Για αιώνες, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τέχνη τατουάζ για να στολίσουν το σώμα τους και αντλούν έμπνευση από μερικά από τα πιο εκπληκτικά στοιχεία για να δημιουργήσουν υπέροχα σχέδια για το σώμα. Ένα από τα πιο ασυνήθιστα και ελκυστικά σχέδια τατουάζ είναι τα τατουάζ γοργόνας, τα οποία χρησιμοποιούν αυτό το όμορφο μυθικό πλάσμα ως βασικό στοιχείο. Οι γοργόνες ήταν μέρος της λαογραφίας και των παραμυθιών και κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν στην πραγματικότητα ή όχι, αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν να βγάζουν ιστορίες για τις εμφανίσεις τους, κάτι που τις κάνει ακόμα πιο συναρπαστικές για το ανθρώπινο γένος. Σήμερα, αυτές οι όμορφες τέχνες γοργόνας έχουν γίνει μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τους λάτρεις του τατουάζ όσο και για τους καλλιτέχνες, επειδή έχουν μια μυστηριώδη ιδιότητα..

Η τέχνη της γοργόνας συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα πιο δημοφιλή τατουάζ αυτές τις μέρες. Ένα πράγμα που έκανε ένα τέτοιο τατουάζ πολύ απαιτητικό είναι το γεγονός ότι ο σχεδιασμός του αποτελείται από ένα πολύ πανέμορφο μυθικό πλάσμα γνωστό ως γοργόνα. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ένα τέτοιο μυθικό πλάσμα είναι μισό ανθρώπινο και μισό ψάρι. Από το κεφάλι μέχρι τη μέση, έχει ένα ανθρώπινο μέρος και το κάτω μέρος είναι ψάρι συμπεριλαμβανομένης της ουράς του. Παρόλο που δεν υπάρχουν αποδεδειγμένες παρατηρήσεις αυτού του πλάσματος στον ωκεανό, είναι ακόμα αδιαμφισβήτητο ότι αυτό είναι ένα τέλειο θέμα για τατουάζ. Ακόμα κι έτσι, πριν επιλέξετε αυτά τα τατουάζ, θα ήταν υπέροχο αν γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας πρώτα για ένα τέτοιο πλάσμα.

Ελεγξε αυτό: Μάθετε περισσότερα για τα γεωμετρικά τατουάζ!

Ιστορία των γοργόνων

Οι γοργόνες είχαν στενή σχέση με τις θάλασσες καθώς πιστεύεται ότι ήταν το σπίτι τους. Οι θρύλοι έχουν αναφέρει γοργόνες που έχουν παρατηρηθεί από ναυτικούς και δύτες σε πολλές περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει σίγουρη απόδειξη για την ύπαρξή τους στον πραγματικό κόσμο. Μια γοργόνα περιγράφεται ως μισή γυναίκα μισό ψάρι, με το πάνω μέρος αυτό μιας γυναίκας και θεωρούνταν πάντα ως εκπληκτική ομορφιά, με υπέροχα μάτια, άψογο δέρμα και μακριές όμορφες τρέσες. Κάτω, το σώμα της είναι αυτό ενός ψαριού, καλυμμένο με γυαλιστερά λέπια και με πτερύγιο ουράς στο τέλος. Πιστεύεται ότι δεν είναι μόνο ευλογημένη με ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά και μια ψυχική φωνή και είναι το τραγούδι της που χρησιμοποιεί για να δελεάσει τους άνδρες, όπως αναφέρεται στους θρύλους για αυτό το χαριτωμένο πλάσμα. Οι μύθοι έχουν ορίσει τις γοργόνες ως σαγηνευτικά και δόλια πλάσματα, παρασύροντας πρώτα αθώους άνδρες με το μελωδικό τραγούδι τους και στη συνέχεια τους αγκάλιαζαν και τους πήγαιναν στα βάθη του ωκεανού. Η λαογραφία τους έχει συνδέσει με το μυστήριο και τον κίνδυνο, λέγοντας ότι κανείς δεν έχει γυρίσει ακόμα ζωντανός από τα νύχια μιας γοργόνας.

