Είστε περίεργοι για την ιστορία τατουάζ του Post Malone; Σας παραθέτουμε τη δουλειά του με μελάνι και εξηγούμε τι αντιπροσωπεύει το καθένα.

post malone μικροσκοπικό τατουάζ αγάπης βραχιόλι

Ο Austin Richard Post, ευρέως γνωστός ως Post Malone είναι Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός με έντονο πάθος για τα τατουάζ. Το μελάνι του προσώπου του έχει γίνει διαβόητο με το πρώτο του τατουάζ στο πρόσωπο να πραγματοποιείται το 2017.

Ο Post Malone επισημαίνει τον Justin Bieber ως τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε να κάνει τατουάζ. Σε συνέντευξή του στο Today Show, ο Post δήλωσε:

«Περάσαμε έναν καλλιτέχνη τατουάζ και τότε είπα:« Ξέρεις τι τράβηξε ο Τζάστιν Μπίμπερ. Και σε αγαπώ, αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ πιο σκληρός από σένα, οπότε πάντα φοβόμουν να πάρω ένα, και μετά το πήρα ».

Αυτό που ξεκίνησε ως τατουάζ λαγουδάκι στο μπράτσο του, στη συνέχεια επεκτάθηκε σε μια τεράστια συλλογή τέχνης σώματος. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα τατουάζ Post Malone.

Τατουάζ Sword

post malone ξίφος τατουάζ

Τατουάζ: Κάθετα μελανωμένο στη δεξιά πλευρά του προσώπου του είναι ένα σπαθί.

Ερμηνεία: Το 2016, ο Post Malone είπε ότι ήθελε να κάνει τατουάζ με ξίφος στο πρόσωπό του και 4 χρόνια αργότερα ανταποκρίθηκε σε αυτές τις λέξεις.

Μελάνισε ένα αργίλιο, τη σκωτσέζικη εκδοχή ενός όψιμου μεσαιωνικού ξίφους που χρησιμοποιήθηκε τον 15ο-17ο αιώνα.

Τατουάζ «Πάντα κουρασμένο»

post malone πάντα κουρασμένο τατουάζ

Τατουάζ: Οι λέξεις «Πάντα κουρασμένος» είναι μελανωμένες ακριβώς κάτω από τα δύο μάτια του.

Ερμηνεία: Στη δεύτερη συνέντευξή του στο GQ, ο Post Malone εξήγησε το νόημα πίσω από το Always Tired.

«Κάτω από τα μάτια μου είναι πάντα κουρασμένος, επειδή είμαι πάντα κουρασμένος, ξέρεις πάντα να περιοδεύεις δουλεύοντας, χωρίς να φροντίζω τον εαυτό μου όπως θα έπρεπε. Πίστευα ότι ήταν πολύ κατάλληλο για αυτό που ένιωθα ».

Τατουάζ Grizzly Bear

post malone grizzly bear tattoo στο χέρι

Τατουάζ: Μια αρκούδα γκρίζλι είναι μελανωμένη στο δεξί του χέρι.

Ερμηνεία: Το τατουάζ αρκούδας Post Malone αντιπροσωπεύει τη σκληρότητα, τη δύναμη και τη δύναμη. Ο στενός του φίλος Justin Bieber έχει επίσης την αρκούδα στη συλλογή τέχνης του σώματος.

Ace of Spades Card Tattoo

post malone ace of spades tattoo

Τατουάζ: Ένα άλλο τατουάζ στο μέτωπο Post Malone, με τον Άσο των Μπαστούνων, τοποθετείται στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Ερμηνεία: Ο Post Malone λατρεύει να παίζει blackjack, οπότε μετά από ένα παιχνίδι στο Μόντρεαλ, αποφάσισε να κάνει τατουάζ στον Άσο των Μπαστούνων στο μέτωπό του.

Playboy Bunny Logo Tattoo

post malone playboy λαγουδάκι τατουάζ λογότυπο

Τατουάζ: Το λογότυπο του λαγουδάκι playboy βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του προσώπου του Post, ακριβώς κάτω από το τατουάζ smiley.

