Στη σημερινή εποχή, κάθε άτομο θέλει να είναι μοναδικό από όλες τις απόψεις και η τέχνη του τατουάζ δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Ως αποτέλεσμα, οι λάτρεις του τατουάζ και οι καλλιτέχνες εργάζονται συνεχώς σε καινοτόμες επιλογές σχεδίασης στα τατουάζ. Ένα από τα μοναδικά σχέδια στην τέχνη του τατουάζ, το οποίο αυξάνει τα ύψη της δημοτικότητας αυτές τις μέρες, είναι το μυστηριώδες τατουάζ κλεψύδρας. Η κλεψύδρα είναι ένα αρχαίο σύμβολο του χρόνου, που αποτελείται από δύο γυάλινα τρίγωνα, το ένα ανεστραμμένο πάνω από το άλλο και περιέχει ψιλή άμμο μεταξύ των οποίων πέφτει από το ένα στο άλλο. Χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία περίοδο για τη μέτρηση του χρόνου και παρόλο που, το αντικείμενο είναι ξεπερασμένο σήμερα, εξακολουθεί να εξακολουθεί να είναι στην προσοχή του ανθρώπινου γένους λόγω της μαγευτικής του ποιότητας.

Τατουάζ κλεψύδρας σημασίες

Η κλεψύδρα είναι ένα ιστορικό όργανο μέτρησης του χρόνου και παρά το γεγονός ότι έχει αντικατασταθεί από ρολόγια εδώ και πολύ καιρό, εξακολουθεί να είναι σεβαστό για την αισθητική αλλά και τη συμβολική του αξία. Δεν θα είναι ασυνήθιστο να δείτε μια κλεψύδρα να χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό κομμάτι σε σπίτια καλαίσθητων ιδιοκτητών. Ο κύριος λόγος ευλάβειας της κλεψύδρας είναι η σχέση της με τον χρόνο, το πιο πολύτιμο πράγμα στην ανθρώπινη ζωή, καθώς ο χρόνος που πέρασε δεν επιστρέφει ποτέ και γίνεται χαμένη ευκαιρία. Η κλεψύδρα είναι επίσης μια συνεχής υπενθύμιση της θνητότητας, της απόλυτης αλήθειας της ζωής. Ένα τατουάζ κλεψύδρας επαναλαμβάνει την αξία του χρόνου και την αλήθεια της αθανασίας.

Ταυτόχρονα, εμπνέει τον φορέα ότι οι καλές και οι κακές στιγμές είναι απλώς φάσεις που περνούν και πρόκειται να τελειώσουν επειδή η αλλαγή είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την ισορροπία στο Σύμπαν. Στην αρχαιότητα, οι αλχημιστές θεωρούσαν την κλεψύδρα ως το σύμβολο της γης και του ουρανού, με το κάτω μισό να αντιπροσωπεύει τη γη και το πάνω μισό να αντιπροσωπεύει τον ουρανό, και την ενέργεια να πραγματοποιεί διέλευση μεταξύ αυτών των δύο βασίλειων σε συνεχή βάση..

Μερικές άλλες έννοιες που σχετίζονται με αυτό το συναρπαστικό αντικείμενο είναι κύκλοι αν η φύση, η ζωή και ο θάνατος, η παροδικότητα και το αναπόφευκτο. Ταυτόχρονα, η κλεψύδρα είναι επίσης σύμβολο θηλυκότητας προσθέτει ένα νόημα στη διάσημη έκφραση «σχήμα κλεψύδρας» μιας γυναίκας, η οποία είναι χαρακτηριστικό μιας γυναίκας με καμπύλη μορφή. Επομένως, για τις γυναίκες, το τατουάζ κλεψύδρας μπορεί να αντιπροσωπεύει τον κύκλο στη ζωή μιας γυναίκας, σε διάφορα στάδια της ζωής της. Ομοίως, η κλεψύδρα έχει επίσης μια έφεση με βάση το φύλο, καθώς τα δύο τρίγωνα αντιπροσωπεύουν το αρσενικό και το θηλυκό και αυτό το αντικείμενο αντιπροσωπεύει τη σημαντική σχέση μεταξύ τους, η οποία αποτελεί τη βάση ολόκληρης της ανθρώπινης ύπαρξης.

Όλες αυτές οι εκπληκτικές συμβολικές έννοιες του τατουάζ κλεψύδρας το καθιστούν ένα εξαιρετικά δημοφιλές στοιχείο στην τέχνη του τατουάζ σήμερα, με άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο να το θεωρούν ως ένα πολύ περιζήτητο στοιχείο σχεδιασμού για αυτούς.

