Din fericire, Paștele nu este anulat în ciuda vremii și a virușilor. Pentru că acest festival are loc mai presus de toate în inimile noastre. Cu toții sperăm la un nou început, la un viitor mai bun, la mai multă dragoste și solidaritate la nivel mondial. De aceea, rămânem acasă deocamdată și ne pregătim pentru începutul primăverii și frumoasele sărbători de Paște. Acum avem mai mult timp pentru cei dragi și îl putem petrece împreună făcând meserii, coacând și cântând. Ideile creative de artizanat pentru Paști sau rețetele delicioase sunt, prin urmare, și mai solicitate în acest an și cu siguranță vor fi încercate. Ce zici de coacerea unui coș de Paște atmosferic, de exemplu? Astăzi avem pregătite două rețete foarte simple. Distrează-te încercând și noroc!

Coaceți un coș creativ de Paște și decorați-l cu drag

cuib de Paște coace tort de Paște cu ciocolată

 Coacerea unui coș de Paște – tort de ciocolată cu mini bomboane de ou de Paște

Ingredientele:

 •     250 g ciocolată neagră, tocată
 •     120 g unt moale nesărat
 •     6 ouă
 •     185 g zahăr pudră
 •     1 linguriță extract de vanilie
 •     glazură
 •     1 cana de ciocolata semidulce, tocata
 •     2 căni (500 ml) de cremă îngroșată
 •     1 linguriță extract de vanilie
 •     Pachet de 250 g de ouă de Paște mici, ciocolată, acoperite cu zahăr

Ingrediente proaspete, plăcere delicioasă!

Tort de ciocolată la coacere de Paște Pregătiți mini ouă

Pregatirea:

Primul pas:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Căptușiți fundul unei tăvi de arc de 23 cm cu hârtie de pergament, dar nu ungeți părțile laterale ale tigaiei de arc. Așezați ciocolata neagră și untul într-un vas rezistent la căldură peste o tigaie cu apă care fierbe (nu lăsați vasul să atingă apa) până când untul și ciocolata se topesc. Se amestecă energic pentru a obține o consistență lină.

Al doilea pas:

Separați patru dintre ouă. Așezați albușul de ou într-un castron și bateți-l cu un mixer până devine spumos. Adăugați treptat 1 cană (110 g) de zahăr pudră și bateți din nou bine până când albul își păstrează forma, dar nu este încă prea rigid. Lasă totul deoparte.

Pasul 3:

Într-un castron separat, bateți cele patru gălbenușuri cu cele două ouă întregi rămase și zahărul pudră rămas. Introduceți cu grijă amestecul de ciocolată. Pentru a face amestecul de ciocolată puțin mai ușor, adăugați puțin albuș de ou și apoi îndoați restul de albuș. Se toarnă totul în tigaia pregătită și se coace timp de 35-40 de minute sau până când tortul a crescut și s-a crăpat. Centrul de la suprafață nu mai trebuie să se clatine. Scoateți tava de arc din cuptor și puneți-o pe o grătar pentru a se răci.

Sărbătoriți împreună în companie bună

Coaceți cuibul delicios de Paște

Pasul 4:

Pentru a glazura tortul, scoateți-l cu grijă din matriță și așezați-l pe o farfurie sau suport de tort. Țineți ciocolata pentru topping într-un vas termorezistent peste o tigaie cu apă clocotită până când s-a topit (vasul nu trebuie să atingă apa). Lasă ciocolata să se răcească puțin.

Pasul 5:

Bateți smântâna îngroșată fermă, dar nu rigidă, apoi adăugați vanilia și puneți-o în ciocolată. Umpleți golul superficial al tortului cu crema de ciocolată, neteziți-l cu grijă spre margini și decorați cu mini bomboane de ou de Paște. Splendid!

Coacerea cuiburilor de Paști de nucă de cocos

Ingredientele:

(pentru 24 de bucăți)

 •     2 1/2 cani făină pentru toate scopurile
 •     1 linguriță bicarbonat de sodiu
 •     1 linguriță praf de copt
 •     1/4 linguriță sare
 •     1/2 cană de unt înmuiat
 •     1/2 cană ulei vegetal
 •     1 1/2 cană de zahăr
 •     1 ou
 •     1/4 linguriță extract de migdale
 •     1 linguriță extract de vanilie
 •     1 1/2 căni de nucă de cocos deshidratată îndulcită
 •     72 bomboane în formă de ou

Mic, dar puternic!

mini cuib de Paști coace ouă de bomboane

Pregatirea:

Primul pas:

Preîncălziți cuptorul la 170 ° C. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mediu și se lasă deoparte.

Al doilea pas:

Folosind un mixer electric, amestecați untul, zahărul și uleiul în castron la viteză medie până când sunt cremoase. Adăugați oul, extractul de vanilie și extractul de migdale. Adăugați treptat amestecul de făină la ingredientele umede și amestecați cu viteză mică până se formează un aluat.

Pasul 3:

Împărțiți aluatul în 24 de cutii de brioșe unse de dimensiuni mari și apăsați uniform în fundul fiecărei cutii de brioșe. Puneți 1 lingură de nucă de cocos pe fiecare. Răspândiți nuca de cocos până la margine. Se va micșora puțin în timp ce se coace.

Pe lângă aluminiu, poți folosi și o tavă de copt din silicon

macaroane de nucă de cocos cuib de Paște coapte mini bomboane

Pasul 4:

Așezați cuiburile de Paște la cuptor și coaceți timp de 11-13 minute. Cocosul ar trebui să înceapă să se rumenească. Lăsați cuiburile să se răcească aproape complet (aproximativ 10 minute) înainte de a le așeza pe un raft frigorific. Când s-au răcit complet, așezați trei bomboane de ou în fiecare coș de Paște. complet!

Decorează cuiburile de Paște cu mini bomboane colorate

cuib de Paști coace Paște sănătos

De asemenea, aruncați o privire la celelalte idei grozave pentru coacerea coșurilor de Paște de mai jos și lăsați-le să vă inspire. Sărbătoriți frumos și sărbătoriți primăvara și viața!

Paste Fericit!

Coaceți mini cuiburi colorate de Paște

tort de Paști cuib de Paști coace mini ouă

coaceți brioșe simple cuib de Paște cu bomboane de ciocolată

Cuibul de Paște de drojdie coace ouă de Paște

Pregătiți un cuib mic de Paște fără coacere    Pregătiți cuiburi ușoare de Paște fără coacere  brunch de Paști cuib de Paște coace tort   cuib de Paște coaceți drojdia cu ouă de Paște

cuib de Paști coace biscuiți cremă mini ouă de Paște bomboane

Cuibul de Paște coace brioșe originale

cuib de Paște coace tort de Paște mini ouă bomboane bățuri de sare

tort pavlov cuib de pasca coace mini oua ciocolata

Pregătiți bețișoare de sare fără coacere

Coaceți tortul de ciocolată cu dulciuri de ou cuib de Paște

tort cu ciocolată cuib de Paști cremă de copt mini dulciuri

brioșe de ciocolată cuib de Paște coace mini ouă de bomboane