Ερμηνεία: Αυτό είναι το δεύτερο τατουάζ Playboy λαγουδάκι μελανωμένο στο σώμα του και η αγάπη του για το Playboy δεν σταματά μόνο εκεί, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με το όνομα Playboy Bunny δημιουργήθηκε επίσης από τον τραγουδιστή.

Σε μια συνέντευξη στο GQ, ο Post Malone εξήγησε γιατί έκανε το τεράστιο βήμα για να μολύνει μόνιμα το πρόσωπό του. «Αισθάνομαι ότι τα τατουάζ προσώπου έχουν ενδιαφέρον να δούμε, οπότε όπου μπορεί να μου λείπει η ομορφιά, αντισταθμίζω τουλάχιστον την ίντριγκα».

Χαρακτική τατουάζ

post malone χαρακτική τατουάζ

Τατουάζ: Η χαρακτική μπορεί να φανεί στην αριστερή πλευρά του προσώπου του ράπερ.

Ερμηνεία: Σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, ο Post Malone αποφάσισε να πάρει αυτή τη χάραξη στο πλάι του προσώπου του από τον καλλιτέχνη τατουάζ Ghanji. Αντανακλά τα κύματα που συχνά απεικονίζονται με ιαπωνικά μελάνια irezumi.

Τατουάζ «Μείνετε μακριά»

post malone μείνετε μακριά τατουάζ

Τατουάζ: Το Stay Away είναι μελανωμένο πάνω από το δεξί φρύδι του Post Malone.

Ερμηνεία: Ο Post Malone εξήγησε ότι το τατουάζ ήταν «εμπνευσμένο από το τατουάζ του Peep’s cry baby και νόμιζα ότι ήταν σκληρό όσο και **. Διάλεξα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των Nirvana και το έβαλα στο πρόσωπό μου ». Η Nirvana κυκλοφόρησε το τραγούδι Stay Away το 1992.

Barbed Wire Tattoo

post malone συρματοπλέγματα τατουάζ

Τατουάζ: Το συρματοπλέγμα απλώνεται σε όλο το μέτωπο του Post Malone.

Ερμηνεία: Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για το γιατί έκανε το τατουάζ είπε: «Δεν ξέρω, απλά πιστεύω ότι το συρματοπλέγμα είναι δροσερό και ήταν μια ωραία ιδέα να το κάνουμε, ήταν σαν διακοσμητικό. Θα το μετανιώσω όταν ξεκινήσω το φαλάκρα ».

Smiley Face Tattoo

post malone χαμογελαστό τατουάζ

Τατουάζ: Ένα χαμογελαστό πρόσωπο φαίνεται στη δεξιά πλευρά του προσώπου του Post Malone.

Ερμηνεία: Το τατουάζ προοριζόταν αρχικά να είναι ένα χαμογελαστό πρόσωπο, ωστόσο αφού ο Post Malone αποφάσισε να βάψει δύο x ως μάτια, έμοιαζε περισσότερο με το κράνος του Marshmello, έναν Αμερικανό DJ.

Mini Heart Tattoo

post malone mini καρδιά τατουάζ

Τατουάζ: Μια μικρή καρδιά είναι μελανωμένη στη δεξιά πλευρά του προσώπου του, ακριβώς κάτω από το λογότυπο του playboy λαγουδάκι.

Ερμηνεία: Το τατουάζ είναι ένα από τα τρία μικρά σύμβολα μελανωμένα κάθετα στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Η καρδιά αντιπροσωπεύει την αγάπη και φαίνεται να είναι μια προσθήκη στα άλλα δύο σύμβολα παραπάνω.

JFK Portrait Tattoo

post malone jfk πορτρέτο τατουάζ

Τατουάζ: Στο αριστερό χέρι του Post Malone διακρίνεται ένα πορτρέτο του John F Kennedy.

Ερμηνεία: Ο τατουάζ Victor Modefferi βρίσκεται πίσω από αυτό το σχέδιο και δείχνει στους ράπερ μεγάλο ενδιαφέρον για τον δολοφονημένο πρόεδρο, JFK.

