Ο ελέφαντας είναι ένα ζώο γνωστό για το τεράστιο μέγεθος και την υπέροχη δύναμή του, γι ‘αυτό και ένα τατουάζ ελέφαντα δηλώνει μεγάλη δύναμη και δύναμη. Οι ελέφαντες φαίνονται μια ασυνήθιστη επιλογή για σχέδια τατουάζ, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη δημοτικότητα των σχεδίων τατουάζ ζώων στους λάτρεις του τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Είτε εκπροσωπείται με τη μορφή ζώου -μαμούθ είτε ως ένας μικρός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, μια τέχνη ελέφαντα μελανωμένη στο σώμα φαίνεται εξαιρετικά χαριτωμένη και προσελκύει την προσοχή με την πρώτη ματιά. Επιπλέον, είναι η συμβολική αξία αυτού του σχεδίου τατουάζ που προσθέτει τη δημοτικότητά του σε μεγάλο βαθμό και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το μοναδικό και εκπληκτικό σχέδιο αυτές τις μέρες.

Θεωρούνται ένα από αυτά τα τατουάζ ζώων που αγαπήθηκαν πολύ από χιλιάδες λάτρεις του τατουάζ από όλο τον κόσμο. Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει εδώ, καθώς ένας ελέφαντας είναι ένα τέλειο θέμα για τατουάζ. Αυτό το ζώο θεωρείται το ισχυρότερο και μεγαλύτερο πλάσμα που έχει να προσφέρει αυτός ο πλανήτης. Είναι εξαιρετικά κυρίαρχο στη φύση και το βάρος του μπορεί να φτάσει τους 8 τόνους.

Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος για ένα μόνο πλάσμα, σωστά; Αλλά παρά την κυρίαρχη φύση του, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι είναι μετριασμένο και χαριτωμένο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτό το ζώο αγαπήθηκε από πολλούς τα προηγούμενα χρόνια και ακόμη και μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι ένας ελέφαντας δεν είναι τόσο επιθετικός αν δεν τον προκαλέσεις. Ένα τέτοιο ζώο είναι πολύ γνωστό για τον μεγάλο και μακρύ κορμό, τα μεγάλα αυτιά και το εξαιρετικά τεράστιο σώμα του.

τατουάζ ελέφαντα5

Σημασία τατουάζ ελέφαντα

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση τα τατουάζ σχεδιασμένα από ελέφαντες να μην έχουν τις δικές τους έννοιες και συμβολισμούς. Στην πραγματικότητα, οι ελέφαντες θεωρούνται από πολλούς πολιτισμούς στον κόσμο ως ιερά ζώα που πρέπει να γίνονται σεβαστά. Από αυτή την άποψη, εδώ είναι μερικοί από τους συμβολισμούς του ελέφαντα καθώς και η τέχνη των ελεφάντων:

 • Εξουσία – Παρόλο που ο ελέφαντας δεν είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας σαν ένα λιοντάρι, εξακολουθεί να συμβολίζει τη δύναμη και τη δύναμη και όλα οφείλονται στο τεράστιο μέγεθός του και στο σημαντικό ποσό της δύναμής του που μπορεί να απελευθερώσει ειδικά εάν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλειά του. Εάν πιστεύετε ότι έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ελέφαντα, τότε τα τατουάζ που σχεδιάστηκαν από ελέφαντα θα ήταν σίγουρα υπέροχα για εσάς.
 • Επικράτηση – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, τα τατουάζ σχεδιασμένα από ελέφαντα συμβολίζουν την κυριαρχία και όλα οφείλονται στην κυρίαρχη φύση ενός ελέφαντα. Είναι ένα βασιλικό είδος χαρακτηριστικού, παρόλο που δεν είναι γνωστό ότι είναι ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου. Λοιπόν, είναι σωστό να είσαι κυρίαρχος αφού έχει πολύ μεγάλο μέγεθος που μπορεί να απειλήσει τα άλλα ζώα που σχεδιάζουν να του επιτεθούν.
 • Ευχάρι – Παρόλο που οι ελέφαντες έχουν κυριαρχία στη φύση, εξακολουθούν να έχουν τη χάρη που σίγουρα κάθε άτομο θα αγαπούσε περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ζώα δεν είναι ποτέ καυτά. Εάν απλά δεν τους προκαλείτε, τότε δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε και θα παραμείνουν τόσο χαριτωμένες όσο θέλετε να είναι.
 • Αφοσίωση – Συμβολίζει την πίστη. Αν και μερικές φορές είναι πολύ κυρίαρχο και άγριο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας εγκαταλείψει αν το αντιμετωπίζετε ως φίλο σας. Μπορεί να είναι πολύ πιστός στους φίλους του ειδικά στην οικογένειά του. Αυτή η στάση μοιάζει πολύ με τον άνθρωπο. Εάν είστε έτσι, τότε το να έχετε αυτήν την τέχνη θα ήταν υπέροχο για εσάς.
 • Πίστη – Οι ελέφαντες συμβολίζουν επίσης την πίστη. Στην πραγματικότητα, αυτά τα ζώα θεωρούνται από πολλούς ως ένα από αυτά τα ιερά ζώα. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται τους ελέφαντες όπως σέβονται τον εαυτό τους.

