Τα τατουάζ γάτας πρέπει να είναι μία από τις επιλογές σας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για τατουάζ σώματος. Γιατί έτσι? Αξίζουν πραγματικά αυτά τα τατουάζ; Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι μια τέχνη γάτας αξίζει να δοκιμάσετε την τέχνη του σώματος, καθώς μπορεί να σας προσφέρει την εξαιρετική αισθητική που προσπαθείτε να αναζητήσετε, όσον αφορά τις τέχνες του σώματος. Εκτός από αυτό, αυτά τα τατουάζ είναι επίσης πολύ σημαντικά, καθώς σχετίζονται με μια σειρά πολιτισμών στον κόσμο. Είτε θέλετε απλά να τιμήσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο γάτα είτε θέλετε να κάνετε ένα τατουάζ σώματος που σχετίζεται με τη δική σας κουλτούρα, ένα τατουάζ σχεδιασμένο για γάτες είναι σίγουρα ένα τέλειο θέμα.

γάτα (1)

Νοήματα

Οι γάτες κατέχουν μια θέση ευλάβειας σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Οι Αιγύπτιοι θεώρησαν αυτά τα ζώα ως Θεά της Σελήνης και η δολοφονία της γάτας στον πολιτισμό απαιτούσε θανατική ποινή, τέτοια ήταν η ευλάβεια αυτού του ζώου. Οι Ρωμαίοι λατρεύουν τη γάτα ως σύμβολο της θεάς Νταϊάνα και τη συνδέουν με τη μητρότητα και την προστασία. Σε αυτόν τον πολιτισμό, πίστευαν ότι η εξημέρωση μιας γάτας σήμαινε ότι θα υπήρχε άφθονη καλή τύχη και ευτυχία σε ένα σπίτι. Στη σκανδιναβική παράδοση, η γάτα ήταν σεβαστή ως προέκταση της Freyja, της Θεάς της κομψότητας, της χάρης, της γονιμότητας και της προστασίας. Αυτοί οι συσχετισμοί της γάτας με αυτά τα θεϊκά όντα την καθιστούν σύμβολο της γυναικείας δύναμης. Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν κάποιες αρνητικές πεποιθήσεις για αυτό το χαριτωμένο ζώο.

Στον Μεσαίωνα, οι ευρωπαϊκές χώρες συνέδεαν τις γάτες με τη μαγεία και τον παγανισμό. Κάποτε, λέγεται ακόμη ότι η κακή τύχη έρχεται όταν σας περνάει μια γάτα, αλλά σταδιακά προέκυψε ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτά τα φιλικά αιλουροειδή. Στην πραγματικότητα, η τέχνη της γάτας θεωρείται σήμερα ως σύμβολο προστασίας. Προς το παρόν, οι γάτες θεωρούνται ελεύθερα και ανεξάρτητα ζώα. Οι άνθρωποι λατρεύουν να τα έχουν ως κατοικίδια επειδή τα διασκεδάζουν με τις παιχνιδιάρικες γελοιότητες και τις αστείες πράξεις τους. Συμβολικά, τα κατοικίδια ζώα αιλουροειδών σχετίζονται με μια ποικιλία νοημάτων όπως ομορφιά, μυστήριο, μαγεία, ελευθερία, δικαιώματα, μυστικότητα, ζωτικότητα, τύχη, διάνοια, κακό, μυστικοπάθεια, εγρήγορση, κρυφή δύναμη, ανεξαρτησία, θηλυκή δύναμη και περιπλανώμενο πνεύμα. Υπήρχε επίσης η πεποίθηση ότι οι γάτες έχουν τη δύναμη να μετακινούνται μεταξύ του φυσικού κόσμου και των πνευματικών χώρων και να επικοινωνούν με τα νεκρά πνεύματα. Οι γυναίκες αγαπούν την τέχνη της γάτας επειδή οι γάτες είναι σύμβολα θηλυκότητας, χάρης και κομψότητας. Ταυτόχρονα, υπάρχει κάτι μυστικό και απρόβλεπτο σε αυτά, το οποίο προσθέτει ένα νέο επίπεδο μυστικισμού και γοητείας σε αυτά τα τατουάζ. Ακολουθούν λέξεις που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν συμβολισμούς.

