Ingάχνετε για έμπνευση για τατουάζ; Ελέγξτε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες τατουάζ ρολογιού τσέπης!

ρολόι τσέπης αντιβράχιο τατουάζ

Από ρολόγια και ηλιακά ρολόγια μέχρι μηχανισμούς παρακολούθησης, τα ρολόγια ήταν πάντα μια μοντέρνα επιλογή για σχέδια τατουάζ.

Μεταξύ αυτών, τα ρολόγια τσέπης είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή – ίσως επειδή σε αντίθεση με το ρολόι ή το ρολόι χειρός, η εικόνα ρολογιού τσέπης φαίνεται πλήρης και περιέχει, παρέχοντας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

τσέπη ρολόι τατουάζ βραχίονα

Ιστορία των ρολογιών τσέπης

Τα ρολόγια τσέπης έχουν πολύπλοκη ιστορία. Εφευρέθηκαν τον 16ο αιώνα, τα ρολόγια τσέπης ήταν αρχικά διαθέσιμα μόνο για τις ανώτερες τάξεις και ήταν μια απόδειξη του πλούτου και της κατάστασης του ατόμου.

Φορέθηκαν αρχικά ως περιδέραια αφού ήταν πολύ μεγάλα και βαριά για να τοποθετηθούν άνετα σε μια τσέπη.

ρολόι τσέπης τατουάζ

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τα ρολόγια τσέπης έγιναν σταδιακά μικρότερα και πιο φορητά. Συχνά από χρυσό, ασήμι και άλλα ακριβά υλικά, μεταφέρθηκαν σε μια ειδική τσέπη και θεωρήθηκαν ένα σημαντικό αξεσουάρ μόδας – ιδιαίτερα για άνδρες υψηλής κοινωνικής θέσης.

Μέχρι τον δέκατο ένατο αιώνα τα ρολόγια τσέπης έγιναν δημοφιλή μεταξύ των μεσαίων και χαμηλών τάξεων. Κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης, τα ρολόγια τσέπης άρχισαν να κατασκευάζονται από τυποποιημένα εξαρτήματα, καθιστώντας τα εύκολα προσιτά για όλους.

ρολόι τσέπης

Thisταν εκείνη τη στιγμή που τα ρολόγια τσέπης έγιναν απαραίτητο εργαλείο για τους σιδηροδρομικούς εργαζόμενους, καθώς η ασφάλεια ενός σιδηροδρόμου εξαρτιόταν από την ακριβή χρονομέτρηση.

Μετά από ένα διάσημο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Οχάιο, οι αμερικάνικοι σιδηρόδρομοι θέσπισαν κανονισμούς που καθορίζουν την εμφάνιση ενός αποδεκτού ρολογιού.

Βασικά, ήταν ένα ανοιχτό ρολόι τσέπης με λευκό καντράν και αραβικούς αριθμούς. Έπρεπε επίσης να σχεδιαστεί για να είναι ακριβής μέσα σε 30 δευτερόλεπτα την εβδομάδα.

ρολόι τσέπης τατουάζ κρανίου

Την εποχή του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου, τα ρολόγια χειρός άρχισαν να γίνονται δημοφιλή, καθιστώντας σταδιακά τα ρολόγια τσέπης παρωχημένα.

Σήμερα, τα ρολόγια τσέπης θεωρούνται σπάνια, συνήθως είτε ως συλλεκτικά αντικείμενα, εναλλακτικά αξεσουάρ μόδας, είτε οικογενειακά κειμήλια.

ρολόι τσέπης λουλούδι τατουάζ

Τσέπη ρολόι έννοια τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ ρολογιού τσέπης είναι η ίδια με εκείνη οποιουδήποτε ρολογιού. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα σχέδιο ρολογιού τσέπης ως υπενθύμιση του χρόνου που περνά – συνήθως, αυτό αντανακλά την αξία της επιθυμίας να ζεις τη στιγμή, είτε χωρίς να κοιτάς πίσω είτε πολύ μακριά στο μέλλον.

Συχνά, οι άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν ένα τατουάζ με θέμα το ρολόι τσέπης λόγω συγκεκριμένου προσωπικού νοήματος. Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι να απαθανατίσουν και να θυμηθούν μια συγκεκριμένη, σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

ρολόι ροζ τατουάζ

Ο χρόνος θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερη σημασία για ένα άτομο – για παράδειγμα, η στιγμή που γεννήθηκε το παιδί κάποιου ή η στιγμή που παντρεύτηκε. Τα ρολόγια τσέπης κάνουν τα υπέροχα τατουάζ να συμβολίζουν τη σημασία τέτοιων στιγμών.