Ο Post Malone μίλησε δημόσια με τον ράπερ, Charlamagne Tha God, για τις σκέψεις του σχετικά με τη δολοφονία του JFK και συχνά επισημαίνει θεωρίες συνωμοσίας, όσον αφορά τη δολοφονία του προέδρου.

Johnny Cash Portrait Tattoo

post malone johnny μετρητά πορτρέτο τατουάζ

Τατουάζ: Στο αριστερό bicep του Post Malone βρίσκεται ένα μεγάλο πορτρέτο του Johnny Cash.

Ερμηνεία: Μία από τις μουσικές επιρροές στην καριέρα του Post Malone είναι ο Johnny Cash. Anταν Αμερικανός τραγουδιστής, ηθοποιός, τραγουδοποιός και συγγραφέας που πέθανε το 2003.

Ο Post Malone είναι ένας μεγάλος θαυμαστής της μουσικής της χώρας, που απαριθμεί τους Johnny Cash, Brad Paisley, Willie Nelson και Tim McGraw ως τα αγαπημένα του σε αυτό το είδος.

«Μέχρι στιγμής, τόσο καλά … Λοιπόν» Τατουάζ

post malone μέχρι τώρα τόσο καλά οπότε τι τατουάζ

Τατουάζ: Η φράση “Μέχρι στιγμής, τόσο καλά … έτσι τι” είναι μελανωμένη στο αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: “Μέχρι στιγμής, τόσο καλά … τι είναι” είναι το όνομα ενός άλμπουμ που παράγεται από το αμερικανικό heavy metal συγκρότημα Megadeath το 1988.

Lil Peep Portrait Tattoo

post malone lil peep πορτραίτο τατουάζ

Τατουάζ: Ένα πορτρέτο του Lil Peep βρίσκεται στο αριστερό χέρι των ράπερ, ακριβώς κάτω από τον Johnny Cash.

Ερμηνεία: Αν και ο Post Malone γνώριζε τον Lil Peep μόνο για λίγο, οι δυο τους γρήγορα έγιναν φίλοι. Ο Lil Peep πέθανε το 2017 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ο ξαφνικός θάνατός του οδήγησε τον Post Malone να κάνει μελάνι αυτό το τατουάζ στη μνήμη του.

Συρματοπλέγματα τατουάζ στο χέρι

post malone συρματοπλέγματα τατουάζ στο χέρι

Τατουάζ: Συρματοπλέγματα διακρίνονται στα δάχτυλά του στο αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Ο μόνος λόγος που ο Post Malone έδωσε στο τατουάζ του με συρματοπλέγματα στο μέτωπό του ήταν ότι ήταν «δροσερό».

Δεδομένου ότι δεν έχει δηλώσει δημόσια τον λόγο για τον οποίο το πήρε μελάνι στο χέρι του, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι είναι για τον ίδιο λόγο.

Ιησούς πορτρέτο τατουάζ

post malone jesus πορτρέτο τατουάζ

Τατουάζ: Τα τατουάζ του Post Malone περιλαμβάνουν ένα πορτρέτο του Ιησού στη δεξιά πλευρά του στήθους του.

Ερμηνεία: Όταν εξήγησε το κομμάτι στο GQ Post Malone είπε, “Εδώ έχω ένα μεγάλο ζόμπι Πάσχα Ιησού, ο Ιησούς είναι πολύ όμορφος, έτσι σκέφτηκα πώς θα μπορούσαμε να τον κάνουμε σούπερ μέταλ και έτσι τον κάναμε Πάσχα Ιησού.”

Πορτρέτα Τατουάζ στα δάχτυλα

δημοσιεύστε malone πορτρέτα τατουάζ στα δάχτυλα

Τατουάζ: Ένα σύνολο πορτρέτων είναι μελανωμένο στα δάχτυλά του και στα δύο του χέρια.

Ερμηνεία: Αυτά τα τατουάζ χεριών Post Malone είναι άνθρωποι που είχαν μεγάλη επιρροή στη μουσική του, χωρίς την έμπνευσή τους, δεν πιστεύει ότι θα είχε επιλέξει καριέρα στη μουσική.

