Δείτε παρακάτω την ενδιαφέρουσα τέχνη του σώματος της Angelina Jolie. Παρουσιάζουμε τις υπέροχες γάτες της και εξηγούμε τις ιστορίες πίσω από αυτές.

Αγγελίνα Τζολί βουδιστικό στροβιλίζεται τατουάζ

Η Αντζελίνα Τζολί είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή για το ανθρωπιστικό της έργο. Κέρδισε Όσκαρ το 2000 και από τότε συλλέγει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων 3 Χρυσών Σφαιρών.

Η Τζολί είναι γνωστή για τη μεγάλη δημοσιότητα της σχέσης της με τον Μπραντ Πιτ, η οποία ήταν κάπως αμφιλεγόμενη δεδομένου ότι ο Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον εκείνη την εποχή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, αλλά χώρισαν μετά από μια ακατάστατη διαμάχη σε ιδιωτικό τζετ, προκαλώντας έρευνα του FBI. Μοιράζονται έξι παιδιά μαζί.

Η Angelina είναι λάτρης της τέχνης του σώματος και έχει πολλά υπέροχα και κομψά τατουάζ, καθένα από τα οποία έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες γυναίκες ηθοποιούς στο προσκήνιο, η Τζολί επέλεξε να καλύψει μεγάλα τμήματα του σώματός της με τέχνη.

Η πνευματικότητα είναι βασικός παράγοντας στις αποφάσεις της για τατουάζ. Σήμερα, θα αποκαλύψουμε τις ιστορίες πίσω από τα τατουάζ της Angelina Jolie.

Μάθετε για τα τατουάζ του Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Bengal Tiger Tattoo

τατουάζ της Άντζελνα Τζολί από την Τίγρη της Βεγγάλης

Τατουάζ: Μια τίγρη της Βεγγάλης κάθεται στο κάτω μέρος της πλάτης της καλύπτοντας έναν προηγούμενο δράκο.

Ερμηνεία: Η Αντζελίνα αποφάσισε να πάρει αυτήν την τίγρη της Βεγγάλης ως φόρο τιμής στην υπηκοότητα της Καμπότζης. Εκτείνεται σε 12 ίντσες. Αυτό το τατουάζ τίγρης της Angelina Jolie ολοκληρώθηκε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης το 2004 από τον Ajarn Noo Kanpai.

Έχει γεμίσει με μια ευλογημένη παραδοσιακή ταϊλανδέζικη βελόνα Sak Yant, που χρησιμοποιεί μια μακριά μεταλλική ακίδα ή ακονισμένο μπαμπού για να χαράξει το τατουάζ στο δέρμα.

Η τίγρη χρησιμοποιείται για να καλύψει μερικώς έναν δράκο και ένα παράθυρο. Ο Δράκος είναι φυλετικός και ήταν μελανωμένος στην ώθηση της στιγμής. Το παράθυρο συμβολίζει τη λαχτάρα της Τζολί να είναι κάποιος άλλος.

«Γνώρισε τα δικαιώματά σου» Τατουάζ

η Angelina Jolie ξέρει τα τατουάζ των δικαιωμάτων σου

Τατουάζ: Το «Know Your Rights» είναι μελανωμένο στο πάνω μέρος της πλάτης της, ακριβώς κάτω από το λαιμό.

Ερμηνεία: Ως φόρος τιμής σε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, η ‘Know Your Rights’ η Angelina αποφάσισε να κάνει αυτό το τατουάζ.

Το τραγούδι γράφτηκε από το πανκ συγκρότημα ‘The Clash’ και κυκλοφόρησε το 2004. Οι Clash ήταν ένα βρετανικό γκρουπ που δημιουργήθηκε το 1976 με μια μουσική καριέρα που εκτείνεται σε μια δεκαετία.

Τατουάζ Khmer Script

angelina jolie khmer script τατουάζ

Τατουάζ: Ένα μεγάλο «Khmer Script» καλύπτει την αριστερή ωμοπλάτη της.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ μελανώθηκε από τον Sompong Kanphai με μια ευλογημένη βελόνα. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει πνευματικά τον υιοθετημένο γιο της, Μάντοξ Τσιβάν από τις αρνητικές της ζωής.

Το Βουδιστικό ξόρκι μεταφράζεται σε: «Είθε οι εχθροί σας να φύγουν μακριά σας. Αν αποκτήσετε πλούτη, ας παραμείνουν πάντα δικά σας. Η ομορφιά σας θα είναι αυτή του Aspara. Όπου κι αν πάτε, πολλοί θα παρευρεθούν, θα σας υπηρετήσουν και θα σας προστατεύσουν, περιστοιχίζοντάς σας από όλες τις πλευρές ».