Μερικές φορές, τα τατουάζ με ρολόι τσέπης προορίζονται για να τιμήσουν τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

Perhapsσως ένας από τους λόγους για τους οποίους τα ρολόγια τσέπης έγιναν ένας δημοφιλής τρόπος για να θυμόμαστε ένα νεκρό αγαπημένο πρόσωπο μέσω ενός τατουάζ είναι ότι όταν τα ρολόγια τσέπης ήταν στη μόδα ως αντικείμενα υψηλής αξίας, συχνά περνούσαν στις γενιές ως οικογενειακό κειμήλιο.

ρολόι αετός τατουάζ

Τοποθετήσεις τατουάζ ρολογιού τσέπης

Λόγω της λεπτομερούς φύσης του ρολογιού τσέπης ως εικόνας, πολύ μικρές περιοχές όπως το δάχτυλο ή το σημείο πίσω από το αυτί δεν θα συζητηθούν. Μικρά σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν στον καρπό, στο πίσω μέρος του λαιμού ή στον αστράγαλο.

Γενικά, αν και θα χρειαστείτε τουλάχιστον έναν μέτριο χώρο για να αποδώσετε με ακρίβεια ένα ρολόι τσέπης και να εξασφαλίσετε ένα όμορφο τατουάζ.

κρανίο και ρολόι τατουάζ

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς τοποθετήσεις για τατουάζ τσέπης είναι τα χέρια και οι ώμοι. Ένα ρολόι τσέπης θα λειτουργήσει υπέροχα και ως στοιχείο τατουάζ μανικιών.

Άλλες καλές τοποθετήσεις για σχεδιασμό ρολογιού τσέπης περιλαμβάνουν την πλάτη, το στήθος και τους μηρούς, καθώς και τις πλευρές.

ρολόι στο χέρι tatoo

Ιδέες σχεδίασης τατουάζ ρολογιού τσέπης

Στη σύγχρονη τέχνη τατουάζ, τα ρολόγια τσέπης κάνουν τις περισσότερες φορές τατουάζ σε ολόμαυρο χρώμα, σε υπερρεαλιστικό στυλ.

Ωστόσο, ένα παραδοσιακό τατουάζ ενός ρολογιού τσέπης, που περιλαμβάνει ένα μαύρο περίγραμμα και ζωηρό χρώμα, δεν είναι επίσης μια σπάνια επιλογή.

ρολόι τσέπης στο χέρι τατουάζ

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εμφάνιση ενός τατουάζ ρολογιού τσέπης, από vintage ή steampunk στιλ έως μοντέρνα ή γοτθική αισθητική.

Ενώ τα σχέδια που δεν περιλαμβάνουν τίποτα εκτός από ένα ρολόι τσέπης φαίνονται υπέροχα, θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε το συνδυασμό του ρολογιού τσέπης με άλλα στοιχεία για ένα πιο περίπλοκο τατουάζ.

Εδώ είναι μερικά δημοφιλή σχέδια:

  • Μηχανικοί ρολογιών τσέπης – για steampunk ή βιομηχανική εμφάνιση, τα ρολόγια τσέπης μπορούν να συνδυαστούν με εικόνες γρανάζι και άλλα μηχανικά μέρη. Ένας ενδιαφέρων τρόπος για να κάνετε το σχέδιο ρολογιού τσέπης πιο περίπλοκο είναι ένα σχέδιο με ένα διαφανές καντράν ρολογιού, που δείχνει τον εσωτερικό μηχανισμό.
  • Ρολόι τσέπης με λουλούδια και πεταλούδες – τα σχέδια ρολογιών τσέπης μπορούν να φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκά μέσω της προσθήκης λουλουδιών ή πεταλούδων, ιδιαίτερα όταν είναι έγχρωμα – αν και αυτό δεν πρέπει πάντα να συμβαίνει. Σκούρα, γοτθικού στιλ σχέδια που περιλαμβάνουν floral στοιχεία, είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή.
  • Ρολόι τσέπης με κείμενο – Εάν το τατουάζ ρολογιού τσέπης σας έχει συγκεκριμένη προσωπική σημασία, θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με ένα στοιχείο γραφής. Οι ημερομηνίες και τα ονόματα είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς και εισαγωγικά και συνθήματα.
  • Ρολόι τσέπης με άγκυρα – Όσον αφορά τα τατουάζ, οι άγκυρες δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα. Ο συνδυασμός ενός ρολογιού τσέπης με μια άγκυρα σε ένα μοναδικό σχέδιο μπορεί να προσθέσει περαιτέρω σημασία στο τατουάζ – η άγκυρα θεωρείται συνήθως ως σύμβολο σταθερότητας και δύναμης. Σκεφτείτε να το κάνετε τρισδιάστατο σχέδιο για ένα ιδιαίτερα τατουάζ που τραβάει τα βλέμματα.

