Καρκίνος και Καρκίνος του μαστού Τα τατουάζ ευαισθητοποίησης προορίζονται για να τιμήσουν εκείνα που παρέμειναν δυνατά και έπαθαν καρκίνο. Εάν έχετε ένα μέλος της οικογένειας που έχει επιζήσει ή είχατε μόνοι σας καρκίνο, θα αγαπήσετε την ιδέα να τιμήσετε αυτόν τον αγώνα στο δέρμα σας. Τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια μπορούν να φορέσουν αυτό το είδος τατουάζ.

«F*CK καρκίνος»

Το έντονα διατυπωμένο απόσπασμα “F*CK cancer” είναι γραμμένο με γραμματοσειρά γραφομηχανής, με τα γράμματα C, K και αντικαθίσταται με τις συμβολικές ροζ κορδέλες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Blue Butterfly Wings Breast Cancer Ribbon Tattoo

Η ροζ κορδέλα χρησιμοποιείται ως σώμα μιας μπλε πεταλούδας. Στον χριστιανικό συμβολισμό, οι μπλε πεταλούδες αντιπροσωπεύουν την ανάσταση και την αναγέννηση του Ιησού Χριστού ή μεταμόρφωση.

Ταύρος Καρκίνος Καρκίνος Ταύρος Ταύρος

Μια γυναίκα με διακοσμημένη κόμμωση με κεφάλι ταύρου έχει μια κορδέλα από καρκίνο τυλιγμένη στο λαιμό της.

Κορδέλα Καρκίνου και λευκά λουλούδια ανεμώνης

Ο παραπάνω σχεδιασμός τατουάζ καρκίνου του μαστού διαθέτει λευκές ανεμώνες. Στη γλώσσα των λουλουδιών, συμβολίζουν την προστασία από την κακή θέληση και το κακό.

Ναυτικό θέμα Τατουάζ για καρκίνο του μαστού

Τα ναυτικά σύμβολα, όπως οι φάροι για καθοδήγηση και οι άγκυρες για τη σταθερότητα, είναι καλές επιλογές για τη δημιουργία του τατουάζ του καρκίνου του μαστού.

“Επιζών”

Η λέξη «Survivor» γραμμένη με σενάριο επικαλύπτεται με τη ροζ κορδέλα ανάμεσα στα λουλούδια.

Robin Bird

Τα πουλιά Robin συμβολίζουν την ανανέωση και την αναγέννηση. σκεφτείτε να τα προσθέσετε όταν σκέφτεστε ιδέες για τατουάζ καρκίνου.

Ροζ παστέλ καρδιά πεταλούδα

Στους πήχεις του φορέα υπάρχουν τατουάζ καρκίνου του μαστού με κορδέλα σε σχήμα καρδιάς με ροζ και μοβ παστέλ φτερά πεταλούδας.

Ιδέες για τατουάζ για τον καρκίνο με θέμα την άνοιξη

Στην παραπάνω εικόνα, η ροζ κορδέλα του καρκίνου αποδίδεται ανάμεσα σε σύμβολα με θέμα την άνοιξη, όπως μια μπλε πεταλούδα, μια λευκή ανεμώνη και ένα μωβ κρίνο.

Ribbon Stalk Rose

Η κορδέλα του καρκίνου απεικονίζεται ως το μίσχο ενός κόκκινου τριαντάφυλλου. Μαζί σχηματίζουν ένα σύμβολο απείρου.

Κορδέλα μνήμης ημερομηνίας

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ χαρακτηρίζει την επέτειο θανάτου ενός χαμένου αγαπημένου προσώπου στη ροζ κορδέλα του καρκίνου που ακολουθείται από μαύρες πεταλούδες. Σε πολλές χώρες, οι πεταλούδες είναι γνωστές ως σύμβολα του θανάτου.

Survival Remembrance Cancer Tattoo

Πάνω από μια τρισδιάστατη ροζ κορδέλα είναι η λέξη Survivor για να δείξει ότι ο χρήστης έχει αναρρώσει από την ασθένειά του.

«ΜΑΜΑ ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ»

Τυλιγμένη γύρω από μια άγκυρα είναι η κορδέλα του καρκίνου του μαστού με τις λέξεις “MOM MY HERO” γραμμένες. Τα τατουάζ άγκυρας σημαίνουν σταθερότητα.

Αποσπάσματα και ημερομηνίες Ιδέες για τατουάζ καρκίνου

Μια δημοφιλής ιδέα τατουάζ καρκίνου είναι ο συνδυασμός εισαγωγικών και ημερομηνιών, όπως η παραπάνω, όπου ένα έντονα διατυπωμένο απόσπασμα συνδυάζεται με την ημερομηνία θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου.