Οδηγός τοποθέτησης

Περιττό να πω ότι όλα εξαρτώνται από τους χρήστες που θέλουν να βάλουν τα τατουάζ τους με κλεψύδρα. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν ορισμένες κοινές τοποθετήσεις για αυτά τα τατουάζ που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη, ανεξάρτητα από την κουλτούρα που ακολουθείτε. Ακολουθούν μερικές από αυτές τις κοινές τοποθετήσεις:

  • Τατουάζ στο στήθος – Το στήθος είναι κοινή τοποθέτηση σώματος. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο για τους άνδρες αφού οι γυναίκες έχουν στήθη που μπορεί να επηρεάσουν ολόκληρη την υπέροχη ψευδαίσθηση. Από το στήθος, μπορείτε να επεκτείνετε το σχέδιο στο στομάχι ή στον ώμο σας.
  • Τατουάζ στα όπλα – Θα φαίνονται επίσης υπέροχα στα χέρια σας σίγουρα. Είναι απλά επειδή τα ανθρώπινα χέρια είναι φυσικά μακριά, καθιστώντας το ιδανικό για κλεψύδρα. Μπορείτε να αποφασίσετε από πού θα ξεκινούσε το τατουάζ. Είναι είτε εκεί στον ώμο σας είτε από τον καρπό σας. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε.
  • Τατουάζ στα πόδια – Τα ανθρώπινα πόδια είναι επίσης μακριά, επομένως αυτά μπορούν επίσης να είναι τέλειες τοποθεσίες. Φυσικά, είναι επίσης η απόφασή σας αν θέλετε να κάνετε τατουάζ τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό σας πόδι ή σε ένα μόνο. Για να κάνετε το σχέδιο τατουάζ πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να πείτε στον επαγγελματία σας καλλιτέχνη τατουάζ να επεκτείνει το τατουάζ προς το μέρος του μηρού σας.
  • Τατουάζ στο λαιμό – Αν θέλετε μικρότερο σχέδιο, είναι πραγματικά δυνατό. Ακόμα κι έτσι, χρειάζεται μεγάλη τεχνογνωσία από τον καλλιτέχνη τατουάζ αφού οι λεπτομέρειες είναι πολύ μικροσκοπικές, οι οποίες χρειάζονται εξειδικευμένο χέρι. Σε αυτή την περίπτωση, η περιοχή του λαιμού είναι η καλύτερη τοποθέτηση σώματος για το τατουάζ.
  • Τατουάζ στον καρπό – Ο καρπός σας μπορεί επίσης να είναι μια τέλεια τοποθεσία για τη μικρότερη τέχνη σας. Ωστόσο, θα είναι λίγο επώδυνο για εσάς αφού ο καρπός είναι γεμάτος με μικρά και μεγάλα νεύρα που συνδέονται με άλλα όργανα σας. Επομένως, πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να αντέξεις τον πόνο.

Δημοφιλείς επιλογές σχεδίασης

Μια κλεψύδρα έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία σχεδιασμού στην τέχνη του τατουάζ σήμερα επειδή έχει συναρπαστική εμφάνιση και έχει επίσης νόημα, τα οποία είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητά κάθε λάτρης του τατουάζ σε ένα σχέδιο. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο είναι ευπροσάρμοστο με την έννοια ότι φαίνεται καλό στη μοναδικότητα καθώς και όταν συνδυάζεται με άλλα στοιχεία σχεδιασμού. Ένα τατουάζ κλεψύδρας μπορεί να μελανωθεί σε μικρά ή μεγάλα σχέδια και ανάλογα, μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του σώματος. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή σχέδια:

  • Κλασικό σχέδιο κλεψύδρας – Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει αυτό το αριστοκρατικό στοιχείο από μόνο του και φαίνεται εκπληκτικά ελκυστικός όπως είναι, εκτός από το ότι εμπνέει συνεχώς τον κομιστή για τη σημασία του χρόνου καθώς και την αλήθεια για το αναπόφευκτο. Τα μικρά τατουάζ φαίνονται καλά σαν τον καρπό, τους αστραγάλους, πίσω από το λαιμό και πίσω από τα τατουάζ, ενώ τα μεγαλύτερα μπορούν να εμφανιστούν στο κάτω μέρος της πλάτης, στον ώμο, στο στήθος, στο χέρι ή στο πόδι.
  • Κλεψύδρα με τατουάζ τριαντάφυλλο – Μια άλλη δημοφιλής επιλογή σχεδιασμού είναι η κλεψύδρα με σχέδιο τατουάζ τριαντάφυλλο, η οποία φαίνεται πολύ όμορφη και ταυτόχρονα, υπενθυμίζει ότι η ομορφιά είναι κάτι παροδικό και πρέπει να εκτιμάται όσο είναι ακόμα εκεί.
  • Κλεψύδρα με τατουάζ κρανίου – Κλεψύδρα με τατουάζ κρανίου σημαίνει τη σκοτεινή αλήθεια ότι ο θάνατος είναι η απόλυτη πραγματικότητα της ζωής και ο άνθρωπος πρέπει να κάνει χρήση του χρόνου με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε η απώλειά του να μην μετανοηθεί αργότερα.
  • Κλεψύδρα με τατουάζ φτερά – Όλοι μας πρέπει να έχουμε ακούσει για την έκφραση ότι ο χρόνος φεύγει μακριά και αυτό είναι που απεικονίζεται μέσα από μια κλεψύδρα με τατουάζ φτερά, που αντιπροσωπεύει το επικείμενο τέλος των ανθρώπων και περιορισμένο χρόνο για να ολοκληρώσουν όλες τις δουλειές που θέλουν.
  • Carpe Diem με κλεψύδρα – Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια στην τέχνη του τατουάζ είναι η χρήση κειμένου και διάσημων παραθέσεων με στοιχεία σχεδίασης. Το Carpe Diem είναι η φράση που συνδυάζεται καλύτερα με το σχέδιο κλεψύδρας επειδή επαναλαμβάνει την αξία του χρόνου για τον άνθρωπο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δημιουργικοί σχεδιαστές μπορούν να προσθέσουν κάποια άλλα στοιχεία με σχέδια κλεψύδρας για να δημιουργήσουν μερικά καταπληκτικά και μοναδικά σχέδια τατουάζ, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν την προσοχή.

κλεψύδρα-τατουάζ-1κλεψύδρα-τατουάζ-2κλεψύδρα-τατουάζ-3κλεψύδρα-τατουάζ-4κλεψύδρα-τατουάζ-5κλεψύδρα-τατουάζ-6-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-7κλεψύδρα-τατουάζ-8κλεψύδρα-τατουάζ-9-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-10κλεψύδρα-τατουάζ-11κλεψύδρα-τατουάζ-12-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-13-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-14κλεψύδρα-τατουάζ-15κλεψύδρα-τατουάζ-16κλεψύδρα-τατουάζ-17-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-19κλεψύδρα-τατουάζ-20κλεψύδρα-τατουάζ-21 κλεψύδρα-τατουάζ-22κλεψύδρα-τατουάζ-23κλεψύδρα-τατουάζ-24-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-25κλεψύδρα-τατουάζ-26κλεψύδρα-τατουάζ-27κλεψύδρα-τατουάζ-28κλεψύδρα-τατουάζ-29-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-31-650x488κλεψύδρα-τατουάζ-32κλεψύδρα-τατουάζ-33κλεψύδρα-τατουάζ-34κλεψύδρα-τατουάζ-35-650x488HOUR-GLASS-TATTOOHOUR-GLASS-TATTOO-1HOUR-GLASS-TATTOO-2HOUR-GLASS-TATTOO-3HOUR-GLASS-TATTOO-4HOUR-GLASS-TATTOO-5 HOUR-GLASS-TATTOO-7HOUR-GLASS-TATTOO-8HOUR-GLASS-TATTOO-9HOUR-GLASS-TATTOO-10HOUR-GLASS-TATTOO-11HOUR-GLASS-TATTOO-12HOUR-GLASS-TATTOO-14HOUR-GLASS-TATTOO-15HOUR-GLASS-TATTOO-16HOUR-GLASS-TATTOO-17HOUR-GLASS-TATTOO-18HOUR-GLASS-TATTOO-19HOUR-GLASS-TATTOO-20HOUR-GLASS-TATTOO-21HOUR-GLASS-TATTOO-22ΩΡΑ-ΓΥΑΛΙ-ΤΑΤΟΥ-23HOUR-GLASS-TATTOO-24HOUR-GLASS-TATTOO-25HOUR-GLASS-TATTOO-26HOUR-GLASS-TATTOO-27HOUR-GLASS-TATTOO-28HOUR-GLASS-TATTOO-29