Ελέγξτε αυτά τα καταπληκτικά σχέδια τατουάζ ιβίσκου για λίγη έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας.

γεωμετρικό τατουάζ ιβίσκου

Τα λουλουδάτα τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλή επειδή μπορούν να καλύψουν πολλές διαφορετικές προτιμήσεις τατουάζ.

Ορισμένα τατουάζ λουλουδιών είναι μικρά και απλοϊκά, ενώ άλλα μπορούν να ενσωματωθούν σε λεπτομερέστερα μεγαλύτερα τατουάζ. Δίνουν επίσης χώρο για εξατομίκευση και παιχνίδι με χρώματα και τόνους.

ιβίσκος μανίκι τατουάζ

Το τατουάζ ιβίσκου δεν διαφέρει με πλούσια ιστορία και εξαιρετικά ευέλικτους συμβολισμούς.

Βρείτε μερικές ιδέες για τατουάζ ιβίσκου παρακάτω και μάθετε περισσότερα για το πώς το χρώμα, ακόμη και ο πολιτισμός, επηρεάζουν τις έννοιες πίσω από αυτά τα τατουάζ.

Η ιστορία των τατουάζ ιβίσκου

Τα τατουάζ ιβίσκου προέρχονται από τα νησιά της Χαβάης και του Ειρηνικού, αλλά όταν χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά, είχαν συχνά θρησκευτικές χροιά και ήταν μελανωμένα μόνο με μαύρο μελάνι.

Αυτό είναι μια τεράστια αντίθεση με τα τατουάζ ιβίσκου που βλέπετε σε όλο τον κόσμο σήμερα, τα οποία σφύζουν από έναν πλούτο ζωντανών και φωτεινών χρωμάτων.

ιβίσκος αστράγαλο τατουάζ

Με την πάροδο του χρόνου, έχουν επιλεγεί κυρίως από γυναίκες λόγω του ότι είναι ένα λουλουδάτο με καθολικό θηλυκό συμβολισμό.

Ωστόσο, μερικοί άνδρες εξακολουθούν να επιλέγουν τατουάζ ιβίσκου και συχνά τα ενσωματώνουν σε πιο αρρενωπά φυλετικά σχέδια με πιο έντονα ή πιο σκούρα χρώματα όπως τα πράσινα και τα καφέ.

ιβίσκος τατουάζ στο χέρι

Αυτά τα τατουάζ ιβίσκου έχουν αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου και δεν έχουν μετατραπεί σε μερικά από τα πιο πολύχρωμα τατουάζ γύρω, αλλά έχουν γίνει και μεγαλύτερα.

Η δημοτικότητά τους έχει επίσης αυξηθεί σε άλλες περιοχές του κόσμου, ειδικά σε όλη την Ασία, όπου οι έννοιες των τατουάζ ιβίσκου διαφέρουν (περισσότερα για αυτό παρακάτω!).

Σήμερα, τα τατουάζ ιβίσκου είναι εύκολο να εξατομικευτούν λόγω της καθολικής και απλοϊκής μορφής του λουλουδιού και μπορείτε να εντοπίσετε πολλές διαφορετικές παραλλαγές από τη δύση έως την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

ιβίσκος τατουάζ στο χέρι

Τι σημαίνουν τα τατουάζ ιβίσκου και γιατί τα παίρνουν οι άνθρωποι?

Το τατουάζ ιβίσκου είναι ένας μοναδικός τύπος τατουάζ γιατί παρόλο που έχει ορισμένα βασικά σύμβολα και τις έννοιές του, αυτές οι έννοιες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τον πολιτισμό και το χρώμα.

Τα κύρια σύμβολα των τατουάζ ιβίσκου είναι η κομψότητα, η πολυτέλεια, η λεπτή ομορφιά, ο πλούτος, η φήμη, το θάρρος, η αγάπη και η θνητότητα.

Φυσικά, αυτό έχει πολλές έννοιες για ένα μόνο τατουάζ και αυτό συμβαίνει επειδή η ακριβής έννοια αλλάζει μεταξύ διαφορετικών ασιατικών πολιτισμών, όπου αυτά τα τατουάζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

ιβίσκος βραχίονα τατουάζ

Για παράδειγμα, στην Κορέα ένα τατουάζ ιβίσκου είναι ένα σημάδι θνησιμότητας ενώ στη Μαλαισία και την Κίνα, αυτά τα τατουάζ σημαίνουν είτε θάρρος και τιμή είτε παρθενία, φήμη και πλούτο, αντίστοιχα.