Θα ήταν λάθος να το πω αυτό ροζ κορδέλα μπορεί να φορεθεί μόνο από γυναίκες. Μπορώ να σας δείξω μερικές εκπληκτικές ιδέες για τα δύο φύλα και μια ποικιλία στυλ για να ευχαριστήσω κάθε πελάτη. Μιλήστε με τον καλλιτέχνη σας για τις δημιουργικές ιδέες που έχετε και θα βρείτε μαζί μια ιδέα και ένα σχέδιο για το οποίο θα είστε περήφανοι.

Μητέρα και Κόρη Ανάμνηση Καρκίνος Κορδέλα Τατουάζ

καρκίνος-επίγνωση-τατουάζ

Ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί σε οικογένειες, όπως προκύπτει από το σχέδιο τατουάζ παραπάνω, όπου τόσο η μητέρα όσο και η κόρη είχαν διαφορετικά είδη καρκίνου, όπως υποδηλώνεται από τις διαφορετικές χρωματιστές κορδέλες.

Ιδέες τατουάζ για πουλιά και τριαντάφυλλα για καρκίνο

μαστός-καρκίνος-τατουάζ

Μια κόκκινη κορδέλα καρκίνου μεταφέρεται από δύο πουλιά, με τριαντάφυλλα για πρόσθετες λεπτομέρειες.

Καρκίνος Τατουάζ έννοια

Ροζ είναι πολύ θηλυκό χρώμα. Περίπου 100 διαφορετικές εταιρείες παγκοσμίως έχουν κάποιο είδος εκστρατείας για να υποστηρίξουν τον σκοπό. Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπως αυτά είναι πολύ δημοφιλή, απαιτούν λίγες επενδύσεις και έχουν μεγάλη απήχηση μεταξύ των πελατών.

Θρησκευτικές εικόνες και περάσματα

Ένας σταυρός συνδυάζεται με μια κορδέλα που φέρει το απόσπασμα της Βίβλου Φιλιππησίους 4:13, το οποίο γράφει «Μπορώ να κάνω τα πάντα μέσω Εκείνου που με ενδυναμώνει», που δείχνει πώς η πίστη τους δίνει δύναμη στον χρήστη..

Angel Girl and Cancer Ribbon Tattoo

Ένας τετράφτερος άγγελος σε στυλ κινουμένων σχεδίων χορεύει με την κορδέλα του καρκίνου σαν να φοράει κασκόλ.

Πολυδιάστατη ιδέα για τατουάζ καρκίνου

Ένα τατουάζ με κορδέλα καρκίνου γίνεται σε τρισδιάστατο στιλ για να μοιάζει σαν να ήταν η κορδέλα ανάμεσα σε σκισμένη σάρκα.

“ζω”

Η λέξη live σχεδιάστηκε για να μοιάζει με κορδέλες στην πλάτη της.

Παστέλ Ακουαρέλα Καρδιές και κορδέλες

Οι κόκκινες καρδιές και οι κορδέλες του καρκίνου έγιναν σε ακουαρέλες και σχεδιάστηκαν για να μοιάζουν με τραχιές πινελιές.

Cherry Blossom-Theme Cancer Tattoo Design

Μια κορδέλα καρκίνου φαίνεται να διασπάται σε πέταλα άνθη κερασιάς που σκορπίζονται στον άνεμο.

Κίτρινη κορδέλα και άγκυρα

Μια κίτρινη κορδέλα καρκίνου, για σάρκωμα/καρκίνο των οστών, τυλίγεται γύρω από μια γκρίζα άγκυρα.

Κορδέλα και Φτερό Remembrance Cancer Tattoo

Ο χρήστης θυμάται τη ζωή της γιαγιάς του και το πέρασμά της με μια πορφυρή κορδέλα με ένα προσαρτημένο φτερό και τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου της γραμμένες.

Flaming Heart Cancer Tattoo Design

Μια καρδιά με πορτοκαλί φλόγες που αναβλύζουν από ένα στόμιο πάνω τυλιγμένη σε μια κόκκινη κορδέλα πάνω από μπλε φλόγες είναι κατασκευασμένη στο παραδοσιακό στυλ τατουάζ της Αμερικής.

Infinity Faith Tattoo Design

Μια κορδέλα για τον καρκίνο και η λέξη πίστη τοποθετούνται για να δημιουργήσουν ένα σημάδι απείρου.

Παστέλ Ακουαρέλα Wash Cancer Tattoo

Μια ροζ έως μοβ κορδέλα εμφανίζεται σε ροζ-μοβ-πορτοκαλί φόντο πλύσης ακουαρέλας.

