Πολλά άτομα προσανατολισμένα στη μόδα βρίσκουν τα τατουάζ με ραβδώσεις ως υπέροχα στολίδια μόδας στο σώμα. Η αλήθεια είναι ότι τα τατουάζ στο πλευρικό μέρος ονομάζονται επίσης τατουάζ στο πλάι αφού τα πλευρά μπορούν να βρεθούν στην αριστερή και δεξιά πλευρά ενός ανθρώπινου σώματος. Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν για αυτά τα τατουάζ είναι το γεγονός ότι θα τους κάνουν να γυρίσουν κεφάλι. Δεν υπάρχει περίπτωση άλλοι άνθρωποι να μην παρατηρήσουν τα τατουάζ σας μόλις βγάλεις τα ρούχα σου ή όταν φορέσεις κάτι που θα δείχνει το μέρος των πλευρών σου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μπορεί να ασχολείστε με αυτά τα τατουάζ, αλλά το ερώτημα είναι, γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορούν να σας προσφέρουν αυτά τα τατουάζ; Εδώ είναι μερικά από τα εκπληκτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Πανέμορφη εμφάνιση – Σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν και συμβαίνει το ίδιο με τους ανθρώπους που γίνονται υπέροχοι και όμορφοι όταν έχουν τατουάζ στο πλευρό.
 • Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση -Όταν έχεις τατουάζ, η αυτοπεποίθηση είναι σίγουρο ότι θα τονωθεί. Σως, είναι επειδή θα νομίζετε ότι είστε διαφορετικοί από τους άλλους και είστε αρκετά γενναίοι για να κάνετε τατουάζ.
 • Ευρύτερος χώρος για τατουάζ – Δεδομένου ότι τα μέρη των πλευρών είναι ευρύτερα από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε όποιο σχέδιο σας αρέσει χωρίς να λαμβάνετε υπόψη το μέγεθός του.

Από την άλλη πλευρά, εδώ είναι μερικά από τα μειονεκτήματα αυτά τα τατουάζ μπορεί να σας χαρίσουν:

 • Οδυνηρό από τους άλλους – Δεδομένου ότι τα μέρη των πλευρών έχουν συνήθως λεπτότερο δέρμα, είναι ήδη αναμενόμενο ότι αυτό θα είναι περισσότερο επώδυνος από την πλευρά σας Ωστόσο, αυτός ο πόνος δεν είναι τίποτα όταν έχετε ήδη το υπέροχο τατουάζ.
 • Λιγότερο ορατό – Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, καθώς τα μέρη των πλευρών είναι συνήθως κρυμμένα με τα ρούχα που φοράτε κάθε μέρα. Ως εκ τούτου, οι περιπτώσεις που μπορείτε να δείξετε τα τατουάζ σας στα άτομα είναι περιορισμένες.

Διάσημοι Διάσημοι με Τατουάζ στο πλευρό / πλευρά τους

Φυσικά, διάσημοι celebrities είναι οι μεγάλοι υποστηρικτές των τατουάζ. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να κάνουν κάθε είδος τατουάζ πολύ δημοφιλές όσο περνούν οι μέρες. Από αυτή την άποψη, εδώ είναι μερικά ονόματα της διεθνούς βιομηχανίας της showbiz που επιδεικνύουν περήφανα τα τατουάζ τους:

 • Ellie Goulding -Αυτή η 29χρονη πανέμορφη Αγγλίδα τραγουδίστρια και συνθέτης είναι περήφανη που λέει ότι έχει ένα τατουάζ στο πλευρό της. Έχει ένα στο δεξί μέρος της πλευράς της, το οποίο είναι τατουάζ σχεδιασμένο με λωτό.
 • Miley Cyrus – Αυτός ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός έχει ένα πολύ μοναδικό σχέδιο. Έχει ένα τατουάζ σχεδιασμένο για σκύλο που συνοδεύεται από μια φράση: “Με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου“.
 • Λία Μισέλ – Αυτό το διάσημο αστέρι του Glee έχει μια πολύ μικρή επιγραφή στην αριστερή πλευρά των πλευρών της.

Τι κάνει τα τατουάζ στα πλευρά τους ελκυστικά?

