Τα τατουάζ αγκώνα είναι απολύτως υπέροχα τατουάζ με τα οποία όλοι μπορούν να είναι πολύ περήφανοι να εμφανίζονται. Mightσως να ρωτάτε αν ο αγκώνας μπορεί πραγματικά να κάνει τατουάζ. Λοιπόν, μπορεί φυσικά να κάνει τατουάζ και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τον μεγάλο αριθμό ατόμων στον κόσμο που κάνουν τατουάζ στους αγκώνες τους στις μέρες μας. Αυτή είναι μια πολύ μοναδική τοποθεσία για τα καταπληκτικά τατουάζ σας, σίγουρα. Κάθε φορά που κινείτε τα χέρια σας, αυτά τα τατουάζ μπορούν να τονιστούν, κάνοντάς σας να είστε το κέντρο έλξης ανάμεσα στο πιο πυκνό πλήθος.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτών των τατουάζ είναι ότι είναι εύκολο να κρυφτούν επίσης όταν πρέπει να το κάνετε για επαγγελματικούς λόγους ή με άλλο τρόπο. Ταυτόχρονα, αυτά τα τατουάζ δίνουν εκπληκτικό αποτέλεσμα λόγω της ροής που προσδίδει στο σχέδιο, αποτελώντας μια κοινή περιοχή. Αλλά το να κάνεις ένα τατουάζ στον αγκώνα είναι μια μεγάλη πρόκληση γιατί η περιοχή είναι μόνο κόκαλο και το μελάνι μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο. Παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πόσο επώδυνο μπορεί να είναι το μελάνι του αγκώνα σας, εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθετήσεις για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και σε όλο τον κόσμο.

Τα τατουάζ αγκώνα και τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με αυτά

Φυσικά, υπάρχουν ένα πλήθος πλεονεκτημάτων που μπορείτε να απολαύσετε όταν πηγαίνετε για τατουάζ αγκώνα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα πλεονεκτήματα είναι οι λόγοι για τους οποίους πολλοί άνδρες και γυναίκες επιλέγουν να κάνουν αυτά τα τατουάζ. Εδώ είναι μερικά από αυτά τα εκπληκτικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να απολαύσετε:

 • Καλύτερη φυσική εμφάνιση – Αν και υπάρχουν άτομα που δεν είναι υπέρ του τατουάζ, είναι ακόμα αδιαμφισβήτητο ότι τα άτομα που κάνουν τατουάζ στους αγκώνες τους μπορούν να φαίνονται πιο όμορφα ή όμορφα στα μάτια πολλών.
 • Έκκληση για ανώτερο σεξ – Το να κάνεις τατουάζ στον αγκώνα σου μπορεί σίγουρα να σε κάνει μαγνητικό σεξ προς τα αντίθετα φύλα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε ποτέ να αγνοήσετε.
 • Εκφράστε τον Εσωτερικό σας Εαυτό – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, τα τατουάζ χρησιμοποιούνται επίσης για την έκφραση του εσωτερικού εαυτού. Ως εκ τούτου, με μια μόνο ματιά, οι άνθρωποι γύρω σας μπορούν ήδη να έχουν μια ιδέα για τον εαυτό σας.

Μειονεκτήματα των τατουάζ αγκώνα για άνδρες και γυναίκες

Εάν υπάρχουν πλεονεκτήματα που μπορείτε να απολαύσετε, μπορεί επίσης να υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα με τα οποία πρέπει να εξοικειωθείτε. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Κακή εικόνα σε άλλους ανθρώπους – Σίγουρα γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες που θεωρούν το τατουάζ κακό. Ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον περίεργο γιατί θα έχετε μια κακή εικόνα γι ‘αυτούς.
 • Extra Painful – Το να κάνεις τατουάζ στον αγκώνα σου είναι σίγουρα πολύ επίπονο σε σύγκριση με κάποια άλλα μέρη. Είναι απλά επειδή υπάρχουν λιγότεροι μύες σε αυτό το μέρος και είναι πιο κοντά στα οστά, τα οποία μπορούν να χτυπηθούν απευθείας από τη βελόνα για τατουάζ.