Προσευχητικά χέρια με τατουάζ όπλο

post malone προσευχόμενα χέρια με τατουάζ όπλο

Τατουάζ: Τα χέρια που προσεύχονται με ένα όπλο είναι μελανωμένα στο δεξί δικέφαλο μυ.

Ερμηνεία: Ένα ζευγάρι προσευχόμενων χεριών ενώ σφίγγει ένα όπλο δίνει το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης στον Θεό, αλλά δείχνει και την εμπιστοσύνη του στη δεύτερη τροπολογία.

Τατουάζ ‘REST EASY’

post malone υπόλοιπο εύκολο τατουάζ

Τατουάζ: Οι λέξεις Rest Easy, είναι μελανωμένες σε 4 δάχτυλα σε κάθε του χέρι.

Ερμηνεία: Ξεκουραστείτε μπορεί να σημαίνει να κοιμάστε χωρίς να ανησυχείτε ή να ξεκουράζεστε ήσυχοι για τον χαμό ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Τατουάζ κρανίου στο μπράτσο

post malone κρανίο τατουάζ

Τατουάζ: Ένα μεγάλο τατουάζ κρανίου είναι στο αριστερό αντιβράχιο του τραγουδιστή.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ κρανίου έχει επίσης τη σημαία του Τέξας και μια χρυσή σχάρα. Wasταν μελανωμένο από τον τατουάζ Yeyo Mondragon και είναι ένα αφιέρωμα στο Τέξας, όπου ο Post Malone μεγάλωσε από την ηλικία των εννέα ετών.

Λευκό αετό τατουάζ

post malone λευκό αετό τατουάζ

Τατουάζ: Ένας λευκός αετός φαίνεται στη δεξιά πλευρά του λαιμού του Post Malone.

Ερμηνεία: Ο λευκός αετός είναι σύμβολο του Μεγάλου Λευκού Πνεύματος που πέρασε τη σοφία και τη γνώση στην ανθρωπότητα.

Ένας λευκός αετός μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τον Άγιο Ιωάννη, μαθητή του Ιησού που έγραψε το τέταρτο ευαγγέλιο στην Καινή Διαθήκη.

Bison Skull Tattoo

post malone bison τατουάζ κρανίου

Τατουάζ: Αυτό το τατουάζ λαιμού Post Malone είναι κρανίο Bison.

Ερμηνεία: Ο Post Malone δεν έδωσε πάρα πολύ λόγο για το γιατί έκανε αυτό το τατουάζ στο λαιμό του, εκτός από το ότι είπε ότι το θεωρούσε «δροσερό». Ένα τατουάζ κρανίο βισώνων συμβολίζει την ευγένεια και την αποφασιστικότητα.

Big Playboy Bunny Tattoo

post malone big playboy bunny tattoo

Τατουάζ: Το μεγάλο λαγουδάκι του Playboy εμφανίζεται στο αριστερό χέρι των ράπερ.

Ερμηνεία: Αυτό είναι το πρώτο τατουάζ του Post Malone, ωστόσο, σε ένα παιχνίδι μπάσκετ με τον φίλο του Justin Bieber, το τατουάζ είχε υποστεί ζημιά αφήνοντάς το με ένα κράξιμο. Ο ράπερ είναι σαφώς μεγάλος θαυμαστής του Playboy και έχει το λογότυπο στο πρόσωπό του.

Τατουάζ φιδιού Gadsden

post malone gadsden φίδι τατουάζ

Τατουάζ: Στο αριστερό χέρι του ράπερ είναι το φίδι Gadsden.

Ερμηνεία: Η σημαία του Γκάντσντεν διαθέτει ένα κουλουριασμένο φιδάκι που είναι έτοιμο να χτυπήσει (όπως φαίνεται στο τατουάζ του Post Malone) που λέει «Μην με πατάς».

Η σημαία σχεδιάστηκε από τον Christopher Gadsden κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης το 1775 και χρησιμοποιήθηκε από τους ηπειρωτικούς πεζοναύτες, και σύμβολο για τις αμερικανικές αποικίες.

Saint Jude Tattoo

post malone st jude tattoo

Τατουάζ: Ο Saint Jude βρίσκεται στο αριστερό χέρι των ράπερ.

