Youάχνετε για κάποια έμπνευση για τα καλύτερα τατουάζ της Marvel για να μελάνετε?

Οι υπερήρωες της Marvel είναι οι πιο αγαπημένοι κινούμενοι ισχυροί άνδρες και γυναίκες στον κόσμο. Έχουν έναν τεράστιο θαυμαστή, από παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο. Όλοι αγαπούν τους υπερήρωες και όλοι έχουμε μεγαλώσει διαβάζοντάς τους σε κόμικ ή βλέποντάς τους να αντιμετωπίζουν τους κακούς στην τηλεόραση και στις ταινίες.

Τα τατουάζ Marvel είναι ένας εκπληκτικός τρόπος έκφρασης ενός μοναδικού και ατομικού στυλ και τα τατουάζ θεωρούνται μια μορφή τέχνης σώματος.

Τα 25 καλύτερα τατουάζ Marvel, σχέδια & Ιδέες

Οι υπερήρωες είναι απίστευτα δημοφιλείς και οι εκπληκτικές ικανότητές τους τους ανέβασαν στο σημείο να αποτελούν πλέον πρότυπα και σύμβολα δύναμης και αυτοπεποίθησης για πολλούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Οι ήρωες της Marvel απολαμβάνουν μία από τις πιο δημοφιλείς περιόδους τους από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν χάρη στην επιτυχία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας τατουάζ.

Εδώ είναι μια συλλογή από τα καλύτερα τατουάζ Marvel:

25. Wonder Woman Tattoo         

Αυτό είναι ένα πολύ ρεαλιστικό τατουάζ της Wonder Woman. Φαίνεται σχεδόν απόλυτα αληθινό και είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό τατουάζ.

24. Wolverine

Αυτό είναι ένα τατουάζ συσκότισης του Wolverine από το franchise X-Men. Είναι τέλειο να κάνετε αυτό το τατουάζ εάν είστε οπαδός της Marvel και θέλετε να φτιάξετε κάτι στο ίδιο στυλ.

23. Όραμα

Αυτό το τατουάζ είναι γεμάτο χρώματα όπως μοβ, ροζ, μπλε και κίτρινο. Σε αυτήν την εικόνα, μπορούμε να δούμε το Vision να κοιτάζει κατευθείαν προς τα εμπρός.

22. Δηλητήριο

Σε αυτό το τατουάζ, μπορούμε να δούμε τον Venom με τη γλώσσα έξω και μερικά από αυτά τα τατουάζ έχουν κάποιο κόκκινο χρώμα και το υπόλοιπο τατουάζ έχει μαύρο και γκρι χρώμα.

21. Thor

Εδώ βλέπουμε το σύμβολο των εκδικητών και ο Thor να βρίσκεται από πάνω σε μπλε νέον χρώμα και να έχει μπλε μάτια.

20. Thanos Tattoo

Εδώ μπορούμε να δούμε ότι ο Θάνος έχει όλες τις πέτρες άπειρου και πρόκειται να σπάσει τα δάχτυλά του. Αυτό το τατουάζ βρίσκεται στο χέρι του χρήστη.

19. Rocket Raccoon

Εδώ μπορούμε να δούμε ένα τατουάζ του Rocket Raccoon. Είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά τατουάζ που έχουμε δει σε αυτήν τη λίστα και είναι γεμάτο ωραία χρώματα.

18. Nick Fury

Αυτό είναι ένα πορτρέτο του Nick Fury. Η υπερδύναμη του Nick Fury δεν γερνάει και αυτό το τατουάζ έχει γίνει πολύ καλά.

17. Νεφέλωμα

Εδώ βλέπουμε ένα μαύρο και γκρι τατουάζ στον εσωτερικό μηρό του χρήστη. Το πορτρέτο μοιάζει πολύ ρεαλιστικό με τους περισσότερους από τους θαυμαστούς χαρακτήρες αυτής της λίστας.

16. Mystique Old School

Αν ψάχνετε να φτιάξετε κάτι παλιό σχολείο, αυτό είναι ίσως για εσάς. Αυτό είναι ένα κομμάτι Mystique στο στυλ του παλιού σχολείου. “Μεταλλαγμένος και περήφανος”.

15. Mantis Tattoo

Αυτό είναι ένα δροσερό τατουάζ επειδή φαίνεται ρεαλιστικό και κινούμενο ταυτόχρονα. Αυτό το τατουάζ βρίσκεται στην μασχάλη του χρήστη και φαίνεται τόσο δροσερό.

14. Λόκι

Σε αυτό το τατουάζ, βλέπουμε το Loki’s στο μπράτσο του χρήστη. Έχει χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

13. Iron Man

Ο Tony Stark είναι φτιαγμένος από σάρκα και οστά όπως εσείς και ο I Iron Man αντιπροσωπεύει το κορυφαίο επίτευγμα της ανθρώπινης εφευρετικότητας, τις δυνατότητες της φαντασίας και την πεποίθηση ότι, πάνω απ ‘όλα, μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε όποτε το αποφασίσουμε. Εδώ βλέπουμε ένα ρεαλιστικό πορτρέτο του Iron Man στο χέρι του χρήστη.