Διασημότητες που έχουν τατουάζ αγκώνα

Στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετές προσωπικότητες παγκοσμίως που προτιμούν τα τατουάζ στον αγκώνα. Εδώ είναι μερικά από τα ονόματα αυτών των δημοφιλών διασημοτήτων:

 • Ντέμπρα Γουίλσον -Αυτός ο 53χρονος Αμερικανός κωμικός είναι πολύ περήφανος που εμφανίζει τον μελανωμένο αγκώνα της. Έχει σχέδιο μαύρου κύκλου που περιβάλλεται από πολλά πράσινα φύλλα.
 • Ruby Rose – Αυτό το διάσημο Αυστραλό μοντέλο και ηθοποιός έχει ένα απλό αλλά πανέμορφο τατουάζ στον αγκώνα που έχει σχεδιαστεί με ένα vintage κλειδί σκελετού.
 • Chanel West Coast -Αυτή η 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ράπερ έχει ένα υπέροχο τατουάζ με κείμενο στον εσωτερικό αγκώνα της στο αριστερό χέρι. Αυτό το τατουάζ κειμένου λέει, “Ευλογημένο”.
 • Χίλαρι Νταφ -Αυτή η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει τατουάζ “stand by me” στο δεξί της αγκώνα. Στο πλάι αυτού του τατουάζ είναι ένα άλλο τατουάζ που έχει σχέδιο πουλιών.

Διαδικασία ανάρωσης

Ο αγκώνας είναι μια κοινή περιοχή όπου θα βρείτε περισσότερο οστό και λιγότερο δέρμα. Επομένως, αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να αντέξετε περισσότερο πόνο εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ μελάνι σε αυτήν την περιοχή καθώς η βελόνα είναι πιθανό να τρίβεται κοντά στο κόκκαλο. Επίσης, το τατουάζ πρόκειται να πάρει περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί σε σύγκριση με τα τατουάζ που είναι μελανωμένα σε άλλα μέρη του σώματος.

Επιπλέον, ως μια περιοχή που χρησιμοποιείται συχνά, ο αγκώνας απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της επούλωσης. Μαζί, όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αποθαρρύνουν ένα άτομο από το να το κάνει. Ακόμα, η ελκυστικότητα είναι αρκετή για να προσελκύσει άνδρες και γυναίκες και είναι έτοιμοι να αγνοήσουν όλο τον πόνο για να έχουν μελανώσει το τατουάζ τους.

Είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια σας και να δείξετε τον εκπληκτικό τατουάζ στον αγκώνα σε όλο τον κόσμο??

Δημιουργικά σχέδια τατουάζ αγκώνα για άνδρες και γυναίκες

Ο αγκώνας είναι ένα μοναδικό μέρος για να κάνετε τατουάζ μελάνι καθώς είναι μια περιοχή που έχει μια οστική άρθρωση και μπορεί να ανοίξει και να κλείσει, γεγονός που δίνει μια μοναδική κινητικότητα σε οποιοδήποτε σχέδιο που παρουσιάζεται εδώ. Αυτό σημαίνει ότι ένα απλό σχέδιο έχει μια ασύγκριτη ποιότητα μόλις εμφανιστεί στον αγκώνα του φορέα του τατουάζ. Η επιλογή χρειάζεται προσεκτική εξέταση και ο φορέας πρέπει να συμβουλευτεί έναν εξειδικευμένο καλλιτέχνη τατουάζ για να ολοκληρώσει ένα σχέδιο. Ακολουθούν μερικές δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού για τον αγκώνα:

 • Floral τατουάζ στον αγκώνα – Όπως όλα τα άλλα μέρη του σώματος, τα λουλουδάτα τατουάζ φαίνονται υπέροχα και ελκυστικά και στους αγκώνες. Τα λουλούδια έχουν επίσης ένα υπέροχο νόημα καθώς συνδέονται με την ομορφιά, την αγνότητα, την αθωότητα και την αγάπη. Επίσης, τα λουλουδάτα μοτίβα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία για τους φορείς καθώς υπάρχουν πολλά πολλά λουλούδια για να διαλέξετε, όπως τριαντάφυλλο, άνθη κερασιάς, νάρκισσους και ηλίανθους, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μπορείτε να τα κάνετε σε παραδοσιακά μαύρα και γκρι χρώματα ή να έχετε μερικούς ζωντανούς τόνους για πιο ελκυστικά σχέδια. Αν και οι γυναίκες λατρεύουν τα λουλουδάτα σχέδια για τον αγκώνα, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και στους άνδρες. Ορισμένα στοιχεία όπως πεταλούδες, μέλισσες, φύλλα και αγκάθια μπορούν να προστεθούν στα βασικά λουλουδάτα σχέδια για να γίνουν πιο όμορφα και με νόημα.
 • Σχέδια τατουάζ αράχνης στον αγκώνα – Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι ο ιστός μιας αράχνης, που κάνει ένα μοναδικό στοιχείο για αυτήν την κινητή περιοχή. Υπήρχε μια εποχή που ο ιστός αράχνης θεωρούνταν ως στοιχείο του σκοταδιού και θεωρούνταν κατάλληλος για γκάνγκστερ και απατεώνες, αλλά σήμερα αυτός ο ελκυστικός σχεδιασμός μπόρεσε να κερδίσει παγκόσμια αποδοχή και για τα δύο φύλα. Το τατουάζ μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακό προσθέτοντας μια αράχνη ή μια μέλισσα στο σχέδιο.
 • Γεωμετρικά τατουάζ στον αγκώνα – Τα γεωμετρικά μοτίβα όπως οι στροβιλισμοί και οι καμπύλες κάνουν μια εξαιρετική επιλογή επειδή αυτή η περιοχή τους προσφέρει μεγάλη ροή καθώς το μοτίβο φαίνεται να κινείται με την κίνηση του αγκώνα. Ένα από τα κλασικά παραδείγματα γεωμετρικών μοτίβων είναι ο σχεδιασμός των φυλών τατουάζ, αυτά τα τατουάζ με μοτίβα μπορούν να φαίνονται ελκυστικά σε μαύρο ή γκρι ή και σε έντονα χρώματα.
 • Σχέδια τατουάζ κρανίου στον αγκώνα – Είναι αρκετά δημοφιλείς στους άνδρες καθώς αντιπροσωπεύουν την τρομακτική και σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα τους. Τα κρανία φαίνονται εντυπωσιακά οπουδήποτε εμφανίζονται στο σώμα και έχουν μια αντρική ιδιότητα.
 • Rose Elbow Tattoo Design – Ένα ροδοπέταλο σίγουρα θα φαίνεται υπέροχο στον αγκώνα. Εκτός από ένα όμορφο σχέδιο, το τριαντάφυλλο συμβολίζει επίσης πολλά πράγματα όπως την ομορφιά, την αγάπη και τη θηλυκότητα, ανάλογα με το τελικό προϊόν τατουάζ τριαντάφυλλου.
 • Elbow Cross Tattoo Design – Ένα σύμβολο σταυρού είναι ένα πολύ συνηθισμένο σχέδιο όχι μόνο για τον αγκώνα, αλλά και σε άλλα τατουάζ σώματος. Τις περισσότερες φορές, αυτό το τατουάζ έχει χρώμα μαύρο. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αυτόν τον σχεδιασμό πανέμορφο χρωματίζοντας το κέντρο του σταυρού με κόκκινο μελάνι.

Ανάλογα με το τι θέλετε να απεικονίζει το τατουάζ σας στον αγκώνα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα σχέδια με ένα από αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε έναν ειδικό τατουάζ για να δημιουργήσετε κάτι νέο και διαφορετικό, χρησιμοποιώντας κάποια άλλα στοιχεία όπως αστέρια, ήλιο, δράκο, χείλη, καρδιές και άγκυρα. Η αξία έλξης ενός τατουάζ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνογνωσία του καλλιτέχνη τατουάζ.

Περίληψη

Τα πραγματικά τατουάζ αγκώνα για άνδρες και γυναίκες γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Αν θέλετε να έχετε αυτά τα τατουάζ, ξεκινήστε να ψάχνετε για έναν αξιόπιστο καλλιτέχνη τατουάζ που θα σας βοηθήσει να βάψετε όμορφα σχέδια τατουάζ στον αγκώνα σας.