Ερμηνεία: Ο Άγιος Ιούδας απεικονίζεται με ένα σκελετό κάτω από τη ρόμπα του. Faithfulταν ο πιστός υπηρέτης, φίλος και φίλος του Ιησού Χριστού και ένας από τους δώδεκα αποστόλους του.

Μπορεί μερικές φορές να συγχέεται με τον Ιούδα λόγω του στενού ονόματος και συχνά προσεύχεται σε περιόδους απελπισίας.

Τατουάζ ιππότη

post malone knight tattoo

Τατουάζ: Ένας ιππότης που απεικονίζεται στη μάχη είναι μελανωμένος στο δεξί του αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Ο Post Malone εξήγησε το τατουάζ σε μια συνέντευξη στο GQ, “Αυτό είναι πολύ ωραίο είναι σαν ένας τύπος πάνω στο άλογο που μαχαιρώνει έναν τύπο με ένα δόρυ”, οπότε αυτός είναι σχεδόν ο λόγος … είναι υπέροχο!

Μαύρο άλογο τατουάζ

post malone μαύρο άλογο τατουάζ

Τατουάζ: Ένα μαύρο άλογο εμφανίζεται στο δεξί αντιβράχιο του ράπερ.

Ερμηνεία: Το μαύρο άλογο ιππεύεται από τον ιππότη μελάνι παραπάνω, ο οποίος εμφανίζεται να μαχαιρώνει κάποιον στη μάχη.

Τατουάζ Minuteman

post malone στρατιώτης τατουάζ

Τατουάζ: Το δεξί χέρι του Post Malone έχει θέμα μάχης και έχει συμπεριληφθεί και ένας Minuteman.

Ερμηνεία: Στη συνέντευξή του στο GQ, ο Post Malone είπε ότι αυτό το τατουάζ ήταν “Minuteman”. Ο Minute Man είναι μια συγκεκριμένη κατηγορία στρατιωτικών από την Αμερικανική Επανάσταση.

Είναι άνδρες που προσφέρθηκαν εθελοντικά για υπηρεσία σε οποιαδήποτε «προειδοποίηση λεπτού». Είναι το δεύτερο τατουάζ φόρου τιμής που έχει κάνει ο ράπερ σε αυτή την εποχή.

Tiny Cartier Love Bangle Tattoo

post malone μικροσκοπικό τατουάζ αγάπης βραχιόλι

Τατουάζ: Ο ράπερ αποφάσισε να μελάνι ένα μικρό βραχιόλι αγάπης Cartier στο αριστερό δείκτη του.

Ερμηνεία: Το βραχιόλι αγάπης Cartier είναι ένα πολύ δημοφιλές κόσμημα που σχεδιάστηκε το 1969 από τον Aldo Cipullo.

Η έμπνευσή του προήλθε από την ιδέα των ζωνών αγνότητας, όπου ένας άντρας μπορεί να κλειδώσει τη γυναίκα του για να εξασφαλίσει ότι είναι πιστή. Ο σχεδιασμός έχει προκαλέσει κάποια κριτική, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει ένα δημοφιλές σύμβολο της αγάπης.

Κρανίο με τατουάζ στα οστά

post malone κρανίο με σταυρά οστά τατουάζ

Τατουάζ: Ο Post Malone έχει κρανίο και σταυρωτά οστά στην αριστερή πλευρά του κορμού του.

Ερμηνεία: Το κρανίο και τα σταυρικά οστά είναι το κύριο σύμβολο του θανάτου. Αντιπροσωπεύει επίσης τον κίνδυνο και το δηλητήριο, όπου το σύμβολο χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για κίνδυνο για τη ζωή.

Τατουάζ Sword

μετά malone ξίφος τατουάζ στο λαιμό

Τατουάζ: Ένα σπαθί που διαπερνά το δέρμα του είναι μελανωμένο και από τις δύο πλευρές του λαιμού του και τρέχει και στις δύο πλευρές των κολάρων του.