Εμπνευση

Τατουάζ: Η θύμα συντριβής των Alton Towers, Vicky Balch, έκανε ένα τατουάζ ελέφαντα μελανωμένο στο εναπομένον πόδι της

Oneταν ένα από τα θύματα της Συντριβή του τρενάκι του Alton Towers είχε κάνει τατουάζ στον ελέφαντα στο ένα της πόδι που είχε απομείνει ως σύμβολο «δύναμης, ενότητας και οικογένειας». Πρόσφατα, η δεσποινίς Balch επισκέφτηκε ένα σαλόνι τατουάζ για να κάνει μια φωτογραφία μιας οικογένειας ελεφάντων τατουάζ στο αριστερό της πόδι. (Πηγή: DailyMail)

Δημοφιλείς επιλογές σχεδίασης

Περιττό να πούμε ότι υπάρχουν πολλές ιδέες για τατουάζ σχεδιασμένες για ελέφαντες που μπορείτε να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε να κάνετε μια τέχνη ελεφάντων μελανωμένη. Όλες αυτές οι ιδέες σχεδιασμού τατουάζ είναι πολύ υπέροχες, αλλά δεν είναι όλες για εσάς. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη ορισμένα σημαντικά πράγματα προτού αποφασίσετε τελικά ποιο θα επιλέξετε. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το τέλειο σχέδιο για εσάς, εδώ αξίζει να λάβετε υπόψη σας ιδέες για τατουάζ σχεδιασμένες από ελέφαντες που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Ελέφαντας με μερικά αποσπάσματα – Αυτή είναι σίγουρα μια κοινή ιδέα σχεδιασμού που μπορείτε πάντα να δείτε στους λάτρεις του τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Αποτελείται από μια εικόνα ενός ελέφαντα φυσικά και από αναφορές που είναι σημαντικές για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα αγαπημένα σας λόγια ή οτιδήποτε έχει σημασία στη ζωή σας, όπως τα γενέθλιά σας, η ημερομηνία επετείου και πολλά άλλα.
 • Αλυσίδα εικόνων ελέφαντα – Μια αλυσίδα εικόνων ελέφαντα θα φαίνεται επίσης ωραία στο σώμα σας. Αυτή η ιδέα περιλαμβάνει πολλές εικόνες ελεφάντων που συνδέονται μεταξύ τους. Σε αυτή την ιδέα, οι ελέφαντες θα έμοιαζαν να δημιουργούν μια ενιαία γραμμή. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί ευρύτερος χώρος στο μέρος του σώματός σας. Θα ήταν τέλειο να τοποθετηθεί στην πλάτη, τα χέρια, ακόμη και τα πόδια σας.
 • Ιδέα σχεδιασμού ελέφαντα ζευγαριού – Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το σχέδιο θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ελέφαντα που είναι χαραγμένο στο σώμα σας. Mightσως να φιλιούνται ή να στέκονται ο ένας κοντά στον άλλον. Τώρα θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας προτίμηση και την ιδέα του καλλιτέχνη τατουάζ σας. Μπορείτε ακόμη να συμπεριλάβετε μερικά από τα μωρά ελέφαντα για να κάνετε την εικόνα να μοιάζει με οικογένεια ελεφάντων.
 • Ελέφαντας σε συνδυασμό με ένα άλλο ζώο – Μια άλλη ιδέα που αξίζει να λάβετε υπόψη είναι ένας ελέφαντας που συνδυάζεται με ένα άλλο ζώο. Μπορεί να είναι χελώνα, άλογο, σκύλος ή οτιδήποτε θέλετε. Αυτός ο σχεδιασμός σίγουρα θα απεικόνιζε τη φιλία. Έτσι, αν είστε πολύ φιλικοί στη φύση. Αυτή η ιδέα σχεδιασμού θα ήταν ιδανική για εσάς.

