Ψάχνω ιδέες για τατουάζ για άντρες? Λοιπόν, είστε στο σωστό μέρος. Τα σχέδια τατουάζ για άνδρες είναι πολύ, πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες και γνωρίζουμε ότι τα αγόρια έχουν μια συγκεκριμένη γεύση που συνήθως αναζητούν όταν σκέφτονται να πάρουν μελάνι. Ως εκ τούτου, έχουμε συντάξει μια ολόκληρη λίστα με υπέροχα τατουάζ για άντρες που μπορείτε να ανατρέξετε για έμπνευση!

Τρομερά Guy Tattoos για να εμπνεύσετε την επόμενη συνεδρία σας για τατουάζ

Οι άνθρωποι τείνουν πάντα να διακοσμούν το σώμα τους με κάποιο τρόπο και τα τατουάζ έγιναν ένα τέτοιο εργαλείο. Τα όμορφα σχεδιασμένα τατουάζ προσελκύουν την προσοχή όλων των γενεών, από εφήβους έως μεγαλύτερους. Ενώ η ιδέα του καλύτερου τατουάζ για άνδρες μπορεί να διαφέρει μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχουν γενικά μερικές έννοιες, στυλ και τοποθεσίες τατουάζ που προτιμώνται μεταξύ των ανδρών. Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια τατουάζ για άνδρες παρακάτω για να ξεκινήσετε!

1. Scattered Guy Tattoos

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τα τατουάζ των ανδρών να είναι λίγο πιο διάσπαρτα και σε μεγάλη ποικιλία. Συχνά, οι άνδρες θα φορέσουν ένα τατουάζ στο στήθος, μανίκια στο μισό ή ολόκληρο το χέρι, ακόμη και στα χέρια και τα δάχτυλά τους. Δεν θα βλάψει να μελάνετε πολλά σχέδια στον εαυτό σας εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα.

2. Επιγραφές, κρανία & Λόγια

Οι γυναίκες, τα κρανία (ή ο θάνατος, με πληρεξούσιο) και οι επιγραφές είναι επίσης δημοφιλή θέματα τατουάζ όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ για άνδρες. Ενώ οι επιγραφές μπορούν να θεωρηθούν ως ένα δημοφιλές σχέδιο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, τα κρανία και ο θάνατος φαίνεται να είναι πιο σημαντικά για τους άνδρες.

3. Απέναντι στο στήθος

Δεν είναι όπως όλοι οι άντρες πρέπει να έχουν τατουάζ ολόκληρου του σώματος, σωστά; Πάρτε αυτόν τον τύπο ως παράδειγμα – το τατουάζ είναι πιο εμφανές ακριβώς μαζί με τις ωμοπλάτες και το στήθος του. Φαίνεται καλό!

4. Κρατώντας το απλό

Όμορφος τύπος με τατουάζ

Όμορφος τύπος με τατουάζ

Τα πιο απλά τατουάζ για άντρες μπορούν απλώς να αποτελούνται από αρκετές μικρές επιγραφές όπως αυτή. Αλλά γεια, λειτουργεί, έτσι δεν είναι; Σίγουρα δίνει μεγάλη αντίθεση στο τατουάζ του χεριού του!

5. Ένα τατουάζ με θέα

Τώρα, αυτό είναι ένα κομψό σχέδιο τατουάζ στο στήθος για άνδρες! Το να έχεις ένα τατουάζ σαν αυτό σημαίνει ότι κουβαλάς έργα τέχνης μαζί σου. Δεν είναι απλά όμορφο?

6. Ακουαρέλα Art Tattoo Design

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα καλλιτεχνικά στυλ τατουάζ όπως αυτό είναι μόνο για γυναίκες, λοιπόν, αποδεδειγμένα κάνετε λάθος με αυτήν τη μοναδική φωτογραφία. Αυτά τα τατουάζ μπορούν να τοποθετηθούν στην πλάτη ή στο στήθος!

7. Μικρές ιδέες τατουάζ για άνδρες

Ούτε τα τατουάζ σας χρειάζονται για να είναι όλα μεγάλα και πλήρη κάλυψη. Κάτι σαν αυτό – εργασία απλής γραμμής με μερικά γεωμετρικά μπλοκ χρωμάτων – είναι αρκετά απλό για να λειτουργήσει και είναι χαριτωμένο!

8. Στήθος & Οπλα

Η γνώμη δεν είναι πάντα αισιόδοξη, αλλά αυτή είναι η φύση ενός ατόμου. Η κύρια δύναμη που οδηγεί κάποιον να πάρει ένα τατουάζ είναι η ομορφιά του και δεν έχει σημασία αν είναι μια εικόνα ενός λουλουδιού ή μια τρομακτική γκριμάτσα. Οι άνθρωποι συνηθίζουν περισσότερο να βλέπουν τατουάζ άντρες, αλλά έτσι κι αλλιώς, οι απόψεις ποικίλλουν.

9. Ένα μικρό μπάλωμα χρωμάτων

Μπορεί να δείτε άντρες να φορούν θρησκευτικά τατουάζ όπως αυτό – ο ελέφαντας κλίνει περισσότερο στον Ινδουισμό, ενώ το λουλούδι λωτού συνήθως απεικονίζεται με τον Βουδισμό.

10. Ιδέες για πορτρέτο τατουάζ για άνδρες

Το καλύτερο μέρος για τα τατουάζ είναι ότι μπορείτε να μελάνετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες ταινιών στον εαυτό σας. Αυτό ανοίγει τόσα πολλά νέα έσοδα!

11. Ρεαλιστικό τρισδιάστατο τατουάζ για άνδρες

Προσπαθήστε να μας πείτε ότι αυτό το τατουάζ δεν μοιάζει με ένα πραγματικό σκάλισμα ενός πέτρινου αγάλματος – Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, αυτό είναι ένα τατουάζ που θα φαίνεται πάντα ρεαλιστικό και τρισδιάστατο – μια νέα ιδέα τατουάζ για άνδρες!

12. Μαύρο  & το κόκκινο

Θέλετε μερικά χρώματα, αλλά δεν θέλετε να γίνουν πολύ χρωματιστά; Μερικά από τα πιο απλά τατουάζ για άντρες μπορούν απλώς να αποτελούνται από τυχαία μοτίβα και απλά χρώματα.

13. Αντιστοίχιση τατουάζ για ζευγάρια

Γιατί να μην δείξετε λίγη αγάπη για τη σύντροφό σας, μελάνι στον εαυτό σας όπου έχει επίσης τατουάζ; Τα ζευγάρια που μελάνε μαζί μένουν μαζί!

14. Δροσερά τατουάζ για άντρες στην πλάτη

Ένας άντρας με ένα τατουάζ στην πλάτη του - Ιχθείς

Ένας άντρας με ένα τατουάζ στην πλάτη του – Ιχθείς

Το ψάρι Koi παραμένει ένα σταθερό στυλ όταν πρόκειται για τατουάζ για παιδιά. Βασικά, όχι ακριβώς. Αυτά τα ψάρια είναι ένα κοινό θέμα είτε μιλάμε για σχέδια τατουάζ για άνδρες είτε για γυναίκες, αλλά φαίνεται καλό πάντως!

