Διανύουμε το επικό ταξίδι του Justin Bieber στο body art. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα τατουάζ του και τις ιστορίες και τις έννοιες πίσω από αυτά.

justin bieber στέμμα τατουάζ

Ο Justin Drew Bieber είναι Καναδός τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο οποίος υπέγραψε στην RBMG Records στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών..

Μόλις ο Μπίμπερ έγινε 16 ετών, ξεκίνησε το ταξίδι του στην τέχνη του σώματος. Ο πατέρας του είναι επίσης λάτρης του τατουάζ και το ζευγάρι μοιράζεται πολλά τατουάζ μαζί.

Ο Μπίμπερ είναι πολύ φωνητικός για την πίστη του, έκανε ακόμη μια υπηρεσία τον Αύγουστο του 2019, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί πολλά από τα τατουάζ του Τζάστιν Μπίμπερ έχουν θρησκευτική άποψη..

Η τέχνη του σώματος λειτουργεί ως μια μορφή απελευθέρωσης για τις εσωτερικές του σκέψεις και συναισθήματα, με μερικά τατουάζ να σηματοδοτούν σημαντικές μέρες στη ζωή του.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2018 ο Bieber είπε: “Λατρεύω απόλυτα την τέχνη και έχω κάνει το σώμα μου καμβά και είναι τόσο διασκεδαστικό!”.

Στον σημερινό οδηγό, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις διάσημες έννοιες του τατουάζ Justin Bieber.

Τατουάζ πουλιών

Justin Bieber τατουάζ ισχίου πουλιών

Τατουάζ: Περίγραμμα γλάρου στο αριστερό ισχίο

Ερμηνεία: Αυτό το μικρό πουλί ήταν το πρώτο τατουάζ του Τζάστιν Μπίμπερ και το μολύνθηκε αμέσως μετά τα 16α γενέθλιά του. Σε μια συνέντευξη στο GQ ο Μπίμπερ είπε “Βασίζεται σε ένα βιβλίο που είχε διαβάσει όλη η οικογένειά του”.

Και ο θείος και ο πατέρας του έχουν επίσης αυτό το κομμάτι της τέχνης του σώματος στη συλλογή τους. Είναι το περίγραμμα ενός γλάρου από το «Johnathan Livingston Seagull» ένας μύθος του Richard Bach.

Ribcage Tattoo

Justin Bieber ribcage τατουάζ

Τατουάζ: Κάθετα εβραϊκά γράμματα

Ερμηνεία: Το κάθετο τατουάζ κατά μήκος του θώρακα του Justin είναι μελανωμένο στα εβραϊκά και σημαίνει «Yeshua». Σημαίνει Ιησούς και είναι μόνο ένα από τα πολλά τατουάζ που αντιπροσωπεύουν την πίστη του Justin Bieber. Τόσο ο Justin όσο και ο πατέρας του έκαναν το τατουάζ που ταιριάζει, ενώ ταξίδευαν στο Ισραήλ το 2011.

Αριστερό πόδι τατουάζ

Justin Bieber τατουάζ στο αριστερό πόδι

Τατουάζ: Ο Ιησούς και το αγκάθινο στέμμα, αριστερό μοσχάρι.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ με το πόδι του Justin Bieber διαθέτει ένα μεγάλο πορτρέτο του Ιησού που φοράει το αγκάθινο στέμμα, συχνά μια στιγμή που θυμίζει σε πολλούς πότε πέθανε ο Ιησούς για τις αμαρτίες μας. Είναι μόνο ένα από τα πολλά θρησκευτικά τατουάζ που έχει ο τραγουδιστής.

Τον Μάρτιο του 2020 ο Μπίμπερ κυκλοφόρησε ένα τραγούδι «Ευχαριστώ Ιησού» για να δείξει πόσο του ευχαριστεί για την επιτυχία του.

Διπλωμένα χέρια τατουάζ

justin bieber διπλωμένα χέρια τατουάζ

Τατουάζ: Διπλωμένα χέρια προσευχής στο κάτω μέρος του αριστερού ποδιού του.