Μικρές εικόνες τατουάζ ελέφαντα

Σημασία

Οι ελέφαντες είναι πλάσματα τεράστιας δύναμης και δύναμης, ωστόσο θεωρούνται ειρηνικοί και ήρεμοι στη διάθεση, εκτός αν γίνει κάτι για να προκαλέσει αυτούς τους ευγενείς γίγαντες. Αυτό είναι που κάνει το ζώο κάπως συμπαθητικό.

 • Ελέφαντας και Ινδουισμός – Η αρχαία ινδική κουλτούρα και ιστορία τοποθετεί τον ελέφαντα ως ένα σεβαστό πλάσμα, που χρησιμοποιείται σε σημαντικές θρησκευτικές και κοινωνικές τελετές, εκτός από τον πόλεμο. Στην ινδουιστική μυθολογία, ο ελέφαντας σχετίζεται με την ινδουιστική θεότητα που ονομάζεται Lord Ganesha, ο οποίος φέρει το σώμα ενός ανθρώπου και το κεφάλι ενός ελέφαντα και προμηνύει καλή τύχη, και αυτός είναι ο λόγος που λατρεύεται σε όλη τη χώρα από τους πιστούς.
 • Ελέφαντας και βουδισμός – Και στον Βουδισμό, ο λευκός ελέφαντας θεωρείται ιερό πλάσμα. Σύμφωνα με τις συμβολικές έννοιες του ζώου, το τατουάζ ελέφαντα σημαίνει ειρήνη, καλοσύνη, συμπόνια και αγάπη. Μια άλλη συμβολική ερμηνεία του ελέφαντα τον περιγράφει ως προστατευτικό ον, το οποίο φροντίζει τα παιδιά του και άλλα μέλη της με μεγάλη αφοσίωση και είναι ακόμη έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του για την οικογένειά του. Όταν πεθαίνει ένας ελέφαντας, ολόκληρο το κοπάδι μένει στο πλευρό του και θρηνεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που έδειξε την πίστη αυτών των ζώων.

Ομοίως, αυτή η τέχνη αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αφοσίωση και το προστατευτικό ένστικτο για την οικογένειά του. Επίσης, αυτό το ζώο είναι πολύ γνωστό για την αρχοντιά του και το ένστικτό του που επιβιώνει, κάτι που το κάνει πολύ αρεστό επειδή χρησιμοποιήθηκε ως σχέδιο τατουάζ.

Περισσότερα για την τέχνη του ελέφαντα

Μεταξύ των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να χρωματιστούν με σχέδια τατουάζ ζώων, κάνουν μια εξαιρετική επιλογή, ιδιαίτερα λόγω της ευελιξίας τους στο σχέδιο και τη σημασία. Η τέχνη των ελεφάντων μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φαίνονται χαριτωμένα και αστεία από τη μία πλευρά, ενώ άλλα σχέδια μπορεί να τα χαρακτηρίζουν ως ισχυρά και δυνατά πλάσματα. Αυτά τα σχέδια τατουάζ μπορούν να φαίνονται καλά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και προτιμώνται και από τους δύο. Ο σχεδιαστής μπορεί να δημιουργήσει ένα αντρικό ή θηλυκό σχέδιο, προσθέτοντας διαφορετικά στοιχεία σύμφωνα με την επιλογή και τις απαιτήσεις του πελάτη του. Έρχονται επίσης σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και μπορεί κανείς να επιλέξει το μέγεθος ανάλογα με την επιθυμητή τοποθέτηση καθώς και τις προτιμήσεις του. Τα περισσότερα σχέδια τατουάζ διαθέτουν ελέφαντες στο φυσικό τους χρώμα, το οποίο μπορεί να είναι οτιδήποτε μεταξύ μαύρου και γκρι, καθώς είναι σπάνιο να βρεθεί το άλλο είδος ελέφαντα, που είναι ο λευκός ελέφαντας. Αλλά το γεγονός είναι ότι το να βλέπεις έναν τέτοιο ελέφαντα είναι πολύ ευοίωνο καθώς σημαίνει το Θείο, σύμφωνα με τη βουδιστική θρησκεία.

