Πάρτε μερικές ιδέες τατουάζ πυξίδας στον καταπληκτικό οδηγό μας. Επισημαίνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες σχεδιασμού και τις έννοιες πίσω από αυτές.

τατουάζ βραχιόνων πυξίδας βίκινγκ

Η πυξίδα είναι ένα όργανο που δείχνει τις τέσσερις βασικές κατευθύνσεις – βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά – σε σχέση με τη θέση του χρήστη.

Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή και φοβερά θέματα τατουάζ, καθώς είναι πλούσιο σε συμβολική σημασία και είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε στυλ.

Συνεχίστε να διαβάζετε για μια επισκόπηση της σημασίας της πυξίδας στην τέχνη τατουάζ και μερικές δημοφιλείς ιδέες για σχέδιο τατουάζ πυξίδας.

Συγκεντρώσαμε επίσης μια συλλογή από εκπληκτικά τατουάζ πυξίδας για γυναίκες και άνδρες.

Ακουαρέλα Πυξίδα Τατουάζ από τον Jimmy

Πυξίδα τατουάζ έννοια

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μια πυξίδα χρησιμοποιείται στην πλοήγηση για να καθορίσει την κατεύθυνση προς βορρά, νότο, ανατολή και δύση.

Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί τη θέση του σε σχέση με αυτές τις κατευθύνσεις και, με τη βοήθεια ενός χάρτη, να περιηγηθεί σε άγνωστο έδαφος.

Λευκό μελάνι πυξίδα τατουάζ

Η κύρια έννοια των τατουάζ πυξίδας, επομένως, περιστρέφεται γύρω από την ιδέα να βρεις τον δρόμο σου και να παραμείνεις στην πορεία. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει:

  • Συνοχή – να μην χάνετε ποτέ τους στόχους και τις αξίες σας, να ακολουθείτε με σιγουριά το δρόμο σας και να θυμάστε να μένετε πιστοί στον εαυτό σας.
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – Τα τατουάζ πυξίδας θεωρούνται γούρια καλής τύχης, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή και να σας εμποδίσει να χάσετε το δρόμο σας. Οι πυξίδες ήταν από καιρό μια δημοφιλής επιλογή τατουάζ για τους ναυτικούς, οι οποίοι τα βλέπουν ως σύμβολα προστασίας και της ελπίδας να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.
  • Αφοσίωση – οι πυξίδες στα τατουάζ μερικές φορές προορίζονται να συμβολίσουν την πίστη, πιο συχνά σε έναν ρομαντικό σύντροφο. Και πάλι, αυτό το νόημα αναφέρεται στην ιδέα της επιλογής του σωστού δρόμου (σε αυτή την περίπτωση, του ατόμου που αγαπάτε και που είναι κατάλληλος για εσάς) και να μην απομακρύνεστε από αυτόν.
  • Επιλογή – ένα τατουάζ πυξίδας μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ότι σε κάθε σημείο της ζωής σας, έχετε πολλές κατευθύνσεις προς τις οποίες θα μπορούσατε να πάτε – δηλαδή μια σειρά αποφάσεων που θα μπορούσατε να πάρετε. Οι πυξίδες μπορούν να συμβολίσουν τόσο την ελευθερία όσο και την ευθύνη που έρχονται με τις επιλογές της ζωής.
  • Ανεξαρτησία – εάν είναι σημαντικό για εσάς να βρείτε τον δικό σας τρόπο αντί να ακολουθείτε τη σύμβαση, μια πυξίδα θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή τατουάζ για να εκφράσετε αυτήν την αξία.
  • Ταξίδι – Τέλος, ως σημαντικά σύμβολα πλοήγησης και εξερεύνησης, τα τατουάζ πυξίδας μπορούν απλά να είναι μια έκφραση αγάπης για ταξίδια και ανακάλυψη νέων τόπων.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα τατουάζ πυξίδας για να εκφράσετε μια συγκεκριμένη ιδέα ή αξία, ο σχεδιασμός και ο συνδυασμός των στοιχείων που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε το νόημα του τατουάζ σας.