15. Απλές ιδέες τατουάζ για άνδρες

Η μάχη μεταξύ του εγκεφάλου και της καρδιάς είναι ένα κοινό αίσθημα και δίλημμα όταν πρόκειται για τους ανθρώπους. Ο εγκέφαλός μας μας λέει ένα πράγμα, αλλά το μυαλό μας με την ορθολογικότητά του μπορεί να μας πει ένα άλλο. Ποιο θα διαλέγατε?

Οι παλαιότερες γενιές συχνά αποδοκιμάζουν αυτό το είδος αυτοέκφρασης, με βάση το γεγονός ότι παλιά, μόνο οι κρατούμενοι είχαν τατουάζ. Αλλά ο χρόνος αλλάζει και σήμερα στους άντρες αρέσει αυτό το είδος τέχνης και το χρησιμοποιούν για να υπογραμμίζουν τα πιο ελκυστικά μέρη του σώματός τους ή για προσωπικούς λόγους. Αφήνουν σαν σημάδι, μια ανάμνηση που το κουβαλά σε όλη τους τη ζωή.

16. Διάσπαρτες τοποθεσίες

Τατουάζ με νόημα στο σώμα ενός άντρα

Τατουάζ με νόημα στο σώμα ενός άντρα

Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο τατουάζ για άντρες. Αντίθετα, μπορείτε να μελάνετε οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό για τον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πάντα να επιλέξετε πολλά σχέδια και να τα μελάνετε σε όλο το σώμα σας!

17. Πολυνησιακά τατουάζ για αγόρια

ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα πολυνησιακά τατουάζ είναι δημοφιλή θέματα τατουάζ για άντρες. Αυτά τα σχέδια μπορούν να είναι μελανωμένα στο στήθος, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη τους, αλλά υπάρχουν και άλλες θέσεις για αυτά τα τατουάζ!

18. Σχέδια τατουάζ ιαπωνικού στυλ για άνδρες

Τατουάζ ή εικονογραφήσεις σε ιαπωνικό στυλ όπως αυτό που απεικονίζεται εδώ μπορεί να είναι από τις πιο χαριτωμένες ιδέες τατουάζ για άνδρες. Υπάρχει πάντα κάτι μοναδικό όταν τα τατουάζ για άντρες είναι απαλά όπως αυτό.

19. Cool Shoulder Tattoo για άντρες

Μόλις δύο αναρτήσεις παραπάνω. έχουμε μιλήσει για το πόσο ωραία είναι τα τατουάζ της Πολυνησίας όταν είναι για παιδιά. Λοιπόν, αυτό αποδεικνύεται ότι δεν διαφέρει! Κοιτάξτε πόσο τραγανό είναι αυτό όταν είναι ακόμα τόσο φρέσκο!

20. Πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για άνδρες

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση των ιδεών για ιδέες τατουάζ για άνδρες. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές τατουάζ από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε! Υπάρχει το στυλ trash-polka, πολυνησιακά, τατουάζ ζώων και πολλά άλλα!

21. Breaking Bad

Αυτό μπορεί αναμφισβήτητα να είναι το καλύτερο τατουάζ για άντρες που απολαμβάνουν τη σειρά Breaking Bad. Αλλά και πάλι, ποιος δεν απολαμβάνει αυτή την υπέροχη σειρά μόλις αρχίσει να την παρακολουθεί; Δεν υπάρχει κανείς που να μην το απολαμβάνει, σωστά?

22. Ιαπωνικό τατουάζ – έγχρωμο

Δεν είδαμε ακριβώς τη ασπρόμαυρη έκδοση αυτού του τατουάζ λίγο πιο πάνω; Λοιπόν, εδώ είναι στην πλήρως χρωματισμένη δόξα του! Τα τατουάζ Guy μπορούν επίσης να χρωματιστούν!

23. Ένα Ενιαίο Χέρι

Ποια πιστεύετε ότι είναι η ιδέα πίσω από αυτό το μοναδικό τατουάζ; Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι έχει στο μυαλό του αυτό το άτομο όταν έβαλε σε αυτή τη φαινομενικά σκοτεινή ιδέα, σίγουρα μοιάζει πολύ καλό!

24. Έργα τέχνης για ένα τατουάζ

Τα τατουάζ για άντρες μπορούν επίσης να έχουν μια μορφή όπως αυτή! Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι έννοιες τατουάζ για άντρες μπορούν συνήθως να αποτελούνται από θέματα ζώων και μια γυναικεία φιγούρα ή δύο. Σε αυτό το τατουάζ, το κορίτσι φαίνεται να φορά το κεφάλι του ζώου ως τρόπαιο!

25. Δροσερές ιδέες τατουάζ για άνδρες – φτερά παγώνι

Ποιος καλύτερος τρόπος για να καμαρώνετε τα πράγματά σας από το να χρησιμοποιείτε το πιο όμορφο πουλί στη Γη; Τα φτερά στην ουρά ενός παγώνι στα άγρια ​​και ζωντανά χρώματα θα αποδειχθούν ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ που μπορεί να πάρει ένας άντρας.

26. Το κεφάλι μιας τίγρης

Αυτό δεν είναι απλά υπέροχο; Αυτό το τατουάζ κεφαλής τίγρης είναι ένα που θα ενσταλάξει τον ηρωισμό στα περισσότερα παιδιά που το φορούν. Είναι, τελικά, ένα τρομακτικό πλάσμα!

27. Κλίμακες και φτερά

Τα τατουάζ για άντρες ήταν πάντα γεμάτα συμβολισμός, αφηγείται μια ιστορία για την προσωπικότητα του ανθρώπου. Αρχαίοι πολεμιστές και αρχηγοί που είχαν εξουσία στον λαό τους, στόλιζαν το σώμα τους με μια σειρά διαφορετικών πολύπλοκων εικόνων ή τατουάζ, φέρνοντας αναμνήσεις από επιτυχημένες μάχες και κοινωνικές αλλαγές.

28. Of Lions and Roses

Εδώ, βλέπουμε δύο αντίθετα μοτίβα. Ένα λιοντάρι θεωρείται ένα ισχυρό και ισχυρό πλάσμα, ενώ ένα τριαντάφυλλο είναι ένα όμορφο και απαλό λουλούδι που συχνά συνδέεται με την αγάπη. Perhapsσως το καλύτερο τατουάζ για άντρες θα είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων!

29. Ιδέες Full Leg Tattoo για άνδρες

Δεν μπορείτε να μείνετε σε μια ιδέα; Τότε μην! Καλύψτε ολόκληρο το άκρο σας όπως αυτός ο τύπος εδώ – είναι σχεδόν σαν να έχετε μια αφίσα ταινίας μελανωμένη σε ολόκληρο το πόδι σας! Τα τατουάζ Guy μπορεί να είναι ένας συνδυασμός διαφόρων στοιχείων για να επιδεικνύετε όπως αυτό.