Σε περίπτωση που ο κομιστής θέλει να τραβήξει ένα εντυπωσιακό σχέδιο, μπορεί επίσης να κάνει την τέχνη των ελεφάντων σε έντονο χρώμα. Ένας χαρακτήρας ελέφαντα κινουμένων σχεδίων, με όλη του τη γοητεία, μπορεί να αναδείξει τη χιουμοριστική και διασκεδαστική στάση αγάπης του φορέα τατουάζ. Μια άλλη επιλογή σχεδιασμού σε αυτά τα τατουάζ έρχεται με τη μορφή της φυλετικής τέχνης, η οποία περιλαμβάνει σχέδια τατουάζ Μαορί και Πολυνησίας για την τέχνη των ελεφάντων με εκπληκτική εμφάνιση.

Δημοφιλή σχέδια τατουάζ για ελέφαντα

Φαίνονται πραγματικά χαριτωμένα, γεγονός που τα καθιστά ένα προτιμώμενο σχέδιο για νεαρά αγόρια και κορίτσια. Ταυτόχρονα, ορισμένα σχέδια αποπνέουν ακατέργαστη δύναμη, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για άτομα που θέλουν να δηλώσουν τη δύναμή τους. Διαφορετικά σχέδια τατουάζ μπορεί να έχουν διαφορετικές έννοιες και μπορεί κανείς να επιλέξει αυτό που περιγράφει την προσωπικότητά του και τη στάση του προς τον καλύτερο. Επιπλέον, το επιλεγμένο σχέδιο θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε ο φορέας να αισθάνεται άνετα με την ιδέα να το έχει για πάντα, καθώς ένα τατουάζ αφού γίνει, μένει με ένα άτομο για μια ζωή. Μια διέξοδος είναι να δοκιμάσετε μια προσωρινή μορφή τατουάζ, όπως στην τέχνη τατουάζ χέννας. Εδώ είναι μερικά γνωστά σχέδια τατουάζ ελέφαντα:

 • Μωρό ελέφαντας – Ένας μικρός ελέφαντας ή ένα μωρό ελέφαντας με τον κορμό του, που εμφανίζεται στον καρπό, φαίνεται πολύ δροσερό στα νεαρά κορίτσια. Μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν τον σκοπό των τατουάζ με τα δάχτυλα. Το σχέδιο λουλουδιών και ελεφάντων φαίνεται θηλυκό και είναι κατάλληλο για γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας.
 • Γελοιογράφος ελέφαντας – Ένας ελέφαντας κινουμένων σχεδίων που παίζει τρομπέτα, με μερικές μουσικές νότες, φαίνεται επίσης πολύ χαριτωμένος. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέγεθος.
 • Τατουάζ Elephant Head – Ένα άλλο δημοφιλές σχέδιο είναι αυτό που περιλαμβάνει μόνο το κεφάλι του ελέφαντα. Η τέχνη των ελεφάντων μπορεί επίσης να απεικονίσει το ζώο με τη μορφή της διάσημης ινδουιστικής θεότητας, του Λόρδου Γκανέσα, του γιου του Λόρδου Σίβα. Αλλά κάποιος πρέπει να προσέξει ότι ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι τέτοιος και να βρίσκεται σε μια τέτοια τοποθεσία ώστε να μην βλάπτει τα θρησκευτικά συναισθήματα οποιουδήποτε ατόμου.
 • Ελέφαντας με καρδιά – Ένας μικρός ελέφαντας με καρδιά είναι ένα υπέροχο τατουάζ για να απεικονίσει την αγάπη και μπορεί να γίνει ως τατουάζ ζευγαριών και στους δύο συντρόφους.
 • Ελέφαντας με τα φτερά αγγέλου – Ο αφρικανικός ελέφαντας με φτερά αγγέλου είναι ένα σχέδιο που έχει μεγάλη σημασία στην ινδουιστική θρησκεία καθώς αντιπροσωπεύει τον ελέφαντα ως ένα σεβαστό ζώο.
 • Οικογένεια Ελεφάντων – Μια οικογένεια ελεφάντων που απεικονίζεται στην τέχνη του τατουάζ φαίνεται υπέροχη, εκτός από το ότι συμβολίζει το συμβολικό νόημα του οικογενειακού δεσμού και της προστασίας της οικογένειας από τον ελέφαντα.

Συνολικά, τα σχέδια πρέπει να εστιάζουν στον ελέφαντα, αν και νέα μπορούν να δημιουργηθούν ενσωματώνοντας άλλα στοιχεία όπως φτερά, άγκυρες, ονειροπαγίδες, λουλούδια, αστέρια, ήλιο, πεταλούδες και κύματα. Αυτά τα σχέδια φαίνονται δροσερά όταν γίνονται με τη μορφή τατουάζ χρώματος νερού ή χέννας, κάτι που τα καθιστά επίσης οικονομικά και ανώδυνα και ταυτόχρονα δείχνουν εξαιρετικά ξεχωριστά.