Wanderlust Compass Tattoo on Arm

Σχέδια τατουάζ πυξίδας

Τρισδιάστατο τατουάζ πυξίδας

Τα τρισδιάστατα τατουάζ στοχεύουν να επιτύχουν μια φωτορεαλιστική εμφάνιση μέσω προσεκτικής σκίασης. Με σχέδια πυξίδας, αυτή η τεχνική θα λειτουργήσει καλύτερα σε μονόχρωμη ή σέπια.

Τατουάζ πυξίδας με πουλιά

Ακουαρέλα τατουάζ πυξίδας

Μια δημοφιλής επιλογή σχεδίου τατουάζ πυξίδας είναι εκείνη όπου η πυξίδα έχει περίγραμμα σε μαύρο χρώμα, με φόντο αφηρημένη ακουαρέλα.

Αυτός ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύχρωμο, ελαφρύ σχέδιο κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθέτηση.

Πολύχρωμο τατουάζ πυξίδας με στροβιλίζεται

Compass Tattoo on Arm for Men

Πυξίδα με τατουάζ τριαντάφυλλο

Το μεσαίο τμήμα της πυξίδας, όπου οι γραμμές δείχνουν τις τέσσερις κύριες κατευθύνσεις, είναι γνωστό ως τριαντάφυλλο.

Perhapsσως για αυτόν τον λόγο, ένα σχέδιο τατουάζ μιας πυξίδας με ένα τριαντάφυλλο στο κέντρο είναι μια σχετικά συνηθισμένη επιλογή.

Μια τρισδιάστατη πυξίδα που περιβάλλεται από κόκκινα τριαντάφυλλα είναι μια άλλη παραλλαγή αυτής της ιδέας σχεδιασμού.

Τατουάζ πυξίδας ποδιών με τριαντάφυλλο

Πυξίδα με τατουάζ χάρτη

Εάν διαπιστώσετε ότι μια πυξίδα από μόνη της δημιουργεί ένα σχέδιο που είναι πολύ μικρό ή δεν είναι αρκετά στρώσιμο για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, σκεφτείτε να προσθέσετε έναν χάρτη ως φόντο.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα αυτής της ιδέας είναι ότι το κομμάτι του παγκόσμιου χάρτη που θα επιλέξετε θα προσθέσει μεγαλύτερη σημασία στο τατουάζ σας – θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα μέρος που σημαίνει πολλά για εσάς προσωπικά.

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στον χάρτη της Γης – οι χάρτες από φανταστικούς κόσμους φαντασίας μυθιστορημάτων, ταινιών και παιχνιδιών είναι επίσης μια επιλογή, όπως έρχεται με τον δικό σας μοναδικό χάρτη.

Οι χάρτες vintage και το τρισδιάστατο στυλ είναι οι προτεινόμενες επιλογές για αυτό το είδος σχεδίου.

Χάρτης του Ειρηνικού με τατουάζ περιστεριών και πυξίδας

Πυξίδα με τατουάζ άγκυρας

Τόσο η πυξίδα όσο και η άγκυρα είναι ναυτικά σύμβολα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να τα συνδυάζουμε σε ένα σχέδιο τατουάζ. Στην τέχνη τατουάζ, οι άγκυρες συμβολίζουν τη δύναμη, τη σταθερότητα και την ισορροπία.

Όπως και οι πυξίδες, μερικές φορές θεωρούνται κάτι σαν γούρι καλής τύχης – ένα πλοίο δεν αφήνει την άγκυρα μέχρι να φτάσει σε ασφαλές λιμάνι. είναι επομένως σύμβολο της ασφαλούς επίτευξης ενός προορισμού.

Πολύχρωμο τατουάζ πυξίδας με άγκυρα στο μπράτσο

Μινιμαλιστικό τατουάζ πυξίδας

Μια άλλη ιδέα που αξίζει να εξεταστεί είναι μια απλοποιημένη απόδοση μιας πυξίδας, που γίνεται σε λεπτές μαύρες γραμμές.