 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • Νοημοσύνη και Διαίσθηση
 • Κομψότητα και φινέτσα
 • Προσεκτικότητα
 • Θηλυκή Δύναμη
 • Ευτυχία και ευημερία
 • Μυστήριο και μυστικά
 • Πνευματικότητα και σύνδεση με το Θείο
 • Ένας σύνδεσμος με τη Μετά θάνατον ζωή

Απόψεις διάσημων προσωπικοτήτων

Εκτός από τους μεγάλους αριθμούς των απλών ανθρώπων στον κόσμο, τα τατουάζ γάτας έχουν επίσης καθηλώσει τις καρδιές και τα γούστα πολυάριθμων διάσημων προσωπικοτήτων παγκοσμίως. Οι περισσότερες από αυτές τις προσωπικότητες ακμάζουν στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και της μουσικής. Εδώ είναι μερικά από τα ονόματα αυτών των διάσημων προσωπικοτήτων:

 • Κέσα -Με το πραγματικό όνομα της Kesha Rose Sebert, η Kesha είναι ένας πολύ διάσημος Αμερικανός ράπερ και τραγουδιστής-τραγουδοποιός. Εκτός από αυτό, η Kesha είναι μεγάλος οπαδός των κατοικίδιων γατών, την ωθεί να κάνει τατουάζ με το πρόσωπο μιας γάτας στο αριστερό μεγάλο δάχτυλο.
 • Κέιτι Πέρι – Ποιος δεν θα γνώριζε την Katy Perry παρεμπιπτόντως; Είναι πολύ γνωστή στη βιομηχανία μουσικής και ψυχαγωγίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πάθος της για τα ζώα γάτας την ώθησε να κάνει ένα τατουάζ Hello Kitty στην αριστερή πλευρά του δεξιού μεσαίου δακτύλου της.
 • Miley Cyrus -Η Miley Cyrus είναι μια 23χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία είναι πολύ αμφιλεγόμενη παγκοσμίως λόγω των γυμνών φωτογραφιών της σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και της εμπλοκής της στη χρήση μαριχουάνας. Η τέχνη της είναι πολύ μοναδική όσον αφορά την τοποθεσία. Βρίσκεται ακριβώς εκεί στο εσωτερικό μέρος του κάτω χείλους της.
 • Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ – Η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ είναι μια Αγγλίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός που έχει μια υπέροχη τέχνη που βρίσκεται στο μέρος της γάμπας της. Ο ακριβής σχεδιασμός είναι ένας Maneki-neko, ή μια ιαπωνική τυχερή γάτα.

Οι γάτες ήταν από τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα της ανθρώπινης φυλής από την αρχή του χρόνου, επειδή είναι αξιαγάπητα, έξυπνα και παιχνιδιάρικα πλάσματα. Καθώς η τέχνη τατουάζ αντλεί έμπνευση από τα αντικείμενα και τα πλάσματα γύρω μας, τα τατουάζ γάτας ήταν ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των σχεδίων τατουάζ εδώ και πολύ καιρό. Κυρίως, οι γάτες θεωρούνται θηλυκά πλάσματα, γεγονός που τις καθιστά μια καλή επιλογή τατουάζ για τις γυναίκες, αλλά και οι άντρες λατρεύουν να κάνουν μελάνι τέτοιου είδους τατουάζ. Ως εκ τούτου, υπάρχει κάτι πολύ ελκυστικό σε αυτούς τους φίλους των αιλουροειδών, το οποίο τους καθιστά εξίσου εντυπωσιακό στοιχείο και για την τέχνη του τατουάζ.

