Είσαι Τοξότης; Αν ναι, ίσως θελήσετε να λάβετε ένα από αυτά τα 100 καταπληκτικά τατουάζ Τοξότη που θα αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα σας.

τοξότης τοξότης τατουάζ

Γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Τοξότη; Τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να κάνετε ένα τατουάζ Τοξότη για να εκφράσετε τη δική σας μοναδική προσωπικότητα.

Τα τατουάζ Τοξότης έρχονται σε πολλές διαφορετικές μορφές, σχήματα και μεγέθη, από ένα τατουάζ τοξότη σε ένα σχέδιο εμπνευσμένο από αστερισμό.

Τα σχέδια τατουάζ Τοξότης φαίνονται υπέροχα σε πολλά διαφορετικά μέρη του σώματος, οπότε είτε ψάχνετε για ένα μεγάλο και δραματικό, τολμηρό σχέδιο είτε θέλετε ένα μικρότερο και πιο διακριτικό έργο τέχνης σώματος, σίγουρα θα βρείτε σχέδιο που είναι τέλειο για εσάς στις φλογερές μας προτάσεις σχεδιασμού Τοξότη.

βέλος τοξότης τατουάζ

Το ζώδιο του Τοξότη – Τι σημαίνει?

Ορισμένες αφηγήσεις για τα ζώδια υποδηλώνουν ότι προέρχονται από αραβικούς πολιτισμούς, ενώ άλλες προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Ωστόσο, οι ινδικοί πολιτισμοί έχουν επίσης στενή σχέση με τα ζώδια και τις πεποιθήσεις.

κένταυρος τοξότης τατουάζ

Τα σύμβολα και τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου σχεδιάστηκαν στο έδαφος και στους τοίχους κατά τους αρχαίους χρόνους και στη συνέχεια, αργότερα, μελανώθηκαν στο σώμα των ανθρώπων για να δείξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Ο Τοξότης είναι το ένατο ζώδιο του Ζωδιακού τροχού και είναι ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς, που συνήθως αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο του τοξότη με τόξο και βέλος.

Ουσιαστικά, ο τοξότης είναι κένταυρος, ή μισός ίππος, μισός άνθρωπος. Το ζώδιο είναι αντιπροσωπευτικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Νοεμβρίου και 21 Δεκεμβρίου.

χρωματιστό τατουάζ τοξότη

Οι Τοξότες είναι μεγάλοι χαρακτήρες που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς, θέλουν η μέρα τους να είναι γεμάτη με μεγάλες συγκινήσεις.

Οι Τοξότες είναι επίσης προοδευτικοί, τολμηροί, ανήσυχοι και αισιόδοξοι. Απεχθάνονται να αισθάνονται συγκρατημένοι, να κυριαρχούν ή να ματαιώνονται και να ποθούν την ελευθερία.

Οι Τοξότες κυβερνούνται από τον πλανήτη Δία και αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να προσγειωθούν στα πόδια τους, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις και είναι γνωστοί για την καλή τους τύχη.

Το σύμβολο τοξότη που σχετίζεται με αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι η τέλεια επιλογή για την ανήσυχη και υπαίθρια φύση των Τοξότων. Συνοψίζει τη συγκίνησή τους για το κυνήγι.

τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι

Μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που σχετίζονται με τους Τοξότες περιλαμβάνουν:

  • Τιμιότητα – Οι Τοξότες λένε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι αλλά δεν τολμούν να πουν. Θα δώσουν μια αληθινή γνώμη.
  • Περιπετειώδης – Οι Τοξότες εκτιμούν την ελευθερία και τον ενθουσιασμό. Είναι οι τέλειοι σύντροφοι ταξιδιού, αν και μπορεί να είναι ενοχλητικό να συνεργαστείτε καθώς το να συμβιβαστούν με οποιοδήποτε σχέδιο μπορεί να είναι μια πρόκληση.
  • Αισιόδοξος – μερικές φορές, οι Τοξότες μπορούν να χαρακτηριστούν ως αισιόδοξοι ή αφελείς. Τείνουν να αθετούν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και μερικές φορές αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν πότε οι προθέσεις κάποιου είναι λιγότερο από καλές. Προτιμούν να αναζητούν το θετικό παρά το αρνητικό μέχρι να μην υπάρχει τρόπος να αρνηθούν ότι κάτι κακό συμβαίνει πλέον.
  • Ανεξάρτητος – Οι Τοξότες είναι αγαπημένοι και ζεστοί, αλλά δεν τους αρέσει να συμβιβάζονται με τα δικά τους σχέδια. Δεν κάνουν το σχέδιο Β και θέλουν πραγματικά να δεσμευτούν σε ιδέες που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι.
  • Φιλοσοφικός – Οι Τοξότες είναι επίσης βαθιά στοχαστές. Τους αρέσει να επεξεργάζονται τα πράγματα και να δοκιμάζουν τις θεωρίες τους. Προτιμούν την πνευματική σφαίρα από μια συναισθηματική και τους αρέσει να σκέφτονται παρά να αισθάνονται.

τατουάζ αστερισμού τοξότη

Ένα τατουάζ ζώδιο Τοξότης σε οποιαδήποτε μορφή του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε όλες αυτές τις επιμέρους όψεις της προσωπικότητάς σας και σας επιτρέπει να αντικατοπτρίσετε τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά μέσω της τέχνης του σώματός σας.

γεωμετρικό τατουάζ τοξότη

Γιατί να αποκτήσετε ένα τατουάζ Τοξότη με ζώδιο

Ένα τατουάζ που εμπνέεται από το ζώδιο του Τοξότη είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που γεννήθηκε κάτω από αυτό το ζώδιο, αλλά θα μπορούσε επίσης να επιλεγεί από οποιονδήποτε θέλει να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο της φωτιάς.

Πάθος, ανεξαρτησία και θάρρος – όλα αυτά συνδέονται με αυτό το ζώδιο και εκείνοι που επιλέγουν να το φορέσουν είναι πιθανότερο να εμφανίσουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι επίσης πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, εντελώς άφοβα, και να αγκαλιάσουν συγκινήσεις κάθε είδους.

κοριτσίστικο τατουάζ τοξότη

Το να κάνετε ένα τατουάζ εμπνευσμένο από Τοξότη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποδείξετε την πεποίθησή σας ότι θα είστε πάντα νικητές σε οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίζετε. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τιμήσετε ή να γιορτάσετε κάποιον που αγαπάτε, είτε ζωντανό είτε νεκρό.

Μερικοί άνθρωποι ζητούν επίσης αυτό το είδος τατουάζ ως φόρο τιμής στον σύντροφό τους, για παράδειγμα ως δώρο γενεθλίων ή επετείου, δείχνοντας την ατέλειωτη αφοσίωσή τους σε αυτά, μελανώνοντας το σώμα τους με το αστέρι του αγαπημένου τους προσώπου.

τατουάζ αστραγάλου τοξότη

Δημοφιλείς ιδέες τατουάζ Τοξότη

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να απεικονίσετε το ζώδιο του Τοξότη σε μορφή τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ένα τατουάζ αστερισμού Τοξότη που απλώς εμφανίζει την εμφάνιση του αστερισμού στον νυχτερινό ουρανό.

Αυτός είναι ένας λεπτός αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να εκφράσετε τις συγγένειες του Τοξότη σας και μπορεί εύκολα να κρυφτεί σε μια τοποθεσία που μπορεί να καλυφθεί με ρούχα.

Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν ένα πλήρες τατουάζ κένταυρου. Αυτό απεικονίζει ένα πλήρες μισό άλογο, μισό ανθρώπινο τοξότη με περίπλοκες λεπτομέρειες και συχνά με χρώμα και πρόσθετες εικόνες.

Το ανθρώπινο στοιχείο αυτού του τατουάζ μπορεί να είναι είτε αρσενικό είτε θηλυκό ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, είτε πρόκειται να απεικονίσουν τον εαυτό τους, ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, είτε απλώς να εκπροσωπήσουν τις δικές τους επιθυμίες.