30. Σκιές & Σκιές σε ανδρικό τατουάζ

Ακόμα και οι άντρες χρειάζονται σωστές σκιές και σκιά στα τατουάζ τους! Αυτό εδώ διαθέτει ένα απλό πορτρέτο και μερικές λέξεις. Τα χρώματα και οι σκιές βελτιώνουν σημαντικά την αισθητική του τατουάζ.

31. Ο χρόνος κυλάει

Ορισμένα τατουάζ για άντρες είναι λεπτά, ενώ άλλα είναι πολύ πιο σημαντικά και έχουν προφανή σημασία. Για παράδειγμα, το τατουάζ αυτού του άντρα εδώ είναι σαφώς επικεντρωμένο στη ροή του χρόνου. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγχυση για αυτό.

32. Μια μίξη στοιχείων

Τι βλέπετε στο τατουάζ αυτού του άντρα; Υπάρχει το κλασικό baby angel, ένα ρολόι με τους μηχανισμούς του και μερικές ακτίνες φωτός στο παρασκήνιο. Perhapsσως το νόημα για αυτό το τατουάζ είναι πιο θρησκευτικό από οτιδήποτε άλλο!

33. Weird Tattoo for Guys

Ένα φαγωμένο μήλο και ένα δόντι με γκρι φόντο; Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Ειλικρινά, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτό είναι ένα περίεργο τατουάζ, αλλά το καθένα το δικό του, σωστά?

34. Tree Tattoo Designs for Men

Οι δύο πλευρές της φύσης – ζωή και θάνατος. Αυτή η έννοια απεικονίζεται με σαφήνεια στο τατουάζ χωρισμένο σε δύο ξεχωριστά τμήματα. Ένα τέτοιο θα είναι ιδανικό για παιδιά που εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν τη φύση.

35. Από τις ταινίες

Άνδρες ή γυναίκες, θα χρειαστείτε έναν πραγματικά καταρτισμένο καλλιτέχνη τατουάζ για να πραγματοποιήσετε αυτό το σχέδιο! Πολλά τατουάζ για άντρες βασίζονται σε ταινίες ή χαρακτήρες που τους αρέσουν και έτσι ένα τατουάζ σαν αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

36. Τρομερές ιδέες για τατουάζ Guy

Τατουάζ στην πλάτη ενός άνδρα - Injun

Τατουάζ στην πλάτη ενός άνδρα – Injun

Τα σύγχρονα τατουάζ φέρουν λιγότερο κανονικό συμβολισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνδρες αποφασίζουν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα για να δείξουν τη βιαιότητα, την αποφασιστικότητα, το θάρρος ή τη ρομαντική πλευρά της προσωπικότητάς τους. Αλλά τέτοια σχέδια δεν κάνουν τα τατουάζ λιγότερο ουσιαστικά: το ανδρικό σώμα καλυμμένο με ένα επαγγελματικό και κομψό σχεδιασμένο τατουάζ προσελκύει την προσοχή των γυναικών.

37. Σαν αστέρι

Άγριος άνθρωπος καλά στο σώμα

Άγριος άνθρωπος καλά στο σώμα

Τα αστέρια είναι επίσης δημοφιλή μοτίβα τατουάζ ακόμη και από το παρελθόν. Δεκαετίες μετά την πρώτη χρήση, αυτό το σχέδιο τατουάζ παραμένει μια δημοφιλής ιδέα που περιλαμβάνεται στα δροσερά τατουάζ για άνδρες.

38. Τριαντάφυλλα στο λαιμό

Αν νομίζατε ότι τα τατουάζ τριαντάφυλλου είναι μόνο για γυναίκες, αυτό το τατουάζ μπορεί να σας απέδειξε ότι κάνετε λάθος! Οι άντρες μπορούν επίσης να φαίνονται όμορφοι με τατουάζ τριαντάφυλλου, και με το να διακοσμούν το λαιμό σας, γίνεται πολύ πιο εμφανές.

39. Interstellar

Τα πλανητικά μοτίβα μπορούν να κάνουν φοβερά τατουάζ για παιδιά. Ένα τατουάζ όπως αυτό θα απαιτήσει περίπλοκη εργασία και πολύ προγραμματισμό εκ των προτέρων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν περιλαμβάνει ένα τόσο απέραντο υπόβαθρο με βουνά και νερό!

40. Old and Wise

Απεικονίστε τη σοφία και τη φροντίδα χρησιμοποιώντας αντικείμενα τατουάζ με αυτό το θέμα στο μυαλό. Οι σοφοί ηλικιωμένοι σίγουρα θα απεικονίσουν μια αίσθηση γνώσης και εμπειρίας, αν μη τι άλλο. Μπορείτε ακόμη να μελάνετε τον πατέρα ή τον παππού σας!.

41. Γεωμετρική Συμμετρία – Κουκουβάγιες

Περιηγηθείτε λίγο περισσότερο στον ιστότοπό μας και ίσως παρατηρήσετε ότι τα τατουάζ κουκουβάγιας έρχονται σε πολλά στυλ. Απεικονίζοντας σοφία και μυστήριο, μπορείτε να δείτε αυτά τα μοτίβα μεταξύ ανθρώπων με διάφορα χαρακτηριστικά.

42. Οι Κόκκινοι Ινδοί

Ασυναίσθητα, οι γυναίκες θέτουν άνδρες με τατουάζ στην κατηγορία που τηρούν τις υποσχέσεις τους και μπορούν να αποδείξουν τα λόγια με πράξη. Είναι ένα καλό κίνητρο και διαφήμιση. Η εποχή των Κόκκινων Ινδιάνων μπορεί να έχει περάσει πολύ τώρα, αλλά πολλοί εξακολουθούν να θυμούνται τις αναμνήσεις τους με ένα τατουάζ όπως αυτό.

43. A Foreatm Tattoo

Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες -Hρες

Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες -oursρες

Τα σχέδια τατουάζ αντιβραχίου για άνδρες μπορούν να περιλαμβάνουν στυλ πουά σκουπιδιών όπως αυτό που φαίνεται παραπάνω. Συνήθως, μπορείτε να δείτε ένα μείγμα ρεαλισμού, πιτσιλιές κόκκινου χρώματος και λίγο σουρεαλισμό στο τατουάζ.

Οι άντρες είναι πολύ δημιουργικοί όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουν το μέρος του σώματος στο οποίο θα ήθελαν να βάλουν τατουάζ. Τα πιο δημοφιλή μέρη είναι:

 1. Λαιμός – Στα αγόρια αρέσει αυτό το σημείο και οι μικρές εικόνες φαίνονται ιδιαίτερα καλές.

44. Σχέδια τατουάζ λαιμού για άνδρες

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι από τις καλύτερες ιδέες τατουάζ για άνδρες όταν είναι μελανωμένες στο λαιμό. Βάλτε ένα μικρό σχέδιο τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού και οδηγήστε το στην περιοχή ακριβώς ανάμεσα στους ώμους. Ο σχεδιασμός καθρέφτη φαίνεται υπέροχος!