Οδηγός τοποθέτησης

Το μέγεθος της τέχνης των ελεφάντων καθορίζει την τοποθέτησή της σε μεγάλο βαθμό καθώς μια τοποθεσία πρέπει να επιλεγεί για να χωρέσει έναν μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος ελέφαντα στο σώμα του κομιστή. Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους, μπορεί ιδανικά να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του φέροντος επειδή παρέχει μια μεγάλη επιφάνεια που απαιτείται για τη μελάνωση του σχεδίου. Ένας έμπειρος καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί ωστόσο να μελάνη το σχέδιο με τελειότητα και σε άλλες τοποθεσίες, όπως ο ώμος, το στήθος, ο καρπός, ο αστράγαλος, οι μηροί, η πλευρά, ο βραχίονας, το μανίκι, το γόνατο, το πίσω μέρος του λαιμού και το πίσω μέρος του αυτιού. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του να χαράξεις έναν ελέφαντα με τον εαυτό του. Ενώ το τατουάζ φέρνει πολλή θετικότητα καθώς θεωρείται ιερό σε ορισμένες θρησκείες όπως ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός, το μόνο προβληματικό σε αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι ότι μπορεί να γίνει περίπλοκο το μελάνι σε ορισμένες θέσεις λόγω του μεγάλου μεγέθους του. Αλλά ένας ικανός και έμπειρος καλλιτέχνης μπορεί σίγουρα να το τοποθετήσει στο σωστό μέρος, χωρίς απώλεια ακεραιότητας του σχεδιασμού.

τατουάζ ελέφαντα5τατουάζ ελέφαντα4τατουάζ ελέφαντα3τατουάζ ελέφαντα2

τατουάζ ελέφαντα7τατουάζ ελέφαντα8τατουάζ ελέφαντα9τατουάζ ελέφαντα10τατουάζ ελέφαντα11τατουάζ ελέφαντα12τατουάζ ελέφαντα14τατουάζ ελέφαντα13τατουάζ ελέφαντα15τατουάζ ελέφαντα16τατουάζ ελέφαντα17τατουάζ ελέφαντα18τατουάζ ελέφαντα19τατουάζ ελέφαντα20τατουάζ ελέφαντα31τατουάζ ελέφαντα32τατουάζ ελέφαντα33τατουάζ ελέφαντα34τατουάζ ελέφαντα36τατουάζ ελέφαντα37τατουάζ ελέφαντα35τατουάζ ελέφαντα38

