Τα τατουάζ πλάτης είναι σίγουρα πανέμορφα και εντυπωσιακά. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο αριθμός των ατόμων που ασχολούνται με αυτά τα τατουάζ αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα τατουάζ φοριούνται ακόμη και από διάφορες προσωπικότητες και διάσημες προσωπικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείτε να το πιστέψετε; Πραγματικά, αυτά τα τατουάζ μαζί με κάποια άλλα τατουάζ που μπορούν να παρατηρηθούν στο σώμα ενός ατόμου γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι, από πού προέρχονται τα τατουάζ στην πλάτη; Λοιπόν, ας το μάθουμε όλοι.

Πλούσια ιστορία

Η αλήθεια είναι ότι τα τατουάζ στο πίσω μέρος είχαν ήδη φορεθεί από πολλά άτομα πριν από πολλά χρόνια, περίπου πάνω από 5000 χρόνια στο παρελθόν. Επιβεβαιώθηκε μέσω της ανακάλυψης του Ότζι ο Παγοποιός. Ο Ότζι ήταν άνθρωπος του 3001 π.Χ. ή της 4ης χιλιετίας π.Χ. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα συγκεκριμένο μέρος και ήταν πλήρως στολισμένο 57 τατουάζ άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων τατουάζ στην πλάτη του, καθώς και διάφορα τρυπήματα του σώματος. Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι το τατουάζ ήταν μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων στον κόσμο σήμερα και ακόμη και τα προηγούμενα χρόνια.

Πολλοί άνθρωποι φορούσαν τατουάζ στο παρελθόν ως ένδειξη των ισχυρών ορισμένων πεποιθήσεών τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν διάφορες φυλές στον κόσμο που ενσωματώνουν τατουάζ στο σώμα τους που δηλώνουν την αξία τους στην φυλετική κοινωνία. Μερικοί άνθρωποι φορούν τέχνη τατουάζ στην πλάτη ως ανάμνηση των επιτευγμάτων τους στη ζωή ή για να ενισχύσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Αλλά για οποιονδήποτε λόγο κι αν κάνει ένα άτομο να κάνει τατουάζ στην πλάτη, ένα είναι σίγουρο και αυτό είναι το γεγονός ότι τα τατουάζ είναι υπέροχα στολίδια στο σώμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Περιττό να πούμε ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει μια τέχνη τατουάζ στην πλάτη στους χρήστες της. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποφάσισαν να πάνε ή όχι σε αυτά τα τατουάζ. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που αναμένεται:

 • Ενισχυμένη εξωτερική εμφάνιση – Είναι αναμφισβήτητο ότι πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να ενισχύσουν την εμφάνισή τους μέσω τατουάζ στην πλάτη. Γίνονται πιο όμορφα και όμορφα στα μάτια άλλων ατόμων, ειδικά αν τα σχέδια των τατουάζ τους είναι εξαιρετικά πανέμορφα.
 • Εύκολη απόκρυψη – Δεδομένου ότι τα τατουάζ σας είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος του σώματος, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί μπορείτε να τα κρύψετε όποτε θέλετε, όπως όταν πρέπει να παρακολουθήσετε ένα πολύ συντηρητικό πάρτι.
 • Ευρύτερος Χώρος – Δεδομένου ότι το πίσω μέρος του σώματος έχει μεγαλύτερο χώρο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε το σχέδιο τατουάζ που αγαπάτε περισσότερο, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Εδώ είναι μερικά μειονεκτήματα που μπορείτε να έχετε όταν πηγαίνετε για μια τέχνη τατουάζ στην πλάτη:

 • Έξτρα Οδυνηρό – Είναι πολύ αληθινό αφού συνήθως κατασκευάζονται από μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα σχέδια. Είναι λόγω του ευρύτερου χώρου για τατουάζ στην πλάτη. Με αυτό, απαιτείται περισσότερος χρόνος για τατουάζ και όσο περισσότερο εκτίθεστε στις βελόνες για τατουάζ, τόσο πιο επώδυνο είναι για εσάς.
 • Pricy – Φυσικά, θα σας κόστιζε περισσότερο σε σύγκριση με κάποια άλλα τατουάζ στο σώμα. Είναι λόγω των μεγαλύτερων σχεδίων τατουάζ που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να τα χαράξετε στην πλάτη σας.

Διασημότητες και τέχνη τατουάζ στην πλάτη

Εδώ είναι τα ονόματα διασημοτήτων που είναι αρκετά περήφανοι για να εμφανίσουν τα τατουάζ στην πλάτη τους:

 • Αντζελίνα Τζολί – Αυτή η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει ένα πολύ όμορφο τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης. Έχει σχέδιο τίγρης της Βεγγάλης και είχε τατουάζ το 2004 στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.
 • Ντρου Μπάριμορ – Έχει τέχνη τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης που αποτελούνται από 2 αγγέλους. Το “Jaid”, που είναι το όνομα της μαμάς της, είναι επίσης χαραγμένο σε καθένα από αυτά τα αγγελούδια.
 • Μέγκαν Φοξ – Αγαπά πραγματικά την ποίηση, και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω της τέχνης της τατουάζ στο πάνω μέρος της πλάτης, όπου μπορείτε να διαβάσετε τη διάσημη ποίηση του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.Θα γελάμε όλοι σε επιχρυσωμένες πεταλούδες“.
 • Στιβ-Ο – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, είναι μια αμερικανική τηλεοπτική προσωπικότητα που διασκεδάζει πολύ κόσμο στην τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Jackass”. Έχει ένα τατουάζ χωρίς νόημα στην πλάτη του και μοιάζει με παιδικό σχέδιο. Αλλά στην πραγματικότητα, μοιάζει έτσι επειδή γίνεται ενώ βρίσκεται σε κινούμενο φορτηγό σε πυροβολισμούς.