γοργόνα τατουάζ

Γοργόνα Τατουάζ έννοιες

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, υπάρχει ένας αριθμός συμβολισμών που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το πανέμορφο έργο τέχνης της γοργόνας. Αυτά τα τατουάζ δεν είναι μόνο για σκοπούς προβολής, φυσικά. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά έχουν συμβολισμούς και έννοιες, έτσι ώστε να έχετε κάποιες ιδέες εάν αυτά τα τατουάζ είναι ιδανικά για εσάς ή όχι. Θα μάθετε επίσης το μήνυμα εκείνων των ανθρώπων που φορούν αυτά τα τατουάζ. Σε σχέση με αυτό, εδώ είναι μερικοί από τους συμβολισμούς και τις έννοιες των τατουάζ σχεδιασμένων από γοργόνα που πρέπει να εξοικειωθείτε καλά:

 • Εξουσία – Η δύναμη είναι ένα πράγμα που συμβολίζει μια γοργόνα. Απλώς επειδή οι γοργόνες φοβούνται πολλούς, όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και κάποια άλλα ζώα που μπορείτε να βρείτε στον ωκεανό όπου κατοικούν αυτά τα πλάσματα. Παρά το γεγονός ότι έχουν πολύ υπέροχη εμφάνιση. Οι γοργόνες είναι γνωστό ότι είναι οι βασίλισσες του ωκεανού, γι ‘αυτό και είναι ισχυρές.
 • Ομορφιά – Η ομορφιά είναι ένα άλλο πράγμα που συμβολίζει δημοφιλώς μια γοργόνα. Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό αφού κοιτάζοντας τις γοργόνες στον ωκεανό, σίγουρα θα μαγευτείτε από την ομορφιά αυτών των μυθικών πλασμάτων. Κινούνται με ευγένεια ακόμη και όταν κολυμπούν, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι γίνονται πιο περίεργοι γι’ αυτούς.
 • Ελευθερία – Συμβολίζουν επίσης την ελευθερία. Η εξήγηση για αυτό είναι το γεγονός ότι μια γοργόνα είναι εξαιρετικά ελεύθερη να περιφέρεται στον ωκεανό όπου θέλει, αφού είναι ένα βασιλικό πλάσμα στον ωκεανό. Εξαιτίας αυτού, κάποια άλλα θαλάσσια πλάσματα δεν θα κάνουν μπέρδεμα με αυτό. Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι και θέλετε να είστε ελεύθεροι, τότε μια τέχνη γοργόνας είναι για εσάς.
 • Αγάπη – Η αγάπη είναι ένα άλλο πράγμα που αντιπροσωπεύουν. Είναι σίγουρα επειδή είναι γνωστό ότι οι γοργόνες είναι πολύ αγαπητές, ειδικά αν τις αγαπάτε κι εσείς. Θα σου επιστρέψουν αυτό που τους έδωσες. Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην τους προκαλέσετε, καθώς μπορεί επίσης να είναι πολύ σκληροί, ειδικά για τους ανθρώπους.
 • Ειρήνη – Η ειρήνη είναι ένα άλλο πράγμα που αντιπροσωπεύει μια τέχνη γοργόνας. Είναι απλά επειδή οι γοργόνες είναι πλάσματα που αγαπούν την ειρήνη. Επομένως, εάν θέλετε να ενημερώσετε τους άλλους ανθρώπους ότι είστε φιλότιμος άνθρωπος, τότε το να κάνετε ένα τέτοιο τατουάζ θα ήταν υπέροχο. Η εξήγηση για αυτό είναι ότι οι γοργόνες δεν είναι βίαιες, εκτός κι αν τις προκαλέσετε.

Διάσημες προσωπικότητες

Σίγουρα γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές διάσημες προσωπικότητες στον κόσμο που αγαπούν να κάνουν τατουάζ. Ένα από τα αγαπημένα τους τατουάζ είναι ένα τατουάζ με γοργόνα. Δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε αφού αυτά τα τατουάζ είναι πραγματικά συναρπαστικά. Εδώ είναι μερικά από τα ονόματά τους:

 • Χριστίνα Ρίτσι -Η Christina Ricci είναι μια διάσημη 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που φαίνεται πολύ εκπληκτική με την τέχνη της γοργόνας που βρίσκεται ακριβώς εκεί τον αριστερό αστράγαλο της.
 • Bethany Cosentino -Είναι ένας 29χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης μουσικής που είναι επίσης μεγάλος οπαδός μιας τέχνης γοργόνας. Στην πραγματικότητα, έχει αυτό το τατουάζ πάνω της δεξί μπράτσο. Είναι στην πραγματικότητα μια τέχνη γοργόνας με δύο ουρές.
 • Ζωή Κράβιτς – Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει πάνω της μια γοργόνα αριστερό αντιβράχιο.