Πού να τοποθετήσετε τα τατουάζ του ελέφαντα σας

Η αλήθεια είναι ότι πάντα εξαρτάται από τους χρήστες που θα τοποθετήσουν τα τατουάζ που έχουν σχεδιάσει οι ελέφαντες. Ακόμα κι έτσι, είναι καλύτερο να σκεφτείτε την τοποθέτηση των τατουάζ καλά πριν κάνετε τη διαδικασία τατουάζ. Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε πολλά σημαντικά πράγματα, όπως τον κύριο σκοπό να κάνετε αυτό το τατουάζ. Σε σχέση με αυτό, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες τοποθετήσεις για την τέχνη των ελεφάντων που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 • Τέχνη ελέφαντα στον καρπό – Εάν θέλετε απλώς να έχετε ένα τατουάζ σχεδιασμένο με έναν μικρό ελέφαντα, τότε το να το έχετε στον καρπό σας θα ήταν ιδανικό. Μπορείτε να έχετε μια απλή εικόνα ελέφαντα ή εικόνα ελέφαντα που συνοδεύεται από κάποια πιο καλλιτεχνικά υποσχέδια, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε ακόμη να έχετε μια αλυσίδα ελεφάντων μικρού μεγέθους, που σίγουρα θα φαίνονται καλά.
 • Τέχνη ελέφαντα στην πλάτη – Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μεγαλύτερο μέγεθος, τότε το να επιλέξετε το πίσω μέρος του σώματός σας θα ήταν σίγουρα υπέροχο. Απλώς επειδή αυτή η περιοχή είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να χαράξει οποιοδήποτε μέγεθος τατουάζ εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε ολόκληρο το πίσω μέρος, το πάνω μέρος της πλάτης ή μόνο το κάτω μέρος της πλάτης.
 • Elephant Art on Fingers – Ποιος θα πίστευε ότι αυτό το μεγαλύτερο μέγεθος ζώου μπορεί επίσης να χαράζεται τέλεια στα δάχτυλά σας; Το μόνο πράγμα είναι ότι θα έχετε μικρότερο μέγεθος σχεδίων ελέφαντα, εκτός αν έχετε τεράστιο μέγεθος δακτύλων σαν ελέφαντας που είναι αδύνατο με βεβαιότητα. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός θα ήταν μικρότερος, σίγουρα θα απαιτήσει τόση ακρίβεια από τον καλλιτέχνη τατουάζ, οπότε φροντίστε να βρείτε το καλύτερο.
 • Elephant Art on Arms – Σε περίπτωση που ο σκοπός σας να κάνετε τέχνη ταλέτου ελέφαντα είναι να δείξετε στους άλλους ανθρώπους πώς θαυμάζετε αυτό το ζώο και δεν νοιάζεστε για εκείνους τους ανθρώπους που μισούν τα τατουάζ, τότε η τοποθέτηση του τατουάζ στα χέρια σας θα ήταν εντάξει. Αυτή η τοποθεσία είναι αναμφισβήτητα πολύ ορατή στα μάτια πολλών, επιτυγχάνοντας τον νούμερο ένα σκοπό σας για τατουάζ. Μπορείτε να επιλέξετε να το έχετε στα πάνω μέρη των χεριών σας. Αλλά αν θέλετε να το κρύψετε μερικές φορές, τότε επιλέξτε τα κάτω μέρη των χεριών σας.
 • Τέχνη ελέφαντα στους ώμους – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, οι ώμοι σας μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικές τοποθεσίες για τα τατουάζ που έχουν σχεδιαστεί από ελέφαντες. Πολλοί άντρες επιλέγουν αυτή τη θέση επειδή θα τονίσει τους πλατύς ώμους τους, κάνοντάς τους να έχουν πιο ανδρικές εικόνες ειδικά προς τα αντίθετα φύλα. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε μεγαλύτερο μέγεθος ελέφαντα που θα εκτείνεται προς την πλάτη σας ή οπουδήποτε θέλετε. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες σίγουρα.
 • Τέχνη ελέφαντα στα πόδια – Τα πόδια μπορούν επίσης να είναι οι καλύτερες τοποθεσίες για αυτό το είδος τατουάζ ζώων. Ακόμα κι έτσι, τα πόδια μπορεί να είναι πολύ ορατά στα μάτια άλλων ανθρώπων, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είστε περιτριγυρισμένοι από συντηρητικούς ανθρώπους που μισούν να βλέπουν τατουάζ αν πάτε σε αυτή τη θέση. Δεν είναι ότι το να έχεις αυτά τα τατουάζ είναι κακό, δεν μπορείς απλά να κρύψεις το γεγονός ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θεωρούν το τατουάζ ως κακή πράξη ειδικά όταν πρόκειται για θέματα θρησκείας και προσωπικών πεποιθήσεων.
 • Τέχνη ελέφαντα στους μηρούς – Εάν σας ενοχλούν πραγματικά εκείνοι οι συντηρητικοί άνθρωποι που δεν θέλουν να δουν κανένα είδος τατουάζ στο σώμα κάποιου, τότε γιατί να μην επιλέξετε να κρύψετε τα τατουάζ που έχουν σχεδιάσει οι ελέφαντες σας όταν είναι εκεί γύρω; Λοιπόν, αυτό θα είναι σίγουρα μια ταλαιπωρία από την πλευρά σας να το κάνετε ανά πάσα στιγμή. Ως λύση για αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τατουάζ στους μηρούς σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουν τα τατουάζ σας στους μηρούς σας όταν είναι τριγύρω. Ως εκ τούτου, οι μηροί θα ήταν εξαιρετικές τοποθεσίες.

Τελικές λέξεις

Τα τατουάζ ελέφαντα σίγουρα θα φαίνονταν καλά σε άτομα που αγαπούν τα τατουάζ σχεδιασμένα από ελέφαντες. Ο ελέφαντας είναι ένα αξιολάτρευτο ζώο, παρόλο που έχει τεράστιο μέγεθος, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσουν στους ανθρώπους αυτά τα τατουάζ. Ωστόσο, πριν κάνετε αυτά τα τατουάζ, θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε ποιο σχέδιο θα επιλέξετε και ποιο μέρος του σώματος θα το τοποθετήσετε.