Ερμηνεία: Ο Post Malone λατρεύει τα σπαθιά και πήρε ακόμη και την απόφαση να πάρει ένα μελάνι στο πρόσωπό του, γι ‘αυτό πιθανότατα πήρε αυτή τη δραστική επιλογή να πάρει αυτό το σχέδιο. Αγαπούσε πάντα τα ξίφη ως παιδί και σαφώς εξακολουθεί να το κάνει στην ενήλικη ζωή του!

Μαύρο αετό τατουάζ

post malone μαύρο αετό τατουάζ

Τατουάζ: Εδώ, ένας μαύρος αετός εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του λαιμού του.

Ερμηνεία: Ο μαύρος αετός είναι ένα μεγάλο αρπακτικό πουλί και είναι επίσης γνωστό για την επιθετικότητά του. Μερικοί πιστεύουν ότι οι αετοί έχουν τη δύναμη να αποκρούσουν τις σκοτεινές ενέργειες. Wasταν αναγνωρισμένο έμβλημα για την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το 1200 μ.Χ.

Τατουάζ ‘Molon Labe’

post malone molon labe tattoo

Τατουάζ: Απέναντι από τον κορμό του Post Malone είναι οι λέξεις «Molon Labe».

Ερμηνεία: Αυτή η ελληνική φράση μεταφράζεται σε «έλα να τα πάρεις» και χρησιμοποιήθηκε από τον βασιλιά του Λεωνίδα της Σπάρτης, ως προκλητική απάντηση στους στρατιώτες του που του είπαν να καταθέσουν τα όπλα.

Η φράση είναι δημοφιλής μεταξύ των Αμερικανών που υποστηρίζουν το δικαίωμα να φέρουν και να αποκρύπτουν πυροβόλα όπλα, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Post Malone είναι υπέρ της δεύτερης τροπολογίας.

Τατουάζ «ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ»

post malone nevermind tattoo

Τατουάζ: Στη δεξιά παλάμη του υπάρχει η λέξη «Nevermind».

Ερμηνεία: Δεν πειράζει είναι μια φράση που χρησιμοποιείται ως θετικός τρόπος για να ξεχάσετε και να προχωρήσετε από τις ανησυχίες σας. Έχοντας το μελάνι στην παλάμη του, ο Post Malone μπορεί να υπενθυμίσει στον εαυτό του να μην ασχολείται με τα προβλήματά του.

Τατουάζ ‘Smoke Sum’

post malone smoke sum tattoo

Τατουάζ: Οι λέξεις «Smoke Sum» είναι τατουάζ στο δεξί μηρό του.

Ερμηνεία: Δεν είναι μυστικό ότι ο Post Malone είναι μεγάλος καπνιστής ζιζανίων, οπότε ποιος καλύτερος τρόπος για να αποτίσει φόρο τιμής στην αγάπη του για τη μαριχουάνα, από το να ενθαρρύνει τους άλλους να «καπνίζουν»!

Τατουάζ Kagome

post malone kagome tattoo

Τατουάζ: Ένα μεγάλο τατουάζ του Kagome είναι μελανωμένο στο αριστερό του μοσχάρι.

Ερμηνεία: Ο Kagome Higurashi είναι ο κύριος γυναικείος χαρακτήρας στην ιαπωνική σειρά anime Inuyasha. Είναι μια φρικτή, τολμηρή και δυνατή γυναίκα με αποφασιστικότητα να βοηθήσει τους άλλους με κάθε κόστος.

Κρανίο με τατουάζ Cherokee Headdress

post malone κρανίο cherokee headress tattoo

Τατουάζ: Στο κάτω μέρος του μπροστινού δεξιού ποδιού είναι ένα κρανίο με μια κόμμωση Cherokee.

Ερμηνεία: Ένα κρανίο με ινδική κόμμωση έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί μια ειδική σύνδεση για το άτομο με το τατουάζ. Συμβολίζει την πνευματικότητα, την ηγεσία, τη δύναμη και την τιμή.

Beauty and the Beast Tattoo

post malone beauty and the beast tattoo

Τατουάζ: Η Πεντάμορφη και το Τέρας μέσα σε μια καρδιά είναι μελανωμένη στο δεξί του κάτω πόδι.