Μην χάσετε τον οδηγό μας για τα τατουάζ Conor McGregor στη συνέχεια.

Cross Tattoo

Αντζελίνα Τζολί σταυρό τατουάζ

Τατουάζ: Ένας τολμηρός σταυρός κάθεται στο αριστερό της ισχίο.

Ερμηνεία: Ο σταυρός ήταν μελανωμένος για να καλύψει ένα προηγούμενο τατουάζ από το Άμστερνταμ, το γνωστό τατουάζ της Angelina Jolie δράκου με τη μπλε γλώσσα.

Το τατουάζ γράφτηκε μια μέρα πριν από το γάμο της με τον Τζόνι Λι Μίλερ το 1995. Το Χ έχει πολλές διαφορετικές έννοιες, μερικές υποδηλώνουν νηφαλιότητα, άλλες τόλμη, ενώ άλλες δείχνουν κίνδυνο. Συλλογικά όμως, το Χ αντιπροσωπεύει την αρνητικότητα.

Τατουάζ ‘Quod Me Nutrit Me Destruit’

angelina jolie quod me nutrit me destruit tattoo

Τατουάζ: Το ‘Quod Me Nutrit Me Destruit’ φαίνεται δίπλα από τον σταυρό στην κοιλιά της.

Ερμηνεία: Το «Quod Me Nutrit Me Destruit» είναι μια λατινική φράση που συνοδεύει το σταυρό και μελανώθηκε ταυτόχρονα το 1995.

Μεταφράζεται σε: «Αυτό που με τρέφει, με καταστρέφει». Είναι ένας τρόπος να πω ποια κίνητρα μπορούν επίσης να με καταστρέψουν. Η φράση είναι δημοφιλής στη νεότερη γενιά.

Ρωμαϊκή αρίθμηση τατουάζ

Αντζελίνα Τζολί ρωμαϊκό αριθμητικό τατουάζ

Τατουάζ: Στο αριστερό αντιβράχιο της Τζολί, μπορείτε να δείτε ένα σύνολο ρωμαϊκών αριθμών.

Ερμηνεία: Το XIII V MCMXL είναι Ρωμαϊκές Αριθμοί των αριθμών 13/5/1940. Αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν την ημερομηνία που ο Ουίνστον Τσώρτσιλ έδωσε την περίφημη ομιλία του. Εκείνη την ημέρα είπε περίφημα: «Δεν έχω τίποτα να προσφέρω παρά μόνο αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα».

Η ομιλία έγινε τρεις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Τσόρτσιλ και είναι η πρώτη του ομιλία που έγινε στη Βουλή των Κοινοτήτων ως πρωθυπουργός.

Τα ρωμαϊκά αριθμητικά τατουάζ ήταν πάντα δημοφιλή καθώς πολλοί αγαπούν την πλευρά της Αρχαίας Ρώμης που αντιπροσωπεύει, έχοντας ένα κομμάτι ιστορίας μελάνι στο δέρμα τους.

Τατουάζ αραβικής γλώσσας

Αγγελική Τζολί αραβική γλώσσα τατουάζ

Τατουάζ: Το δεξί αντιβράχιο της Αντζελίνα Τζολί δείχνει αραβική γραφή.

Ερμηνεία: Αφού πρωταγωνίστησε στην ταινία του 1999 Pushing Tin, ο Billy Bob Thornton εγκατέλειψε την αρραβωνιαστικιά του για να ξεκινήσει σχέση και γάμο με την Angelina Jolie (20 χρόνια μικρότερός του).

Δημιούργησαν μαζί ένα τατουάζ με αφηρημένες γραμμές και μετά το τέλος του γάμου τους, η Τζολί αποφάσισε να καλύψει το μελάνι. Το τατουάζ στα αραβικά σημαίνει «Αποφασιστικότητα».

Σε ορισμένες αραβικές χώρες, τα τατουάζ και η τέχνη αποτελούν μέρος του πολιτισμού. Στον Λίβανο το 2013, το Arab Ink Project δημιουργήθηκε και στοχεύει να δείξει την αραβική κουλτούρα μέσω του σχεδιασμού, των τατουάζ και της τέχνης.

Γεωγραφικές Συντεταγμένες Τατουάζ

angelina jolie γεωγραφικές συντεταγμένες τατουάζ

Τατουάζ: Ένα σύνολο γεωγραφικών συντεταγμένων βρίσκεται στο πάνω αριστερό της χέρι.