Οδηγός τοποθέτησης

Το πιο δημοφιλές σχέδιο τατουάζ γοργόνας είναι η πλήρης εικόνα της γοργόνας, η οποία ταιριάζει καλύτερα για να είναι μελανωμένη στα πόδια, τα χέρια/το αντιβράχιο και την περιοχή των ώμων του φέροντος. Ένα τέτοιο τατουάζ απαιτεί περισσότερο χώρο, κάτι που το κάνει καλό για τοποθετήσεις όπως τα πλευρά (πλευρά), το στήθος, το στομάχι και η περιοχή της πλάτης. Τα τατουάζ γοργόνας με μανίκια είναι επίσης αρκετά δημοφιλή ιδιαίτερα στους άνδρες, επειδή φαίνεται να αφηγούνται μια δική τους ιστορία. Οι ειδικοί καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους για να κάνουν καινοτόμα σχέδια σε τατουάζ με επίκεντρο την γοργόνα. Τέτοια τατουάζ έχουν στην πραγματικότητα μια ιστορία να διηγηθούν, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο δελεαστικά και συναρπαστικά.

όμορφη-άριελ-τατουάζ-μικρή-γοργόναLittle Mermaid Tattoo Designariel-little-marmaid-tattooΑκουαρέλα Ariel από Hello Tattooφανταστικά-μικρά-γοργόνα-τατουάζΚαταπληκτικό Ariel Dotwork Tattoo

Δημοφιλείς επιλογές σχεδίασης

Οι γοργόνες είναι πλάσματα που συνδυάζουν την ομορφιά και το μυστήριο, κάνοντας έναν από τους σπάνιους και ελκυστικούς συνδυασμούς που πάντα τραβούσαν την προσοχή. Ως αποτέλεσμα, η γοργόνα έχει επιτύχει το επιθυμητό και δημοφιλές στους λάτρεις του τατουάζ. Υπήρχε μια εποχή που η γοργόνα θεωρούνταν κατάλληλη για άτομα που συνδέονταν με τη θάλασσα, όπως οι ναυτικοί και οι ψαράδες, αλλά σήμερα άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα κάνουν αυτά τα τατουάζ μελάνι με μεγάλη δέσμευση. Οι γυναίκες αγαπούν αυτά τα τατουάζ λόγω της αισθητικής τους ομορφιάς καθώς και των θηλυκών ιδιοτήτων τους. Αυτά τα τατουάζ συνδέονται επίσης με το παιχνιδιάρικο και την ανεξαρτησία, τα οποία τους δίνουν ένα ιδιαίτερο συμβολικό νόημα και ενισχύουν τη δημοτικότητά τους πολλαπλάσια. Διάφορα στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν με τη γοργόνα για να δημιουργήσουν μερικά εκπληκτικά μοτίβα. Ακολουθούν μερικά υπέροχα και υπέροχα σχέδια τέχνης γοργόνας:

 • Καρφίτσωμα τατουάζ είναι μια ελκυστική έκδοση του σαγηνευτικού τατουάζ pin up girls. Είναι η σέξι έκφραση στο πρόσωπό της που κάνει το τατουάζ ακόμα πιο ξεχωριστό
 • Μικρό τατουάζ είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή στην οποία είναι πολύ αγαπητή λόγω της αθώας εμφάνισής της
 • Γοργόνα στο βράχο είναι ένα κλασικό σχέδιο που απεικονίζει μια γοργόνα, καθισμένη σε έναν βράχο δίπλα στη θάλασσα, περιμένοντας τον σύντροφο ψυχής της
 • Μια γοργόνα με τριχωτά μαλλιά φαίνεται απολύτως υπέροχη όταν είναι μελανωμένη στο δέρμα
 • Οι γοργόνες θεωρούνται η κόρη του Θεού της Θάλασσας, Ποσειδώνα. Σε τέτοια σχέδια τατουάζ, η γοργόνα εμφανίζεται να κάθεται στον θρόνο του πατέρα της.

