Εξετάζετε ένα τατουάζ φοίνικα; Έχουμε επιλέξει μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια! Εξηγούμε επίσης τι συμβολίζουν αυτά τα τατουάζ.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τατουάζ διαθέσιμα, αλλά ένα ιδιαίτερο σχέδιο που είναι εξαιρετικά δημοφιλές είναι ο φοίνικας.

τατουάζ χέρι φοίνικα

Perhapsσως οι φοίνικες να σας θυμίζουν διακοπές στην παραλία, αλλά όταν πρόκειται για τατουάζ συμβολίζουν πολύ περισσότερα.

Η απόκτηση μελανιού είναι μια σοβαρή δέσμευση και μια που θα θέλετε να εξετάσετε σωστά πριν ολοκληρώσετε το σχεδιασμό.

Εάν η ιδέα ενός τατουάζ με θέμα φοίνικα είναι ελκυστική, εδώ είναι τα γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε.

τατουάζ χέρι φοίνικα

Τι συμβολίζουν τα τατουάζ φοίνικα?

Αν και μπορεί να σας αρέσει η εμφάνιση των σχεδίων φοίνικα, αν δεν σας αρέσει η υποκείμενη έννοια δεν είναι το σχέδιο για εσάς.

Συνεπώς, θα εξετάσουμε τους συμβολισμούς των τατουάζ φοίνικα πριν από οτιδήποτε άλλο.

Η χρήση φοίνικων ως διακόσμησης μπορεί να εντοπιστεί στους Βιβλικούς χρόνους με τον Σολομώντα να τα χρησιμοποιεί στους τοίχους του ναού.

Και είναι μέσα στη Βίβλο, καθώς και στο Κοράνι, που προκύπτει κάποιος από τους συμβολισμούς για τους φοίνικες, όπου χρησιμοποιήθηκαν για να αντιπροσωπεύουν την καλοσύνη, τη σοφία και τη θεϊκή επιδοκιμασία.

γεωμετρικό τατουάζ φοίνικα στο χέρι

Οι φοίνικες εξακολουθούν να είναι συνώνυμες με τις ίδιες ιδιότητες, ακόμη και για άτομα που δεν είναι θρησκευόμενα. Γνωστό ως Δέντρο της Ζωής, η ανάσταση, η αιωνιότητα και η αθανασία αντιπροσωπεύονται επίσης από φοίνικες.

Το Δέντρο της Ζωής είναι αναπόσπαστο μέρος της έννοιας των φοίνικων, καθώς εκτός από την αιώνια ζωή, είναι επίσης ένα ισχυρό σύμβολο γονιμότητας. Αυτό αναφέρεται στη δημιουργία μιας νέας ζωής με το αρσενικό και το θηλυκό να ενώνονται ενωμένα.

γεωμετρικό τατουάζ φοίνικα στο αντιβράχιο

Αυτό το νεύμα στη γονιμότητα φαίνεται στο γεγονός ότι οι φοίνικες δεν είναι ούτε αρσενικοί ούτε θηλυκοί: αντίθετα, είναι και οι δύο. Το τέλειο ανδρόγυνο εικονίδιο, οι φοίνικες έχουν αρσενικά και θηλυκά μέρη.

Ο ανδρικός συμβολισμός δεν είναι δύσκολο να διακριθεί, με τον μακρύ και περήφανο κορμό μάλλον φαλλικό στην εμφάνιση. Αυτή η αρρενωπότητα μετριάζεται από τις θηλυκές ιδιότητες των φρυδιών, με τον καρπό της παλάμης να αντιπροσωπεύει το θηλυκό του είδους.

τατουάζ αστραγάλου φοίνικα

Εκτός από αυτές τις πιο σκοτεινές έννοιες, οι φοίνικες αποτελούν πολιτιστικό σύμβολο για ορισμένους, ειδικά για εκείνους που ζουν σε παραλιακές περιοχές.

Η Χαβάη, η Καλιφόρνια και η Φλόριντα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στους φοίνικες στην κοινωνία τους και δεν είναι σπάνιο για τα άτομα που έχουν σχέση με αυτές τις περιοχές να επιλέγουν ένα τατουάζ με στυλ φοίνικα.

τατουάζ μηρών φοίνικα

Πού πρέπει να κάνετε τατουάζ φοίνικα?

Με περίπου 2600 διαφορετικά είδη φοίνικες, είναι δυνατό να τοποθετήσετε το σχέδιο φοίνικα σε διάφορα μέρη του σώματος, παρέχοντας πολλές επιλογές.