Ερμηνεία: Το τατουάζ συντονίζει η Angelina Jolie είναι ίσως το πιο ουσιαστικό. Κάθε συντεταγμένη αντιπροσωπεύει την τοποθεσία όπου γεννήθηκαν και τα έξι παιδιά της μαζί με τη γενέτειρα του συζύγου της στην Οκλαχόμα, προστέθηκε το 2011.

Το τατουάζ βρίσκεται εκεί που ήταν ένα προηγούμενο αφιέρωμα στον πρώην σύζυγό του Billy Bob Thornton. Οι συντεταγμένες εμφανίζουν την Καμπότζη και την Αιθιοπία, όπου γεννήθηκαν δύο από τα θετά της παιδιά.

Τα υπόλοιπα είναι για τη Νάμπια, τη γενέτειρα της Shiloh, το Βιετνάμ όπου γεννήθηκε ο Pax Thien και τη Nice στη Γαλλία όπου γεννήθηκαν τα δίδυμα Knox και Vivienne.

‘ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΚΛΟΥΒΕΣ’ Τατουάζ

Αντζελίνα Τζολί μια προσευχή για τα άγρια ​​στην καρδιά που κρατούνται σε κλουβιά τατουάζ

Τατουάζ: «Μια προσευχή για την άγρια ​​καρδιά που φυλάσσεται σε κλουβιά» είναι μελανωμένη στο αριστερό της αντιβράχιο.

Ερμηνεία: Η Αντζελίνα Τζολί είναι μεγάλη θαυμάστρια του Τενεσί Ουίλιαμς και του έργου «Σκαλοπάτια στη στέγη». Δημιουργήθηκε το 1941 και έκανε πρεμιέρα στο κοινό το 1947.

Η Τζολί αποφάσισε να πάρει τον υπότιτλο του έργου «Μια προσευχή για την άγρια ​​φύση στην καρδιά που φυλάσσεται σε κλουβιά», μελανωμένο στο δέρμα της το 1999, ενώ παρουσίαζε τη μητέρα της Μαρσέλιν Μπέρτραντ.

Η Τζολί δήλωσε ότι αυτό το τατουάζ δεν ήταν για εκείνη αλλά για όλους τους άλλους και έδωσε αυτή την απάντηση στους Rolling Stones το 1999 σχετικά με το τατουάζ: «Δεν νομίζω ότι γνωρίζω ένα άτομο που μπορεί να είναι εντελώς αυτό που είναι κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας, που νιώθει εντελώς ελεύθερος. Είναι λοιπόν μια προσευχή για όλους να βρουν την ευτυχία τους, να ξεσπάσουν ».

Η Scarlett Johansson έχει μερικά υπέροχα τατουάζ. Δείτε τα στον οδηγό μας.

‘H’ Tattoo

angelina jolie γράμμα h τατουάζ

Τατουάζ: Το γράμμα «Η» φαίνεται στον αριστερό καρπό της.

Ερμηνεία: H είναι το αρχικό του ηθοποιού και παραγωγού αδελφού της James Haven. Wasταν μελάνι το 1997 και είναι το ίδιο είδος αφιερώματος που προσφέρθηκε στη μητέρα της. Η Αντζελίνα Τζολί και ο αδερφός της έχουν εκπλήξει συχνά τους θαυμαστές με αυτό που κάποιοι αποκαλούν «περίεργη» αδερφική σχέση.

Στα Όσκαρ το 2000 μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί στα χείλη. Μετά τις αντιδράσεις ο Τζέιμς δήλωσε: «Δεν έδωσα στην Αντζελίνα ένα γαλλικό φιλί, ήταν κάτι απλό και υπέροχο. Αποσπάστηκε και έγινε ένα μεγάλο πράγμα σε όλο τον κόσμο ».

‘W’ Tattoo

angelina jolie γράμμα m τατουάζ

Τατουάζ: Στο κάτω μέρος του δεξιού χεριού της Τζολί βρίσκεται το γράμμα «W».

Ερμηνεία: Ως φόρος τιμής στη μητέρα της Marcheline Bertrand, η Jolie αποφάσισε να πάρει αυτό το μικρό μελάνι του γράμματος «W» στο δεξί της χέρι. Ο Marcheline πέθανε τον Ιανουάριο του 2007 μετά από 8ετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Σε ένα δοκίμιο στη μητέρα της η Αντζελίνα εξήγησε το τατουάζ. «Έκανα ένα μικρό τατουάζ στο δεξί μου χέρι μετά το θάνατο της μητέρας μου, γνωρίζοντας ότι τα τατουάζ με τα χέρια εξασθενίζουν. Μοιάζει σε άλλους με το γράμμα Μ. Αλλά δεν ήταν ένα Μ για τη Marcheline, το όνομά της. Wasταν ένα W για το «Winter» το τραγούδι των Rolling Stones που μου τραγούδησε ως μωρό και θυμάμαι ότι το αγαπούσα ως μικρό κορίτσι ».