45. Ένα σημάδι ελευθερίας

Γιατί νιώθουμε ότι το άτομο που κάνει αυτό το τατουάζ είναι περήφανος Αμερικανός; Σε κάθε περίπτωση, το να κάνεις ένα τατουάζ με φαλακρό αετό σε αυτήν την περιοχή μπορεί να δείχνει άφθονο πατριωτισμό!

46. ​​Όχι για τους αραχνοφοβικούς

Τατουάζ στο λαιμό του - Αράχνη

Τατουάζ στο λαιμό του – Αράχνη

Τα πιο δημοφιλή σχέδια είναι οι εικόνες μιας αράχνης ή μιας νυχτερινής νυχτερίδας. Αυτό το παραπάνω μπορεί να φαίνεται λίγο ρεαλιστικό και τρομακτικό, ειδικά όταν συναντάτε νέους ανθρώπους που ίσως δεν περιμένουν να δουν μια αράχνη εκεί!

47. Spiral Tribal Tattoos for Guys

Τατουάζ στο λαιμό του - φυλετικά σύμβολα

Τατουάζ στο λαιμό του – φυλετικά σύμβολα

Τα μοτίβα των φυλών φαίνονται ιδιαίτερα μοναδικά. Φαίνεται ότι οι άντρες αγαπούν τα φυλετικά σχέδια τατουάζ εν μέρει για την απλότητά του, αλλά και για το πόσο εξωτικό και περίπλοκο μπορεί να γίνει.

48. Τατουάζ νυχτερίδας για άνδρες

Τατουάζ στο λαιμό του άνδρα - νυχτερίδες

Τατουάζ στο λαιμό του άνδρα – νυχτερίδες

Τα τατουάζ με αυτά τα νυχτερινά πλάσματα δεν είναι καινούργια. Αυτός ο άνθρωπος δεν θα είναι ο πρώτος που το έχει, ούτε θα είναι ο τελευταίος. Ποτέ δεν θα μάθετε πού μπορείτε να δείτε ένα τατουάζ με θέμα τη νυχτερίδα στη συνέχεια!

 1. Στήθος – Ένα από τα καλύτερα μέρη για να βάλετε ένα τατουάζ για άνδρες είναι η πάνω πλευρά του στήθους.

49. Vintage Style Eagle Tattoo

Αυτός ο άνθρωπος εδώ πρακτικά μυρίζει αρρενωπότητα. Αυτό το φανταχτερό μουστάκι ταιριάζει κάπως με αυτό το σχέδιο τατουάζ του αετού του και σχεδόν μπορούμε να τον δούμε να κάνει ξυλουργικές εργασίες!

50. Eagle with a Heart – Cool Tattoos for Men

Είναι ένα τατουάζ αετού πολύ mainstream για εσάς; Τι λέτε για κάτι σαν αυτό; Αυτό το τατουάζ διαθέτει έναν αετό που σφίγγει μια καρδιά στα νύχια του και η ίδια η καρδιά έχει τόσα πολλά βέλη που περνούν επίσης.

51. Won’t Go Wrong with a Chest & Arm Tattoo

Κάθε τύπος μπορεί εύκολα να φανεί φοβερός με τατουάζ στο στήθος και τα χέρια, ειδικά όταν το τατουάζ συνδέεται ακριβώς όπως ο τύπος σε αυτήν την εικόνα! Ένα τατουάζ στο στήθος μπορεί να επεκταθεί για να καλύψει επίσης τα χέρια, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε το σχέδιό σας όποτε θέλετε.

52. Cool Tattoo Designs for Men

Θέα στο δάσος με δύο άτομα να περπατούν μέσα από αυτό και δύο λύκους να γρυλίζουν ο ένας τον άλλον στο πλάι; Μοιάζει με μια κρυφά σκληροπυρηνική νοοτροπία που ο χρήστης θέλει να δείξει στον κόσμο! Perhapsσως πιστεύει ότι είναι ένας άγριος φύλακας για αυτούς που αγαπά.

53. Των κρανίων και των κουκουβαγιών

υπάρχουν πολλά να απορροφήσετε στα τατουάζ αυτού του φίλου. Πρώτον, υπάρχουν τα περίπλοκα γεωμετρικά σχέδια στα χέρια του και στα πλάγια της μέσης του. Υπάρχει επίσης η κουκουβάγια με το μεγάλο άνοιγμα των φτερών της στη μέση του στήθους του και η αλυσίδα κρανίων που φαίνεται να φοριέται στο λαιμό του.

54. Εντυπωσιακά ρεαλιστικές ιδέες 3D τατουάζ για άνδρες

Αυτό είναι ένα σχέδιο trippy tattoo! Αυτά τα σχήματα φαίνεται να ξεπροβάλλουν από το δέρμα του σαν τρισδιάστατο σχέδιο και ο ρεαλιστικός και λεπτομερής σχεδιασμός των ματιών στη μέση είναι εξίσου εκπληκτικός. Lookάχνετε για δροσερά τατουάζ; Αυτή είναι μια έννοια που σίγουρα μπορείτε να ακολουθήσετε.

55. Simple Line Art σε Vintage Style

Αυτό το στυλ τατουάζ σας θυμίζει μεσαιωνικές τέχνες; Σίγουρα μας έκανε! Η γραμμή είναι καθαρή και τακτοποιημένη, απεικονίζοντας έναν αετό στη μέση και το ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό ακριβώς από κάτω. Τα τατουάζ για άντρες μπορούν πάντα να πάρουν μια τέτοια θέση.

56. Πολύχρωμο και φανταχτερό

Το ιαπωνικό μοτίβο σύννεφων μπορεί να συνδυαστεί με κρανία, λουλούδια και ιστούς. υπάρχει ακόμη και ένα τέρας ιαπωνικού τύπου μελανωμένο στο στήθος, το οποίο φαίνεται εξίσου φοβερό!

57. Full Body Tattoos for Guys

Πάρτε τα τατουάζ των ανδρών στα άκρα έχοντας μια κάλυψη τατουάζ ολόκληρου του σώματος, όπως αυτός ο τύπος εδώ. Είναι πρακτικά καλυμμένος από το λαιμό του μέχρι τα πόδια του! Είναι πολύ καλή επιλογή για αυτόν να διατηρήσει το πρόσωπό του χωρίς τατουάζ, ωστόσο.

58. Το κουνέλι στα σαγόνια του λύκου

Υπάρχει επίσης μια λέξη ακριβώς από κάτω, και ένα τατουάζ σε σκαρίφημα δίπλα της επίσης! Τώρα, αυτό μας κάνει να είμαστε περίεργοι για το τι άλλα στυλ τατουάζ και αντικείμενα καλύπτουν το σώμα αυτού του άντρα ή αν μετανιώνει ο ίδιος για το άγριο μείγμα τατουάζ.

59. Σχεδόν δαιμονικό

Ο αετός πάνω από το σχέδιο Illuminati είναι εντάξει. Το δαιμονικό πλάσμα από κάτω όμως; Αυτό είναι κάτι καινούργιο. Αυτός ο τύπος εδώ έχει επίσης άλλα σχέδια τατουάζ για άντρες στα χέρια του. Ποια ιδέα μπορείτε να πάρετε για τον εαυτό σας?