Καλύτερα σχέδια τατουάζ μικρής γάτας

Οι γάτες είναι σαγηνευτικά πλάσματα που μπορούν να φαίνονται πολύ χαριτωμένα και όμορφα σε διάφορα σχέδια τατουάζ. Τα μάτια τους δείχνουν αθωότητα και το ίδιο και η γοητευτική τους έκφραση. Μπορούν να γίνουν σε μαύρο χρώμα καθώς οι μαύρες γάτες είχαν μακρά σχέση με τη λαογραφία και συνδέονταν στενά με το μυστήριο και τη δεισιδαιμονία. Τέτοια τατουάζ είναι κατάλληλα για όσους θέλουν να απεικονίσουν ένα μυστηριώδες και σκοτεινό νόημα. Από την άλλη πλευρά, όσοι αναζητούν χαριτωμένα σχέδια μπορούν να έχουν αθώες γάτες με μελάνι στο σώμα τους, κατά προτίμηση σε έντονα και ζωντανά χρώματα και εστιάζοντας στο αθώο βλέμμα στα μάτια της.

 • Cat Eye Art – Τα τατουάζ Cat Eye αντιπροσωπεύουν την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα περισσότερο από αυτό που είναι. Μπορείτε να αναλύσετε μια κατάσταση και να δείτε κάθε ενέργεια ως προέκταση κάτι μεγαλύτερου.
 • Τέχνη κρανίου γάτας – Τα τατουάζ κρανίου γάτας θεωρούνται ως ένας πιο λεπτός τρόπος να συμβολίζουν την κατανόηση και την αποδοχή του αναπόφευκτου. Κατά μία έννοια, είναι ένα σημάδι γενναιότητας γιατί δείχνει ότι δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τη θνητότητά σας.
 • Τατουάζ Cat Paw – Οι εκτυπώσεις Paw αντιπροσωπεύουν ένα συναισθηματικό ή πνευματικό ταξίδι σε μια δύσκολη περίοδο. Τα τατουάζ Cat Paw αντιπροσωπεύουν την ευημερία, την καλή τύχη και την πρόοδο.
 • Μαύρη γάτα τέχνη – Σύμβολα θηλυκότητας, μυστηρίου και δεσμευμένης δύναμης λόγω της στενής σχέσης του ζώου με το άγνωστο και του παγανισμού.
 • Tribal Cat Art – Τα φυλετικά σχέδια τέχνης γάτας είναι επίσης στη μόδα επειδή υπάρχει μια συναρπαστική ποιότητα σε αυτά, η οποία παραμένει ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο είδος σχεδίου τατουάζ.

Το βασικό στοιχείο στο οποίο βασίζεται το άγχος στο σχέδιο τέχνης γάτας είναι τα μάτια του, τα οποία φαίνονται αθώα ή μυστηριώδη ανάλογα με το τι θέλει να εμφανίσει ο καλλιτέχνης με το τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι έχουν μόνο μάτια γάτας μελανωμένα στο σώμα τους, ενώ άλλοι προτιμούν τρισδιάστατα τατουάζ γάτας για μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Τα τατουάζ κινουμένων σχεδίων και κινουμένων σχεδίων είναι επίσης πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα στους νέους, καθώς σημαίνουν αθωότητα και παιχνιδιάρικο παιχνίδι. Οι πιο δημοφιλείς κινούμενες γάτες που έχουν βρει θέση στα μοντέρνα σχέδια τατουάζ είναι οι Tom, Sylvester και Garfield, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Η ομορφιά και ο συμβολισμός της τέχνης της γάτας εξαρτάται από την τεχνογνωσία του καλλιτέχνη που έχει δημιουργήσει το τατουάζ. Τα κύρια χτυπήματα ενός ειδικού καλλιτέχνη τατουάζ μπορούν να δημιουργήσουν ένα λαμπρό αντίκτυπο με ένα φαινομενικά απλό σχέδιο τατουάζ, ενώ ένα λάθος εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να δημιουργήσει ένα σφάλμα για μια ζωή. Βασικά, είναι η έκφραση στο μάτι της γάτας που μετράει επειδή είναι αυτό που μπορεί να κάνει μια γάτα αθώα, μυστηριώδη ή επικίνδυνη μακροπρόθεσμα. Επομένως, πριν κάνετε το τατουάζ της τέχνης γάτας σας, αναζητήστε κάποιον με εμπειρία σε τέτοια τατουάζ και ζητήστε του επίσης να δείξει μερικά από τα προηγούμενα έργα του. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για το σχέδιο τατουάζ στο δικό σας επίπεδο γιατί τελικά θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο και χρήμα σε αυτό και θα αντέξετε επίσης ένα σημαντικό επίπεδο πόνου για να το μελάνετε στο σώμα σας.

γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-5γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-6γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-11γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-7γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια Κορέα-9

Γνωρίζοντας περισσότερα για τις γάτες

Εάν σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ γάτας, τότε σίγουρα θα σας ενδιέφερε να μάθετε περισσότερα για τις γάτες πρώτα. Οι γάτες ήταν γνωστό ότι ήταν Οι φύλακες του Κάτω Κόσμου στο παρελθόν. Αυτό είναι σύμφωνα με τα αρχαία Κελτικοί άνθρωποι. Simplyταν απλά λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα ζώα είναι μυστηριώδη, σιωπηλά και στωικά. Σε άλλους κόσμους, οι γάτες μπορούν να εμπιστευτούν όταν πρόκειται για τα μυστικά του Κάτω Κόσμου. Δεν θα αποκάλυπταν ποτέ αυτά τα μυστικά μέχρι να πεθάνουν. Πιστεύεται ότι οι γάτες ήταν κάτοικοι του κόσμου του Κέλτικου μυστικιστή. Επιπλέον, οι Κέλτες τα ορίζουν ως πολύ έξυπνα, πονηρά και έξυπνα ζώα.

Υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί στον κόσμο που συνδέουν τα ζώα γάτας με διάφορες θεές στον κόσμο της μυθολογίας. Εδώ είναι μερικές από αυτές τις Θεές που σχετίζονται με αυτές:

 • Αρτεμίδα – Η Νταϊάνα ήταν μια Ρωμαϊκή Θεά που είχε ως καθήκον να κυβερνήσει τη μυστική πράξη του κυνηγιού. Wasταν γνωστό ότι ήταν η ρωμαϊκή θεά της φύσης και της άγριας ζωής. Όχι μόνο αυτό, η Νταϊάνα ήταν επίσης γνωστή ως η θεά του φεγγαριού.
 • Φρέγια – Η Freyja ήταν στην πραγματικότητα μια σκανδιναβική θεά που χρησιμοποιούσε ζώα γάτας τραβώντας το άρμα της. Wasταν η Σκανδιναβική Θεά για πολλά πράγματα όπως το καλό γούστο, ο τοκετός, η ευχαρίστηση, η ομορφιά και η αγάπη.
 • Εσωτερικός φλοιός δένδρου – Ο Μπαστ ήταν μια Αιγυπτιακή Θεά, η οποία ήταν επίσης η μητέρα του ιερού θηλυκού, τελετουργικού, μαγικού και τοκετού. Alsoταν επίσης η αιγυπτιακή θεά του ηλιακού φωτός. Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ήταν γνωστή ήταν ότι ήταν εξαιρετικά προστατευτικό για τα παιδιά στη γη της.
 • Άρτεμις – Η Άρτεμις ήταν γνωστή ως η Ελληνίδα Θεά της γονιμότητας και του κυνηγιού. Κατά τη διάρκεια της, αναγνωρίστηκε επίσης ως η Σεληνιακή Θεά, η οποία είχε ως καθήκον να προστατεύσει την ιερότητα της Φύσης.
 • Εκάτη – Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, η Εκάτη ήταν γνωστή ως Ελληνίδα Θεά που είχε να κάνει με την αλλαγή σχήματος, τη μετάβαση, τους κύκλους, τη μαγική γνώση και την ιερή θηλυκή.