Αυτός ο σχεδιασμός αποτελείται από το τριαντάφυλλο της πυξίδας-οι δύο διασταυρωμένες γραμμές που δείχνουν προς τις τέσσερις κατευθύνσεις, προαιρετικά με τις διακαρδινικές κατευθύνσεις (π.χ. Νοτιοδυτικά, Βορειοανατολικά).

Αν στυλιζαριστεί με τον σωστό τρόπο, αυτό το απλό μινιμαλιστικό τατουάζ θα είναι αρκετό για να εκφράσει την ιδέα μιας πυξίδας. Ένας κύκλος γύρω από τις γραμμές μπορεί να βοηθήσει να γίνει το σχέδιο διακριτό ως πυξίδα.

Μικρό απλό τατουάζ πυξίδας

Τατουάζ καρδιά πυξίδα

Αυτός ο συνδυασμός εκφράζει με σαφήνεια την έννοια του να ακολουθείς την καρδιά σου. Εάν πιστεύετε ακράδαντα ότι η διαίσθησή σας είναι η πιο σημαντική κατευθυντήρια αρχή στη ζωή σας, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο τατουάζ για εσάς.

Για αυτό το σχέδιο, το κέντρο της πυξίδας μπορεί να διακοσμηθεί με ένα περίγραμμα μιας καρδιάς ή τα δύο στοιχεία να τατουάζ το ένα δίπλα στο άλλο.

Χριστουγεννιάτικο τατουάζ πυξίδας

Ο συνδυασμός της πυξίδας με τα χριστιανικά σύμβολα όπως ο σταυρός μπορεί να υποδηλώνει ότι αφήνετε την πίστη σας να σας καθοδηγήσει στον τρόπο που ζείτε και στις αποφάσεις που παίρνετε.

Πυξίδα με τατουάζ γραφής

Για τα τατουάζ με ιδιαίτερα συγκεκριμένη προσωπική σημασία, η γραφή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους έκφρασης του επιδιωκόμενου νοήματος.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα απόσπασμα ή ακόμα και μια λέξη που σας ταιριάζει, μια σημαντική ημερομηνία ή το όνομα κάποιου αγαπημένου στην καρδιά σας στο τατουάζ πυξίδας σας για να αναδείξετε το βαθύτερο νόημά του.

Απόσπασμα για Wanderers with Compass Tattoo

Πυξίδα με τατουάζ βέλους

Τα βέλη είναι αρκετά πολύπλοκα σύμβολα, αλλά γενικά συμβολίζουν την αποφασιστικότητα, το θάρρος, την επιμονή και την κατεύθυνση, καθώς και την προστασία από βλάβες.

Ένας δημοφιλής τρόπος συνδυασμού αυτών των στοιχείων σε ένα σχέδιο τατουάζ είναι να επικαλύπτονται τα δύο, με την πυξίδα στη μέση κατά μήκος του βέλους.

Ένα βέλος που τρυπά μια πυξίδα, εν τω μεταξύ, μπορεί να εκφράσει την ιδέα να κάνετε τις δικές σας κατευθύνσεις – ακολουθώντας τον δικό σας τρόπο και τις δικές σας αποφάσεις, ανεξάρτητα από τους κανόνες.

Στερεό μαύρο με διπλό βέλος πυξίδα τατουάζ

Οι Wanderers δεν παίρνουν ποτέ χαμένες ιδέες τατουάζ πυξίδαςViolet, Green and Blue Compass Tattoo on ArmΤαξιδέψτε με τατουάζ πυξίδας στον κάτω λαιμόΜικροσκοπικό τατουάζ πυξίδας στον καρπόSwirls on Compass Tattoo for LadiesSun and Roses Compass Tattoo

