Άχνετε για ένα συναρπαστικό και εμπνευσμένο σχέδιο τατουάζ; Τότε γιατί να μην σκεφτείτε να κάνετε ένα τατουάζ κοράκι – δραματικό και συμβολικό!

αφηρημένο τατουάζ κοράκι κοράκι

Εάν είστε έτοιμοι να μελάνετε, ίσως ψάχνετε έμπνευση για να βρείτε το τέλειο σχέδιο για εσάς.

Γιατί να μην σκεφτείτε να κάνετε ένα κοράκι ή ένα τατουάζ κοράκι?

Όχι μόνο τα κοράκια και τα κοράκια είναι εκπληκτικά όμορφα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά συμβολικά, με πολλές αναφορές στη μυθολογία, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό.

χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο

Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να εκτελεστούν τα τατουάζ κοράκι. Από ένα τατουάζ ιπτάμενου κορακιού που είναι ιδανικό για ένα μεγάλο κομμάτι στην πλάτη έως ένα μινιμαλιστικό τατουάζ κορακιού που είναι ένα ιδανικό μικρό στολίδι για τον καρπό ή τον αστράγαλο, σίγουρα θα βρείτε ιδέες τατουάζ κοράκι εδώ για να εμπνεύσετε και να εντυπωσιάσετε.

Τι συμβολίζει ένα σχέδιο τατουάζ Raven?

Τα τατουάζ κοράκι και κοράκι μπορούν να έχουν πολλές έννοιες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι τόσο δημοφιλή σε όλα τα είδη ανθρώπων.

Τα κοράκια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα σε μυθολογίες από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία έως τους κελτικούς πολιτισμούς.

χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ

Λόγω του μαύρου φτερού, της διατροφής και του κροταλισμού, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κοράκι έχει συχνά συσχετιστεί με κακούς οιωνούς και απώλεια, ωστόσο, ο συμβολισμός τους είναι πραγματικά εκπληκτικά περίπλοκος.

Στους μύθους, στους θρύλους και στη λογοτεχνία, συχνά συνδέουν τον πνευματικό και τον υλικό κόσμο, λειτουργώντας ως διαμεσολαβητής μεταξύ θανάτου και ζωής.

Από την ελληνική μυθολογία, τα κοράκια έχουν συνδεθεί με τους θεούς – στην περίπτωσή τους με τον θεό της προφητείας, τον Απόλλωνα.

Λέγοντας ότι ήταν οιωνός κακής τύχης, ήταν αγγελιοφόροι για τον θεό στον ανθρώπινο κόσμο.

κοράκι κοράκι τατουάζ στο χέρι

Ο μύθος λέει ότι ο Απόλλωνας έστειλε ένα λευκό κοράκι ή κοράκι για να παρακολουθήσει τον εραστή του και όταν το κοράκι επέστρεψε, αναφέροντας ότι ήταν άπιστο, τα φτερά του έκαψαν από τη μανία του Απόλλωνα, που έγιναν μαύρα για πάντα.

Στον ισλαμικό πολιτισμό, τα κοράκια αναφέρονταν ως τα πλάσματα που δίδαξαν στον Κάιν τον τρόπο να θάψει τον Άβελ, τον νεκρό αδελφό του.

Στο The Qu’ran, ο Κάιν δεν ήξερε τι να κάνει με το σώμα του αδελφού του αφού τον δολοφόνησε, αλλά στη συνέχεια παρακολούθησε ένα κοράκι να θάβει τον νεκρό σύντροφό του στο έδαφος και αντέγραψε το παράδειγμά του.

Στη σκανδιναβική μυθολογία, ο Όντιν, ο βασιλιάς των θεών, συνδέθηκε με τα κοράκια και είχε δύο δικούς του που θα εμφανίζονταν στους ώμους του.

Ονομάστηκαν Muninn (μνήμη) και Huginn (σκέψη), που χρησίμευαν ως αυτιά και μάτια και του έφεραν νέα από τον κόσμο.

κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα

Τα κοράκια χρησιμοποιήθηκαν συχνά στην κουλτούρα των Βίκινγκ, συμπεριλαμβανομένου του πανό του Ράγκναρ Λόθμπροκ, το οποίο ήταν κεντημένο με την εικόνα ενός κορακιού. Ο θρύλος είπε ότι αν το πανό κυμάτιζε στο αεράκι, η νίκη ήταν σίγουρη.

Όποιος έχει πάει ποτέ στον Πύργο του Λονδίνου στην Αγγλία θα γνωρίζει τον μύθο που λέει ότι το βασίλειο θα πέσει αν το τελευταίο κοράκι φύγει ποτέ από τον πύργο.

Εν τω μεταξύ, στον Ινδουισμό, τα κοράκια πιστεύεται ότι είναι πρόγονοι και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Sraddha, τους προσφέρεται φαγητό. Μια ινδουιστική θεότητα γνωστή ως Shani επίσης συχνά αντιπροσωπεύεται ως ιππασία σε ένα γιγαντιαίο μαύρο κόρακα ή κοράκι.