Ιδέες για σχέδια τατουάζ ElephantΕλέφαντας τατουάζ έννοιαΤατουάζ GaneshΣχέδια τατουάζ Elephant για άνδρεςΌμορφο Elephant Tattoos TumblrΙδέες για τατουάζ ελέφανταΕικόνες τατουάζ λιοντάριΕικόνες τατουάζ ελέφανταΕντυπωσιακά τατουάζ ελέφανταElephant Tattoo FlashΕικόνες Τατουάζ ελέφανταΤατουάζ ελέφαντα με τα πόδιαΕικόνες τατουάζ ελέφανταΜικρό τατουάζ ελέφαντα στον καρπόGanesh Elephant Tattoo MeaningElephant Tattoos PinterestElephant Family TattooΤατουάζ GaneshaElephant Tattoo For GirlsΦυλετικό σχέδιο ελέφανταΤατουάζ ελέφαντα στην πλάτηΣχέδια ελέφανταΠολύχρωμο τατουάζ ελέφανταΠερίγραμμα ελέφανταΣχέδια τατουάζ ινδικού ελέφανταΜικρό τατουάζ ελέφαντα με τα πόδιαΤατουάζ ελέφανταΜικρό τατουάζ ελέφανταBaby Elephant TattooElephant Tribal TattooΣημασία τατουάζ ελέφανταBack Elephant TattooΣχέδια τατουάζ ElephantElephant Tribal TattoosΤατουάζ ελέφαντα με τα πόδιαElephant Tattoo Για ΚυρίεςArm Elephant TattooΤατουάζ ελέφαντα στο χέριΓνήσιο τατουάζ ελέφανταBaby Elephant Tattoos DesignElephant Tattoo FootΣχέδια τατουάζ ElephantΣυμβολισμός τατουάζ ελέφανταΜικρός ελέφαντας τατουάζ έννοιαΤατουάζ ελέφαντα στο πλάιΚαλύτερο τατουάζ ελέφανταΚαλύτερο τατουάζ ελέφανταΤατουάζ οικογενειακού ελέφανταΣυμβολισμός ελέφανταΦοβερό τατουάζ ελέφανταΦυλετικό τατουάζ ελέφανταΕικόνες τατουάζ τίγρηςΧαριτωμένα και εντυπωσιακά τατουάζ ελέφανταΑκουαρέλα τατουάζ ελέφανταΤατουάζ ελέφαντα στο στήθοςΣχέδια τατουάζ μικρού ελέφανταElephant Key TattooΤι συμβολίζουν οι ελέφαντεςElephant Tattoo SmallΌμορφα τατουάζ ελέφανταΤατουάζ ελέφαντα στο δάχτυλοΕικόνες τατουάζ μαϊμούΔημιουργικά τατουάζ ελέφανταΧέρι Elephant TattooΜοναδικά τατουάζ ελέφανταΑφηρημένο τατουάζ ελέφανταΤατουάζ Πεταλούδα ελέφανταElephant Tattoo For MenΤατουάζ ινδικού ελέφανταΧαριτωμένο τατουάζ ελέφανταΧαριτωμένο τατουάζ ελέφανταElephant Tattoo Σχέδια ΣημασίεςΠαραδοσιακό τατουάζ ελέφανταΧαριτωμένα σχέδια τατουάζ ελέφανταΧαριτωμένο τατουάζ ελέφαντα TumblrΕικόνες τατουάζ μαϊμούΈννοια ελέφανταElephant And Baby TattooElephant Tattoo Designs PinterestElephant Tattoo For WomenΤατουάζ ελέφαντα στα πόδιαΤατουάζ πίσω ελέφανταςΧαριτωμένο τατουάζ μικρού ελέφανταΧαριτωμένο τατουάζ ελέφανταΧαριτωμένα τατουάζ μικρού ελέφανταΧαριτωμένο τατουάζ ελέφανταSide Elephant TattooΤατουάζ στήθους ελέφανταΓελοιογραφία Τατουάζ ελέφανταElephant Tattoo Designs TumblrCool Elephant TattooΚαταπληκτικά τατουάζ ελέφανταElephant TattooΤοποθέτηση τατουάζ ελέφανταElephant Tattoo PinterestElephant Tattoo Designs WristΤατουάζ ώμου ελέφανταΜοναδικό τατουάζ ελέφανταΑκουαρέλα τατουάζ