Sun and Moon Inside Compass Tattoo

Μικρό απλό τατουάζ πυξίδαςSmall Compass Tattoo with Wanderlust WritingΜικρό τατουάζ πυξίδας στο χέριΜικρό τατουάζ πυξίδας στον αστράγαλο για άνδρεςΜικρό τατουάζ πυξίδας στον αστράγαλοΑπλό μινιμαλιστικό τατουάζ πυξίδαςΑπλό τατουάζ ποδιού πυξίδας για άνδρες και γυναίκεςΑπλό τατουάζ πυξίδας με αστέριαΑπλό τατουάζ πυξίδας στο μπράτσοSide Compass Tattoo for GirlsΠολύχρωμο τατουάζ ιστιοφόρου βάρκαςΠυξίδα με φτερό τατουάζΤριαντάφυλλο, Σταυρός και Βέλος στο τατουάζ πυξίδαςRevelation Lion Compass Τατουάζ για άνδρεςPretty Compass Tattoo on ArmCompass Feather TattooΣφραγίδες διαβατηρίου με τατουάζ πυξίδαςΔεν είναι όλοι αυτοί που περιπλανιούνται είναι χαμένη πυξίδα τατουάζ εικόναΝέο τατουάζ πυξίδαςNeck Compass Tattoo

Ο σχεδιασμός πυξίδας είναι το νέο δροσερό μεταξύ των λάτρεις του τατουάζ και κυρίως, ο βραχίονας είναι η πιο κατάλληλη τοποθεσία για να κάνει τατουάζ. Άλλα σημεία για τοποθέτηση είναι ο αγκώνας, η πλάτη, το στήθος, ο αστράγαλος, το ισχίο, το πόδι, ο καρπός, ο μηρός, το πίσω μέρος του αυτιού, το πίσω μέρος του λαιμού και η πλευρά. Η επιλογή της θέσης για να κάνετε το τατουάζ εξαρτάται πραγματικά από τον φορέα, αλλά πρέπει να γίνει σε ένα σημείο όπου φαίνεται εμφανές, επειδή ο ίδιος ο σκοπός του να κάνει ένα τατουάζ είναι να το κάνει ορατό στους άλλους. Ταυτόχρονα, κάποιος πρέπει να είναι σίγουρος για το σχεδιασμό μιας τοποθέτησης πριν κάνει το τατουάζ, καθώς περιλαμβάνει πολλά χρήματα, χρόνο και ο φορέας πρέπει να υποστεί πολύ πόνο για να κάνει το τατουάζ. Επιπλέον, ένα τατουάζ είναι μόνιμο και γίνεται μέρος ενός ατόμου για μια ζωή.

Βουνά, δέντρα μέσα στο τατουάζ πυξίδαςΤο πιο όμορφο τατουάζ πυξίδας με φύλλα και φτερόΜινιμαλιστικό τατουάζ πυξίδας με τη γη στον αστράγαλοΜινιμαλιστικό τατουάζ πυξίδας με βέληCompass Draft TattooCompass Black Ink TattooMandala Compass Tattoo στο Upper ArmMandala Compass Tattoo for LadiesΤατουάζ Luna και Sol Tribal Compass ΤατουάζΣυνεργάτες τατουάζ αγάπης και φιλίας πυξίδαςJourney Never Ends Compass Tattoo with MapΛουλούδια και πυξίδα τατουάζ για γυναίκεςDreamcatcher Compass TattooΦοβερό τατουάζ έμπνευσης πυξίδαςΣε σκηνοθεσία Compass Tattoo on ArmΧαριτωμένο τατουάζ μικρής πυξίδας στο πάνω μέρος της πλάτηςΧαριτωμένα τατουάζ Μάνταλα ΠυξίδαCouples Compass Tattoo on ArmsΖευγάρια μπλε και κίτρινο τατουάζ πυξίδαςΤατουάζ ζεύγους πυξίδας με καρδιέςΗπείρους με πολύχρωμο τατουάζ πυξίδαςΠυξίδα με τη φράση Μεταβείτε στην αναζήτηση ενός μεγάλου ίσωςΤατουάζ πυξίδας με βέλη Χ στο λαιμόΤατουάζ πυξίδας με σχοινί και άγκυρα