Τατουάζ «Whisky Bravo»

αγγελική τζολί ουίσκι μπράβο τατουάζ

Τατουάζ: Ο δεξιός εσωτερικός μηρός της Τζολί γράφει “Whisky Bravo”.

Ερμηνεία: Ένα άλλο αφιέρωμα στον σύζυγό του Brad, αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει το όνομά του στο αλφάβητο της αεροπορίας, William Bradley Pitt (Whisky Bravo). Καθώς και οι δύο είναι πιστοποιημένοι πιλότοι, το τατουάζ έχει ένα επιπλέον νόημα και δείχνει την αγάπη τους για πτήσεις.

Σε ένα ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης «The Queen’s Green Planet», η Τζολί ξάφνιασε πολλούς με τις ικανότητές της στο πιλότο, πετώντας στη Νάμπια. Έδειξε το τατουάζ σε μια φωτογράφιση Vanity Fair. Όταν ρωτήθηκε για το μελάνι από το MTV News, είπε: «Urm, είναι για τον Brad».

Τα τατουάζ στο εσωτερικό των μηρών δεν είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή και δείχνει ότι η τέχνη του σώματος της Τζολί είναι προσωπική και μοναδική.

Τατουάζ ‘Yant Kraw Petch’ (Diamond Armour)

Angelina Jolie yant kraw petch τατουάζ

Τατουάζ: Στη δεξιά ωμοπλάτη της «Yant Kraw Petch», γνωστή και ως τατουάζ πανοπλίας Diamond είναι μελανωμένο.

Ερμηνεία: Αυτό είναι ένα άλλο βουδιστικό πνευματικό τατουάζ, σχεδιασμένο για να φέρει τύχη, πλούτο και επιτυχία στις επιχειρήσεις. Όποιος λαμβάνει αυτό το Yant θα προστατεύεται από τυχόν σκοτεινές στιγμές ή αποτυχίες.

Τα τατουάζ είναι γνωστό ότι είναι μαγικά στην Ταϊλάνδη. Οι πέντε σειρές του Yantras αντιπροσωπεύουν μαγικά ξόρκια και κάθε γωνία της ζωής ενός ατόμου. Τα Yants είναι ουσιαστικά άσματα και όταν επαναληφθούν θα σχηματίσουν μια ειρηνική κατάσταση πνεύματος.

Τα τατουάζ της Angelina Jolie βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα παγκοσμίως όταν αποκαλύφθηκε το μελάνι σε πρεμιέρα ταινίας του 2017. Τα τατουάζ πλάτης έχουν σχεδιαστεί για να δένουν συμβολικά την ίδια και τον σύζυγό της Brad Pitt και ήταν μελανωμένα μετά τον δραματικό χωρισμό τους το 2015. Χωρίστηκαν μόλις λίγους μήνες αφότου δημιουργήθηκαν αυτά τα κομμάτια.

Τατουάζ ‘Yant ViHan Pha Chad Sada’

angelina jolie yant vihan pha chad sada τατουάζ

Τατουάζ: Κρατώντας μια κεντρική θέση σε αυτό το τατουάζ της Angelina Jolie, το “Yant Vihan Pha Chad Sada” είναι το πιο αξιοσημείωτο.

Ερμηνεία: Αυτό το κομμάτι αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία της φωτιάς, του αέρα, του νερού και της γης. Το τατουάζ δημιουργήθηκε κατά τη σκηνοθεσία της ταινίας «First They Killed My Father» στην Καμπότζη. Είναι χαραγμένο χρησιμοποιώντας χαλύβδινες ράβδους τοποθετημένες σε χειρουργική ατσάλινη βελόνα.

Η Αντζελίνα Τζολί συχνά επιλέγει μια πιο παραδοσιακή μορφή μελάνης και όχι τα πιο μοντέρνα όργανα τατουάζ που βλέπουμε σήμερα. Ο Ταϊλανδός μοναχός Ajarn Noo Kanpai πραγματοποίησε μια πτήση από την Ταϊλάνδη στην Καμπότζη για το σχέδιο. Μόνο αυτός γνωρίζει την πραγματική έννοια των μαγικών κειμένων.