τοξότης τατουάζ στο χέρι

Το στοιχείο αλόγου του τατουάζ αντιπροσωπεύει το ζωώδες πνεύμα και την επιθυμία για περιπέτεια και συγκίνηση. Σημαίνει ότι ο χρήστης απολαμβάνει να ταξιδεύει και να βοηθά τους άλλους.

Ένα μινιμαλιστικό τατουάζ εμπνευσμένο από Τοξότη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό για ένα μικρότερο μέρος του σώματος όπως τον αστράγαλο, πίσω από το αυτί ή στον καρπό.

Συνήθως γίνεται σε μαύρο έργο, δείχνει το ζώδιο του Τοξότη στη βασική του μορφή για μια διακριτική αλλά ουσιαστική εμφάνιση. Αυτά τα τατουάζ μπορεί να μην είναι λεπτομερή, αλλά μπορεί να είναι πολύ συμβολικά.

τατουάζ βραχίονα τοξότη

Μπορούν να σχεδιαστούν για να δείξουν τον τοξότη που δείχνει το βέλος προς τα πάνω προς το πάνω μέρος του βραχίονα ή προς τα κάτω προς το χέρι. Μπορούν επίσης να σχεδιαστούν στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του καρπού ή του αστραγάλου – ο σχεδιασμός εξαρτάται απλώς από το αποτέλεσμα που επιθυμεί να φέρει ο χρήστης.

τοξότης τατουάζ στην πλάτη

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολύ πιο δραματικό και μοναδικό σχέδιο που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους, ένα σύμβολο Τοξότη στο πάνω μέρος του βραχίονα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εμπνέει τον χρήστη που κινείται προς την κατεύθυνση που τους οδηγεί το πνεύμα του και μπορεί να περιλαμβάνει πολλές πολύχρωμες λεπτομέρειες ή στοιχεία ακουαρέλας για πιο θηλυκή ή κομψή πινελιά ή μπορεί να είναι εντελώς μαύρα για πιο σοβαρή και εκλεπτυσμένη αίσθηση.

τατουάζ πλάτης τοξότη

Μερικές φορές, όσοι ζητούν τατουάζ με θέμα Τοξότης είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από λογοτεχνία ή ταινίες που αντικατοπτρίζουν το πρόσημο.

Για παράδειγμα, ο κένταυρος Mr Tumnus από τα Χρονικά της Νάρνια θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή χαρακτήρα που ταιριάζει στο στοιχείο του μισού άντρα μισού αλόγου αυτού του ζωδίου.

Αυτό δεν μπορεί να αντικατοπτρίζει μόνο τη συγγένεια του ζωδίου σας αλλά και την αγάπη σας για μια ταινία ή ένα βιβλίο που ήταν σημαντικό στη ζωή σας.

τατουάζ στο στήθος τοξότη

Αν θέλετε να πάτε all-out με ένα εξαιρετικά δραματικό τατουάζ, γιατί να μην πάτε για ένα full back κομμάτι; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε εκατοστό δέρματος από τη βάση της πλάτης σας μέχρι τον λαιμό σας για να δείξετε τον τοξότη σε όλη του τη δόξα.

Το σώμα του κένταυρου μπορεί να ξεκινήσει στο κάτω μέρος της πλάτης με το τόξο και το βέλος να δείχνουν προς τα πάνω κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης σας. Αυτή είναι μια όμορφη ιδέα που μπορεί να κρυφτεί εύκολα με ένα πουκάμισο ή να εμφανιστεί με υπερηφάνεια ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία ή κολύμπι.

τοξότης τατουάζ στο πλευρό

Όποιος τύπος τατουάζ με θέμα ζώδιο Τοξότης επιλέγετε να κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι σίγουρα υπάρχει κάτι που εκφράζει τέλεια την προσωπικότητά σας και που αποτυπώνει επίσης το είδος της εμφάνισης που ελπίζετε να επιτύχετε.