Πράσινη κορδέλα και σταυρός

Μια σμαραγδένια πράσινη κορδέλα καρκίνου του ήπατος περνάει γύρω από ένα σταυρό και κοσμεί το μπροστινό μέρος του χρήστη.

Νερό-θέμα Memorial Tattoo

Το όνομα και η ημερομηνία θανάτου αναγράφονται σε μπλε σταυρό με θέμα το νερό σε αυτήν την ιδέα τατουάζ για καρκίνο.

Aquarelle Butterfly Cancer Tattoo

Αυτή η ιδέα για τατουάζ καρκίνου γίνεται σε ακουαρέλες για να δώσει στα μπλε-μοβ φτερά της πεταλούδας ένα αποτέλεσμα κλίσης.

Angel Wings Cancer Tattoo

Μια σκούρα μπλε κορδέλα καρκίνου του παχέος εντέρου σχεδιάζεται με σκιασμένα φτερά αγγέλου.

Angel Wing Memorial Tattoo Design

Το παραπάνω αναμνηστικό τατουάζ είχε μια φτερωτή κορδέλα καρκίνου με μια μικρή καρδιά στο βρόχο. Το απόσπασμα “Μπαμπά ήμουν ο άγγελος σου, τώρα είσαι δικός μου” είναι γραμμένο παραπάνω, με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του πατέρα παρακάτω.

Ακουαρέλα Σκίτσο Καρκίνο Τατουάζ

Σε αυτό το τατουάζ καρκίνου εμφανίζεται μια ροζ κορδέλα καρκίνου με ένα τραχύ περίγραμμα σκίτσου και σε ακουαρέλα.

“Και αυτό θα περάσει”

Το απόσπασμα “This Too Shall Pass” είναι γραμμένο με μαύρο σενάριο και κόβει μια παστέλ κορδέλα με κλίση σε χρώμα παστέλ.

Filigree Butterfly Cancer Tattoo

Κόκκινη και μαύρη φτερά πεταλούδας σε στιλ φιλιγκράν προστίθενται σε μια κόκκινη κορδέλα καρκίνου σε αυτήν την ιδέα τατουάζ καρκίνου.

Κορδέλα, βελόνα και νήμα

Η ροζ λωρίδα κορδέλας αποδίδεται στον χρήστη σαν να είναι ραμμένη στο δέρμα τους, η βελόνα τραβηγμένη να είναι ενσωματωμένη στη σάρκα τους.

Quote και Lotus

Ένας λωτός, που χρησιμοποιείται συχνά ως μεταφορά για να είσαι καλύτερος άνθρωπος, συνδυάζεται με μια μπλε κορδέλα καρκίνου, με τις λέξεις δύναμη και επιβίωση γραμμένες σε σκοτεινό σενάριο.

Hope Ribbon Heart

Κάτω από τη λέξη, η ελπίδα είναι μια κορδέλα κλίσης από κόκκινο σε μπλε και μια μαύρη καμπύλη γραμμή που συναντά για να κάνει ένα σχήμα καρδιάς.

Υποστήριξη γονέων Τατουάζ καρκίνου

Οι φορείς δείχνουν την υποστήριξή τους στη μάχη της μητέρας τους με τον καρκίνο με το απόσπασμα “Η μάχη της μαμάς μου είναι η μάχη μου” δίπλα σε μια κορδέλα για τον καρκίνο με μερικές φιλιγκράν λεπτομέρειες.

Quote και Ribbon Celtic Butterfly

Οι πεταλούδες είναι το σύμβολο της ψυχής στην ιρλανδική κουλτούρα, έτσι οι κελτικές πεταλούδες θα μπορούσαν να σημαίνουν μεταμόρφωση, δημιουργία και ζωή μετά το θάνατο. Στην παραπάνω εικόνα, οι λέξεις πολεμιστής και επιζών προστίθενται για να περιγράψουν τον χρήστη.

Κορδέλα σκηνής φθινοπώρου παραθύρου

Η κορδέλα είναι γεμάτη με φθινοπωρινά κλαδιά σε ροζ και κόκκινο φόντο με εκτύπωση μπατίκ. Το στυλ που χρησιμοποιήθηκε έκανε το σχέδιο να μοιάζει σαν να είναι μέσα από ένα κομμένο ή ένα παράθυρο.

Κορδέλα Μισώνει Σχέδιο Τατουάζ Καρκίνου Καρκίνου

Σε αυτό το αναμνηστικό σχέδιο τατουάζ καρκίνου, μια ροζ και μια μπλε κορδέλα συναντιούνται για να κάνουν μια καρδιά, με τα αρχικά του αρρώστου συγγενή δίπλα στα αντίστοιχα χρώματα.