Με την πρώτη ματιά, ο μακρύς κορμός θα έδειχνε ότι θα χρειαστείτε μεγάλο χώρο, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

λευκό μελάνι φοίνικας στο μπράτσο

Το ενδιαφέρον με την τέχνη του σώματος φοίνικα είναι ότι είναι ένα πλήρες σχέδιο από μόνο του. Μπορείτε να έχετε έναν φοίνικα μελανωμένο στο σώμα σας χωρίς άλλα στοιχεία και δεν θα φαίνεται περίεργο ή ημιτελές.

Αντίθετα, οι φοίνικες ταιριάζουν σε μεγαλύτερα σχέδια που μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας ευρύτερης συμβολικής εικόνας. Αυτή η ποικιλομορφία σημαίνει ότι υπάρχει σχέδιο φοίνικα που μπορεί να χωρέσει σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Αν σας αρέσει η εμφάνιση των τατουάζ στο πίσω μέρος του καρπού ή του ποδιού, ένα μικρό και λεπτό σχέδιο μπορεί να ταιριάζει καλά. Είναι δυνατόν να έχετε σχέδια που ταιριάζουν με αγαπημένα πρόσωπα ή ειδικούς φίλους, ένας μυστικός δεσμός που γίνεται εμφανής μόνο όταν εμφανίζετε και οι δύο μαζί τα τατουάζ σας.

τατουάζ μανίκι φοίνικα

Για μια πιο τολμηρή εικόνα, το μακρόστενο σχήμα των φοίνικες σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρέξει ένα μεγαλύτερο τμήμα του αντιβραχίου σας, ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη του μυϊκού σας όγκου.

Τα τατουάζ ώμου ή πλάτης περιλαμβάνουν συνήθως άλλα στοιχεία με τον φοίνικα για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εικόνα με βαθύ νόημα. Αυτά μπορούν να εξατομικευτούν για να κάνουν τον συμβολισμό εντελώς μοναδικό για εσάς.

τατουάζ χέρι φοίνικα στην παλάμη

Ιδέες σχεδίασης

Όταν συνδυάζεται με άλλα σχέδια, ο φοίνικας μπορεί να πάρει διαφορετική σημασία.

Για παράδειγμα, αν συνδυαστεί με ένα κρανίο αντιπροσωπεύει έναν μοναχικό θάνατο.

Ένας σόλο φοίνικας μπορεί να συμβολίζει το να είσαι μόνος, ενώ δύο μαζί αντιπροσωπεύουν την ενοποίηση και την ομόνοια.

τατουάζ βραχίονα φοίνικα στο πίσω μέρος του βραχίονα

Προσθέστε ένα λουλούδι και ο απλός φοίνικας γίνεται σύνδεσμος προς τη θεότητα και τον παράδεισο.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι δυνατό να σχεδιάσετε ένα τατουάζ στυλ φοίνικα που συμβολίζει κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Για ένα ισχυρό μήνυμα ανάστασης και αθανασίας, ο φοίνικας μπορεί να συνδυαστεί με τον φοίνικα. Ο Φοίνικας είναι το πουλί που φημίζεται στο τέλος της ζωής του πριν ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του σε έναν ατελείωτο κύκλο. Αυτό το καθιστά τον φυσικό συνεργάτη για την τέχνη του φοίνικα.

τατουάζ στήθους φοίνικα

Εάν έλκεστε από τις ρομαντικές έννοιες της ενοποίησης και ίσως της γονιμότητας, δύο φοίνικες που είναι συνυφασμένες είναι ένα πιθανό σχέδιο. Όχι εξωτερικά απατεώνας, αλλά με μια προσωπική έννοια οικειότητας που είναι αδιαμφισβήτητη.

Το χρώμα του τατουάζ είναι κάτι που πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη. Φυσικά, τα φυσικά χόρτα και τα καφέ του φοίνικα είναι δυνατά και μπορούν να φαίνονται εκπληκτικά στο σωστό σχέδιο.

Εναλλακτικά, μια μαύρη σιλουέτα του φοίνικα μπορεί να είναι απίστευτη και συνδυάζεται όμορφα με φυλετικά σχέδια ή άλλα συμβολικά στοιχεία, όπως ένας καταρράκτης πτηνών κατά την πτήση.

μεγάλο τατουάζ πίσω φοίνικα

Δημιουργήστε την τέλεια παλάμη σας

Σε αντίθεση με ορισμένους άλλους τύπους θεμάτων τατουάζ, οι φοίνικες προσφέρουν μια υπέροχη επιλογή με κάτι για όλους. Είτε προτιμάτε το μικρό και διακριτικό είτε το μεγάλο και τολμηρό, ένα σχέδιο φοίνικα θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα.