Δημοφιλή σχέδια τατουάζ πλάτης όλων των εποχών

πίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζ (37)πίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζ

πίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζπίσω τατουάζ

Όμορφα σχέδια τατουάζ για πλάτη

Σίγουρα, γνωρίζετε ήδη πόσο μεγάλες είναι οι επιλογές σας όταν πηγαίνετε για τατουάζ στο πίσω μέρος. Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, καθώς δεν υπάρχουν κανόνες που θέτουν υψηλά πρότυπα για να κάνετε τατουάζ στην πλάτη. Με άλλα λόγια, εξαρτάται από τον χρήστη τι σχέδια τατουάζ πλάτης θα επιλέξει. Είναι το δικό σας σώμα που θα κάνει τατουάζ τελικά, οπότε είναι δικαίωμά σας να επιλέξετε. Ακόμα κι έτσι, η επιλογή του καλύτερου σχεδίου μπορεί να μην είναι εύκολη για εσάς. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Σε σχέση με αυτό, εδώ είναι μερικά όμορφα σχέδια που ταιριάζουν καλά στο δικό σας σώμα:

 • Tribal Tattoo Designs – Σε όλο τον κόσμο, τα φυλετικά σχέδια τατουάζ είναι απολύτως εξαιρετικές επιλογές πολλών. Είναι απλά επειδή αυτά τα σχέδια μπορούν πραγματικά να φαίνονται καλά σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην πραγματικότητα, τα φυλετικά σχέδια μπορεί να είναι κομψά στην εμφάνιση, ειδικά τα κόκκινα και μαύρα σχέδια. Το μόνο που θέλουμε είναι να βάλουμε μερικά κόκκινα στρώματα στα τατουάζ με μαύρο μελάνι στο σώμα.
 • Grim Reaper Tattoo Design – Όσον αφορά τα τατουάζ στο πίσω μέρος, το ζοφερό σχέδιο του θεριστή δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί. Αυτό είναι φλογερό στη φύση και το κέντρο έλξης σε αυτό το σχέδιο είναι η εικόνα ενός αλόγου. Ένας λόγος για τον οποίο είναι η κορυφαία επιλογή πολλών είναι το γεγονός ότι είναι πολύ χρωματιστό. Το μοχθηρό σχέδιο του θεριστή συμβολίζει τον θάνατο και την οργή.
 • Σχέδια τατουάζ Angel – Αυτά τα σχέδια είναι κοινά μεταξύ των ανδρών. Ωστόσο, αυτά θα φαίνονται επίσης στην πλάτη των γυναικών που αγαπούν τα τατουάζ. Προκειμένου να γίνουν αυτά τα τατουάζ πιο ρεαλιστικά, τα χαλαρά φτερά των αγγέλων θα κάνουν τη δουλειά. Αυτά τα σχέδια συμβολίζουν τη ζωή και την ελπίδα.
 • Τζόκερ με πλήρη πλάτη Τατουάζ– Πολλοί άντρες πηγαίνουν για τζόκερ με πλάτη, αφού θα τους φανεί καλό. Μπορεί να είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητάς τους. Μπορεί να απεικονίσει γενναία προσωπικότητα. Επίσης, ταιριάζει σε εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν να δημιουργούν χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή κάποιων άλλων.
 • Dragon Tattoo Design – Αυτός ο σχεδιασμός είναι σίγουρα αξιόλογος. Αποτελείται από περίπλοκα μοτίβα, οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να κάνετε τατουάζ στην πλάτη σας. Ένας υπέροχος σχεδιασμός δράκου θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της δυναμικής και τολμηρής εμφάνισης. Αυτό είναι υπέροχο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.
 • Σχέδιο τατουάζ του Ιησού – Αυτός ο κοινός αλλά πανέμορφος σχεδιασμός ήταν η επιλογή πολλών για να εκφράσουν την ισχυρή πίστη τους στη θρησκεία τους. Ο σχεδιασμός τατουάζ μπορεί να ενισχυθεί όσον αφορά την ομορφιά προσθέτοντας μερικά μικρότερα σχέδια όπως λουλούδια και καρδιά.

Τελικές λέξεις

Συνολικά, τα τατουάζ πλάτης είναι εξαιρετικές προσθήκες στην πλάτη κάθε ατόμου. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αυτά τα τατουάζ ανεπιθύμητα, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα εκτιμούν ήδη την ομορφιά και την αξία.

35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι τατουάζ πλάτης για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι πλάτη τατουάζ για γυναίκες35 εξαιρετικά σέξι τατουάζ πλάτης για γυναίκεςΈξω στη ζούγκλαΕκπληκτικό τατουάζ πλάτηςΠροάγγελοςAngel WingsFloral DesignΓαβριήλΗ ατέλεια είναι ομορφιάΜικρή ΝεράιδαΦοίνιξΦυλήςΠροβλήματα στην ΚίναΠρώτη πτήση ΦοίνιξΤατουάζ LotusΚαρδιά με φτεράΠεταλούδα ΤατουάζFull FloralΣήκω από τις στάχτεςΜουσικά όπλαFlowery Back TattooΚείμενο στην πλάτηΣύγχρονη τέχνηΑριθμημένη καρδιά