Κορδέλα για τον καρκίνο του μαστού και μοβ πεταλούδες

Μωβ πεταλούδες πετούν γύρω από μια ροζ κορδέλα καρκίνου του μαστού με μοβ μοβ σκιά.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η τάση έχει εμπορευματοποιηθεί, αλλά ανεξάρτητα από το σκεπτικό πίσω από το γεγονός συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση και στη συλλογή περισσότερων χρημάτων για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Hope Ribbon Cancer Tattoo

στήθος-καρκίνος-κορδέλα-ελπίδα-τατουάζ

Η λέξη ελπίδα είναι γραμμένη με μαύρο μελάνι, με το έγχρωμο τατουάζ καρκίνου να λαμβάνει το γράμμα «o».

Προσευχητικά χέρια τυλιγμένα σε ροζ κορδέλα

καρκίνος του μαστού χέρια τατουάζ

Ένα ζευγάρι χέρια μαζί στην προσευχή είναι τυλιγμένο σε ένα τατουάζ με ροζ κορδέλα.

Παραδοσιακή σκιά για την κορδέλα στις βασικές 150 ροζ και είναι αρκετά εύκολο να αναδημιουργήσετε αυτό το σχήμα και το χρώμα στο τατουάζ. Φορώντας αυτό το σχέδιο σε ορατό μέρος θα στείλετε ένα σαφές μήνυμα στους ανθρώπους. Σημαίνει υποστήριξη, δύναμη και συμπάθεια στις γυναίκες.

“Μαμά” Καρκίνος Μαστού Κορδέλα Τατουάζ

καρκίνος-κορδέλα-τατουάζ

Για να τιμήσει τη μητέρα του χρήστη, η λέξη μαμά κόβει μια ροζ κορδέλα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Ιστορία της τάσης

Ως συμβολική ροζ κορδέλα είχε φτάσει για πρώτη φορά το 1992, όταν Σαρλότ Χέιλι, η εγγονή, η αδερφή και η μητέρα των γυναικών που πέθαναν από καρκίνο είχαν φτιάξει μερικές θηλιές με ροδάκινο στο δικό της σαλόνι και άρχισαν να τις δίνουν στο σούπερ μάρκετ της. Αργότερα αυτή η ιδέα υιοθετήθηκε από την Estee Lauder Company και οι ροζ κορδέλες μοιράστηκαν στα καταστήματα της Νέας Υόρκης.

2 estee-lauder-world-pink

Τώρα είναι ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο καθώς οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουν και να δηλώσουν τη στάση τους σε θέματα καρκίνου. Πρώτον, φοριόταν κυρίως από τους επιζώντες του καρκίνου, αλλά αργότερα έγινε δημοφιλές και στους υποστηρικτές του. Αυτές τις μέρες έχει γίνει ένα σύμβολο unisex που συνήθως εμφανίζεται με υπερηφάνεια στο κοινό.

Κολιμπρί ιθαγενών αμερικανικού τύπου

Στην παραπάνω εικόνα, το κολιμπρί σχεδιάζεται στο στυλ τέχνης του Ειρηνικού Βορειοδυτικού ιθαγενή. Τα τατουάζ κολιμπρί έχουν την έννοια της υπέρβασης των δυσκολιών.

Χρώμα κινούμενα σχέδια λιβελλούλη

Μια μεγάλη προσθήκη στις ιδέες για τατουάζ καρκίνου είναι η λιβελούλα. Οι λιβελλούλες σημαίνουν μετασχηματισμό, ελευθερία και δύναμη σε πολλούς πολιτισμούς.

Τατουάζ καρκίνου καρδιάς και πεταλούδων

Μια παστέλ ροζ και μοβ καρδιά έχει σχεδιαστεί με μια φωτεινή ροζ κορδέλα καρκίνου, με μικρές λευκές πεταλούδες χελιδονιού-ουράς που πετούν γύρω της.

Λεπτομερές τατουάζ Robin και Ribbon Cancer

Ένα λεπτομερές πουλί κουβαλάει στο ράμφος του μια ροζ κορδέλα καρκίνου.

Μπλε πεταλούδα καρπού καρκίνο τατουάζ

Μια μπλε πεταλούδα μονάρχης συνδυάζεται με μια ροζ κορδέλα σε αυτό το σχέδιο τατουάζ καρκίνου.

Αντιστοίχιση Τατουάζ Οικογενειακού Καρκίνου

Αυτή η τετραμελής οικογένεια ταιριάζει με τατουάζ καρκίνου στους καρπούς με ροζ κορδέλα και μαύρη αψίδα για να κάνουν καρδιά.