Ερμηνεία: Ένα άλλο θρησκευτικό αφιέρωμα, αυτό το τατουάζ ποδιών του Justin Bieber εξηγήθηκε από τον διάσημο τατουάζ JonBoy ως “Αναπαράσταση της πίστης του στον Ιησού και του ταξιδιού του με σκοπό να βρει σκοπό στον Θεό”. Η πρώην φίλη Selena Gomez έχει επίσης ένα εντυπωσιακά παρόμοιο ζευγάρι διπλωμένα χέρια μελανωμένα στο μηρό της.

‘BELIEVE’ Tattoo

ο Justin Bieber πιστεύει τατουάζ

Τατουάζ: «Πίστεψε» στο αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Σε συνέντευξή του στον οικοδεσπότη του CBS-Late Night David Letterman, ο Justin Bieber δήλωσε ότι η κυκλοφορία του άλμπουμ του για το «Believe» ήταν «μια σημαντική μέρα».

Αυτό τον οδήγησε στη συνέχεια να πάρει το μελάνι και έναν τρόπο να σημαδέψει την αξέχαστη περίσταση. Το «Believe» ήταν το τρίτο του άλμπουμ όπου ο Μπίμπερ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το προηγούμενο έφηβο ποπ είδος του.

Κινέζικο τατουάζ χαρακτήρων

justin bieber κινεζικό τατουάζ χαρακτήρα

Τατουάζ: Κινεζικό σύμβολο στη δεξιά πλευρά του στήθους του.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ στο στήθος του Justin Bieber μάλλον θα έπρεπε να είχε σκεφτεί λίγο περισσότερο. Παρόλο που το σύμβολο προοριζόταν να πει: «Ακολούθησε την καρδιά σου», όταν τα σύμβολα τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Σημαίνει αδύναμος και συνεσταλμένος.

Crown Tattoo

justin bieber στέμμα τατουάζ

Τατουάζ: Στέμμα στην αριστερή πλευρά, ακριβώς κάτω από την κλειδαριά του.

Ερμηνεία: Τον Αύγουστο του 2012 ο Μπίμπερ μελάνησε με ένα στέμμα στην κλειδαριά του. Αυτό το τατουάζ του Justin Bieber Crown οδήγησε πολλούς να σκεφτούν ότι ήταν ένα αφιέρωμα για τον «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον, μετά το ξαφνικό θάνατό του. Καθώς ο Μπίμπερ δεν έχει προσφέρει ποτέ εξήγηση, μένουμε μόνο να κάνουμε εικασίες.

Κουκουβάγια Τατουάζ

justin bieber κουκουβάγια τατουάζ

Τατουάζ: Κουκουβάγια στο αριστερό εξωτερικό του αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ Justin Bieber Owl είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει τη σοφία. Είναι ένα από τα πολλά πουλιά που έχει προσθέσει ο Μπίμπερ στη συλλογή μελανιού του, ενώ το άλλο είναι ένας αετός. Συμπεριέλαβε επίσης την ίδια κουκουβάγια στα ειδικά εφέ του στην περιοδεία Believe.

Rose Tattoo

justin bieber τριαντάφυλλο τατουάζ

Τατουάζ: Τριαντάφυλλο δίπλα στον δεξιό αγκώνα του.

Ερμηνεία: Το τατουάζ Justin Bieber τριαντάφυλλο, ένα κομμάτι που είναι δημοφιλές στους λάτρεις της τέχνης του σώματος παγκοσμίως. Ο ίδιος ο Μπίμπερ δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το γιατί πήρε το μελάνι, ωστόσο, ένα τριαντάφυλλο μπορεί να σημαίνει αίμα, ανάσταση και αναγέννηση.

Το έγραψε το αγαπημένο του στούντιο τατουάζ «Bang Bang» στη Νέα Υόρκη.

Τατουάζ χόκεϊ (Stratford Cullitons)

justin bieber χόκεϊ τατουάζ

Τατουάζ: Το λογότυπο της ομάδας Stratford Cullitons στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Ερμηνεία: Το χόκεϊ είναι ένα δημοφιλές άθλημα στον Καναδά και ο παππούς του Μπίμπερ φρόντισε να τον εμπλέξει στην αγάπη που είχε για τους Stratford Cullitons. Έτσι, ως φόρος τιμής στον παππού του, ο Μπίμπερ πήρε το λογότυπο της ομάδας μελανωμένο στην ωμοπλάτη του.