Βασικά, ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σχετικά με την έκφραση και την εμφάνιση του προσώπου της γοργόνας ενώ μελανιώνει αυτό το τατουάζ, επειδή η γοργόνα έχει να κάνει με την ομορφιά και τη γοητεία. Ένα άλλο πράγμα που έχει πραγματικά αντίκτυπο στη χάρη αυτού του σχεδιασμού τατουάζ είναι η σωστή χρήση των χρωμάτων. Ενώ οι άνδρες θα προτιμούσαν γενικά το παραδοσιακό μαύρο χρώμα στη γοργόνα, αυτά τα τατουάζ για γυναίκες έρχονται σε μια σειρά από έντονα χρώματα για να απεικονίσουν την πραγματική ομορφιά μιας γοργόνας. Θα πρέπει να βασιστεί κανείς μόνο σε έναν ειδικό που μπορεί να βάλει τις αρχικές του ιδέες για να δημιουργήσει μια τέχνη που είναι μοναδική και έχει την ικανότητα να τραβάει όλη την προσοχή που μπορεί.

Κυκλικό τατουάζ Little Mermaid της Svetlana LiubchenkoAriel dotwork mandala tattoo από τον Jules Mandalaariel-little-mermaid-tattoosακουαρέλα-άριελ-μικρή-γοργόνα-τατουάζariel-little-mermaid-tattoosάρπα-άριελ-μικρή-γοργόνα-τατουάζursula-little-mermaid-tattoosτρομακτικό-μικρό-γοργόνα-τατουάζariel-πλαισιωμένη-μικρή-γοργόνα-τατουάζ

Διαφορετικές παραλλαγές

Οποιοδήποτε είδος τατουάζ έχει πολλά σχέδια να προσφέρει. Το γνωρίζετε, σωστά; Αυτό δείχνει ότι μπορείτε επίσης να έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τέχνη γοργόνας. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε αυτό που σας αρέσει και αυτό που ταιριάζει απόλυτα στη μοναδική σας προσωπικότητα. Εδώ είναι μερικά από τα υπέροχα και κοινά σχέδια:

 • Ερωτική Γοργόνα Τέχνη – Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτός ο σχεδιασμός είναι κάπως ερωτικός με τρόπο που θα δείχνει κάποιες επιδερμίδες στις εικόνες. Ένα καλό παράδειγμα είναι μια γοργόνα τόπλες. Αν και υπάρχουν πολλοί συντηρητικοί άνθρωποι που θα αντιδράσουν σε αυτό το σχέδιο, δεν μπορείτε ποτέ να αλλάξετε το γεγονός ότι αυτό είναι ένα από τα πιο υπέροχα σχέδια που μπορείτε να έχετε ποτέ για τα τατουάζ γοργόνας σας.
 • Γοργόνα και θαλάσσιο σύμβολο – Ένα άλλο πολύ πανέμορφο σχέδιο που σίγουρα θα σας μαγέψει είναι το σχέδιο γοργόνας και θαλάσσιου συμβόλου. Περιττό να πούμε ότι ο σχεδιασμός αποτελείται από μια υπέροχη εικόνα μιας γοργόνας μαζί με μερικά θαλάσσια σύμβολα όπως η άγκυρα του πλοίου. Αυτά τα δύο πράγματα είναι τέλειοι συνδυασμοί αφού έχουν ισχυρή σύνδεση, που είναι η θάλασσα. Αυτή είναι η κοινή επιλογή ενός αριθμού ναυτικών σε ολόκληρο τον κόσμο.
 • Κινούμενη τέχνη γοργόνας – Ένα άλλο υπέροχο σχέδιο μιας γοργόνας που μπορείτε να λάβετε υπόψη είναι η κινούμενη τέχνη της γοργόνας. Αυτό είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε σε περίπτωση που θέλετε να είστε παιχνιδιάρικοι με τα τατουάζ σας. Φυσικά, οι εικόνες των γοργόνων μοιάζουν περισσότερο με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Ένα καλό παράδειγμα αυτού του σχεδίου είναι η πριγκίπισσα Ariel, η οποία είναι ένας διάσημος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων στην εκπομπή της Disney The Little Mermaid.

Περίληψη

Τα τατουάζ γοργόνας είναι όμορφα τατουάζ που πρέπει να σκεφτείτε να έχετε στο σώμα σας. Αυτά σίγουρα θα σας κάνουν το κέντρο του πλήθους. Αυτά έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή αφού πρέπει να ταιριάξετε αυτά τα τατουάζ με την προσωπικότητά σας.