60. Εν μέρει πλήρης

Αγαπάμε πώς φαίνονται τα φτερά του αετού! Τα φτερά είναι μόλις μισοτελειωμένα, αλλά φαίνεται ήδη πολλά υποσχόμενο. Αυτός ο μικρός λεκές κραγιόν εκεί μπορεί επίσης να είναι μια από τις πιο αδιάκριτες ιδέες τατουάζ για άνδρες.

Τατουάζ στο στήθος Άνθρωπος - κουκουβάγια

Τατουάζ στο στήθος Άνθρωπος – κουκουβάγια

Εδώ μπορεί να σχεδιαστεί ένα ήσυχο μεγάλο σχέδιο.

Τατουάζ στο στήθος του - βάρκα στην παραλία

Τατουάζ στο στήθος του – βάρκα στην παραλία

Οι συμμετρικές εικόνες φαίνονται πολύ όμορφες!

Τατουάζ στο στήθος του - Dreamcatcher

Τατουάζ στο στήθος του – Dreamcatcher

Η επιλογή των σκίτσων είναι μεγάλη εδώ

Τατουάζ στο στήθος του και το λιοντάρι -δράκος

Τατουάζ στο στήθος του και Lion -Dragon

και σας δίνει ελευθερία επιλογής χωρίς περιορισμούς.

Τατουάζ στο στήθος του - σκελετός και κρανίο

Τατουάζ στο στήθος του – σκελετός και κρανίο

 1. Πίσω – Αυτό το μέρος του σώματοςΤατουάζ στην πλάτη του ανθρώπου - το κεφάλι ενός ελέφαντα

  Τατουάζ στην πλάτη του ανθρώπου – το κεφάλι ενός ελέφαντα

  είναι το καλύτερο σημείο για τεράστια σχέδια,

  Τατουάζ στην πλάτη του άντρα - οι Ρωμαίοι στο κέλυφος

  Τατουάζ στην πλάτη του άντρα – οι Ρωμαίοι στο κέλυφος

  σαν δράκοι,

  Τατουάζ στην πλάτη του ανθρώπου - το κεφάλι του δράκου

  Τατουάζ στην πλάτη του ανθρώπου – το κεφάλι του δράκου

  αρχαία θέματα,

  Ινδικό τατουάζ - στην πλάτη ενός άντρα

  Ινδικό τατουάζ – στην πλάτη ενός άντρα

  ακόμη και μια ολόκληρη εικόνα.

  Χρώμα τατουάζ - τίγρη στον άντρα πίσω

  Χρώμα τατουάζ – τίγρη στον άντρα πίσω

 1. Χέρια – Όταν πρόκειται για τα χέρια, οι άντρες προτιμούν να τα κάνουν στο αντιβράχιο,Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες - φτερό φτερού

  Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες – φτερό φτερού

  ιδιαίτερα ελκυστικό

  Μανίκια τατουάζ σε ανδρικό στυλ Dotwork

  Μανίκια τατουάζ σε ανδρικό στυλ Dotwork

  για όσους έχουν μεγάλα τρικέφαλα ή δελτοειδή. 

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου - ασπίδα

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου – ασπίδα

  Η εσωτερική πλευρά του χεριού είναι λίγο πιο ευαίσθητη

  Τατουάζ τίγρης στο χέρι άνθρωπος

  Τατουάζ τίγρης στο χέρι άνθρωπος

  αλλά γράμματα και εισαγωγικά φαίνονται ιδιαίτερα χαριτωμένα εδώ.

  Τατουάζ ρακούν στο χέρι του

  Τατουάζ ρακούν στο χέρι του

  Τα χέρια κάτω είναι το καλύτερο μέρος για μελάνι.

  Τατουάζ καρχαρία - στο χέρι του άντρα

  Τατουάζ καρχαρία – στο χέρι του άντρα

 1. Μοσχάρια – Μοτίβα φυλώνΠολυνησιακό τατουάζ σε άνδρες μόσχων

  Πολυνησιακό τατουάζ σε άνδρες μόσχων

  και τα αρχαία σκίτσα τοποθετούνται συνήθως στα πόδια 

  Τατουάζ άνδρες με τα πόδια - ρολόι Big Ben στην Αγγλία

  Τατουάζ άνδρες με τα πόδια – ρολόι Big Ben στην Αγγλία

  και μόσχοι.

  Τατουάζ στο πόδι του άντρα - ο ήλιος

  Τατουάζ στο πόδι του άντρα – ο ήλιος

  Δίνει μια αντρική εμφάνιση στον ιδιοκτήτη,

  Τατουάζ σε άνδρες μόσχων στο στυλ του Dotwork

  Τατουάζ σε άνδρες μόσχων στο στυλ του Dotwork

  συν τα μοσχάρια είναι λιγότερο επώδυνα από άλλα μέρη του σώματος.

  Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες -γνωσμένο κρανίο

  Τατουάζ στο αντιβράχιο άνδρες -γνωσμένο κρανίο

 1. Παϊδάκια – Τατουάζ στα πλευράΤατουάζ στις άκρες πολύ - Βιομηχανική

  Μηχανή τατουάζ στις άκρες – Βιομηχανική

  φαίνονται απολύτως φανταστικά

  Άντρας τατουάζ στις άκρες - ένα κορίτσι

  Άντρας τατουάζ στις άκρες – ένα κορίτσι

  και μπορεί να είναι οτιδήποτε από γράμματα ή εισαγωγικά έως

  Τατουάζ στις άκρες των ανδρών - η επιγραφή

  Τατουάζ στις άκρες των ανδρών – η επιγραφή

  περίπλοκα σκίτσα και φωτογραφίες.

  Άνθρωπος τατουάζ στις άκρες - Τίγρης

  Άνθρωπος τατουάζ στις άκρες – Τίγρης

 1. Στομάχι – Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.Τατουάζ στο στήθος του άνδρα - καρδιά και μπλε χώρος

  Τατουάζ στο στήθος του άντρα – καρδιά και μπλε χώρος

  Σε μερικές δεκάδες χρόνια το six pack σας θα μετατραπεί σε κοιλιά μπύρας

  Τατουάζ στο στήθος του - Fire Tiger

  Τατουάζ στο στήθος του – Fire Tiger

  και το πρώην δροσερό τατουάζ σας θα μετατραπεί σε χάος κάτω από την κοιλιά.

Εάν αποφασίσατε να κάνετε τατουάζ στα πλευρά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία θα είναι εξαιρετικά επώδυνη και η επούλωση θα διαρκέσει 1-2 μήνες. Εξαρτάται από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της εικόνας και τις φυσικές ιδιαιτερότητες του σώματός σας.