Ολοκλήρωσε ένα βουδιστικό τατουάζ στον Μπραντ Πιτ με το ίδιο μελάνι στην αριστερή πλευρά του στομάχου του. Είναι ένας τρόπος για να επισημάνουμε τον δεσμό μεταξύ συζύγου και γυναίκας. Ο Kanpai είναι επίσης υπεύθυνος για τατουάζ σε πολλές άλλες προσωπικότητες όπως η Michelle Rodriguez και η Cara Delvingne.

Βουδιστικό τατουάζ στροβιλισμού

Αγγελίνα Τζολί βουδιστικό στροβιλίζεται τατουάζ

Τατουάζ: Στο αριστερό αντιβράχιο της Τζολί, μπορείτε να δείτε ένα σύνολο βουδιστικών στροβιλισμών.

Ερμηνεία: Ένα σύνολο βουδιστικών στροβιλισμών είναι γνωστό ότι έχει καλή τύχη και θα σας προστατεύσει από το κακό. Ο Βουδισμός είναι μια θρησκεία που η Αντζελίνα Τζολί φροντίζει πολύ. Συχνά δείχνει την πίστη της στον πολιτισμό και αποτίει φόρο τιμής μέσω της τέχνης του σώματος της μέσα από πολλά κομμάτια.

Μερικοί παρερμηνεύουν τον βουδιστικό πολιτισμό και δεν γνωρίζουν ότι η θρησκεία είναι απολύτως ανεκτική στην τέχνη του σώματος. Ακόμα και οι μοναχοί μπορούν να κάνουν τατουάζ! Οι πιο διάσημοι είναι οι μοναχοί του ναού Wat Bang Phra με έδρα την Ταϊλάνδη, που εξασκούνται στα τατουάζ Sak Yant.

Περσικό τατουάζ

angelina jolie περσική γλώσσα τατουάζ

Τατουάζ: Υπάρχει ένα περσικό τατουάζ στο αριστερό χέρι της Angelina Jolie.

Ερμηνεία: Μόλις μεταφραστεί, το τατουάζ γράφει: «Πέρα από τις ιδέες για το κακό και το σωστό, υπάρχει ένα πεδίο. Θα σε συναντήσω εκεί.”

Είναι γραμμένο από τον ποιητή Jalal ad-Din Muhammad Rumi (Rumi) που έγραψε το έργο του τον 13ο αιώνα. Κάποτε θεωρήθηκε ο πιο δημοφιλής ποιητής της Αμερικής. Η Περσία ήταν ένα αρχαίο βασίλειο στο σύγχρονο Ιράν και παρόλο που τα περσικά τατουάζ είναι δημοφιλή, πολλά έχουν υποβληθεί σε βλεφαρίδες, πρόστιμα και φυλάκιση γι ‘αυτά.

Το Ιράν θεωρεί τα τατουάζ δυτικά και παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που να εμποδίζουν την τέχνη του σώματος, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως απαγορευμένο.

Η χώρα έχει ακόμη πινακίδες που εμποδίζουν τους ανθρώπους που κάνουν τατουάζ να χρησιμοποιούν δημόσιους χώρους όπως πισίνα! Ωστόσο, οι τατουάζ σε πείσμα, εξακολουθούν να μελάνουν μέρος του ιρανικού πληθυσμού, κυρίως της νεότερης γενιάς, σε κρυμμένα στούντιο σε όλη τη χώρα.

Μάθετε για την ιστορία τατουάζ του Ben Affleck σε αυτόν τον οδηγό.

Tribal Tattoo

angelina jolie tribal tattoo

Τατουάζ: Ένα φυλετικό τατουάζ φαίνεται στο κάτω μέρος της πλάτης της Angelina Jolie.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ είναι γνωστό παγκοσμίως με τον πιο υποτιμητικό όρο «Σφραγίδα του Αλήτη». Οι γυναίκες παίρνουν συχνά κάτι φυλετικό, μια πεταλούδα ή ακόμα και το δικό τους όνομα μελάνι στο κάτω μέρος της πλάτης τους.

Η σφραγίδα του αλήτη ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90, με πολλούς να πιστεύουν ότι ξεκίνησε στην Καλιφόρνια. Χρησιμοποιείται για να δείξει τις κρίσεις της κοινωνίας σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Το τατουάζ έχει σχεδιαστεί για γυναίκες, αλλά έχει παρατηρηθεί σε άνδρες από την LGBTQ κοινότητα.

Ένα τατουάζ στη μέση της πλάτης θεωρείται τώρα αμφιλεγόμενο, με μερικούς να πιστεύουν ότι σημαίνει ότι μια γυναίκα είναι ατίθαση. Άλλες γυναίκες διασημότητες με γραμματόσημα αλήτη περιλαμβάνουν την Eva Longoria, την Jessica Alba, την Drew Barrymore και την Britney Spears.