Open-Face Pocket Watch Tattoo από τη Niki Norberg

Τελικά, οι δυνατότητες προσθήκης επιπλέον στοιχείων σε ένα ρολόι τσέπης είναι πρακτικά ατελείωτες – όλα εξαρτώνται από το πώς θέλετε να φαίνεται το τατουάζ σας και πώς θα εκφράσετε τι σημαίνει για εσάς.

Θυμηθείτε ότι το ρολόι τσέπης δεν πρέπει απαραίτητα να αναπαριστάται με παραδοσιακό τρόπο – τα ρολόγια τσέπης που έχουν σπάσει, σπάσει ή λιώσει είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

Gold Pocket Watch Tattoo από τον David Mushaney

Blackwork Pocket Watch Tattoo από τον James Donovan

Όμορφο τατουάζ τσέπης από τον Phil Garcia

Hyperrealism Pocket Watch Tattoo από τον Alex Bruz

Melting Pocket Watch Tattoo από Acosta Tattoo

Watercolor Pocket Watch Tattoo by Timscraft

Pocket Watch Tattoo on Forearm by Emilio Winter

Pocket Watch Tattoo by Rory

Pocket Watch Tattoo από τον Ian Miller

Πολύχρωμο Pocket Watch Tattoo της Michelle MaddisonΑκουαρέλα τσέπη ρολόι τατουάζ από Laura CraverBlackwork Pocket Watch Tattoo από τον Todd BaileyPocket Watch Tattoo από τον Ryson LapeniaPocket Watch Tattoo on Forearm by Matt RoePocket Watch Tattoo από τον Kev Richardson Jr.Πολύχρωμο Pocket Watch Tattoo από Santiago BuriticáΡολόι τσέπης & amp; Πεταλούδες από την Ewa SrokaPocket Watch Tattoo από τον Alex BruzPocket Watch Tattoo on Forearm by Carmelo SilvaPocket Watch Tattoo από τον Adrian MoralesPocket Watch Tattoo από τον Mike HarperPocket Watch Tattoo by Ael LimScientific Pocket Watch Tattoo από τη Melina CastelettoPocket Watch Tattoo on Ribcage by DynozΡολόι τσέπης για παιδιά Τατουάζ από τον Caleb CashewPocket Watch Tattoo από τον StefanPocket Watch Tattoo από Javier EastmanOpen-Face Pocket Watch Tattoo από τον Nick HartPocket Watch Tattoo on Shoulder by Ael Lim

Amazing Angel Feather And Blazing Pocket Watch Tattoo Forearms ΑρσενικάΜαύρο μελάνι εκπληκτικό ρολόι τσέπης στα μανίκια για αγόριαΜαύρο ρολόι τσέπης και κρανίο τατουάζ για τους άνδρεςΜαύρο τριαντάφυλλο και τσέπη ρολόι τατουάζ για τα χέρια για άνδρεςBold Pocket Watch Tattoo On Forearms MenBrilliant Pocket Watch Tattoo For Men ForearmsΜπρονζέ σκιασμένα ρολόγια τσέπης Τατουάζ σε άνω αρσενικάΒαθύ κόκκινο τριαντάφυλλο με δροσιά και τσέπη ρολόι τατουάζ αντιβράχια αρσενικόΥπέροχο ρολόι τσέπης και τριαντάφυλλο τατουάζ με φτερό στους πήχεις για άνδρες