Το έδειξε στο Instagram με λεζάντα “Ο παππούς μου με πήγαινε πάντα στο Stratford Culliton κάθε Παρασκευή βράδυ, αυτό είναι για σένα Grampa”.

Ρωμαϊκό αριθμητικό τατουάζ

Justin Bieber ρωμαϊκό αριθμητικό τατουάζ

Τατουάζ: Ρωμαϊκές αρίθμησεις στη δεξιά κλείδα του Bieber.

Ερμηνεία: Αυτό το ρωμαϊκό αριθμητικό τατουάζ του Justin Bieber εξηγήθηκε σε μια συνέντευξη στο GQ. Ο Μπίμπερ έδειξε το τατουάζ κατά μήκος της δεξιάς κλείδας του και είπε: «Αυτά είναι τα γενέθλια της μαμάς μου, φαίνεται ότι έχω πολλά πράγματα που σχετίζονται με τη μαμά μου».

Αν και αυτό το τατουάζ είχε μεγάλες προθέσεις, ο Justin πιθανότατα θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη έρευνα καθώς το 1975 στο Roman Numerals, είναι στην πραγματικότητα MCMLXXV.

Χριστούγεννα σύμβολο τατουάζ

Justin Bieber Χριστούγεννα σύμβολο τατουάζ

Τατουάζ: Σύμβολο Χριστού στον αριστερό πήχη του.

Ερμηνεία: Μιλώντας με τον GQ, ο Justin Bieber είπε: «Χ σημαίνει άγνωστο ξέρεις, ίσως ξέρουν το περίβλημα του εαυτού μου ή του καλλιτέχνη, αλλά όχι απαραίτητα εμένα». Αυτό το τατουάζ έφερε κακή δημοσιότητα αφού ο καλλιτέχνης τατουάζ από το Λονδίνο είπε δημόσια:

«Όταν είπα ότι ήταν 1.000 λίρες, ο σωματοφύλακας του Μπίμπερ δεν ήθελε να πληρώσει. Με σνόμπαραν και προσπάθησαν να παζαρέψουν τα χρήματα. Στο τέλος δέχτηκα 500 λίρες μόνο για να μπορέσω να πάω… Βασικά, είναι ένα αστείο και ένας κακομαθημένος. Όταν ήμουν εκεί, είδα επίσης τον Τζάστιν να ρίχνει μια κρίση με τον προσωπικό του βοηθό. Disταν αίσχος ».

Τατουάζ Koi Fish

justin bieber koi fish tattoo

Τατουάζ: Oiάρια Koi στο αριστερό του αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Ένα ψάρι Koi στα ιαπωνικά σημαίνει κυπρίνος και είναι ένα ευρέως δημοφιλές σύμβολο στους ασιατικούς πολιτισμούς. Πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ πιστεύουν ότι το Koi σημαίνει καλή τύχη, ευημερία και ανεξαρτησία μαζί με πολλά άλλα πράγματα. Αυτό το τατουάζ χρωματίστηκε μετά από μια επίσκεψη στην Κοπεγχάγη.

Tiger Tattoo

Justin Bieber tiger tattoo

Τατουάζ: Πλάγιο πορτρέτο ενός προσώπου τίγρης στο πάνω αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Λίγο καιρό αφότου ο Μπίμπερ μάρκαρε το Koi του, βρήκε την ευκαιρία στη Σουηδία για να προσθέσει ένα άλλο κομμάτι στη συλλογή του body art. Το νέο μελάνι του ήταν μια τίγρη που σέρνει τα δόντια της με έναν μοχθηρό τρόπο. Η τίγρη αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη δύναμη.

Selena Gomez Angel Tattoo

justin bieber angel tattoo

Τατουάζ: Ο άγγελος της Selena Gomez στον δεξιό καρπό του.

Ερμηνεία: Αυτό είναι ένα αφιέρωμα στη Selena Gomez, την πρώην φίλη του. Η εικόνα τραβήχτηκε από τη φωτογράφιση της Elle. Το ζευγάρι ήταν ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο για αρκετά χρόνια από το 2010. Σε μια συνέντευξη στο GQ ο Bieber είπε:

«Αυτή είναι η πρώην κοπέλα μου, έτσι προσπάθησα να καλύψω το πρόσωπο με κάποια σκίαση, αλλά ο κόσμος το ξέρει ακόμα», δείχνοντας ότι μάλλον μετανιώνει που πήρε το μελάνι.