Αλλά οι διαφορετικές έννοιες δεν τελειώνουν εκεί. Η ένταση αυτών των σημασιών μπορεί να αυξηθεί ή ακόμη και να αλλάξει μέσω του χρώματος των τατουάζ ιβίσκου.

ιβίσκος πίσω τατουάζ

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που είναι τόσο δημοφιλείς επειδή υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα που ταιριάζουν με το λουλούδι. Ακολουθεί μια ανάλυση των διαφορετικών δημοφιλών χρωμάτων και των συμβόλων που αντιπροσωπεύουν:

  • το κόκκινο = έντονη αγάπη και πάθος. Ορισμένα ζευγάρια θα επιλέξουν να κάνουν αντίστοιχα τατουάζ ιβίσκου.
  • Κίτρινος = δυνατή και δυνατή φιλία. Οι φίλοι συχνά επιλέγουν να κάνουν αυτά τα τατουάζ μαζί.
  • Μωβ = ένα σημαίνον του πλούτου, της φήμης και ακόμη και μια σύνδεση με τα δικαιώματα.
  • Μπλε = συνήθως εννοείται ως σημάδι και σύμβολο μεγάλης γονιμότητας. Οι γονείς συχνά επιλέγουν αυτά τα τατουάζ ιβίσκου αφού κάνουν παιδί μαζί.
  • Ροζ = σύμβολο σπάνιας ομορφιάς λόγω της σπανιότητας αυτών των λουλουδιών. Σε μερικά δίδυμα αρέσει να επιλέγουν ένα ροζ τατουάζ ιβίσκου.
  • λευκό = τα τατουάζ λευκού ιβίσκου συχνά επιλέγονται για να σημαίνουν φώτιση και ότι το άτομο έχει στραφεί, άλλαξε ή έκανε μια ανακάλυψη. Αυτό είναι εύκολο να το θυμάστε λόγω της φράσης “είδα το φως”.

ιβίσκος πίσω τατουάζ

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς η κουλτούρα και το χρώμα επηρεάζουν και την έννοια του τατουάζ ιβίσκου. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο αναμειγνύοντας χρώματα ή επιλέγοντας ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα.

ιβίσκος στήθος τατουάζ

Κοινές τοποθετήσεις σώματος τατουάζ ιβίσκου

Τα τατουάζ ιβίσκου μπορεί να είναι μικρά και μινιμαλιστικά ή μπορεί να είναι τεράστια ως μέρος μεγαλύτερων συνθέσεων με πολλές λεπτομέρειες.

Καθώς αυτά τα τατουάζ μπορεί να έχουν διαφορετικά μεγέθη, καθιστούν δυνατή την τοποθέτηση πολλών διαφορετικών θέσεων στο σώμα.

ιβίσκος αυτί τατουάζ

Συχνά επιλέγονται από γυναίκες και ένα μικρό τατουάζ ιβίσκου μπορεί να κάνει εξαιρετικά τατουάζ στον καρπό και τον αστράγαλο ή να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του λαιμού ή του ποδιού.

Επιπλέον, ορισμένες γυναίκες προτιμούν να τοποθετούν μεσαίου μεγέθους τατουάζ ιβίσκου στην ωμοπλάτη τους, στην περιοχή των μηρών ή πάνω από τους κόλπους τους προς το οστό του κολάρου τους.

ιβίσκος βραχίονα τατουάζ

Το χρώμα του τατουάζ ιβίσκου τους επιτρέπει επίσης να ξεχωρίζουν σε μεγαλύτερα κομμάτια πλάτης ή σε τατουάζ πλήρους μανικιού με πολλά άλλα πράγματα να συμβαίνουν.

Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη και η ενσωμάτωση ενός μικρού πολύχρωμου τατουάζ ιβίσκου σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

ιβίσκος τατουάζ ποδιών

Έξι διαφορετικά σχέδια τατουάζ ιβίσκου

Τα λουλούδια του ιβίσκου δεν είναι όλα ίδια και στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι λουλουδιών ιβίσκου.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επίσης πολλά τατουάζ λουλουδιών ιβίσκου μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε. Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες επιλογές που μπορούν να εξατομικευτούν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό τατουάζ.

