea fi în continuare bune! Stabilitatea ca cea pe care o oferă este foarte greu de obținut pe piață în zilele noastre. În loc să arunci o astfel de comoară, ar trebui să pui o scândură deasupra ei – salteaua!

Cadru din metal negru în stil vintage

mobilier dormitor modern cadru pat metalic camera dubla alergare covor

Un cadru pentru salteaua groasă

Varianta cu salteaua direct pe podea devine din ce în ce mai populară. Dar asta nu le face mai practice. Dacă doriți să le utilizați mai mult, ar fi bine să creați un cadru în jurul lor. Asta face dormitorul cumva mai confortabil, credem noi!

Cadru de pat minimalist

design dormitor cadru pat minimalist covor fereastră poză

Amenajați camera pentru tineri cu un pat elegant

amenajare dormitor amenajare camera baieti design perete covor colorat

Pat cu patru posturi

Mobilarea dormitorului necesită un sentiment de confort chiar mai bun decât orice alt spațiu. Aici trebuie să ne odihnim și sănătatea noastră este foarte legată de asta. Din acest motiv, cu conștiința curată, ar trebui să vă permiteți ceea ce vă va relaxa cel mai mult. Mulți oameni preferă să-și mobileze dormitorul cu un pat cu patru colțuri decât toate celelalte opțiuni. Te simți mult mai confortabil cu el.

Creați un dormitor confortabil

mobilier dormitor modern așternut verde plante elegante de mobilier maro

Pat cu baldachin

O altă variantă deosebit de fermecătoare este patul cu baldachin. Arată pur și simplu frumos. Și, așa cum am spus, îi ajută pe unii oameni să doarmă liniștiți. Dacă aparțineți acestui grup, nu aveți nevoie de alte scuze pentru a deveni unul modern dormitor înființat cu el.

Ideea lăsată deoparte pentru un pat cu baldachin

dormitor modern pat cu baldachin covoare pictura veioze

Adu mai mult romantism în dormitor

pat cu baldachin design dormitor do it yourself bancă dormitor

Decor simplu și funcțional

Construcția elaborată a patului nu vă obligă să configurați întregul dormitor într-un mod foarte elaborat. Deloc! Puteți chiar crea o ierarhie dacă combinați un pat deosebit de frumos cu mobilier mai simplu. Pentru a obține un echilibru între aceste două elemente, puteți condimenta lucrurile și mai mult cu o iluminare decorativă excelentă. Luminile ar trebui să fie în armonie cu celelalte detalii decorative de finisare din cameră. Abordarea descrisă ar fi ideală pentru o casă modernă, mică sau mijlocie.

Faceți din pat atractiv

dormitor modern pat pat covor gri perdele aerisite

Combinați mobilierul dormitorului elegant

dormitor modern pat frumos alb gresie covor perdele albe

Paturi suspendate fascinante pentru camera copiilor

dormitor design paturi suspendate camera copiilor culoare perete gri

Ideea DIY pentru un pat modern de dormitor

dormitor design pat suspendat culoare perete gri

Pat suspendat în camera fetei

design dormitor decorare camere fete pat suspendat design perete roz