12. Ο Χαλκ

Η σκισμένη σωματική διάπλαση του Hulk συμπληρώνει αριστοτεχνικά την αίσθηση της έντονης μυϊκότητας κάθε άντρα. Το μελάνι αποκαλύπτει επίσης μια διπλή φύση, η οποία αποτελείται από ένα ήπιο εξωτερικό περιβάλλον που κρύβει θηριώδεις δυνάμεις από κάτω.

11. Groot

Όντας μέλος των Guardians of the Galaxy, είναι γνωστό ότι ο Groot έχει κάποιες αξιοπρεπείς δεξιότητες καθώς στρατολογήθηκε για να βοηθήσει στην προστασία του γαλαξία. Εδώ βλέπουμε τον Groot σε ένα μικροσκοπικό τατουάζ γεμάτο όμορφα χρώματα.

10. Τατουάζ Gamora

Σε αυτό το τατουάζ, μπορούμε να δούμε την Γκαμόρα. Αυτό το κομμάτι είναι κυρίως κατασκευασμένο από πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και βελόνες και τοποθετείται στο χέρι του χρήστη.

9. Δρ Strange

Ο σούπερ ήρωας Marvel Doctor Strange είναι τόσο άνετο να ασκεί ιατρική για να σώσει μια ζωή όσο και υφαίνει μαγεία για να προστατεύσει το σύμπαν. Εδώ μπορούμε να δούμε τον Δρ Strange που βρίσκεται στο χέρι του χρήστη και φαίνεται ρεαλιστικό και έχει κόκκινο χρώμα και μαύρο και γκρι.

8. Captain Marvel

Εδώ μπορούμε να δούμε ένα πορτρέτο του Captain Marvel τοποθετημένο στην πλάτη του χρήστη. Αυτό το κομμάτι είναι γεμάτο χρώματα και είναι ένα πραγματικά μεγάλο τατουάζ.

7. Captain America

Αυτός ο θρυλικός ήρωας ανακατεύει εκπληκτικά τον απόκοσμο ηρωισμό με τον αμερικανικό πατριωτισμό. Εδώ βλέπουμε μια κινούμενη έκδοση του Captain America και είναι πραγματικά ένα έργο.

6. Μαύρη Χήρα

Γνωρίζουμε το Black Widow από το franchise των Avengers. Εδώ μπορούμε να δούμε ένα τατουάζ της στο χέρι του χρήστη. Το τατουάζ είναι μοναδικό γιατί μοιάζει με το Black Widow να έχει πιτσιλιστεί με μαύρο και κόκκινο χρώμα.

5. Black Panther Tattoo

Μαύρος Πάνθηρας στο χέρι του χρήστη. Είναι γεμάτο ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και κάτω από το κεφάλι, μπορούμε να δούμε το κολιέ.

4. Μαύρος Πάνθηρας Γεωμετρικός

Αυτό το εκπληκτικό τατουάζ είναι μισοπρόσωπο ρεαλιστικό από έναν πάνθηρα και το άλλο όπως του δείχνει η Marvel. Αυτό είναι ένα τέλειο τατουάζ για να το κάνετε αν θέλετε να το κρατήσετε απλό.

3. Θηρίο

Όλοι γνωρίζουμε το Beast από το franchise των X-Men. Εδώ μπορούμε να δούμε ένα πολύχρωμο πορτρέτο του στο χέρι του χρήστη.

2. Ant-Man

Σε αυτό το κομμάτι βλέπουμε τον Ant-Man. Το διασκεδαστικό γεγονός για αυτόν είναι ότι δεν χάνει καθόλου τη δύναμή του όταν συρρικνώνεται. Εδώ μπορούμε να δούμε ένα ρεαλιστικό πορτρέτο του και είναι τοποθετημένο στο χέρι που βρίσκεται στο χέρι του χρήστη.

1. Τόνι Σταρκ

Εδώ μπορούμε να δούμε τον Tony Stark/ Iron Man να κοιτάζει έξω από το κράνος του. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι σε αντίθεση με αυτούς τους υπερήρωες, ο Σταρκ είναι απλώς ένας φυσιολογικός άνθρωπος, αν και παράφορα πλούσιος αλλά χωρίς υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Περίληψη

Ευχαριστούμε που ελέγξατε αυτήν τη συλλογή σχεδίου και ιδεών τατουάζ Marvel. Ελπίζουμε ότι βρήκατε κάποια νέα έμπνευση για το μελλοντικό σας τατουάζ Marvel. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους αγαπημένους σας στα κοινωνικά μέσα.

Ποιο από αυτά τα τατουάζ της Marvel είναι το αγαπημένο σας; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.