ιβίσκος τατουάζ ισχίου

Single Blooming

Το μεμονωμένο τατουάζ ιβίσκου είναι συχνά μεγαλύτερο από άλλα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Τα εξωτερικά πέταλα ανοίγουν για να δημιουργήσουν ένα άνοιγμα με λίγη περισσότερη λεπτομέρεια.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν το μοναδικό σχέδιο που ανθίζει με τα γύρω φύλλα, ενώ άλλοι διατηρούν το τατουάζ μινιμαλιστικό. Φαίνεται υπέροχο από μόνο του και επίσης ως μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδιασμού τατουάζ.

Θέλετε να δείτε περισσότερες ιδέες για τατουάζ τίγρης; Δείτε τον οδηγό μας!

ιβίσκος τατουάζ στο χέρι

Ανθοδέσμη λουλουδιών

Αν θέλετε ένα μεγαλύτερο τατουάζ, το λουλούδι του ιβίσκου μπορεί να είναι ένα λουλούδι σε πολλά διαφορετικά λουλούδια. Μπορούν να τοποθετηθούν σε συνδυασμό και να απλώνονται στο χέρι ή τον ώμο σας.

Αυτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εάν θέλετε να μεταφέρετε διαφορετικές έννοιες και οι συμβολισμοί σχηματίζουν ένα τατουάζ επειδή κάθε λουλούδι μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν ένα μάτσο λουλούδια με καθένα από αυτά να αντιπροσωπεύει κάποιο ξεχωριστό για αυτούς.

ιβίσκος τατουάζ στο πόδι

Tribal Hibiscus Tattoos

Είναι δυνατόν να κάνετε ένα τατουάζ ιβίσκου να κάθεται καλά σε ένα φυλετικό σχέδιο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τη σύνθεση λεπτομερώς και να εμπιστευτείτε έναν καλό καλλιτέχνη για να βρει μερικές ιδέες.

Παρόλο που το τατουάζ ιβίσκου επιλέγεται συνήθως από γυναίκες, όταν τοποθετείται στο πιο αρρενωπό φυλετικό σχέδιο, δημιουργεί επιλογές και για τους άνδρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κουνήσουν κάποιο φυλετικό μελάνι ιβίσκου!

τατουάζ ιβίσκου με ραβδώσεις

Άλλα ζεύγη

Αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε ένα δημοφιλές τατουάζ πιο μοναδικό και προσωπικό είναι να το συνδυάσετε με άλλα αντικείμενα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το λουλούδι του ιβίσκου επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα με τα οποία μπορείτε να το συνδυάσετε από διαφορετικά χρώματα, ακόμη περισσότερο λόγω των διαφορετικών σημασιών που μπορεί να υπερηφανεύεται.

Μερικοί προτιμούν να διατηρούν το τροπικό θέμα συμπεριλαμβάνοντας ένα θησαυρό, ενώ άλλοι προτιμούν να προσθέσουν άγρια ​​ζώα στο σχέδιο.

ιβίσκος λαιμό τατουάζ

Hibiscus Tattoo Vine

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν αριθμό τατουάζ με λουλούδια, αλλά δεν τα θέλετε κοντά σε μια δέσμη, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε ένα αμπέλι τατουάζ ιβίσκου ή διαφορετικά λουλούδια.

Αυτή είναι μια τολμηρή επιλογή γιατί φυσικά το τατουάζ γίνεται πολύ μεγαλύτερο – οπότε διαλέξτε τα χρώματα και τα λουλούδια σας με σύνεση. Λόγω του μήκους του αμπελιού, αυτά τα σχέδια συνήθως κάθονται καλά στα χέρια, στους ώμους, στα πόδια και στις πλάτες.

ιβίσκος τατουάζ ώμου

Χαβάης Hibiscus Tattoo

Λαμβάνοντας το λουλούδι του ιβίσκου στις ρίζες του, μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το τατουάζ ιβίσκου της Χαβάης.

Είναι το κρατικό λουλούδι της περιοχής και έρχεται με πάνω από 200 παραλλαγές και μια σειρά από χρώματα που γυρίζουν το κεφάλι. Αν θέλετε ένα κλασικό τατουάζ ιβίσκου, τότε σκεφτείτε αυτά τα απλά αλλά αποτελεσματικά σχέδια.

ιβίσκος μανίκι τατουάζ

Αυτά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν εξερευνάτε τις επιλογές σας για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και υπέροχο τατουάζ ιβίσκου.