Bejeweled Dagger and Quote

Τυλιγμένο γύρω από το περίτεχνο στιλέτο είναι η φράση “FIGHT LIKE A GIRL”. Δεδομένου ότι ο καρκίνος του μαστού είναι πιο συχνός στις γυναίκες παρά στους άνδρες, σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν μεγάλη δύναμη.

 Πυγμαχική έμπνευση Cancer Tattoo Idea

Η παραπάνω εικόνα δείχνει γάντια του μποξ που συνδέονται με το ροζ τατουάζ καρκίνου του μαστού και τις παρτιτούρες “MOM: 2” και “CANCER: 2” που σημαίνουν ότι η μητέρα του χρήστη έχει επιβιώσει δύο φορές από καρκίνο.

Cancer Care Bear Tattoo

Οι Care Bears είναι μια αμερικανική παράσταση κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τις πολύχρωμες αρκούδες με σπεσιαλιτέ και ιδιαίτερες ικανότητες. Το παραπάνω τατουάζ διαθέτει μια αρκούδα φροντίδας με κορδέλα για τον καρκίνο του μαστού στο στήθος της.

Ταιριάζει με τα τατουάζ Panda

Τα Pandas μπορούν να είναι σύμβολα προστασίας, γεγονός που καθιστά αυτό το μεγαλειώδες απειλούμενο ζώο μια καλή ιδέα τατουάζ για τον καρκίνο για εσάς.

Halo Butterfly Memorial Tattoo

Μια λαμπερή πεταλούδα με ασορτί φωτοστέφανο πετά πάνω από μια κορδέλα καρκίνου με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του συγγενή να τιμούνται με αυτό το τατουάζ αναμνηστικής.

Butterfly Dream Catcher Cancer Tattoo

Στην ιθαγενή αμερικανική κουλτούρα, οι ονειροπαγίδες είναι προστάτες των ονείρων, φιλτράροντας καλά και κακά όνειρα.

Λεπτομερές τατουάζ Angel Cancer

Μια λεπτομερής απεικόνιση ενός ασπρόμαυρου αγγέλου στις μύτες των ποδιών με τη ροζ κορδέλα του καρκίνου να βρίσκεται γύρω της, παρουσιάζεται σε αυτό το σχέδιο τατουάζ.

Λεπτομερής ελέφαντας μαύρης γραμμής

Οι ελέφαντες μπορούν να συμβολίσουν τη δύναμη, τη δύναμη και τη μακροζωία. Χαρακτηριστικά που θέλουν να ενσαρκώσουν άτομα με τόσο δύσκολη ασθένεια όπως ο καρκίνος, γι ‘αυτό δημιουργεί μια μεγάλη ιδέα σχεδιασμού τατουάζ καρκίνου.

BlackLine Sunflower and Colored Cancer Ribbon

Ένα ασπρόμαυρο τατουάζ ηλίανθου έχει μια ροζ κορδέλα χρωματιστή με θηλιά ανάμεσα στα πέταλα. Τα ηλιοτρόπια μπορούν να συμβολίσουν την ελπίδα.

Ακουαρέλα Splash Hummingbird

Ένα «θολό» γκρι κολιμπρί αποδίδεται πάνω σε πιτσιλιές ακουαρέλας, μια κορδέλα καρκίνου σφιγμένη στα πόδια της.

Απλή Half-heart Scrollwork Cancer Tattoo Idea

Το ένα ήμισυ της καρδιάς είναι μια κόκκινη κορδέλα για τον καρκίνο και το άλλο γίνεται σε κύλιση μαύρης γραμμής.

Ακουαρέλα Πεταλούδα Flutter

Ένα φτερούγισμα, ή μια ομάδα πεταλούδων, γίνεται σε ακουαρέλ και παστέλ χρώματα, με τη μεγαλύτερη πεταλούδα να έχει μια κορδέλα καρκίνου για το σώμα.

Ακουαρέλα Άγκυρα και ροζ κορδέλα καρκίνου

Μια άγκυρα με κορδέλα έρχεται σε αντίθεση με ένα σκούρο μπλε φόντο απορροής ακουαρέλας, η λέξη ελπίδα γραμμένη με γραφή πάνω από αυτήν.