Ο κύριος παράγοντας που προσθέτει στην αισθητική και την έλξη αυτού του είδους τατουάζ είναι ότι έχει την ικανότητα να τονίζει τις καμπύλες του σώματός σας. Αυτό κάνει το ραβδί πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών, που θέλουν να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση των καμπύλων τους. Το τατουάζ πρέπει να επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στην περιοχή των πλευρών, όσον αφορά το σχήμα, το σχέδιο και τη χρήση χρώματος. Ένα σχέδιο που ταιριάζει καλά στις καμπύλες σας θα συμβάλει πολύ στο να προσθέσετε στην ομορφιά τους και να το αναδείξετε σε σημαντικό βαθμό. Αυτό θα εστιάσει πολύ την προσοχή στην περιοχή των πλευρών σας.

Πόσο οδυνηρά είναι?

Εάν έχετε υψηλή ανοχή στον πόνο: όχι πολύ. Αλλά αν είστε εξοικειωμένοι με τη συνήθη δυναμική του τατουάζ τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή είναι πιθανώς μια από τις επώδυνες ζώνες. Θα σας συνιστούσα να διαβάσετε ένα συζήτηση στο Quora για το ίδιο.

Προβληματισμοί ειδικής φροντίδας

Δεδομένου ότι το τατουάζ στο πλευρό είναι μελανωμένο σε μια πολύ ευαίσθητη και ευαίσθητη περιοχή, χρειάζονται κάποια επιπλέον φροντίδα ώστε να παραμείνουν σε καλή κατάσταση. Το πρώτο πράγμα είναι ότι τέτοια τατουάζ πρέπει να γίνονται από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη, ο οποίος έχει άφθονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Σε περίπτωση που υπάρχει αίσθημα κνησμού σε αυτήν την περιοχή, πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν δερματολόγο, ακόμα κι αν αυτό συμβεί εβδομάδες αφότου γίνει το τατουάζ..

Υπάρχει κάτι πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο στα τατουάζ με ραβδώσεις, το οποίο τα κάνει πολύ απαιτητικά, τόσο μεταξύ των φύλων όσο και των ατόμων όλων των ηλικιακών ομάδων. Ωστόσο, αυτά μπορεί να είναι πολύ οδυνηρά λόγω της ευαισθησίας της περιοχής που είναι μελανωμένα. Ως εκ τούτου, κάποιος πρέπει να είναι σταθερός στην απόφαση σχετικά με τα τατουάζ με πλευρές.

Δημοφιλή σχέδια τατουάζ με πλευρές για άντρες και κορίτσια

Περιττό να πούμε ότι μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ στα πλευρά των πλευρών. Τώρα εξαρτάται από εσάς τι να επιλέξετε. Ωστόσο, στην επιλογή σχεδίων τατουάζ στο πλάι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως η προσωπικότητά σας, το μέγεθος του σχεδίου και ακόμη και το κόστος για το τατουάζ στο σώμα σας. Εδώ είναι μερικά υπέροχα σχέδια τατουάζ που μπορούν να χαραχτούν όμορφα στα πλευρικά μέρη του σώματος:

 • Σταυρο τατουάζ – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο Σταυρός δεν συμβολίζει μόνο τη θρησκεία. Έχει πολλές έννοιες σίγουρα. Το νόημά του ποικίλλει από πολιτισμό σε πολιτισμό. Φαίνεται υπέροχο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Για να βελτιώσετε την εμφάνισή του, είναι καλό να προσθέσετε μερικές πιασάρικες λέξεις ή φράσεις.
 • Τατουάζ Dreamcatcher – Αυτός ο σχεδιασμός ενός τατουάζ στο πλάι ήταν μια δημοφιλής επιλογή πολλών. Οι καλύτερες ευχές είναι αυτό που συμβολίζει. Με βάση τους θρύλους, ένας ονειροπόλος θα γράψει κακά όνειρα και θα δει καλά όνειρα.
 • Shooting Stars Τατουάζ – Αυτός ο σχεδιασμός αποτελείται από αστέρια που είναι διατεταγμένα ανάλογα με τα μεγέθη τους. Αυτό σίγουρα θα φαίνεται υπέροχο στο σώμα των ανδρών και των γυναικών. Για να το κάνετε πιο όμορφο, είναι καλό να προσθέσετε μερικές γραμμές που θα συνδέσουν κάθε ένα από τα αστέρια.
 • Rose Tattoos – Αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι κοινό για άνδρες και γυναίκες, αλλά δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητηθεί ότι φαίνεται κομψό και όμορφο όταν χρησιμοποιείται σε παϊδάκια.
 • Φράση ή γράμματα – Παρόλο που υπάρχουν άντρες που προτιμούν αυτό το είδος τατουάζ, είναι ακόμα αδιαμφισβήτητο ότι πολλές γυναίκες το κάνουν. Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το είδος ως έναν τρόπο να πουν πόσο νοιάζονται και αγαπούν τους συντρόφους τους. Μερικά διάσημα τατουάζ με φράση ή γράμματα είναι “Σε αγαπώ»,« Νοιάζομαι για σένα »,« Εμπιστέψου με »και τόσα άλλα.
 • 3D ρεαλιστικός σχεδιασμός – Αυτό το είδος αποτελείται, φυσικά, από αρκετά ρεαλιστικά σχέδια τατουάζ, όπως ζώα, λουλούδια και παρόμοια. Για τα λουλούδια, είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε το τριαντάφυλλο να είναι χαραγμένο όχι μόνο στα μέρη των πλευρών αλλά και σε ολόκληρο το σώμα. Και για τα ζώα, πολλές γυναίκες επιλέγουν να έχουν πουλιά, ενώ οι άνδρες επιλέγουν πιο έντονα και πιο γενναία ζώα τατουάζ όπως τατουάζ τίγρης και τατουάζ λιονταριού.
 • Συμβολικός σχεδιασμός – Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το είδος έχει να κάνει με διάφορα σύμβολα όπως θρησκευτικά σύμβολα ή οτιδήποτε συμβολίζει κάτι. Καλά παραδείγματα είναι ο σταυρός, τα λογότυπα, ο Ιησούς Χριστός και πολλά άλλα.
 • Tribal Tattoo – Αυτό είναι ένα από τα πιο ελκυστικά τατουάζ που μπορείτε να κάνετε ποτέ στο σώμα σας. Πολλοί άνδρες και γυναίκες επιλέγουν αυτόν τον τύπο, παρόλο που είναι λίγο πιο δύσκολο να χαράξω στο σώμα ενός ατόμου λόγω των πολύπλοκων λεπτομερειών του.

Ιδέες σχεδιασμού για άνδρες

Τα παιδιά με κοιλιακούς έξι πακέτων βρίσκουν την περιοχή των πλευρών για ένα τατουάζ ως έναν πολύ καλό τρόπο για να επιδείξουν τη σωματική τους διάπλαση, η οποία ήταν αποτέλεσμα χρόνων σκληρής δουλειάς και αυστηρής προπόνησης. Τα πιο προτιμώμενα σχέδια τατουάζ για άνδρες περιλαμβάνουν αρσενικά στοιχεία όπως ο δράκος, η τίγρη, το σχέδιο λιονταριού, ο ελέφαντας, το σχέδιο φιδιού, ο πάνθηρας και το σχέδιο τατουάζ ψαριών. Αυτό που καθορίζει την επιλογή του σχεδιασμού είναι ότι πρέπει να είναι εμφανές και να τραβάει τα βλέμματα.

Ιδέες σχεδιασμού για γυναίκες

Ακριβώς όπως οι άντρες μελανιώνουν τα πλευρά τους για να επιδεικνύουν τους μυς τους, τα κορίτσια θέλουν να τα έχουν για να τραβήξουν την προσοχή στις καμπύλες τους. Προτιμούν θηλυκά στοιχεία σχεδιασμού όπως λουλούδια, πεταλούδες, ψάρια και πουλιά. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν αποσπάσματα, όνομα, ονειροπαγίδες, φτερά, άπειρα, άγκυρες, βέλη, πυξίδα, γεωμετρικά, μουσικά σύμβολα και γράμματα. Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να επιλέξουν κάτι χαριτωμένο και μοντέρνο, που τα κάνει να φαίνονται αισθησιακά με φρέσκο ​​και νεανικό τρόπο. Μερικά δημοφιλή σχέδια για παϊδάκια που επιλέγουν τα νεαρά κορίτσια είναι τα τριαντάφυλλα, ο λωτός, τα κρίνα και τα άνθη κερασιάς. Η σωστή χρήση των χρωμάτων τονίζει πολύ την ομορφιά και τη γοητεία ενός τέτοιου σχεδιασμού τατουάζ.