κοράκι κοράκι τατουάζ στο χέρι

Στις μυθολογίες των αυτόχθονων πληθυσμών του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, το κοράκι δεν είναι μόνο ο δημιουργός του κόσμου αλλά είναι και ένας τέχναστος θεός. Η ιστορία λέει ότι το Μεγάλο Πνεύμα κράτησε όλα όσα θα αποτελούσαν τον κόσμο σε κουτιά από κέδρο.

Έδωσε αυτά τα κουτιά στα ζώα που τα άνοιξαν για να δημιουργήσουν τον κόσμο. Ο γλάρος έλαβε το κουτί που περιείχε όλο το φως του κόσμου, αλλά αρνήθηκε να το ανοίξει. Το κοράκι κλήθηκε να πείσει τον γλάρο να απελευθερώσει το φως από το κουτί αλλά, ό, τι κι αν προσπάθησε, δεν λειτούργησε.

Έτσι, το κοράκι απογοητεύτηκε και έσπρωξε ένα αγκάθι στο πόδι του γλάρου. Από τον πόνο, ο γλάρος έριξε το κουτί και τα αστέρια, το φεγγάρι και ο ήλιος βγήκαν και ξεκίνησαν την πρώτη μέρα.

κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη

Στη λογοτεχνία και τη λαϊκή κουλτούρα, το κοράκι και το κοράκι έχουν επίσης εμφανιστεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το ποίημα “The Raven” του Edgar Allan Poe, στο οποίο το κοράκι είναι ένας υπερφυσικός αγγελιοφόρος και από το οποίο προέρχεται η περίφημη φράση “quoth the raven, nevermore”.

Πολλοί άνθρωποι θα γνωρίζουν επίσης την ταινία The Crow του 1994, μια ταινία υπερήρωων με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Λι, βασισμένο σε ένα κόμικ για έναν ροκ μουσικό που ονομάζεται Έρικ Ντράβεν, ο οποίος επαναφέρεται από τους νεκρούς για να εκδικηθεί τον βιασμό και τη δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του..

Η ταινία είναι ιδιαίτερα διάσημη για το γεγονός ότι ο Lee τραυματίστηκε κατά λάθος στα γυρίσματα και αργότερα πέθανε ως αποτέλεσμα, και έχει μια ισχυρή λατρεία που θέλει να κάνει τατουάζ κοράκι ως αναμνηστικό άγγιγμα., Ιθαγενής αμερικανική μυθολογία κ.λπ..

κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ

Γιατί να κάνετε τατουάζ με κοράκι ή κοράκι?

Αν αναρωτιέστε αν θα κάνετε ένα απλό τατουάζ κοράκι ή ένα ρεαλιστικό τατουάζ κοράκι, θα πρέπει να γνωρίζετε την έννοια του τατουάζ κοράκι για να απαντήσετε στις ερωτήσεις των άλλων.

κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος

Αν και υπάρχουν πολλά αρνητικά σύμβολα που σχετίζονται με κοράκια και κοράκια, στην πραγματικότητα αυτά τα πουλιά αντιπροσωπεύουν επίσης πολλά θετικά χαρακτηριστικά.

Συμβολίζουν τη σοφία και τη νοημοσύνη καθώς και τη μαγεία, την προστασία, τα μυστικά, το μέλλον, τον εαυτό μας, την προφητεία, τη σκέψη και το φως και τη σκιά.

Ένα φυλετικό τατουάζ κοράκι ή ένα τατουάζ βραχίονα κοράκι μπορεί να σημαίνει ό, τι θέλετε να σημαίνει. Perhapsσως απλά θέλετε να δείξετε την αγάπη σας για τα πουλιά ή τη γοητεία σας με τους θρύλους και τους μύθους?

Or μήπως είστε φαν της ταινίας The Crow και θέλετε να μαρτυρήσετε τα πάθη σας; Maybeσως ψάχνετε ένα τατουάζ που είναι δραματικό και τολμηρό, που μιλάει για την προσωπικότητά σας?

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε ένα παραδοσιακό τατουάζ κορακιού, θα χαθείτε για την επιλογή όταν πρόκειται να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για εσάς.

κοράκι κοράκι χέρι τατουάζ

Ιδέες για τατουάζ Raven

Υπάρχουν αμέτρητοι διαφορετικοί τρόποι για να απεικονίσετε κοράκια ή κοράκια σε μορφή τατουάζ. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτά τα πουλιά είναι ότι μπορούν να κλιμακωθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ταιριάζουν στο σχέδιό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό σχέδιο για ένα τατουάζ χεριού κοράκι ή κάτι πολύ μεγαλύτερο για ένα μανίκι τατουάζ κοράκι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό σχέδιο με μαύρη γραμμή ή ένα όμορφο τατουάζ ακουαρέλας κοράκι που φέρνει μια πιο θηλυκή πινελιά στο σχέδιο.