Τατουάζ ιππότης και ξίφος

Justin Bieber ιππότης και σπαθί τατουάζ

Τατουάζ: Ιππότης και ξίφος στο αριστερό εσωτερικό αντιβράχιο του.

Ερμηνεία: Σε αντίθεση με τα άλλα τατουάζ του, ο Bieber δεν έκανε χρήση του διαδικτύου για να επιδείξει αυτό, στην πραγματικότητα ήταν πολύ πιο ήσυχος.

Το μελάνι είναι ενός βασιλιά που τραβά ένα σπαθί από μια πέτρα, το οποίο ταιριάζει έντονα με την ιστορία του βασιλιά Αρθούρου. Την ίδια στιγμή που αυτό το τατουάζ ήταν μελανωμένο, ο Μπίμπερ αντιμετώπιζε προβλήματα με τον γείτονά του λόγω της αντικοινωνικής συμπεριφοράς του.

Castle Tattoo

justin bieber κάστρο τατουάζ

Τατουάζ: Κάστρο με κύματα στο κάτω αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Το 2013, ο Τζάστιν Μπίμπερ ολοκλήρωσε τελικά το μισό του μανίκι με αυτό το κάστρο. Είναι ένα άλλο τατουάζ που μοιράζεται ο Justin με τον πατέρα του. Ένα κάστρο αντιπροσωπεύει, προστασία, δύναμη και δύναμη.

Blyeding Globe Tattoo

justin bieber globe τατουάζ

Τατουάζ: Σφαίρα αιμορραγία σε σταυρό, αριστερό εσωτερικό αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ του Justin Bieber στο χέρι είναι ίσως ένα από τα πιο μοναδικά. Είναι μια σφαίρα σε σταυρό, που αιμορραγεί με το αγκάθινο στέμμα. Προστέθηκε στη συλλογή του τον Μάιο του 2013 και δείχνει τα δεινά που υπέστη ο Ιησούς για τον υπόλοιπο κόσμο.

Τατουάζ ματιών

Justin Bieber τατουάζ ματιών

Τατουάζ: Το μάτι του Bieber στο αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Αυτό το μάτι μελανωμένο στο δέρμα του Justin είναι στην πραγματικότητα της μητέρας του, Pattie Mallette! Στο Instagram, πρόσθεσε τη λεζάντα «Η μαμά πάντα παρακολουθεί». Ο καλλιτέχνης τατουάζ Keith, από τα στούντιο τατουάζ Bang Bang στη Νέα Υόρκη, πήρε συνέντευξη από το MTV, είπε:

«Για εκείνον ήταν ακριβώς σαν η μητέρα του να τον προσέχει, κάτι προστατευτικό. Είναι εντελώς από τη μαμά. Μιλούσαμε για το πώς έχουμε και οι δύο τατουάζ για τις μητέρες μας και πώς είναι κάτι για το οποίο δεν θα μετανιώσουμε ποτέ ».

Τατουάζ της Αγίας Γραφής

Justin Bieber Βίβλος στίχο τατουάζ

Τατουάζ: Ένας στίχος της Βίβλου στη δεξιά του ωμοπλάτη.

Ερμηνεία: Ο Βιβλικός Στίχος έχει ένα σαφές νόημα και σηματοδότησε το 22ο μελάνι του Μπίμπερ, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα 20α γενέθλιά του. Είναι σαφώς ένας από τους στίχους που σχετίζεται περισσότερο με τον Bieber. Είναι ένα τατουάζ πλάτης του Justin Bieber που πιθανότατα δεν θα ξεχάσετε.

Τατουάζ αετού

justin bieber αετός τατουάζ

Τατουάζ: Αετός στον αριστερό δικέφαλό του.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ του Justin Bieber είναι ένας από τους δύο αετούς. Οι αετοί συμβολίζουν τη δύναμη και τη σοφία, ωστόσο ο Μπίμπερ δεν έχει εξηγήσει δημόσια γιατί έκανε αυτό το τατουάζ.

‘ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ 70’ Τατουάζ

ο Justin Bieber καλύτερα στα 70 τατουάζ

Τατουάζ: Καλύτερα στα 70 στο δεξί του μηρό.