Για να γνωρίζετε, ένα τατουάζ γάτας συνδέεται με μια σειρά από σημασίες και συμβολισμούς. Αν πρόκειται να κάνεις ένα τέτοιο τατουάζ ζώων, να ξέρεις ότι οι έννοιές του έχουν να κάνουν με τη μοναξιά, την εξουσία, την ελευθερία, τη μαγεία, τις σκιές, το μυστήριο, τη βασιλεία, την προστασία, την κρυφή δύναμη, την ενέργεια της θεάς, το περιπλανώμενο πνεύμα, τη συντροφικότητα, την εξυπνάδα, την ομορφιά, ανανέωση, ζωντάνια, παιχνιδιάρικο, ανεξαρτησία, εγρήγορση, μυστικοπάθεια και πολλά άλλα.

γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-4γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-Κορέα-8γάτα-τατουάζ-παράνομο-παράνομο-τατουάζ-καλλιτέχνες-νότια-κορέα-2AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-100AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-99AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-95AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-97AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-55AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-57

χαμάμ

AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-62AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-61AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-56AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-60AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-59AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-58AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-63AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-64AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-67AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-68AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-69AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-74AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-73AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-72AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-71AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-70AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-75AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-76AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-77AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-78

Διαφορετικά σχέδια για τέχνη γάτας

Φυσικά, μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές για τατουάζ γάτας σας όταν πρόκειται για το σχέδιο. Αυτά τα σχέδια σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, μακάρι να τα έχετε όλα. Ωστόσο, δεν μπορείτε ποτέ να τα έχετε όλα. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε χρόνο για να αποφασίσετε ποια είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να ταιριάξει με το σύνολο σας. Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια που αξίζει να λάβετε υπόψη σας:

 • Skull Cat Art – Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το συγκεκριμένο σχέδιο περιλαμβάνει μια εικόνα κρανίου και μιας γάτας. Όταν φοράτε τέτοιο σχέδιο, θα δείξει ότι δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε το θάνατο. Με άλλα λόγια, έχετε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αποτραπούν και καλό παράδειγμα είναι ο θάνατός σας.
 • Eye Cat Art – Αυτό είναι ένα άλλο που αξίζει να λάβετε υπόψη το κοινό σχέδιο που ίσως θέλετε να έχετε στο σώμα σας. Όταν έχετε αυτό το σχέδιο, είναι ακριβώς το ίδιο που λέτε σε άλλους ανθρώπους ότι έχετε ευρύτερη προοπτική που δεν κρίνετε ποτέ, εκτός εάν έχετε ήδη αναλύσει κάθε κατάσταση, είτε είναι μεγάλη είτε μικρή..
 • Μαύρη γάτα τέχνη – Αυτό το σχέδιο λέγεται ότι έχει ισχυρή σχέση με τον Παγανισμό. Σε περίπτωση που πιστεύετε στον Παγανισμό, τότε θα ήταν υπέροχο να φορέσετε ένα τέτοιο σχέδιο στο σώμα σας. Ένα τέτοιο τατουάζ θα συμβολίζει επίσης πράγματα που έχουν να κάνουν με την δεσμευμένη δύναμη, το μυστήριο και τη θηλυκότητα.
 • Σχέδιο τατουάζ Cat Paw – Αντί να έχετε μια πλήρη εικόνα γάτας ως το τατουάζ σας, ο σχεδιασμός τατουάζ γάτας περιλαμβάνει προφανώς μόνο το πόδι της γάτας. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να είναι η εξαιρετική επιλογή σας σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Η μοναδικότητα αυτού του σχεδίου σίγουρα θα μαγνητίσει άλλους ανθρώπους γύρω σας όταν το δουν χαραγμένο στο σώμα σας. Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα συμβολίζει πραγματικά το νοητικό ή συναισθηματικό ταξίδι που έχετε κάνει, το οποίο αμφισβήτησε πραγματικά τη συναισθηματική και νοητική σας ικανότητα.
 • Tribal Cat Art – Αυτό είναι από τα πιο προτιμώμενα και πιο όμορφα σχέδια τατουάζ που μπορείτε να έχετε στο σώμα σας. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτός ο σχεδιασμός θα περιλαμβάνει μια εικόνα ενός ζώου γάτας, καθώς και πανέμορφα και καλλιτεχνικά φυλετικά σχέδια που σίγουρα θα συμπληρώσουν την εικόνα της γάτας.