Δημοφιλείς ιδέες σχεδίου σχεδίων τατουάζ αγκώνα

Τατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώνα

Τα τατουάζ είναι να δείχνουν τη στάση σας και η τοποθέτηση και ο σχεδιασμός των τατουάζ είναι αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Περιλαμβάνει τη δημιουργία όμορφων και εντυπωσιακών σχεδίων σε διάφορα μέρη του σώματος όπως το στήθος, το κάτω μέρος της πλάτης, η κλείδα, το χέρι, το πόδι, το στομάχι, η σπονδυλική στήλη, το πόδι, τα πλευρά, τα μανίκια, ο ώμος, ο καρπός, ο λαιμός ή το πίσω μέρος του λαιμού, οι μηροί , ισχίο, δάχτυλο και αστράγαλο για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Τα τατουάζ αγκώνα κάνουν μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν να τραβήξουν την προσοχή των θεατών.

Διάφορα σχέδια τατουάζ για αγκώνα για άνδρες και γυναίκες

Όπως και τα άλλα τατουάζ που μπορείτε να δείτε στο σώμα ενός ατόμου, τα τατουάζ στον αγκώνα έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων που μπορούν να είναι τέλεια για άνδρες και γυναίκες. Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα σας φανούν όλα αυτά τα σχέδια τατουάζ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά σημαντικά πράγματα πριν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον αγκώνα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια που μπορεί να θέλετε να έχετε:

 • Σχέδιο τατουάζ ιστού αράχνης – Το κυκλικό σχήμα και ο τακτοποιημένος σχεδιασμός ενός ιστού αράχνης είναι αυτό που το καθιστά πολύ καλή επιλογή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται όμορφη στον αγκώνα σας. Ένα σχέδιο αράχνης ιστού αντιπροσωπεύει μια σειρά από πράγματα όπως η κυριαρχία και η δύναμη.
 • Elbow Star Tattoo Design – Το σχήμα ενός αστεριού μπορεί επίσης να φαίνεται υπέροχο σε κάθε αγκώνα. Μπορεί να βρείτε ένα αστέρι πολύ απλό για εσάς. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν διάφορα όμορφα είδη αστεριών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για το τατουάζ σας στον αγκώνα. Τα καλά παραδείγματα είναι ένα τρισδιάστατο αστέρι και ένα ναυτικό αστέρι. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον καλλιτέχνη τατουάζ σας να ενσωματώσει μερικά καταπληκτικά σχέδια για να κάνει ένα απλό σχέδιο αστεριών εξαιρετικά πανέμορφο.

Τατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώναΤατουάζ αγκώνα

αγκώνα_τατουάζ_41

αγκώνα_τατουάζ_40

αγκώνας_τατουάζ_39

αγκώνας_τατουάζ_37

αγκώνας_τατουάζ_38

αγκώνας_τατουάζ_32

αγκώνας_τατουάζ_33

αγκώνας_τατουάζ_34

αγκώνας_τατουάζ_35

αγκώνας_τατουάζ_36

αγκώνα_τατουάζ_31

αγκώνας_τατουάζ_30

αγκώνα_τατουάζ_29

αγκώνα_τατουάζ_28

αγκώνα_τατουάζ_27

αγκώνα_τατουάζ_22

αγκώνα_τατουάζ_23

αγκώνας_τατουάζ_24

αγκώνα_τατουάζ_25

αγκώνα_τατουάζ_26 αγκώνας_τατουάζ_21

αγκώνα_τατουάζ_20

αγκώνα_τατουάζ_19

αγκώνα_τατουάζ_18

αγκώνα_τατουάζ_17

αγκώνα_τατουάζ_12

αγκώνα_τατουάζ_13

αγκώνα_τατουάζ_14

αγκώνα_τατουάζ_16

αγκώνα_τατουάζ_15

αγκώνας_τατουάζ_07

αγκώνα_τατουάζ_08

αγκώνας_τατουάζ_09

αγκώνα_τατουάζ_10

αγκώνα_τατουάζ_11

αγκώνας_τατουάζ_05

αγκώνας_τατουάζ_06

αγκώνα_τατουάζ_04

αγκώνας_τατουάζ_03

αγκώνα_τατουάζ_02 αγκώνα_τατουάζ_01

9

37

57

63

75

85

104

119

126

136

144

155

165

175

185

195

205

218

219 226

236

245

255

264

274

284

293

304

1110