Τατουάζ στο χέρι και φυλλάδιο ρακούν στο στήθος

Τατουάζ στο χέρι και φυλλάδιο ρακούν στο στήθος

Τοποθέτηση Τατουάζ

Η τοποθέτηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να καθοριστεί για το τατουάζ. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι μοναδικός, δημιουργικός και πραγματικά ελκυστικός, αλλά αν δεν είναι κλιμακωτός στο σώμα, δεν θα λειτουργήσει όπως θέλετε. Το ερώτημα είναι: «Κάνετε ένα τατουάζ για το σχεδιασμό του ή απλά για να γεμίσετε το κενό σημείο στο σώμα σας;». Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ένα τατουάζ πρέπει να συμπληρώνει το σώμα σας, να είναι μέρος του και να φαίνεται φυσικό.

Τατουάζ αετός - στο στήθος του

Τατουάζ αετός – στο στήθος του

Ένας άντρας με τατουάζ πρέπει να μοιάζει με έναν άνθρωπο που δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι θα ήταν χωρίς τατουάζ.

Πόσο οδυνηρά είναι τα τατουάζ?

Το ζήτημα του πόνου είναι το πιο κοινό όταν πρόκειται για τατουάζ. Λυπηρό να το παραδεχτώ, αλλά τα τατουάζ βλάπτουν. Το επίπεδο του πόνου εξαρτάται από τα άτομα και από τη θέση της εικόνας. Το κατώφλι του πόνου κάθε ατόμου είναι τόσο διαφορετικό, ώστε αυτή η ερώτηση είναι δύσκολο να απαντηθεί. Υπάρχουν όμως μέρη όπου τα τατουάζ είναι λιγότερο επώδυνα:

 1. Καρποί και χέρια
 2. Μοσχάρι

  Τατουάζ στο πόδι του άντρα - Βιομηχανική

  Τατουάζ στο πόδι του άντρα – Βιομηχανική

 3. Ώμους

  Τατουάζ στον ώμο της τίγρης φίλου

  Τατουάζ στον ώμο της φίλης τίγρης

Λίγο ή πολύ χειρίσιμο:

 1. Πήχης

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου σε στυλ Dotwork

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου σε στυλ Dotwork

 2. Λαιμός

  Ο τύπος τατουάζ στο λαιμό στο νέο σχολικό στυλ

  Ο τύπος τατουάζ στο λαιμό στο νέο σχολικό στυλ

 3. Μέτωπο

  Τατουάζ τα σύμβολα στον τύπο του μετώπου του

  Τατουάζ τα σύμβολα στον τύπο του μετώπου

Και τώρα τα χειρότερα μέρη:

 1. Τα πέλματα

  Τατουάζ στο πέλμα των ανδρών - παγκόσμιος χάρτης

  Τατουάζ στο πέλμα των ανδρών – παγκόσμιος χάρτης

 2. Γόνατο

  Τατουάζ στο γόνατο του άντρα - αρκούδα

  Τατουάζ στο γόνατο του άντρα – αρκούδα

 3. Στήθος και κοιλιά

  Τατουάζ καρχαρία στο στήθος του

  Τατουάζ καρχαρία στο στήθος του

Τα πιο οδυνηρά μέρη είναι εκείνα όπου το δέρμα είναι το πιο λεπτό και η βελόνα είναι κοντά στο κόκκαλο. Μην ξεχνάτε ότι το αλκοόλ δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να απελευθερώσετε το άγχος, επειδή διευρύνει τα αγγεία και μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αρχίσετε να αιμορραγείτε όταν η βελόνα είναι μέσα. Έτσι, αν αποφασίσετε να βάλετε ένα σκίτσο στο σώμα σας, κάντε λίγη υπομονή. Για να απαντήσουμε στην ερώτηση, αν ένα τατουάζ πονάει, η απάντηση είναι ναι και όχι. Η αίσθηση ότι μια βελόνα σπάει το δέρμα σας δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που έχετε νιώσει ποτέ, αλλά αν σίγουρα αποφασίσατε ότι θέλετε ένα τατουάζ, δεν θα είναι δικαιολογία.

Τατουάζ Τζόκερ - στην πλάτη ενός άντρα

Τατουάζ Τζόκερ – στην πλάτη ενός άντρα

Σύγχρονοι τρόποι για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ

Η ιδέα να κάνετε τατουάζ έρχεται μερικές φορές ασυνείδητα και δεν είναι καλά σκεπτόμενη. Συμβαίνει, ότι ένα τατουάζ δεν βγαίνει όπως το περιμένατε ή η τοποθεσία δεν είναι η καλύτερη και το αφεντικό σας σας δυσκολεύει αντί για προαγωγή. Ανεξάρτητα από τον λόγο, πρέπει αφαιρέστε ένα τατουάζ, το ερώτημα που αντιμετωπίζετε είναι – πώς; Ακολουθούν οι σύγχρονοι τρόποι για να βοηθήσετε τους άνδρες σε τέτοιες καταστάσεις:

 1. Αφαίρεση δέρματος με δερματοπάθεια – Η πλειοψηφία των γιατρών θεωρεί αυτή τη μέθοδο την πιο αποτελεσματική και λιγότερο σκληρή. Η αποτελεσματικότητα εξηγείται από το γεγονός ότι ο χρωματισμός έρχεται στο δικτυωτό στρώμα του δέρματος που βρίσκεται πάνω από τη γραμμή των λιπαρών αδένων και των μαλλιών. Επομένως, ενώ διαγράφεται το τατουάζ κομμάτι δέρματος, η επιφάνεια του δέρματος σώζει την ευκαιρία να αναγεννηθεί.
 1. Laser – Η διαδικασία με τη βοήθεια λέιζερ διαρκεί συνήθως από 1 μήνα έως 12, ανάλογα με την ποιότητα του μελανιού, τον τρόπο τοποθέτησης του τατουάζ και τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού του ασθενούς. Κάθε σαλόνι τατουάζ προσφέρει διορθώσεις τατουάζ χαμηλής ειδίκευσης, ενημερώνοντάς τα με νέο εξοπλισμό ή ακόμη και τοποθετώντας ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο στο ίδιο μέρος. Η ποιότητα εξαρτάται από τον επαγγελματισμό. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι η αφαίρεση ενός τέτοιου τατουάζ με λέιζερ θα είναι αδύνατη, καθώς ένα διπλό μελάνι απορροφά την ενέργεια του λέιζερ με διπλή ισχύ που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά εγκαύματα και να αφήσει ένα μεγάλο σημάδι.
 1. Πήξη – Η εικόνα καίγεται με ηλεκτρόδια. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Το δέρμα καλύπτεται με ένα ξηρό στρώμα που πέφτει σε μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ουλές είναι μάλλον ορατές.

Πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε να κάνουμε τατουάζ όταν είμαστε νέοι, αλλά μερικές φορές αυτό που ταιριάζει σε ένα νεαρό αγόρι δεν φαίνεται πραγματικά καλό για έναν ώριμο άντρα. Υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσετε τα τατουάζ που δεν θέλετε, αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το αποτέλεσμα.