Ερμηνεία: Αυτή η ρομαντική ταινία της Disney είναι ευρέως δημοφιλής και αποτελεί σύμβολο της αγάπης. Όπως είπε ο Post Malone ότι αισθάνεται «άσχημος» και του λείπει η «ομορφιά», αυτός είναι ο λόγος που ο χαρακτήρας της Disney το Τέρας έχει τόσο νόημα για αυτόν.

’71’ Τατουάζ

post malone 71 τατουάζ

Τατουάζ: Και στις δύο πλευρές της μύτης του υπάρχει ο αριθμός 71.

Ερμηνεία: Ο Post Malone δεν εξήγησε ποτέ γιατί έκανε αυτόν τον αριθμό τατουάζ σε κάθε πλευρά της μύτης του, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο αριθμός 71 είναι επιχειρηματικός.

Gauntlet Tattoo

post malone gauntlet tattoo

Τατουάζ: Αυτό το μεγάλο γάντι είναι μελανωμένο στη δεξιά πλευρά του προσώπου του τραγουδιστή.

Ερμηνεία: Σε μια συνέντευξη στο TMZ Post Malone είπε: «Είναι σαν ένα γάντι και ένα χτύπημα… είναι σαν μια μεγάλη μπάλα σε μια αλυσίδα, είναι πολύ βάναυσο. Τέλος, το είπα, ας το κάνουμε ». Το μεσαιωνικό όπλο μοιράζεται επίσης ο διάσημος φίλος του Tyla Yaweh και μελανιέται από τον Kyle Hediger.

Τατουάζ ‘STONEY’

post malone stoney tattoo

Τατουάζ: Κάτω από το πηγούνι του διαβάζεται η λέξη «Stoney».

Ερμηνεία: Αυτό είναι το όνομα του ντεμπούτου άλμπουμ του Post Malone και είναι ένα τατουάζ φόρου τιμής για να σηματοδοτήσει την ειδική περίσταση. Το ίδιο το άλμπουμ κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams και σύντομα βρήκε τον δρόμο του σε ένα Platinum spot.

Master Shake Tattoo

post malone master shake tattoo

Τατουάζ: Το Character Master Shake βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του κορμού του ράπερ.

Ερμηνεία: Το Master Shake είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες της τηλεοπτικής εκπομπής Aqua Teen Hunger Force. Η παράσταση περιλαμβάνει είδη γρήγορου φαγητού σε μια γειτονιά με γρήγορο χαρακτήρα για τις τρελές περιπέτειές τους στο Νιου Τζέρσεϊ.

Τατουάζ χάρτη του Τέξας

post malone texas tattoo map

Τατουάζ: Ο χάρτης του Τέξας βρίσκεται πίσω από το αυτί του.

Ερμηνεία: Άλλο ένα αφιέρωμα για το Τέξας, την περιοχή στην οποία μεγάλωσε από την ηλικία των εννέα ετών. Ο Post Malone μετακόμισε στην περιοχή Grapevine, αφού ο μπαμπάς του έγινε διευθυντής των σνακ κιόσκι μπαρ για την ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου Dallas Cowboys.

Gallenson’s Gun Logo Tattoo

post malone Gallenson’s gun logo tattoo

Τατουάζ: Το λογότυπο Gallenson Gun είναι τοποθετημένο στο δεξιό δικέφαλο μυ.

Ερμηνεία: Ως μεγάλος θαυμαστής της δεύτερης τροπολογίας, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Post Malone έχει αυτό το λογότυπο για το κατάστημα όπλων του Gallenson, προμηθευτή πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών και επαναφόρτωσης προμηθειών στο Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα.

Τατουάζ Buzzsaw

post malone buzzsaw tattoo

Τατουάζ: Το αριστερό μάγουλο του τραγουδιστή διαθέτει ένα ηχητικό πριόνι.

Ερμηνεία: Μετά τη συναυλία του στο Sprint Center στο Κάνσας Σίτι, ο Post Malone επισκέφτηκε τον τατουάζ Ruben Reza για αυτό το κομμάτι.

Έρχεται μόλις ένα μήνα μετά το τατουάζ του στο γάντι, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμη εξήγηση από τον ίδιο τον τραγουδιστή.