Ερμηνεία: Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Justin Bieber είπε: «Κοιτάζω πίσω σε πολλά πράγματα στη ζωή μου, λάθη, ανασφάλειες και παρόλο που νιώθω ότι έχω χάσει πολύ χρόνο, με κάνει επίσης να θέλω να γίνω καλύτερος, γρηγορότερος και μακρύτερος! Για μένα προσωπικά θέλω να δουλεύω καθημερινά για να είμαι καλύτερος στα 70 μου! »

Τατουάζ αστεριών στο αριστερό μπράτσο

Justin Bieber αστέρι τατουάζ στο αριστερό χέρι

Τατουάζ: Αστέρι στο αριστερό του χέρι.

Ερμηνεία: Τον Δεκέμβριο του 2013, σε ένα ταξίδι στις Φιλιππίνες ο Μπίμπερ αποκάλυψε αυτό το τατουάζ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί συνέβαλε επίσης στη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του τυφώνα. Για μερικούς, τα αστέρια αντιπροσωπεύουν τη σχέση που έχει ένας άνθρωπος με τον Θεό.

Jester Tattoo

justin bieber jester τατουάζ

Τατουάζ: Ο γελωτοποιός στο δεξί εσωτερικό αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ διαγράφηκε λίγο μετά τον Μπίμπερ, πιάστηκε να αγριεύει δύο από τα σπίτια του γείτονά του και θα μπορούσε να είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσει τον κακό τύπο. Του έμεινε πρόστιμο 80.000 δολαρίων και αναστολή.

Μια αγωγή μεταξύ του ζευγαριού επιλύθηκε τελικά το 2018, λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί. Αναφέρθηκε στα έγγραφα ότι ο Μπίμπερ έφτυσε επίσης στο πρόσωπο του γείτονά του.

Τατουάζ πυξίδας

Justin Bieber πυξίδα τατουάζ

Τατουάζ: Πυξίδα στο αριστερό πάνω μέρος του αντιβραχίου.

Ερμηνεία: Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίδειξη του Jester, ο Bieber επέστρεψε ξανά σε αυτό με μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας το μελάνι της πυξίδας του. Μια πυξίδα δίνει κατεύθυνση, κάτι που ο Bieber σαφώς χρειαζόταν, σε μια εποχή που η συμπεριφορά του έγινε κάπως ασταθής.

Τατουάζ ‘ΑΓΑΠΗ’

Justin Bieber αγάπη τατουάζ

Τατουάζ: ΑΓΑΠΗ κάθετα στο δεξί εσωτερικό αντιβράχιο του.

Ερμηνεία: Η ίδια η λέξη «αγάπη» είναι αρκετά αυτονόητη. Το κομμάτι παρουσιάστηκε το 2014, τη στιγμή που οι φήμες έλεγαν ότι ο Τζάστιν και η Σελένα είχαν ξαναβρεθεί μαζί, κάτι που τροφοδότησε μόνο τις εικασίες.

Treble Clef Tattoo

justin bieber treble clef tattoo

Τατουάζ: Τρεμπλ Κλεφ πίσω από το αριστερό του αυτί.

Ερμηνεία: Από τα τατουάζ του Justin Bieber, αυτό είναι πολύ πιο απλό και δείχνει την αγάπη του για τη μουσική. Με μια καριέρα που διαρκεί πάνω από μια δεκαετία, δεν φαίνεται ότι ο Bieber είναι έτοιμος να βάλει το μικρόφωνο σύντομα.

Σταυρό τατουάζ στο στήθος

Justin Bieber σταυρο στατουα στο στήθος

Τατουάζ: Σταυρός στο κέντρο του στήθους του.

Ερμηνεία: Ένας μεγάλος σταυρός ακριβώς στη μέση του στήθους του δείχνει πόσο σοβαρή είναι η πίστη του Μπίμπερ. Είναι ένα από τα πολλά θρησκευτικά αφιερώματα που εμφανίζονται σε όλο το σώμα του. Είναι ένα άλλο τατουάζ Justin Bieber Jesus για να το προσθέσετε στη συλλογή.

Τατουάζ ‘Συγχώρεσε’

justin bieber συγχωρέστε το τατουάζ

Τατουάζ: «Συγχώρεσε» στη δεξιά του μέση.