τατουάζ ελέφαντα39τατουάζ ελέφαντα40τατουάζ ελέφαντα41τατουάζ ελέφαντα42τατουάζ ελέφαντα43τατουάζ ελέφαντα44τατουάζ ελέφαντα45τατουάζ ελέφαντα46τατουάζ ελέφαντα47τατουάζ ελέφαντα48τατουάζ ελέφαντα49τατουάζ ελέφαντα50τατουάζ ελέφαντα22τατουάζ ελέφαντα21τατουάζ ελέφαντα23τατουάζ ελέφαντα24τατουάζ ελέφαντα25τατουάζ ελέφαντα26τατουάζ ελέφαντα29τατουάζ ελέφαντα30τατουάζ ελέφαντα27τατουάζ ελέφαντα28τατουάζ ελέφαντα51τατουάζ ελέφαντα52τατουάζ ελέφαντα53τατουάζ ελέφαντα54τατουάζ ελέφαντα55τατουάζ ελέφαντα56τατουάζ ελέφαντα57τατουάζ ελέφαντα58τατουάζ ελέφαντα59τατουάζ ελέφαντα60τατουάζ ελέφαντα61τατουάζ ελέφαντα62τατουάζ ελέφαντα63τατουάζ ελέφαντα64τατουάζ ελέφαντα65τατουάζ ελέφαντα66τατουάζ ελέφαντα67τατουάζ ελέφαντα68τατουάζ ελέφαντα69τατουάζ ελέφαντα70τατουάζ ελέφαντα71τατουάζ ελέφαντα75τατουάζ ελέφαντα74τατουάζ ελέφαντα73τατουάζ ελέφαντα72τατουάζ ελέφαντα79τατουάζ ελέφαντα76τατουάζ ελέφαντα78τατουάζ ελέφαντα77τατουάζ ελέφαντα81τατουάζ ελέφαντα82τατουάζ ελέφαντα83τατουάζ ελέφαντα84τατουάζ ελέφαντα85τατουάζ ελέφαντα88τατουάζ ελέφαντα90τατουάζ ελέφαντα89τατουάζ ελέφαντα87τατουάζ ελέφαντα86

1-ελέφαντας-μπράτσο-τατουάζ 2 6-3D-ελέφαντας-τατουάζ 9-ελέφαντας-μηρός-τατουάζ-για-κορίτσι 12-ελέφαντας-τατουάζ-για-άνδρες 15-ελέφαντας-λαιμός-τατουάζ 16 16-ελέφαντας-λαιμός-τατουάζ 17-Πεταλούδα-ελέφαντας-τατουάζ 25-ελέφαντας-τατουάζ 26-ελέφαντας-τατουάζ 27-ελέφαντας-λαιμός-τατουάζ 29-ελέφαντας-πλευρά-τατουάζ-για-άνδρες 30-tribal-elephant-tattoo 35-ελέφαντας-τατουάζ 37-ελέφαντας-τατουάζ 41-ελέφαντας-τατουάζ 81 113-e1418987405967 114 1-ελέφαντας-μπράτσο-τατουάζ 2 6-3D-ελέφαντας-τατουάζ 9-ελέφαντας-μηρός-τατουάζ-για-κορίτσι 12-ελέφαντας-τατουάζ-για-άνδρες  16 16-ελέφαντας-λαιμός-τατουάζ 17-Πεταλούδα-ελέφαντας-τατουάζ 25-ελέφαντας-τατουάζ 26-ελέφαντας-τατουάζ 27-ελέφαντας-λαιμός-τατουάζ 29-ελέφαντας-πλευρά-τατουάζ-για-άνδρες 30-tribal-elephant-tattoo 35-ελέφαντας-τατουάζ 37-ελέφαντας-τατουάζ 41-ελέφαντας-τατουάζ 81  114 181 210 213 261 334 351 ελέφαντας-τατουάζ ελέφαντας-τατουάζ-3 ελέφαντας-τατουάζ-4  ελέφαντας-τατουάζ-6 ελέφαντας-τατουάζ-7  ελέφαντας-τατουάζ-9 ελέφαντας-τατουάζ-10 ελέφαντας-τατουάζ-11 ελέφαντας-τατουάζ-12 ελέφαντας-τατουάζ-13 ελέφαντας-τατουάζ-14 ελέφαντας-τατουάζ-17 ελέφαντας-τατουάζ-18 ελέφαντας-τατουάζ-19 ελέφαντας-τατουάζ-20 ελέφαντας-τατουάζ-21 ελέφαντας-τατουάζ-22 ελέφαντας-τατουάζ-23 ελέφαντας-τατουάζ-24 ελέφαντας-τατουάζ-25 ελέφαντας-τατουάζ-27 ελέφαντας-τατουάζ-28 ελέφαντας-τατουάζ-29  ελέφαντας-τατουάζ-31  ss9