απλά-μικρά-γοργόνα-τατουάζpartofthisworld-little-mermaid-tattoosLittle-Mermaid-by-Todo-ABT-Tattooκαλύτερα-μικρά-γοργόνα-τατουάζτεράστια-πίσω-μικρή-γοργόνα-τατουάζσχέδια ariel-tattooariel-little-mermaid-tattoosχρωματιστά-μικρά-γοργόνα-τατουάζκότσι-γοργόνα-τατουάζκαλύτερο-μικρό-γοργόνα-τατουάζursula-the-little-mermaid-tattoowe-ariel-little-mermaid-tattooariel-little-mermaid-tattoo-83eκόκκινο-μπλε-άριελ-μικρή-γοργόνα-τατουάζγοργόνα-κοιλιά-τατουάζτατουάζ με μεγάλη πλάτημικρή γοργόνα-μανίκι-τατουάζsebasitan-little-mermaid-lobster-tattooτιμη-ερικ-αριελ-μανικιariel-flounder-small-mermaid-tattoo4-ariel-the-little-mermaid-tattooariel-funny-little-mermaid-tattooμεγάλο στήθος-κομμάτι-μικρή-γοργόνα-τατουάζariel-anchor-mermaid-tattootumblr_nj0alzuAqR1qh9nroo1_540ασπρόμαυρη-αριέλ-μικρή γοργόναariel-Mermaid-Tattoo-2ariel-swimming-tattooariel-swimming-with-dolphins-tattooursula-little-mermaid-tattooη-μικρή-γοργόνα-πόδι-τατουάζariel-little-mermaid-tattoo-3rweτα-μικρά-γοργόνα-τατουάζ-σχέδιαεκπληκτικό-ariel-little-mermaid-tattoo32-ariel-the-little-mermaid-tattoowe-ursula-little-mermaid-tattooursula-little-mermaid-tattoo-243435-ursula-little-mermaid-tattooariel-little-mermaid-tattoo-23ew80s-ariel-tattoo-little-mermaidariel-little-mermaid-tattoo-6yLittle-mermaid-quote-tattooΑκουαρέλα-Ariel-little-mermaid-tattooareil-emo-small-mermaid-tattoo

Γοργόνα-τατουάζ002

Γοργόνα-τατουάζ003Γοργόνα-τατουάζ005

Γοργόνα-τατουάζ006Γοργόνα-τατουάζ009

Γοργόνα-τατουάζ010

Γοργόνα-τατουάζ011

Γοργόνα-τατουάζ012

Γοργόνα-τατουάζ013

Γοργόνα-τατουάζ014

Γοργόνα-τατουάζ015

Γοργόνα-τατουάζ016

Γοργόνα-τατουάζ017

Γοργόνα-τατουάζ018

Γοργόνα-τατουάζ019

Γοργόνα-τατουάζ020

Γοργόνα-τατουάζ021

Γοργόνα-τατουάζ025

Γοργόνα-τατουάζ026

Γοργόνα-τατουάζ027

Γοργόνα-τατουάζ028

Γοργόνα-τατουάζ029

Γοργόνα-τατουάζ030

Γοργόνα-τατουάζ031

δδδδδ fffff1 ii  γοργόνα-τατουάζ-1 γοργόνα-τατουάζ-2 γοργόνα-τατουάζ-3 γοργόνα-τατουάζ-4 γοργόνα-τατουάζ-5 γοργόνα-τατουάζ-7 γοργόνα-τατουάζ-8

γοργόνα-τατουάζ-10 γοργόνα-τατουάζ-11 γοργόνα-τατουάζ-12 γοργόνα-τατουάζ-13 γοργόνα-τατουάζ-14 γοργόνα-τατουάζ-15 γοργόνα-τατουάζ-16 γοργόνα-τατουάζ-17 γοργόνα-τατουάζ-18 γοργόνα-τατουάζ-19 γοργόνα-τατουάζ-21 γοργόνα-τατουάζ-22 γοργόνα-τατουάζ-23 γοργόνα-τατουάζ-24 γοργόνα-τατουάζ-25 γοργόνα-τατουάζ-26 γοργόνα-τατουάζ-27  όπ ταχυδρομείο σελ. 2 ppp1 ppppp1 ρ rr s4 τ ty ui uu uuui VV2-e1421318020664 vvvv-e1421318059288