Τελικές λέξεις

Χωρίς αμφιβολία, τα τατουάζ γάτας μπορούν να εξυπηρετήσουν τον νούμερο ένα σκοπό τους στο σώμα σας, κάτι που το κάνει πιο υπέροχο. Ακόμα κι έτσι, αν θέλετε η τέχνη της γάτας σας να έχει πολύ νόημα, είναι φυσικά δυνατό, καθώς υπήρχαν πολλές ιστορίες για τη γάτα που σίγουρα δεν γνωρίζετε. Απλά φροντίστε να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.

AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-79AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-80AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-81AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-82AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-84AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-85AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-90AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-89AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-88AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-87AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-86AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-22AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-23AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-25AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-26AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-31AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-30AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-29AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-28AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-27 AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-24AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-32AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-33AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-34AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-35AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-36AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-42AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-41AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-39AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-38AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-37AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-46AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-52AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-51AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-50AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-47AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-45AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-44AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-43AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-48 AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-49AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-0AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-02AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-03AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-04AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-05AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-07AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-08AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-09AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-10AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-11AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-12AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-13AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-14AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-20AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-19AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-18AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-16AD-Minimalistic-Cat-Tattoos-151-small-cat-tattoo-behind-the-ear 2-γάτα-τατουάζ3-γάτα-λαιμό-τατουάζ4-small-cat-neck-tattoo5-γάτα-δάχτυλο-τατουάζ6-small-cat-arm-tattoo7-γάτα-πλάτη-τατουάζ8-γάτα-και-φεγγάρι-τατουάζ9-γάτα-δάχτυλο-τατουάζ10-γάτα-μισό μανίκι-τατουάζ11-ακουαρέλα-γάτα-λαιμός-τατουάζ12-γάτα-τατουάζ14-3D-cat-tattoo-on-foot15-3D-cat-tattoo16-cat-and-rose-tattoo-on-foot17-γάτα-πόδι-τατουάζ18-γάτα-τατουάζ19-cat-ear-tattoo20-γάτα-τατουάζ21-γάτα-τατουάζ22-cheshire-cat-tattoo 23-γάτα-τατουάζ24-Vintage-Cat-Portrait-Tattoo-by-Jackie-Rabbit25-Blue-Eye-Cat-and-Bird-Tattoo-by-Jackie-Rabbit26-Abstract-Cat27-frannie-the-kitty28-γατούλα-γάτα29-γάτα-τατουάζ30-cat-and-rose-tattoo-on-hand31-γάτα-τατουάζ32-3D-cat-tattoo-on-hand33-τατουάζ γάτας και κερασιού34-cat-back-tattoo35-γάτα-καρπό-τατουάζ36-γάτα-τατουάζ37-γάτα-τατουάζ38-γάτα-πόδι-τατουάζ39-γάτα-τατουάζ40-φεγγάρι-και-γάτα-τατουάζ41-Black-cat-music-sign-tattoo-on-back42-Tribal-Cat-Tattoo-Designs-on-Back 44-Αφηρημένη-γάτα-ακουαρέλα-τατουάζ45-chic-cat-watercolor-tattoo-on-above-back-for-girls46-γάτα-τατουάζ47-Cat-Tattoo-on-Thigh48-Cat-Tattoo-on-Thigh49-γάτα-τατουάζ50-γάτα-τατουάζ51-cats-love-tattoo52-Moon-Cats-Thigh-Tattoo54-γάτα-αντιβράχιο-τατουάζ55-γάτα-τατουάζ