Ερμηνεία: Το 2014, ο Bieber αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ κατά την πτήση του από τον Παναμά στον Καναδά. Εξήγησε «Η συγχώρεση είναι ισχυρή, συγχωρήστε καθώς ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό για να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας».

Το τατουάζ εμφανίστηκε 5 ημέρες μετά τη σύλληψή του στην παραλία του Μαϊάμι, όπου βρέθηκε παράνομα αγώνες δρόμου και κατηγορήθηκε για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση στη σύλληψη και οδήγηση χωρίς έγκυρη άδεια.

Banksy’s Balloon Girl Tattoo

Justin Bieber Banky's balloon girl tattoo

Τατουάζ: Banksy Balloon Girl στο δεξί του αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Όταν ανέβασε το νέο του τατουάζ στο Instagram για να δείξει σε όλους τους θαυμαστές του, ο Μπίμπερ πρόσθεσε τη λεζάντα, «Μην αφήνετε τα όνειρά σας να φεύγουν μακριά».

Διαμάντι Τατουάζ

Justin Bieber διαμάντι τατουάζ

Τατουάζ: Διαμάντι στον δεξιό καρπό του.

Ερμηνεία: Το διαμάντι είναι παρόν στο έργο τέχνης του άλμπουμ για το «Confident», ένα τραγούδι που περιλαμβάνει τον Chance the Rapper και αποτελεί μέρος ενός μανικιού τατουάζ του Justin Bieber. Στο άλμπουμ του Bieber «Journals» απεικονίζεται επίσης ένα μικρό διαμάντι, ένα παρόμοιο με το τατουάζ της γυναίκας του, Hailey Baldwin πίσω από το αυτί της.

Σταυρό τατουάζ στο πρόσωπο

Justin Bieber σταυρο τατουαζ στο προσωπο

Τατουάζ: Μικρός σταυρός δίπλα στο αριστερό μάτι του Μπίμπερ.

Ερμηνεία: Αυτό είναι το δεύτερο τατουάζ προσώπου του Τζάστιν, και τα δύο ήταν μελανωμένα από τον διάσημο τατουάζ JonBoy. Το θρησκευτικό μελάνι έγινε το 2016, και η σύζυγός του τώρα Hailey Baldwin, επίσης έκανε τατουάζ τον ίδιο μικρό σταυρό στο λαιμό της λίγο πριν τον αρραβώνα τους..

Graffiti Star Tattoo

justin bieber γκράφιτι αστέρι τατουάζ

Τατουάζ: Γκράφιτι πρωταγωνιστεί στο δεξί εξωτερικό του αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Ο Justin Bieber λατρεύει το γκράφιτι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το κομμάτι έχει προστεθεί στη συλλογή του.

Στη Βραζιλία, ο Μπίμπερ θα μπορούσε να συλληφθεί για βανδαλισμό εάν εισέλθει στη χώρα αφού πιάστηκε να γράφει ένα ξενοδοχείο το 2013, στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασφαλείας του επιτέθηκε στους φωτογράφους που τον συνέλαβαν στην κάμερα. Ο Μπίμπερ δέχτηκε επίσης πυρά όταν βρέθηκαν προωθήσεις γκράφιτι στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο για να προωθήσουν το νέο άλμπουμ του “Purpose”.

Κορεατικό τατουάζ μάσκας

justin bieber κορεατική μάσκα τατουάζ

Τατουάζ: Κορεατική μάσκα στο δεξί αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Ο τατουάζ με έδρα το Τορόντο, Seunghyun Jo, ο οποίος κατάγεται από τη Νότια Κορέα, έγραψε αυτό το κομμάτι στον Bieber λιγότερο από ένα μήνα αφότου πήρε το μελάνι του “Συγχώρεσε”.

Έγραψε στο Instagram ‘Love @seunghyunjotattoos υπέροχη δουλειά άνθρωπος…. Λατρεύω την Κορέα! »Ο Bieber έχει επίσης πολλά άλλα ασιατικά τατουάζ, όπως ένα ψάρι Koi και ένα ιαπωνικό σύμβολο Kanji.

Τατουάζ ‘Υπομονή’

Justin Bieber υπομονή τατουάζ

Τατουάζ: «Υπομονή» μελάνι κάθετα στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.