Ιδέες σχεδίασης τατουάζ τσέπης ανδρικής τσέπηςFull Sleeve Ανδρικά Υπέροχο Ρολόι Τατουάζ ΤσέπηςGhstly Black Pocket Watch Tattoo Forearms GuysGlorious Grey Guys Pocket Watch Tattoo On Upper ArmsΠανέμορφο ρολόι τσέπης με τριαντάφυλλο τατουάζ άνδρες μπράτσους παιδιάΠανέμορφα τριαντάφυλλα και ρολόι τσέπης τατουάζ στα αντιβράχια αρσενικόΓκρι Keira Tracey Pocket Watch Ανδρείκελα ΑνδρικάΓκρι Key Feather Pocket Patch Watch Tattoo On Forearms GuysΓκρι Skull Designed Pocket Watch Tattoo On Arms For GuysGuys Forearm Purple Pocket Watch with Candle Flame TattooGuys Forearms Pocket Watch and Rose TattooGuys Shoulder Galactic Pocket Watch TattooGuys Sleeve Attractive Pocket Watch TattooΤύπος με πυξίδα και τσέπη ρολόι τατουάζ στους πήχειςGuy With Sepia Toned Pocket Watch Tattoo On ForearmsΕντυπωσιακό ρολόι ρολογιού και τσέπης Τατουάζ στα χέρια για αγόριαΠερίπλοκα σχεδιασμένο ρολόι τσέπης τατουάζ σε άνω όπλα για άνδρεςΥπέροχο ροζ και τσέπη ρολόι τατουάζ στο λαιμό για αρσενικάΑνδρικό Bicep Rose And Pocket Watch TattooΑνδρικό ρολόι τσέπης με μισό μανίκι στο τατουάζ πλέγματοςMales Forearms Nice Pocket Watch TattooΑνδρικό ρολόι τσέπης Eyed κρανίο τατουάζ στα πόδιαΑρσενικό με τριαντάφυλλο τριαντάφυλλο και ρολόι τσέπης στα μπράτσαΆνθρωπος με κλασικό ρολόι τσέπης τατουάζ και αλυσίδα στους αγκώνεςΆνθρωπος με φανταστικό διαστημικό τσέπη ρολόι τατουάζ στους ώμουςΆντρας με Flappy Bird On Pocket Watch Tattoo ForearmsΆνθρωπος με σίγαση γκρι τσέπη ρολόι τατουάζ στους πήχειςΆνθρωπος με γλυκό πουλί στην τσέπη ρολόι τατουάζ αντιβράχιαΘαυμάσιο τατουάζ τσέπης με ετικέτα στο στήθος για αγόριαΜεσαιωνικό γκρι τσέπη ρολόι τατουάζ στους ώμους άνδρεςΑνδρικό ρολόι τσεπών 3D με γράμματα τατουάζ στους πήχειςΑνδρικά καταπληκτικά ρολόγια τσέπης τατουάζ στα γόναταΑνδρικό ρολόι τσέπης αντίκες τσέπης στους πήχειςΑνδρικό Archaic Pocket Watch Tattoo With Pearls ForearmsΑνδρικό πίσω τσέπη ρολόι τατουάζ με μπλε καντράνΑνδρικό Back Quaint Pocket Watch TattooΑνδρικό Charcoal Black Pocket Watch Tattoo On ArmsΑνδρικά Συλλεκτικά Patch Pocket Patch Watch Tattoo On TorsoΑνδρικά αντιβράχια στοιχειωμένο τατουάζ τσέπης κρανίουΑνδρικό βραχιόλι τσέπης ρολόι τατουάζ με χρυσά εργαλείαΑνδρικό γκρι τσέπη ρολόι τατουάζ στα χέριαΑνδρικά μοντέρνα τέχνη τσέπη ρολόι τατουάζ στα όπλαΑνδρικό ζευγάρι Deluxe Pocket Watch Tattoo On ForearmsΑνδρικό τσέπη ρολόι τατουάζ με λέγοντας στο στήθοςΑνδρικό ροζ και χρυσή τσέπη ρολόι τατουάζ στα όπλαΑνδρικό ώμο τσέπης ρολόι και τριαντάφυλλο άνθη τατουάζΑνδρικό ρολόι τσέπης Steampunk τατουάζ στους αγκώνεςΑνδρικά Upper Arms Rail Engine and Pocket Watch TattooMind Blowing Pocket Watch Tattoo Mens Upper ArmsMutiple Geared Pocket Watch Tattoo On Forearms MaleOld Style Pocket Watch Tattoo Arms MenPencil Art Rose And Pocket Watch Tattoo Forearms MenΡολόι τσέπης Γκρι Μαύρο τατουάζ Ανδρικοί βραχίονεςPocket Watch On Flames Tattoo Forearms GuysPocket Watch Tattoo για άνδρες με εργαλεία στο αντιβράχιοPocket Watch Tattoo With Fluroscent Colors Tattoo On Forearms GuysΡολόι τσέπης τσέπης με μεταλλικό χείλος τατουάζ στους πήχειςΡολόι τσέπης τατουάζ με τριαντάφυλλα και μαργαριτάρι με χορδές τατουάζ στους πήχεις άνδρεςΡολόι τσέπης με τσέπη με μοναδικό μοτίβο στα αντιβράχια αρσενικάΡολόι τσέπης με τριαντάφυλλο και γυαλί τατουάζ αντιβράχια αρσενικάΡίχνει άμμο πάνω από τσέπη ρολόι τατουάζ αντιβράχια αρσενικόPretty Butterfly On Pocket Watch Tattoo για άνδρες στους πήχειςΡεαλιστικό ρολόι τσέπης με τον άντρα που κοιτάζει πάνω από το τατουάζ γέφυρας στα αντιβράχια αρσενικόΠραγματικό Look Pocket Watch Tattoo On Forearms MenΡετρό Ρολόι τσέπης Τατουάζ Αντιβράχια παιδιάΡωμαϊκή αριθμητική τσέπη ρολόι τατουάζ στα πόδια άνδρεςShining Black Pocket Watch Tattoo With Gears Ανδρικά μανίκιαSmokey Candles And Pocket Watch Tattoo On Arms For GuysSpectacular Pocket Watch Tattoos On Forearms For MenΕντυπωσιακό σχέδιο τατουάζ ρολογιού τσέπης στους άνδρες των αντιβραχιόνωνΕκπληκτικό τατουάζ ρολογιού τσέπης με ρωμαϊκά αριθμητικά στους άνδρες των αντιβραχίωνΕξαιρετικό μηχανικό ρολόι τσέπης τατουάζ στους πήχεις για άνδρεςSureallistic Mens Pocket Watch Tattoo On ArmsUltimate Pocket Watch Tattoo On Upper Torso For MenVintage Pocket Watch Tattoo On Forearms For MensΖεστό μέλι χρωματιστό ρολόι τσέπης τατουάζ στα αντιβράχια αρσενικόWonderful Guys Forearms Pocket Watch Tattoo