Τα κοράκια και τα κοράκια μπορούν να απεικονιστούν κουρνιάζοντας, το οποίο φαίνεται ιδιαίτερα καλό σε ένα τατουάζ κοράκι ώμου ή ένα τατουάζ ώμου κοράκι. Εναλλακτικά, μπορούν να εμφανιστούν κατά την πτήση, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισθητικά ευχάριστο σε ένα τατουάζ πλάτης κόρακας.

κοράκι κοράκι τατουάζ στο πόδι

Τα σχέδια τατουάζ που ενσωματώνουν κοράκια και κοράκια συχνά απεικονίζονται μαζί με άλλα σύμβολα. Ένα τατουάζ με ένα χέρι κοράκι μπορεί, για παράδειγμα, να έχει ρούνους γύρω του για να τονίσει ένα σκανδιναβικό θέμα.

Or ένα τατουάζ αντιβραχίου κοράκι μπορεί να απεικονίζεται μαζί με αίμα, κρανία ή όπλα. Or ένα τατουάζ με λαιμό κοράκι θα μπορούσε να πάρει ένα στυλ καλλιτεχνικής φυλής, συνδέοντας τις κελτικές ιδέες της μαγείας και του πολέμου.

κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι

Πώς να φροντίσετε το τατουάζ σας κοράκι ή κοράκι

Μόλις βάλετε το όμορφο νέο τατουάζ στο σώμα σας, θα πρέπει να ξέρετε πώς να το φροντίσετε, όχι μόνο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ομορφιά του μακροπρόθεσμα, αλλά και για να αποφύγετε μια επώδυνη μόλυνση.

Όταν επιστρέψετε στο σπίτι μετά το τατουάζ, θα έχετε έναν επίδεσμο που καλύπτει την περιοχή. Αφήστε τον επίδεσμο στη θέση του για 24 ώρες, στη συνέχεια αφαιρέστε τον επίδεσμο και πλύνετε καλά την περιοχή με αντιμικροβιακό σαπούνι και νερό.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό γιατί μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα. Μην εφαρμόζετε ξανά επίδεσμο αλλά φροντίστε να πλένετε το τατουάζ σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με σαπούνι και νερό πριν εφαρμόσετε μια αντιβακτηριακή κρέμα.

κοράκι κοράκι τατουάζ στο λαιμό

Μην εκθέτετε το δέρμα σας σε έντονο ηλιακό φως ή μην κολυμπάτε για μερικές εβδομάδες – αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή μόλυνσης και θα διασφαλίσει επίσης ότι δεν θα εξασθενίσει η τέχνη του σώματός σας.

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι αρχίζουν να σχηματίζονται ψώρα. Αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά μην τα αφαιρείτε ή τα χαράζετε καθώς μπορεί να προκαλέσει μόλυνση και μπορεί επίσης να βλάψει την τελική εμφάνιση του τατουάζ σας.

κοράκι κοράκι πλευρά νευρώσεων κοράκι κοράκι τατουάζ ώμων κοράκι κοράκι μηρό τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ καρπού γεωμετρικό τατουάζ κοράκι κοράκι ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ

αφηρημένο τατουάζ κοράκι κοράκι στο στήθος χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι τατουάζ στο χέρι κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος κοράκι κοράκι τατουάζ χέρι κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο λαιμό κοράκι κοράκι πλευρά νευρώσεων κοράκι κοράκι τατουάζ ώμων κοράκι κοράκι μηρό τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ καρπού γεωμετρικό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη

αφηρημένο τατουάζ κοράκι κοράκι στο στήθος χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι τατουάζ στο χέρι κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος κοράκι κοράκι χέρι τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο λαιμό κοράκι κοράκι πλευρά νευρώσεων κοράκι κοράκι τατουάζ ώμων κοράκι κοράκι μηρό τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ καρπού γεωμετρικό τατουάζ κοράκι κοράκι ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη

αφηρημένο κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι τατουάζ στην πλάτη κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος κοράκι κοράκι χέρι τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο λαιμό κοράκι κοράκι πλευρά νευρώσεων κοράκι κοράκι τατουάζ ώμων κοράκι κοράκι μηρό τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ καρπού γεωμετρικό τατουάζ κοράκι κοράκι ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στο μηρό ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο

αφηρημένο τατουάζ κοράκι κοράκι χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο χρωματιστό κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι τατουάζ στο χέρι κοράκι κοράκι τατουάζ βραχίονα κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι πίσω τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ στο στήθος κοράκι κοράκι χέρι τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο πόδι κοράκι κοράκι τατουάζ στο λαιμό κοράκι κοράκι πλευρά νευρώσεων κοράκι κοράκι τατουάζ ώμων κοράκι κοράκι μηρό τατουάζ κοράκι κοράκι τατουάζ καρπού γεωμετρικό τατουάζ κοράκι κοράκι στην πλάτη ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ ακουαρέλα κοράκι κοράκι τατουάζ στο μπράτσο