Μια πολύχρωμη και εκπληκτική εικόνα Dragon Tattoo είναι ίσως η πιο διαδεδομένη στους λάτρεις των τατουάζ κάθε ηλικίας και γούστου.

1. Τατουάζ στο στήθος Dragon

Ένα τατουάζ δράκου είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές σχεδιασμού τατουάζ για τους άνδρες, ίσως λόγω του πόσο άγριο εμφανίζεται το πλάσμα. Θα μελάνετε ένα τατουάζ δράκου για τον εαυτό σας?

2. Full Color Dragon Tattoo Design

Ένα τατουάζ δράκου όπως αυτό μπορεί να είναι επίσης ένα καλό τατουάζ πίσω δράκου! Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια, υπάρχουν λίγοι περιορισμοί στο τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να γίνει.

3. A Western Dragon Back Tattoo

Δεν είστε μεγάλος οπαδός των ασιατικών τατουάζ δράκων; Τι θα λέγατε για κάτι λίγο πιο δυτικοποιημένο, όπως αυτό το τατουάζ πίσω δράκων; Ακόμα φαίνεται καλό ακόμη και σε ασπρόμαυρο!

4. Πιτσιλιές Μαύρου και Κόκκινου

Αυτό το τατουάζ δράκων φαίνεται απολύτως κακό! Οι πιτσιλιές του κόκκινου σε αυτό το τατουάζ μαύρου δράκου κάνουν τον δράκο να φαίνεται τόσο πιο άγριος. Το αγαπάμε!

Psychυχολογικές όψεις του τατουάζ δράκου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χαρακτηρίσετε το άτομο με απεικονιζόμενες εικόνες σύμφωνα με μια μορφή σχεδίων σε ένα σώμα.

5. Small Dragon Tattoo

Τα τατουάζ δράκων δεν χρειάζεται να έχουν πλήρη κάλυψη ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς κάτι τέτοιο! Απλά ένας μικρός δράκος που κάθεται σε ένα μικρό κόσμημα στην πλάτη σας.

Εάν το σώμα και τα χέρια είναι βαμμένα με δράκοι – αυτός είναι ο τύπος του ατόμου που λαχταρά για κάτι ιδιαίτερο. 

Δεδομένου ότι οι δράκοι – είναι η επιθυμία να ξεχωρίσετε, να προσωποποιηθείτε, να είστε έτοιμοι να πάρετε οποιαδήποτε ιδέα σε αντάλλαγμα υπόσχεση συναρπαστικής ζωής ή συναρπαστικών γεγονότων. 

Ένα τέτοιο άτομο αναζητά συνεχώς νέες αισθήσεις, αισιόδοξο για το μέλλον, κουρασμένο από τη μοναξιά, αναζητά δύναμη.

Δράκος Τατουάζ έννοια

Ο δράκος είναι ένα από τα πιο γνωστά, δημοφιλή και τιμητικά σύμβολα στον κόσμο των μυθολογικών πλασμάτων. 

Οι φωτογραφίες αυτού του εμβλήματος θα μπορούσαν να βρεθούν σε καταλόγους που περιγράφουν τον πολιτισμό και τη μυθολογία της Ασίας και της Ευρώπης.

Ένα τατουάζ με δράκο σημαίνει ευγένεια, μυστήριο, εξουσία και θεουργία, την ικανότητα να ξεπερνά τα όρια του δυνατού, καθώς και επιμονή, πίστη και ομορφιά. 

Οι δράκοι απεικονίζονται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά σε όλους τους πολιτισμούς, απεικονίζονται πάντα ως σοφά πλάσματα, γι ‘αυτό ενσωματώνει μεγάλη σοφία.

Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιείται συχνά ως έμβλημα κυριαρχίας και δύναμης. 

Τα τατουάζ που απεικονίζουν δράκους βρίσκονταν στο πίσω μέρος, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης όλων των αυτοκρατόρων της Κίνας και των γυναικών τους, δηλαδή η αξία του τατουάζ δράκου στην περιοχή της πλάτης συνδέεται στενά με το κύριο προσάρτημα της αυτοκρατορικής δύναμης. 

Επίσης, ενσάρκωνε πάντα τις μαγικές και πνευματικές ιδιότητες. 

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Δράκου είναι ηγέτης στη ζωή. 

Δράκοι στις παραδόσεις και τους μύθους των λαών

 1. Στον Βουδισμό, ο δράκος έπαιξε το ρόλο του προστάτη του Βούδα και των ιερών νόμων του. 