τατουάζ πλευρικού τοξότη τοξότης τατουάζ στον καρπό τατουάζ καρπού τοξότη φυλετικό τατουάζ τοξότη ακουαρέλα τατουάζ τοξότης

τοξότης τοξότης τατουάζ βέλος τοξότης τατουάζ στην πλάτη Κενταύρος τοξότης τατουάζ στο χέρι χρωματιστό τατουάζ τοξότη στο χέρι τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι τατουάζ αστερισμού τοξότη γεωμετρικό τατουάζ τοξότη στο χέρι κοριτσίστικο τατουάζ τοξότη στο μπράτσο τατουάζ αστραγάλου τοξότη τατουάζ βραχίονα τοξότη τοξότης βραχιόλι τατουάζ στο μπράτσο τατουάζ βραχίονα τοξότη τατουάζ πλάτης τοξότη τοξότης τατουάζ στην πλάτη τατουάζ στο στήθος τοξότη τατουάζ πλευρικού τοξότη τοξότης τατουάζ στο πλευρό τατουάζ καρπού τοξότη τοξότης τατουάζ στον καρπό φυλετικό τατουάζ τοξότη στο στήθος ακουαρέλα τατουάζ τοξότη στο χέρι

τοξότης τοξότης τατουάζ στην πλάτη βέλος τοξότης τατουάζ στον αστράγαλο Κενταύρος τοξότης τατουάζ στο χέρι χρωματιστό τατουάζ τοξότη στο πόδι τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι γεωμετρικό τατουάζ τοξότη στο χέρι κοριτσίστικο τατουάζ τοξότη στην πλάτη τατουάζ βραχίονα τοξότη τοξότης τατουάζ στο χέρι τατουάζ πλάτης τοξότη τοξότης τατουάζ στην πλάτη τατουάζ στο στήθος τοξότη τατουάζ με τοξότη με τοξότη τατουάζ καρπού τοξότη τοξότης τατουάζ στον καρπό φυλετικό τατουάζ τοξότη στην πλάτη ακουαρέλα τατουάζ τοξότη στο χέρι

τοξότης τοξότης τατουάζ στην πλάτη βέλος τοξότης τατουάζ στην πλάτη Κενταύρος τοξότης τατουάζ στο χέρι χρωματιστό τατουάζ τοξότη στην πλάτη τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι τατουάζ αστερισμού τοξότη στο χέρι γεωμετρικό τατουάζ τοξότη στο χέρι τατουάζ αστραγάλου τοξότη τατουάζ βραχίονα τοξότη τατουάζ βραχίονα τοξότη τοξότης τατουάζ στο χέρι τατουάζ πλάτης τοξότη τοξότης τατουάζ στην πλάτη τατουάζ στο στήθος τοξότη τατουάζ με τοξότη με τοξότη τατουάζ καρπού τοξότη τοξότης τατουάζ στον καρπό φυλετικό τατουάζ τοξότη στο πόδι ακουαρέλα τατουάζ τοξότη στο χέρι

τοξότης τοξότης τατουάζ βέλος τοξότης τατουάζ στο μπράτσο Κενταύρος τοξότης τατουάζ στο χέρι χρωματιστό τατουάζ τοξότη στο χέρι τατουάζ αστερισμού τοξότη στο λαιμό τατουάζ αστερισμού τοξότη στον αστράγαλο τατουάζ αστερισμού τοξότη γεωμετρικό τατουάζ τοξότη στο χέρι κοριτσίστικο τατουάζ τοξότη στο μπράτσο τατουάζ αστραγάλου τοξότη τοξότης τατουάζ στο χέρι τατουάζ βραχίονα τοξότη τατουάζ πλάτης τοξότη τατουάζ στο στήθος τοξότη τατουάζ με τοξότη με τοξότη τατουάζ καρπού τοξότη τατουάζ καρπού τοξότη φυλετικό τατουάζ τοξότη στο χέρι ακουαρέλα τατουάζ τοξότη στο χέρι