Τατουάζ πυξίδας με χάρτη γύρωΤατουάζ πυξίδας με μάτι και δέντροΤατουάζ πυξίδας με τη γη στη μέσηΤατουάζ πυξίδας με λεπτομερή εικόναΤατουάζ πυξίδας με πιτσιλιά χρώματοςΤατουάζ πυξίδας με χρώμαΤατουάζ πυξίδας με σύννεφα και αστέριαΤατουάζ πυξίδας με μπλε και μαύρες πιτσιλιές στην πλάτηΤατουάζ πυξίδας με βέλος στο μπράτσοΤατουάζ πυξίδας με βέλος και λεπτές γραμμέςΤατουάζ πυξίδας με χάρτη στο μπράτσοΠυξίδα τατουάζ στο πλάι για γυναίκεςΤατουάζ πυξίδας στο στήθος για γυναίκεςΠυξίδα τατουάζ στην πλάτη με φυλετικές γραφέςCompass Tattoo on Arm with Cursive Family WritingΤατουάζ πυξίδας στο μπράτσο με πουλιά και χρώματαΤατουάζ πυξίδας πίσω από ένα δέντροCompass Side TattooΠολύχρωμο συμπαγές τατουάζ πυξίδας με ντάλια και τριαντάφυλλαΠολύχρωμος χάρτης με τατουάζ μαύρης πυξίδαςΠολύχρωμο τατουάζ πυξίδας χάρτηΠολύχρωμα λουλούδια και αμπέλια με τατουάζ πυξίδαςΠολύχρωμη πυξίδα με φτερά τατουάζΠολύχρωμο τατουάζ πυξίδας στον ώμοΠολύχρωμο τατουάζ πυξίδας βραχιόνων και ώμωνΜεγάλη πυξίδα τατουάζ στο άνω μέρος της πλάτης για γυναίκεςΌμορφο Solid Black Compass Tattoo on ArmΌμορφο τατουάζ Mandala Compass TattooΌμορφο βέλος με πολύχρωμο τατουάζ πυξίδαςΌμορφο και πολύχρωμο τατουάζ πυξίδας για γυναίκεςΠίσω πυξίδα τατουάζ με παγκόσμιο χάρτηΤατουάζ ατομικής πυξίδας με διαφορετικά σχήματα φεγγαριούΤατουάζ ατομικής πυξίδας με βέλοςΤατουάζ ατομικής πυξίδαςΒέλη πυξίδα τατουάζ στο μπράτσοΒέλος που δείχνει τη νότια πυξίδα τατουάζΒέλος που δείχνει τη βόρεια πυξίδα τατουάζΤατουάζ Arrow και Sun CompassΤατουάζ Arm Compass με χάρτη και γραπτή γραφήΤατουάζ Arm Compass με χάρτηΤατουάζ αστραγάλων πυξίδας με στροβιλισμούςΆγκυρα στο κάτω μέρος του τατουάζ πυξίδαςΕκπληκτικά όμορφο βέλος με τατουάζ πυξίδαςΚαταπληκτικό τατουάζ πυξίδας με χρώματα στο μπράτσο

γ1 γ2 c6nikinorberg_wickedtattoo_goteborgsweden-618x618 c7nikinorberg γ9 γ14 c51  πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο01 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο02 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο03 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο04 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο05 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο06 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο07 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο08  πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο10 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο11 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο12 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο13 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο14 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο15 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο16  πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο18 πυξίδα-τατουάζ-σχέδιο19 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-1 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-2 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-3 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-4 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-5 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-6  πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-8 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-9  πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-12 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-13 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-14  πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-16  πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-19 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-20 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-21 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-22 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-23 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-24 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-25 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-26 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-27 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-28 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-29 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-30 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-31 πυξίδα-τατουάζ-σχέδια-32