Απλώς θυμηθείτε να λάβετε υπόψη το χρώμα του λουλουδιού όταν θέλετε να απεικονίσετε ένα συγκεκριμένο νόημα ή σύμβολο!

ιβίσκος τατουάζ μηρού ιβίσκος καρπό τατουάζ μικρό τατουάζ ιβίσκου φυλετικό τατουάζ ιβίσκου ακουαρέλα τατουάζ ιβίσκου

γεωμετρικό τατουάζ ιβίσκου στο χέρι ιβίσκος αστράγαλο τατουάζ τατουάζ βραχίονα ιβίσκου ιβίσκος τατουάζ στο χέρι ιβίσκος πίσω τατουάζ ιβίσκος στήθος τατουάζ ιβίσκος αυτί τατουάζ ιβίσκος τατουάζ ποδιών ιβίσκος τατουάζ στο χέρι ιβίσκος τατουάζ ισχίου ιβίσκος τατουάζ στο πόδι ιβίσκος λαιμό τατουάζ τατουάζ ιβίσκου με ραβδώσεις ιβίσκος τατουάζ ώμου ιβίσκος μανίκι τατουάζ ιβίσκος τατουάζ μηρού ιβίσκος καρπό τατουάζ μικρό τατουάζ ιβίσκου στο χέρι φυλετικό τατουάζ ιβίσκου στο πόδι ακουαρέλα τατουάζ ιβίσκου

γεωμετρικό τατουάζ ιβίσκου στο χέρι ιβίσκος αστράγαλο τατουάζ τατουάζ βραχίονα ιβίσκου τατουάζ βραχίονα ιβίσκου ιβίσκος πίσω τατουάζ ιβίσκος τατουάζ στο στήθος ιβίσκος αυτί τατουάζ ιβίσκος τατουάζ ποδιών ιβίσκος τατουάζ στο χέρι ιβίσκος τατουάζ ισχίου ιβίσκος τατουάζ στο πόδι ιβίσκος τατουάζ στο λαιμό τατουάζ ιβίσκου με ραβδώσεις ιβίσκος τατουάζ ώμου ιβίσκος μανίκι τατουάζ ιβίσκος τατουάζ μηρού ιβίσκος καρπό τατουάζ μικρό τατουάζ ιβίσκου φυλετικό τατουάζ ιβίσκου στο πόδι ακουαρέλα τατουάζ ιβίσκου στον ώμο

γεωμετρικό τατουάζ ιβίσκου στο χέρι ιβίσκος αστράγαλο τατουάζ ιβίσκος βραχίονα τατουάζ ιβίσκος βραχίονα τατουάζ ιβίσκος πίσω τατουάζ ιβίσκος τατουάζ στο στήθος ιβίσκος αυτί τατουάζ ιβίσκος τατουάζ ποδιών ιβίσκος τατουάζ στο χέρι ιβίσκος τατουάζ ισχίου ιβίσκος τατουάζ στο πόδι ιβίσκος τατουάζ στο λαιμό τατουάζ ιβίσκου με ραβδώσεις ιβίσκος τατουάζ ώμου ιβίσκος μανίκι τατουάζ ιβίσκος τατουάζ μηρού ιβίσκος καρπό τατουάζ μικρό τατουάζ ιβίσκου φυλετικό τατουάζ ιβίσκου ακουαρέλα τατουάζ ιβίσκου στο μπράτσο

γεωμετρικό τατουάζ ιβίσκου στο χέρι ιβίσκος αστράγαλο τατουάζ ιβίσκος βραχίονα τατουάζ ιβίσκος βραχίονα τατουάζ ιβίσκος πίσω τατουάζ ιβίσκος τατουάζ στο στήθος ιβίσκος αυτί τατουάζ ιβίσκος τατουάζ ποδιών ιβίσκος τατουάζ στο χέρι ιβίσκος τατουάζ ισχίου ιβίσκος τατουάζ στο πόδι ιβίσκος τατουάζ στο λαιμό τατουάζ ιβίσκου με ραβδώσεις ιβίσκος τατουάζ ώμου ιβίσκος μανίκι τατουάζ ιβίσκος τατουάζ μηρού ιβίσκος καρπό τατουάζ μικρό τατουάζ ιβίσκου φυλετικό τατουάζ ιβίσκου ακουαρέλα τατουάζ ιβίσκου