Τα πιο συνηθισμένα σχέδια ανδρικών τατουάζ

Η ποικιλία των ιδεών για το τατουάζ των ανδρών είναι τόσο πλούσια, που μπορείτε να περάσετε εβδομάδες αναζητώντας το τέλειο τατουάζ σας. Η επιλογή ενός σχεδίου είναι πολύ περίπλοκη και το πραγματικό νόημα της εικόνας θα είναι ανοιχτό μόνο για τον ιδιοκτήτη. Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιο σκίτσο να επιλέξετε, μπορείτε πάντα να κοιτάξετε τις φωτογραφίες στα σαλόνια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει ακριβώς σε εσάς. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες ιδέες που χρησιμοποιούνται συνήθως για τατουάζ ανδρών:

 1. Όπλα – Αυτός ο σχεδιασμός καλύπτει ένα χέρι από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα ή ακόμα και τον ώμο.Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου - Δράκος

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου – Δράκος

  Το περιεχόμενο μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις,

  Τατουάζ στο χέρι άνθρωπος - μια άσπρη τίγρη

  Τατουάζ στο χέρι άνθρωπος – μια άσπρη τίγρη

  Πολυνησιακά τατουάζ, ιαπωνικά ή φανταστικά. Τα “όπλα” μπορεί να είναι ενός χρώματος

  Τατουάζ στην πανοπλία του αντιβραχίου άνδρες -rytsarskie

  Τατουάζ στην πανοπλία του αντιβραχίου άνδρες -rytsarskie

  ή πολλά. Μπορούν να συνδυάσουν γράμματα και να αναμίξουν λίγες εικόνες.

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου - Dotwork

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου – Dotwork

 1. Πολυνησιακά και Μαορί – Πολυνησιακά τατουάζ έχουν τη δική τους ιστορία. Επιτρεπόταν να τα φορούν μόνο άντρες και μόνο λόγω κάποιας περίστασης. Στην αρχαιότητα, κάθε τατουάζ πρέπει να είναιΤατουάζ Πολυνησιακό στυλ στον άνδρα του αντιβραχίου

  Τατουάζ Πολυνησιακό στυλ στον άνδρα του αντιβραχίου

  άξιζε και μόνο τότε θα μπορούσε να κληρωθεί. Σήμερα υπάρχουν διάφορα είδη και παραλλαγές τατουάζ Πολυνησίας.

  Τατουάζ σε πολυνησιακό στυλ στο χέρι του άντρα

  Τατουάζ σε πολυνησιακό στυλ στο χέρι του άντρα

  Θα πρέπει να διαφέρουν από τα παραδοσιακά.

  Συμμετρικό στυλ τατουάζ στην πλάτη άνδρες Μαορί

  Συμμετρικό στυλ τατουάζ στην πλάτη άνδρες Μαορί

 1. Βιομηχανική – Είναι ένα αρκετά νέο και αναπτυσσόμενο στυλΤατουάζ στο στήθος άνδρες στο στυλ της Βιομηχανικής

  Τατουάζ στο στήθος άνδρες στο στυλ της Βιομηχανικής

  σχέδια τατουάζ, τα οποία περιέχουν εικόνες μηχανικών πλασμάτων που μιμούνται ενέργειες ή άλλες καταστάσεις.

  Τατουάζ στο χέρι άνδρες στο στυλ της Βιομηχανικής

  Τατουάζ στο χέρι άνδρες στο στυλ της Βιομηχανικής

  Πολλά βιομηχανική τα τατουάζ τραβούν φωτογραφίες από κόμικς.

  Τατουάζ σε άνδρες μόσχων στο στυλ της Βιομηχανικής

  Τατουάζ σε άνδρες μόσχων στο στυλ της Βιομηχανικής

 1. Άγκυρα – Αυτό είναι το σύμβολο της ισορροπίας και του καταφυγίου.Τατουάζ στο χέρι του άντρα - Άγκυρα

  Τατουάζ στο χέρι του άντρα – Άγκυρα

  Είναι ένα κοινό σχέδιο για τους ναυτικούς, που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στη θάλασσα, για τους ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και εκείνους που ζουν δίπλα της.

  Τατουάζ στο αντιβράχιο του άντρα - Άγκυρα

  Τατουάζ στο αντιβράχιο του άντρα – Άγκυρα

  Η άγκυρα είναι επίσης σύμβολο του πρώιμου Χριστιανισμού.

 1. Πλοίο Είναι το σύμβολο της ελπίδας και της ιστιοπλοΐας.Τατουάζ σε άνδρες πίσω - πλοίο

  Τατουάζ σε άνδρες πίσω – πλοίο

  Πολλοί άνθρωποι με τέτοια τατουάζ έχουν μια σχέση μεταξύ της ζωής τους και της ζωής του πλοίου. Μια γυναίκα και ένα πλοίο είναι δύο πράγματα που δεν ταιριάζουν. Ένα πλοίο συχνά απεικονίζεται ως σύμβολο του πεπρωμένου.

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου - πλοίο

  Τατουάζ στους άνδρες του αντιβραχίου – πλοίο

 1. Κρανίο – Αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο δημοφιλή σύμβολα των σχεδίων τατουάζ. Συμβολίζει τον θάνατο, τον φόβο και τη μετά θάνατον ζωή. Κάθε πολιτισμός ερμηνεύει ένα κρανίο με διαφορετικό τρόπο.Τατουάζ κρανίου - ο τύπος πίσω

  Τατουάζ κρανίου – ο τύπος πίσω

  Για κάποιους πολιτισμούς έχει θετικό νόημα, για τους άλλους κακό.

  Τατουάζ κρανίου - στο χέρι άνθρωπος

  Τατουάζ κρανίου – στο χέρι άνθρωπος

 1. Λιοντάρι – Αυτός είναι ένας πολύ γνωστός βασιλιάς των ζώων.Τατουάζ άνδρες με ωμοπλάτη - Λέων

  Τατουάζ άνδρες με ωμοπλάτη – Λέων

  Ένας άντρας με ένα τέτοιο τατουάζ θέλει να δείξει τη δύναμη και τις ηγετικές του ιδιότητες.

  Τατουάζ σε άνδρες στο στήθος - Λέων

  Τατουάζ σε άνδρες στο στήθος – Λέων

 1. Σταυρός – Μπορεί να φέρει τόσο θρησκευτικό πλαίσιο όσο και διακοσμητικό.Τατουάζ στο στήθος άνδρες Σταυρός

  Τατουάζ στο στήθος άνδρες Σταυρός

  Συνήθως υπάρχουν αρχικά δίπλα, τα γράμματα του ονόματος ενός ατόμου που ήταν πιο αγαπητά σε έναν άντρα.

  Τατουάζ στην πλάτη για άνδρες Σταυρός με φτερά

  Τατουάζ στην πλάτη για άνδρες Σταυρός με φτερά

 1. Scorpion – Είναι ένα όμορφο και εξωτικό τατουάζ, το οποίο έκαναν μόνο λίγοι άντρες.Τατουάζ στον ώμο του άντρα-Σκορπιού

  Τατουάζ στον ώμο του άντρα-Σκορπιού

  Συνήθως εκτελούνται στο στρατό. Εάν ένας άνδρας συμμετείχε σε έναν πόλεμο ή σε ενέργειες το τσίμπημα σηκώθηκε, αν απλώς υπηρέτησε στο στρατό, το τσίμπημα είναι καμπυλωμένο.