 1. Στους ελληνικούς και ρωμαϊκούς πολιτισμούς, οι πολεμιστές φορούσαν πανοπλία με εικόνα δράκου ως σύμβολο τρόμου.

 1. Στην Σέλτικ, ήταν το σημάδι της κυρίαρχης δύναμης και αντιπροσώπευε τον «κύκλο της ζωής», τον ανθρώπινο κύκλο ζωής. 

 1. Στη Δύση, το έμβλημα του δράκου, στις περισσότερες περιπτώσεις λειτούργησε ως μια κακή δύναμη που πρέπει να ξεπεραστεί. 

Γενικά, τα μυθολογικά πλάσματα δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά. αντιπροσωπεύουν απλώς τις δυνάμεις της φύσης, που μπορεί να είναι καλές, ευγενείς ή άγριες. 

Σύμφωνα με αυτό, η σημασία αυτού του τατουάζ είναι διφορούμενη: μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμεύσει ως σύμβολο της γης, του ουρανού, του νερού ή του κάτω κόσμου. 

Ένα μέρος όπου μπορεί να εντοπιστεί η εικόνα

Οι μάγοι τατουάζ σημειώνουν ότι οι καλύτερες εικόνες δράκων λαμβάνονται στη μεγαλύτερη δυνατή περιοχή του σώματος:

 1. η πλάτη, 

 1. γοφούς, 

 1. ώμους. 

Στη συνέχεια, είναι δυνατό να απεικονιστεί ένας πραγματικά όμορφος πίνακας με πολλές λεπτομερείς λεπτομέρειες, αποχρώσεις και πινελιές ομιλίας.

Πολλοί προτιμούν το μαύρο τατουάζ: αυτό σημαίνει σεβασμός στους γονείς.

 • Μπλε ή μπλε πλάσματα – συμβολίζουν την ειρήνη και την ηρεμία, συνδυάζοντας μοναδικές με επιθετικές ιδιότητες των ζώων. 
 • Ο Χρυσός και ο Κίτρινος Δράκος, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν προσδιορίζεται: αν ο πρώτος λέει για την αγωνιστική στάση του ιδιοκτήτη, το κίτρινο σχετίζεται με τη σοφία και την ευγένεια. 

Τα τατουάζ μυθολογικών πλασμάτων φαίνονται καλύτερα σε μεγάλες περιοχές του σώματος, καθόσον όλο το μεγαλείο αυτού του χαριτωμένου μυθικού πλάσματος δεν μπορεί να περάσει από τη μικρή εικόνα.

Για το λόγο αυτό, η πλάτη – ένα από τα πιο κατάλληλα μέρη για τατουάζ δράκου. 

Οι πλοίαρχοι δεν συνιστούν να απεικονιστεί ο δράκος στο πόδι (κάτω μέρος), καθώς αυτή είναι μια πολύ περιορισμένη περιοχή, η οποία είναι αρκετά δύσκολο να εκφραστεί ολόκληρη η ιδέα. 

Αντ ‘αυτού, δώστε προτίμηση στους ώμους ή στη μέση. 

Τατουάζ δράκος για κορίτσια

Τα θηλυκά συχνά επιλέγουν στυλ νεράιδας, σκίτσα υπέροχων πλασμάτων στο αρχικό σχέδιο νεράιδας.

Τα θηλυκά μυθολογικά πλάσματα συνήθως συμπληρώνονται με λουλούδια και επιγραφές και μοιάζουν μάλλον παρά εκφοβιστικά και κοκέτα.

Τατουάζ δράκων για αρσενικά

Ωστόσο, μερικές φορές τα παιδιά επιλέγουν μια πιο «σκληρή» εικόνα δράκου. 

Πολύ συχνά με ανοιχτά φτερά, γυμνά δόντια και φλόγα από το στόμα του. 

Τα προτιμώμενα χρώματα του αρσενικού – μαύρο, κόκκινο.

τατουάζ-πλάτη-ιαπωνικός-δράκος

Διασημότητες με το τατουάζ του δράκου

Πολλοί διάσημοι προτιμούν τους δράκους.

 • Αντζελίνα Τζολί: αντικατέστησε το μυθολογικό πλάσμα στο αριστερό της χέρι. Όπως είπε η ηθοποιός, το πλάσμα συμβολίζει την οικογένεια και την πίστη γι ‘αυτήν.

angelina-jolie-dragon-tattoo

 • Mel C: ένα τατουάζ στο δεξί αστράγαλο.
 • Mel B: Δράκος στο πίσω μέρος.

30 πανέμορφα σκίτσα τατουάζ έναν δράκο