Είναι πάντα καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης τατουάζ σας καταλαβαίνει πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα που ελπίζετε να επιτύχετε. Αυτό είναι διπλά σημαντικό με ένα θέμα όπως οι φοίνικες λόγω της τεράστιας δυνατής ποικιλίας.

τατουάζ καρπού φοίνικα

Εάν έχετε δει μια εικόνα που σας αρέσει, μπορεί να είναι χρήσιμο να την πάρετε μαζί ή εναλλακτικά, να σχεδιάσετε τις δικές σας ιδέες. Δεν έχει σημασία αν δεν είστε ο καλύτερος καλλιτέχνης του κόσμου καθώς το σχέδιο θα βοηθήσει τον τατουάζ σας να καταλάβει την εμφάνιση που θέλετε.

Ειρηνικό, φυσικό και συμβολικό, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα σχέδια σε στυλ φοίνικα αυξάνονται.

γεωμετρικό τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ αστραγάλου φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ πίσω φοίνικα τατουάζ αυτιού φοίνικα τατουάζ αγκώνα φοίνικα τατουάζ δάχτυλο φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ ισχίου φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ λαιμού φοίνικα τατουάζ με παϊδάκια με φοίνικες τατουάζ μανίκι φοίνικατατουάζ μηρών φοίνικα τατουάζ καρπού φοίνικα μικρό τατουάζ βραχίονα φοίνικα ακουαρέλα φοίνικα στο μπράτσο

λευκό μελάνι φοίνικας στον ώμο

τατουάζ αστραγάλου φοίνικα

τατουάζ βραχίονα φοίνικα

τατουάζ στήθους φοίνικα

τατουάζ αυτιού φοίνικα

τατουάζ αγκώνα φοίνικα

μικρό τατουάζ φοίνικα στον αστράγαλο τατουάζ καρπού φοίνικα τατουάζ μηρών φοίνικα τατουάζ στομάχι φοίνικα τατουάζ με παϊδάκια με φοίνικες τατουάζ ισχίου φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ δάχτυλο φοίνικα ακουαρέλα φοίνικα στον καρπό

τατουάζ καρπού φοίνικα

τατουάζ μανίκι φοίνικα

τατουάζ πόδι φοίνικα

τατουάζ χέρι φοίνικα

τατουάζ πίσω φοίνικαγεωμετρικό τατουάζ φοίνικα στο χέριτατουάζ αστραγάλου φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ πίσω φοίνικα τατουάζ στήθους φοίνικα τατουάζ αυτιού φοίνικα τατουάζ αγκώνα φοίνικα τατουάζ δάχτυλο φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ χέρι φοίνικα

τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ ισχίου φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ με παϊδάκια με φοίνικες τατουάζ μανίκι φοίνικα τατουάζ στομάχου φοίνικα τατουάζ μηρών φοίνικα μικρό τατουάζ φοίνικα στο χέρι ακουαρέλα φοίνικα στο πόδι λευκό μελάνι φοίνικας στο μπράτσο

λευκό μελάνι φοίνικας στο μπράτσο ακουαρέλα φοίνικα στο πλευρό τατουάζ καρπού φοίνικα τατουάζ μηρών φοίνικα τατουάζ στομάχου φοίνικα τατουάζ μανίκι φοίνικα τατουάζ με παϊδάκια με φοίνικες τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ ισχίου φοίνικα τατουάζ χέρι φοίνικα τατουάζ δάχτυλο φοίνικα τατουάζ αγκώνα φοίνικα τατουάζ αυτιού φοίνικα τατουάζ στήθους φοίνικα τατουάζ πίσω φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ αστραγάλου φοίνικα γεωμετρικό τατουάζ φοίνικα στο χέρι

γεωμετρικό τατουάζ φοίνικα στο χέρι φοίνικα και συντονίζει τατουάζ καρπού τατουάζ αστραγάλου φοίνικα τατουάζ βραχίονα φοίνικα τατουάζ πίσω φοίνικα τατουάζ στήθους φοίνικα τατουάζ αυτιού φοίνικα τατουάζ αγκώνα φοίνικα τατουάζ δάχτυλο φοίνικα τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ χέρι φοίνικα τατουάζ φοίνικα στον αστράγαλο τατουάζ πόδι φοίνικα τατουάζ με παϊδάκια με φοίνικες φοίνικα τατουάζ μισό μανίκι τατουάζ στομάχι φοίνικα τατουάζ φοίνικα στο χέρι τατουάζ μηρών φοίνικα ακουαρέλα φοίνικα στον καρπό λευκό μελάνι φοίνικας στο μπράτσο