Ερμηνεία: Ένα τατουάζ Justin Bieber ‘Patience’ προστέθηκε με υπερηφάνεια στη συλλογή του το 2014. Το να κάνεις ένα τατουάζ υπομονής συχνά μελετάται ως μόνιμη υπενθύμιση, για να δεχτείς οποιαδήποτε προβλήματα ή καθυστερήσεις στη ζωή σου χωρίς να αγχώνεσαι ή ακόμα και να θυμώνεις.

Το τατουάζ ‘LL’

justin bieber ll τατουάζ

Τατουάζ: LL στο αριστερό μπράτσο του.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ του Justin Bieber στο χέρι έχει πολύ νόημα. Όταν εξήγησε το κομμάτι σε μια συνέντευξη με τον GQ Bieber είπε: “Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, η ιστορία πίσω από αυτό είναι ότι το LL του σημαίνει ότι τα κεφάλια χαμηλώνουν προς τα πάνω. Απλώς για να μην έχεις ποτέ το κεφάλι σου χαμηλό και να ψάχνεις πάντα για τις καλύτερες μέρες ».

Το τατουάζ ‘G’

justin bieber γράμμα g τατουάζ

Τατουάζ: ‘G’ στο δεξί χέρι του Bieber.

Ερμηνεία: Ο G είναι πολύ σημαντικός για τον Justin Bieber, σε συνέντευξή του στο GQ είπε: «Το πήρα για το αγόρι μου, το όνομα των θυγατέρων του είναι Γεωργία και έχει εγκεφαλική κατάσταση και έτσι το πήρα για αυτόν, μόνο για να τον υποστηρίξω και να τον ενημερώσω Του έχω την πλάτη ». Πόσο γλυκό!

 Τατουάζ ‘σκοπός’

Justin Bieber τατουάζ

Τατουάζ: Σκοπός στη μέση του στομάχου του.

Ερμηνεία: Και πάλι, όπως έκανε με το τατουάζ του “Believe”, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που σηματοδοτεί μια σημαντική μέρα στην καριέρα του Justin Bieber, την κυκλοφορία του άλμπουμ του 2015 “Purpose”.

Φτερά στο πίσω μέρος του λαιμού

justin bieber φτερά τατουάζ

Τατουάζ: Φτερά στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Ερμηνεία: Σε μια συνέντευξη στο GQ, ο Μπίμπερ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το γιατί έκανε το τατουάζ, αλλά είπε ότι ήταν το αγαπημένο του εκείνη την εποχή, το 2016.

Το τατουάζ του λαιμού Justin Bieber «χρειάστηκε περίπου 3μιση ώρες έως 4 ώρες…. Και ήταν απλώς τρελό άβολο »όταν μιλούσε για τη θέση του λαιμού του. Μοιάζει πολύ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τατουάζ ‘SONOFGOD’

Justin Bieber γιο του θεού τατουάζ

Τατουάζ: Υιός του Θεού ακριβώς κάτω από το στήθος του.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ Justin Bieber Son of God είναι μια μάλλον μεγάλη υπενθύμιση της αφοσίωσης του Biebers στην πίστη του.

Το 2017, κάλυψε το τατουάζ με ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι κορμού. Αν και οι λέξεις είναι ακόμα ορατές, ο κορμός του διαθέτει τώρα αγγέλους, σύννεφα, καμάρες και τις πύλες του ουρανού. Πήρε το πρωτότυπο tat το 2016, όπου το έδειξε στο κοινό του στην Ιταλία.

Lion Tattoo

justin bieber λιοντάρι τατουάζ

Τατουάζ: Λιοντάρι στην αριστερή πλευρά του στήθους του.

Ερμηνεία: Είναι άλλο ένα μελάνι που ο Μπίμπερ έκανε τατουάζ στο στούντιο ‘Bang Bang’ στη Νέα Υόρκη. Πηγή είπε στο E! Ειδήσεις, “Ο Justin είναι σε ένα υπέροχο μέρος πραγματικά χαρούμενος και ήταν πάντα οπαδός των λιονταριών …… Το λιοντάρι αντιπροσωπεύει το θάρρος”. Αυτά τα τατουάζ στο στήθος του Justin Bieber τραβούν πραγματικά τα βλέμματα.