Τα καλύτερα μέρη σώματος για το τατουάζ του καρκίνου του μαστού

Συνήθως τα κορίτσια προτιμούν να φορούν τις τρουτάκια του καρκίνου του μαστού στο κάτω χέρι ή στον καρπό όπου θα είναι ορατό. Ένα μικρό ροζ σχέδιο κορδέλας θα φαινόταν πάντα κατάλληλο και η περίπλοκη μαλακή καμπύλη του βρόχου λειτουργεί καλά με ένα απαλό και απαλό γυναικείο χέρι. Μερικές γυναίκες επιλέγουν να το έχουν στον ώμο ή στην αριστερή πλευρά. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά καθολικός και λειτουργεί καλά με άλλα τατουάζ.

Έγχρωμο τατουάζ ηλιοτρόπιου

Ένα έγχρωμο ηλιοτρόπιο έχει μια ροζ κορδέλα που λειτουργεί ως φύλλο του.

Μαύρη Κουκουβάγια Κουκουβάγια και Χρωματιστό Καρκίνο Κορδέλα Τατουάζ

Μια ιπτάμενη κουκουβάγια με μαυροπίνακα κρατά μια έντονη ροζ κορδέλα καρκίνου στα νύχια της. Σε πολλούς πολιτισμούς, πιστεύεται ότι οι κουκουβάγιες μπορούν να μιλήσουν με τους αναχωρητές και είναι οι προστάτες ή οι φύλακες των νεκρών.

Χειροπέδες και κορδέλα για τον καρκίνο

Οι γκρίζες χειροπέδες είναι τυλιγμένες με μια καρκινική κορδέλα σε σχήμα καρδιάς σε φόντο μπλε κλίσης. Το απόσπασμα “Η μαμά μου, ο ήρωάς μου” προστίθεται στο σχέδιο για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η μαμά μου, ο ήρωάς μου»

Ένα άλλο παράδειγμα ιδεών για τατουάζ καρκίνου με θέμα την πυγμαχία, ένα ζευγάρι γάντια του μποξ κρέμονται σε μια κορδέλα για τον καρκίνο, με το «Μαμά μου, ο ήρωάς μου» γραμμένο πάνω και κάτω.

«Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!»

Το απόσπασμα “Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!” γίνεται με χοντρά μπλοκ γράμματα γύρω από τη μαύρη γραμμή της γυναίκας που παίζει ντραμς, αφαιρετικά χρωματισμένα σε αποχρώσεις του ροζ, μοβ και μπλε.

Οι άντρες μπορούν να φορέσουν τις ροζ κορδέλες τους στους ώμους. Μερικοί επιλέγουν να το φορέσουν στην αριστερή πλευρά κοντά στην καρδιά ως ανάμνηση για τον συγγενή που επέζησε από καρκίνο του μαστού. Όπως είπα και πριν, το στοιχείο τατουάζ για τον καρκίνο του μαστού υφαίνεται εύκολα σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Μπορείτε να προσθέσετε γράμματα, ένα διάσημο απόσπασμα ή άλλα στοιχεία. Υπάρχουν μερικά παραδείγματα της ροζ κορδέλας που υφαίνεται σε ένα τατουάζ φυλής ώμου ή πλάτης, το οποίο είναι μια φοβερή ιδέα.

Στυλ

Εάν έχετε σκεφτεί τα πάντα και θέλετε να κάνετε ένα τατουάζ με ροζ κορδέλα, σκεφτείτε τα ακόλουθα στυλ:

Φωτορεαλισμός, 

Η κορδέλα του καρκίνου με τη λέξη ΔΥΝΑΜΗ γραμμένη πάνω της τυλίγεται γύρω από ένα φωτορεαλιστικό μοβ τριαντάφυλλο.

Παραδοσιακό αμερικανικό,

καρκίνος του μαστού τατουάζ αμερικανική παραδοσιακή

Έγινε στο παραδοσιακό αμερικανικό στυλ τατουάζ, αυτό το σχέδιο τατουάζ καρφίτσα με άγκυρα και κορδέλα χρωματίζεται ζωντανά χρησιμοποιώντας φωτεινά, κορεσμένα χρώματα.

καρκίνο του μαστού τατουάζ αμερικάνικο παραδοσιακό

Αυτό το ζευγάρι άγκυρας και κορδέλας γίνεται σε μαύρο και άσπρο και χρώμα για έντονη αντίθεση.

Ακουαρέλα, 

Ένα παστέλ ουράνιο τόξο κολιμπρί με ροζ κορδέλα είναι φτιαγμένο σε καθαρές ακουαρέλες με πολύ μικρή σχεδίαση μαύρης γραμμής.

Κάτω από ένα χειρόγραφο όμορφο είναι μια ροζ κορδέλα με ακουαρέλες και μοιάζει σαν να είναι βουρτσισμένη πάνω στον χρήστη.