Τελικές λέξεις

Η αισθητική αξία του τατουάζ καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την τοποθέτησή του στο σώμα, με τα τατουάζ στομάχου, στήθους, πλάτης, σπονδυλικής στήλης και μηρών να θεωρούνται τα πιο αισθησιακά. Το πλευρό είναι μια εξαιρετική περιοχή για να μελάνετε. Τονίζουν τις καμπύλες ενός ατόμου, αλλά το κύριο πρόβλημα με αυτά τα τατουάζ είναι ότι μπορεί να είναι πολύ επώδυνα. Ωστόσο, αυτό δεν αποθαρρύνει τους λάτρεις του τατουάζ να έχουν μελωμένα τα πλευρά τους.

Χωρίς αμφιβολία, τα τατουάζ με πλευρές μπορεί να φαίνονται καλά σε άντρες και γυναίκες εκεί έξω που ασχολούνται με τατουάζ. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί συντηρητικοί άνθρωποι που θεωρούν τα τατουάζ ως δαιμονικά σύμβολα, δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν το γεγονός ότι τα τατουάζ είναι υπέροχα στολίδια σώματος.

Δημοφιλείς εικόνες τατουάζ πλευρών / πλευρά

Είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ ανδρών και γυναικών με μεγάλη καρδιά, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντέξουν όσο πόνο χρειάζεται, αλλά θέλουν αυτά τα τέλεια και μοναδικά τατουάζ να δώσουν την απόλυτη όψη στο σώμα τους. Είναι επώδυνο ακόμη και να φανταστείτε ότι έχετε τοποθετήσει μια βελόνα στην οστική πλευρά σας, αλλά η ομορφιά που εμφανίζεται στο τέλος της συνεδρίας τατουάζ σας είναι αρκετή για να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους μοντέρνους λάτρεις του τατουάζ. Ακολουθούν μερικές δημοφιλείς εικόνες σχεδιασμού τατουάζ για πλευρά/πλευρές, που κάνουν την οδυνηρή προσπάθεια αξίζει τον κόπο:

Rib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib Tattoos

Ο κύριος στόχος του να κάνετε ένα τατουάζ είναι να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι λάτρεις της μόδας είναι έτοιμοι να επενδύσουν πολλά χρήματα και χρόνο, εκτός από τον έντονο πόνο, για να κάνουν ένα τατουάζ μελάνι. Η τοποθέτηση ενός τατουάζ καθορίζει την αισθητική του αξία και τα τατουάζ με πλευρές γνωστά και ως τατουάζ στο πλάι θεωρούνται μία από τις πιο εντυπωσιακές ποικιλίες. Το καλύτερο πράγμα για αυτούς είναι ότι προσφέρει πολύ χώρο για να αποκτήσετε ένα μεγάλο και περίπλοκο τατουάζ μελάνι εδώ.

Από την άλλη πλευρά, είναι μια μεγάλη απόφαση να κάνετε αυτό το είδος τατουάζ επειδή το πλευρό είναι μια από τις πιο οδυνηρές περιοχές του σώματος για να έχετε ένα τατουάζ μελανωμένο. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι αυτή η περιοχή είναι καλή και στερείται σάρκας, η οποία παίζει ζωτικό ρόλο στον προσδιορισμό του πόσο επώδυνο είναι να κάνετε ένα τατουάζ σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Όσο περισσότερο η σάρκα στο δέρμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος, τόσο μικρότερος θα είναι ο πόνος που βιώνετε ενώ έχετε τατουάζ μελανωμένο σε εκείνο το σημείο. Έτσι, το κλουβί παρουσιάζει έναν τέλειο καμβά για έναν καλλιτέχνη τατουάζ, αλλά το να κάνεις ένα τατουάζ εδώ απαιτεί πολύ θάρρος και δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων.

Rib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib TattoosRib Tattoos

πλευρά-τατουάζ-1 πλευρά-τατουάζ-2 πλευρά-τατουάζ-3 rib-tattoos-5 rib-tattoos-6  rib-tattoos-8 rib-tattoos-9  rib-tattoos-13 rib-tattoos-14 rib-tattoos-15 rib-tattoos-16 πλευρά-τατουάζ-17 πλευρά-τατουάζ-18 πλευρά-τατουάζ-19  rib-tattoos-21 πλευρά-τατουάζ-22 πλευρά-τατουάζ-23 πλευρά-τατουάζ-24 πλευρά-τατουάζ-25 rib-tattoos-26  πλευρά-τατουάζ-28 πλευρά-τατουάζ-29  πλευρά-τατουάζ-33