  Τατουάζ στο χέρι για άνδρες Σκορπιός

  Τατουάζ στο χέρι για άνδρες Σκορπιός

 1. Γράμματα, εισαγωγικά – Τα γράμματα μπορούν να γραφτούν στα αγγλικάΆνθρωπος τατουάζ στις άκρες - ένα γράμμα

  Άνθρωπος τατουάζ στις άκρες – ένα γράμμα

  Ιαπωνικά, Κινέζικα, Λατινικά ή άλλη γλώσσα.

  Τατουάζ στο πίσω μέρος - χαρακτήρες

  Τατουάζ στο πίσω μέρος – χαρακτήρες

  Τα ιερογλυφικά παλαιότερα ήταν εξαιρετικά δημοφιλή και εμφανίζονται συχνά τώρα.

  Τατουάζ στο χέρι αρσενικοί χαρακτήρες

  Τατουάζ στο χέρι αρσενικοί χαρακτήρες

Αυτές οι κατηγορίες ανήκουν περισσότερο σε ανδρικά τατουάζ παρά σε θηλυκά. Ανεξάρτητα από το είδος τατουάζ που θα επιλέξετε, θα πρέπει να έχει νόημα μόνο για εσάς.

Τατουάζ στο αντιβράχιο του άντρα στο στυλ του Tribal

Τατουάζ στο αντιβράχιο του άντρα στο στυλ του Tribal

Ποια τατουάζ δεν πρέπει να κάνουν ποτέ οι άντρες?

Υπάρχουν φωτογραφίες και σκίτσα που δεν συνιστώνται για άνδρες. Και όχι επειδή δεν είναι κουλ, μόνο μερικά από αυτά φαίνονται κάπως περίεργα:

 1. Superheroes -Τα σκίτσα του SupermanΤατουάζ στην πλάτη ενός άνδρα - υπερήρωες

  Τατουάζ στην πλάτη ενός άνδρα – υπερήρωες

  ή άλλους ήρωες

  Τατουάζ στον άνδρα του αντιβραχίου - υπερήρωας

  Τατουάζ στον άνδρα του αντιβραχίου – υπερήρωας

  μετατρέπει τους άντρες σε μικρά αγόρια που αγαπούν τα παιδικά κόμικς.

  Τατουάζ στο χέρι man - κόμικς Batman

  Τατουάζ στο χέρι man – κόμικς Batman

 1. Εικονικά τατουάζ. Αν σας αρέσει Bob MarleyTattoo-on-the-mans-chest-Bob-Marley

  Tattoo-on-the-mans-chest-Bob-Marley

  τέχνη ή λάτρης του Έλβις Πρίσλεϊ,

  Τατουάζ στο χέρι - Elvis Presley

  Τατουάζ στο χέρι – Elvis Presley

  βάζοντας τη φωτογραφία ενός αγαπημένου αστέρα στο σώμα σημαίνει ότι φτιάχνετε μια γκαλερί, η οποία θα αποσπάσει την προσοχή από την προσωπικότητά σας.

  Τατουάζ στο χέρι - τραγουδιστής Frank Sinatra

  Τατουάζ στο χέρι – τραγουδιστής Frank Sinatra

 1. Όνομα αγαπημένης γυναίκας ή συζύγου – Εάν η αγάπη σας είναι αληθινή, βαθιά και ειλικρινής, δεν χρειάζεται να επιδεικνύεστε.Τατουάζ στο χέρι - κορίτσια όνομα Αλέξανδρος

  Τατουάζ στο χέρι – κορίτσια όνομα Αλέξανδρος

  Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε τα στατιστικά των διαζυγίων και των διαζυγίων.

  Τατουάζ στο χέρι man girl's name -Olivia

  Τατουάζ στο χέρι man girl’s name -Olivia

  Πώς θα εξηγήσετε στο νέο σας πάθος ένα σημάδι πρώην στο σώμα σας; Δεν φαίνεται καθόλου δροσερό.

  Τατουάζ στην πλάτη του άντρα - το όνομα του κοριτσιού Nataliya

  Τατουάζ στην πλάτη του άντρα – το όνομα του κοριτσιού Nataliya

  Τατουάζ στον άνδρα του αντιβραχίου - ονόματα κοριτσιών

  Τατουάζ στον άνδρα του αντιβραχίου – ονόματα κοριτσιών

Πώς θα φαίνεται το τατουάζ σας όταν γερνάτε?

Το αιώνιο ερώτημα που ενοχλεί όλους τους ιδιοκτήτες τατουάζ και όχι μόνο. Δεν θα είναι πολύ ευχάριστο να βλέπετε τα τατουάζ σας ως ακατάστατες εικόνες, το δέρμα δεν θα είναι πλέον όμορφο και τεντωμένο. Αλλά αυτή η αλλαγή πρόκειται να συμβεί σε όλους, δεν έχει σημασία αν έχουν τατουάζ ή όχι.

Άντρας με τατουάζ σε όλο της το σώμα σε στιλ παλιού σχολείου

Άντρας με τατουάζ σε όλο της το σώμα σε στιλ παλιού σχολείου

Από τη μία πλευρά, η εικόνα στο σώμα μπορεί ακόμη και να έχει ένα πλεονέκτημα: να καλύπτει τα ελαττώματα του δέρματος όταν γερνάς. Τουλάχιστον κάποιο μέρος του σώματός σας θα φαίνεται νεότερο και ακριβές. Είναι στο χέρι κάθε άντρα να επιλέξει να κάνει τατουάζ ή όχι. Οι άνθρωποι που κρίνουν και φέρνουν αυτό το γνωστό επιχείρημα-για την εμφάνιση των τατουάζ σε 30 χρόνια δεν λαμβάνουν υπόψη ένα πράγμα.

Έγχρωμο τατουάζ στο ανδρικό σώμα σε μεγάλη ηλικία

Έγχρωμο τατουάζ στο ανδρικό σώμα σε μεγάλη ηλικία

Πόσες φορές έχετε ακούσει από άτομα με τατουάζ να παραπονιούνται για τα άλλα – «καθαρό σώμα», που δεν έχουν καθόλου; Δεν τους ενδιαφέρει… γιατί λοιπόν αυτή η ερώτηση ενοχλεί τους ανθρώπους που δεν έχουν τατουάζ?

Τατουάζ στο στήθος άνδρες σε μεγάλη ηλικία

Τατουάζ στο στήθος άνδρες σε μεγάλη ηλικία

Πώς θα φανείτε με ένα τατουάζ σε 50-60 χρόνια; Με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλοι άνθρωποι, απλά με τατουάζ!

Τατουάζ στο ανδρικό σώμα σε μεγάλη ηλικία

Τατουάζ στο ανδρικό σώμα σε μεγάλη ηλικία