καρκίνος-κορδέλα-τατουάζ

Η τέχνη της μαύρης γραμμής μιας λωρίδας κορδέλας είναι χρωματισμένη σε πιτσιλιές από κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε και μοβ ακουαρέλα.

Γκράφιτι, 

Οι απεικονίσεις σε στιλ γκράφιτι ενός πραγματικού κύκνου και ενός κύκνου origami υπερτίθενται σε φόντο με κόκκινη ακουαρέλα και αφηρημένες μαύρες γραμμές και κορδέλες.

Λεπτές γραμμές, 

Η λέξη ακόμα είναι μπλοκ γραμμένη πάνω από μια διάστικτη και ξεθωριασμένη ροζ κορδέλα χρωματισμένη με λεπτές γραμμές.

Φυλής.

καρκίνος-τατουάζ-φυλετικός

Μια λωρίδα κορδέλας γίνεται στο κοινό μαύρο φυλετικό στυλ. Διαφορετικές φυλές έχουν χαρακτηριστικά σχέδια μοναδικά για τους δικούς τους πολιτισμούς.

Ανδρικά και θηλυκά σχέδια

Στις γυναίκες αρέσει να έχουν μικρότερο περίπλοκο σχέδιο. Προσθέστε κορδέλα στο σκίτσο της καρδιάς ή των λουλουδιών, προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες ή εισαγωγικά. Θα πρέπει να είναι για εσάς, ακόμα κι αν έχετε βρει ένα τέλειο σχέδιο στο διαδίκτυο, προσπαθήστε να το προσαρμόσετε, επειδή πιστεύω ότι κάθε tat πρέπει να είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης.

“Y un día salió el sol tras la batalla”

Μαζί με το στιλέτο είναι και η ισπανική φράση yun día salió el sol tras la batalla που μεταφράζεται σε «και ο ήλιος βγήκε μετά τη μάχη» στα αγγλικά, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν μεγάλα πράγματα ξεπερνώντας τις μεγάλες προκλήσεις.

Κλείδωμα και τόξο Καρκίνος μαστού Κορδέλα τατουάζ

Ένα ροζ και μοβ φιόγκο και κορδέλα είναι κλειδωμένα με μια λεπτομερή ασημένια κλειδαριά.

Προσωποποίηση Κορδέλα Καρκίνου του Μαστού

Ένα τατουάζ καρκίνου του μαστού προσωποποιείται ως μια γυναίκα που κάνει μια αγενή χειρονομία για να δείξει τα συναισθήματα του χρήστη για τον καρκίνο.

Το τατουάζ ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού μπορεί να συνδυαστεί με ένα θρησκευτικό σύμβολο, για παράδειγμα, έναν σταυρό. Or μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα σύμβολο μάχης όπως γάντια μαχητικών. Προσθήκη λουλούδια ή πεταλούδες ως σύμβολο ζωής και θηλυκότητας. Βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης σας μπορεί να καταλήξει σε ένα όμορφο γυναικείο μελάνι.

Haloed Ribbon and Name Scroll

Μοναδική-Καρκίνος του Μαστού-Τατουάζ-Εικόνα-1

Μια κόκκινη κορδέλα έχει ένα φωτοστέφανο και ένα κύλινδρο ονόματος ενός συγγενή στη μέση.

Cancer Ribbon Rosary Tattoo

τατουάζ καρκίνου του μαστού με σταυρό

Στο παραπάνω σχέδιο τατουάζ καρκίνου, η κορδέλα τελειώνει με μερικές χάντρες κομπολόι και ένα μικρό σταυρό.

Τα ανδρικά τατουάζ με ροζ κορδέλα τείνουν να έχουν πιο τολμηρό σχέδιο. Μια άλλη δροσερή ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα σκίτσο σε κλίμακα του γκρι με κεντρικό κομμάτι μια ροζ κορδέλα. Η προσθήκη γραμμάτων ή ημερομηνιών στην εικόνα θα εξατομικεύσει ακόμη περισσότερο το σχέδιο και θα προσθέσει προσωπική σημασία σε αυτό.

Λιβελλούλα σε στιλ βιτρό

Στην εικόνα, τα φτερά της λιβελλούλης που περιτυλίγονται στην κορδέλα είναι διακοσμημένα σε στιλ βιτρό που συνήθως παρατηρείται στα παράθυρα της εκκλησίας.

Μπλε και μοβ λεπτομερές κολιμπρί

Μια λεπτομερής απεικόνιση ενός κολιμπρί με μια ροζ κορδέλα στο ράμφος του είναι χρωματισμένη σε μπλε νέον και μοβ.