ρολόι τσέπης ώμου τατουάζ ρολόι τσέπης τριαντάφυλλο δικέφαλος κόκκινο σκυλί μανίκι τατουάζ άνω πλάτη τριαντάφυλλο τατουάζ στο κορίτσι ashana ρολόι τσέπης ρολόι τατουάζ ώμου 6-ρολόι-στο χέρι 7 30 βραχίονας τατουάζ ρολογιού Steve Martin μπλε ρολόι τσέπης τατουάζ ρολόι τσέπης άγκυρας σπασμένο τατουάζ ρολογιού τσέπη ρολόι Blossom 15 04 2011 ρολόι βραχιόλι τατουάζ ελάφια στην κορυφή ρολόι βραχίονα τατουάζ μισό μανίκι ρολόι τατουάζ ρεαλιστικό Tattoo Old Pocket Watch 3D ρολόι τσέπης στο μπράτσο κλειδί τσέπη ρολόι τατουάζ ρολόι τσέπης με χρυσή φωτιά σπιράλ ρολόι τατουάζ ρολόι μανίκι τατουάζ σε τρεις ώμους

σπασμένο τατουάζ ρολογιού αλυσίδα ρολόι τατουάζ στον ώμο ρολόι στην καρδιά με πεταλούδα και τριαντάφυλλα πίσω τατουάζ κρανίο και ρολόι βραχίονα τατουάζ Freitas steampunk ρολόι τατουάζ στο μπράτσο ρολόι τατουάζ στο πίσω μέρος του χεριού Τατουάζ κρανίο αίματος σενάριο κρανίων μηχανική ρολογιού και τατουάζ ματιών φτερό ρολόι κλειδί τατουάζ μαύρα τριαντάφυλλα και ρολόι τατουάζ παραμορφωμένο ρολόι τατουάζ Τατουάζ χελιδόνια και ρολόι τσέπης ανοιχτό ρολόι τατουάζ στον ώμο κρανίο calavera ρολόι τατουάζ τατουάζ steampunk ματιών 4 12 93 ρολόι τατουάζ εδώ είμαστε ρολόι τατουάζ Grim Reaper με ρολόι τατουάζ μαύρο φύλλο ρολόι τατουάζ θυμηθείτε το τατουάζ ρολογιού ώρας