Ροζ Scrollwork Butterfly Cancer Tattoo

Μια ροζ κορδέλα με λουλουδάτο μοτίβο έχει σχεδιαστεί με περίτεχνα μαύρα, ροζ και κόκκινα φτερά πεταλούδας με κύλινδρο..

Χρωματιστά ρεαλιστικά κόκκινα τριαντάφυλλα

Αυτή η έγχρωμη ιδέα τατουάζ καρκίνου έχει ένα ροζ τατουάζ πάνω από δροσερά ρεαλιστικά κόκκινα τριαντάφυλλα.

Black Work Sally Cancer Tattoo

Η Sally είναι ένα συνονθύλευμα «τέρας» από τη διάσημη ταινία stop-motion, Nightmare Before Christmas. Συχνά την έβλεπαν να γίνεται κομμάτια, αλλά μαζεύεται -κυριολεκτικά- για να ξανασηκωθεί.

Διάσημοι άνθρωποι που υποστηρίζουν την τάση

Μπορείτε να δείτε ότι η τάση για αρσενικά και θηλυκά καρκίνο του μαστού γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στους νέους που θέλουν να υποστηρίξουν την τάση.

Παραδοσιακό αμερικάνικο στιλ Barn Swallow

Στους ναυτικούς, τα τατουάζ καταπιούν δείχνουν τον αριθμό των ναυτικών μιλίων που έχουν διανύσει. Στην Αγγλία, εννοούν «αυτές οι γροθιές πετούν», που σημαίνει ότι ο χρήστης είναι καλός μαχητής. Μια κατάλληλη ιδέα για τατουάζ καρκίνου, καθώς οι καρκινοπαθείς πάντα «πολεμούν» τις ασθένειές τους.

Μπλε κολιμπρί καρκίνο τατουάζ

Ένα από τα πολλά νοήματα των κολιμπρί στο συμβολισμό είναι η μακροζωία και η απόλαυση της ζωής, τα οποία είναι δύο πράγματα που θέλουν και ζουν τα άτομα με καρκίνο.

Κορδέλα καρκίνου φτερών πουλιών

Το πίσω μέρος της ροζ κορδέλας είναι κρυμμένο πίσω από ένα ασπρόμαυρο φτερό, με μια σιλουέτα ενός κοπαδιού ιπτάμενων πουλιών που σκιαγραφούν το πλάι.

Ροζ Πεταλούδα Καρκίνος Κορδέλα Τατουάζ

Στο μπράτσο του φορέα είναι ένα τατουάζ καρκίνου του μαστού μιας κορδέλας με μεγάλα ροζ φτερά πεταλούδας μονάρχης και μικρές ευθείες κεραίες.

Μαύρο και άσπρο τριαντάφυλλα σε στιλ πολυέλαιου και χρωματιστή κορδέλα

Τα τριαντάφυλλα Blackwork και μια χρωματιστή ροζ κορδέλα είναι αμαυρωμένα με κοσμήματα και κρεμαστά φύλλα για να κάνουν ένα τατουάζ με κορδέλα σε στυλ πολυέλαιου.

Για παράδειγμα:

  • Μια διάσημη blogger Kim Carpenter ένωσε την κορδέλα της με έναν χριστιανικό σταυρό για να τιμήσει τον αγώνα της θείας της μαμάς της με τον καρκίνο. Η κορδέλα χρησιμεύει ως η αλυσίδα για αυτόν τον μεγάλο, λεπτομερή μαύρο σταυρό εργασίας για να μιμηθεί την εικόνα ενός κομπολογιού.

    Η εμβληματική ροζ κορδέλα για τον καρκίνο του μαστού λαμβάνει το γράμμα O σε αυτό το τατουάζ για να γράψει το “STRONG”.

  • Ο Μάικλ Χάτφιλντ ένας άλλος διάσημος μπλογκ εμπνευσμένος έχει ένα όμορφο τατουάζ ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο με μια φράση “Μπορώ να κάνω τα πάντα μέσω του Χριστού που με ενδυνάμωσε”. Οι λέξεις «Και αυτό θα περάσει» είναι γραμμένες με σενάριο, θυμίζοντας στον χρήστη να μείνει δυνατός και να ξεπεράσει την ασθένειά του.

Ένα κρανίο με μια κόκκινη κορδέλα τυλιγμένη στο μέτωπό του χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει το γράμμα «U» καθώς το τατουάζ βρίζει τον καρκίνο.

  • Ο Blogger με το όνομα TL B. έφτασε στις ειδήσεις του CBS με το τατουάζ του καρκίνου του μαστού στο πλάι του πλευρού του γκρι.

30 καλύτερα σκίτσα για τατουάζ για τον καρκίνο του μαστού