Πείτε ό, τι θέλετε, αλλά τα τατουάζ ώμων είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Partσως μέρος του λόγου είναι ότι μπορεί να είναι εύκολο να το παρατηρήσει κανείς, αλλά και να το κρύψει έξυπνα σε άλλα σενάρια. Τα τατουάζ ώμου είναι πολύ δημοφιλή στις μέρες μας τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες για αυτόν τον λόγο!

Τα καλύτερα τατουάζ ώμου & Σχέδια

Perhapsσως γνωρίζετε ήδη πού πρόκειται να κάνετε το επόμενο τατουάζ σας – στον ώμο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι μελάνι σε αυτό το σημείο. Εάν συμβαίνει αυτό, μην ανησυχείτε πολύ – σας καλύψαμε. Με πάνω από 140 σχέδια τατουάζ ώμων, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον μερικά σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα τατουάζ που έχουμε εδώ!

1. Σχέδιο μεταλλικού ώμου

Αυτό είναι ένα δροσερό. Ο σχεδιασμός τατουάζ μοιάζει με τα μεταλλικά μέρη σας να έχουν σπάσει το δέρμα σας! Αν έχετε παρακολουθήσει το Full Metal Alchemist, μπορεί να δείτε μια λεπτή ομοιότητα σε αυτό το τατουάζ και τον κεντρικό χαρακτήρα.

2. Κάντε τατουάζ ώμου μια μορφή τέχνης

Οι λεπτομέρειες σε αυτό το τατουάζ είναι απίστευτες! Οι σκιές του αγγέλου που φέρει το τόξο είναι εκπληκτικά εκπληκτικές στο ελάχιστο. Εάν θέλετε το κομμάτι τατουάζ σας να είναι καλλιτεχνικό, αυτό είναι το σχέδιο για το οποίο μπορείτε να πάτε.

3. Σχέδιο τατουάζ 3D ώμου για άνδρες

Οι άντρες σίγουρα θα έλκονται από ένα μοναδικό σχέδιο τατουάζ όπως αυτό. Η απλή σκίαση κάτω από το μπλε σχέδιο τατουάζ κάνει να φαίνεται σαν το τατουάζ να αιωρείται στην αγκαλιά του άντρα! Ωραίο, έτσι δεν είναι?

4. Το ανδρικό τατουάζ ώμου για άνδρες

Σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε αρκετά αντρικά, ένα τατουάζ σαν αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε πιο άγρια ​​και πιο ανδρικά – ελπίζουμε. Αγαπάμε πόσο ρεαλιστικό φαίνεται το τατουάζ. μπορούμε σχεδόν να νιώσουμε την υφή!

5. Rose-Themed Tattoo Shoulder για γυναίκες

Οι γυναίκες είναι σαν κήπος – είναι λογικό τα τατουάζ τους να είναι επίσης λουλουδάτα όπως αυτό – ροζ, ροζ και απολύτως υπέροχα!

6. Τατουάζ Combat Angel Shoulder

Αυτό μοιάζει με το είδος του τατουάζ ώμων που θα κάναμε αν παίζαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Μπορούμε σίγουρα να το φανταστούμε ως χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι MMORPG!

7. Μαύρο & Λευκό Floral Garden Τατουάζ ώμου

Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι τα τατουάζ κάνουν τις κυρίες να φαίνονται λιγότερο θηλυκές. Συμφωνούμε να διαφωνήσουμε με αυτό το κομψό λουλουδάτο τατουάζ ώμου!

8. Floral Tattoo από τον ώμο προς την πλάτη

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τα τατουάζ των ώμων σας να επεκταθούν σε ένα μικρό τμήμα της πλάτης σας εάν το επιθυμείτε. Τα ανθισμένα τατουάζ σίγουρα λειτουργούν καλά όταν επεκτείνονται!

9. Ένα ασιατικό άγγιγμα για τατουάζ ώμου

Δεν μπορεί κανείς παρά να σκεφτεί τα άνθη της Sakura και την ασιατική κληρονομιά της όταν κοιτάζει τατουάζ λουλουδιών δαμάσκηνου. Ένα τατουάζ ώμου όπως αυτό μπορεί να είναι πολύ καλλιτεχνικό και κομψό, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα τατουάζ ώμων για γυναίκες!

10. Υπάρχει κάτι περισσότερο από τα μάτια

Ρίξτε μια ματιά στο ανθισμένο τατουάζ στους ώμους, δεν θα σας ερχόταν αμέσως στο μυαλό ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα στο πίσω μέρος! Το άλλο τμήμα του τατουάζ μπορεί να κρυφτεί εξειδικευμένα – μια έξυπνη κίνηση!

Πλεονεκτήματα του τατουάζ ώμου

ο ώμος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για τατουάζ για πολλούς λόγους. Πρώτον, τα τατουάζ ώμων φαίνονται ολοκληρωμένα και αισθητικά ελκυστικά στις εικόνες. Μπορείτε να ενσωματώσετε όποια ιδέα θέλετε, καθώς ένας τόπος ως ώμος σας δίνει αρκετό χώρο και καλή περιοχή για να κάνετε τατουάζ διαφορετικών ειδών, μεγεθών και σχεδίων. Θα είναι ρεαλιστικό, εκτεταμένο και δροσερό. Τα τατουάζ ώμων σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε το σκίτσο σας, αν χρειαστεί.

Οι εικόνες στον ώμο θα είναι φωτεινές και πολύχρωμες για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή προστατεύονται από το φως του ήλιου στις περισσότερες περιόδους και αυτά τα τατουάζ δεν κρέμονται στα ρούχα. Το δέρμα στους ώμους δεν είναι ευαίσθητο σε αλλαγές ηλικίας. Είναι ελαστικό και δεν καταπονείται όσο άλλες περιοχές στο σώμα σας. Ωστόσο, εξαρτάται από εσάς να διατηρείτε τον εαυτό σας σε φόρμα για να κάνετε το τατουάζ σας να φαίνεται πιο ελκυστικό.

Τα τατουάζ ώμων είναι επίσης εύκολο να φροντιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης χωρίς τη βοήθεια κάποιου. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τη δημιουργία της τέχνης σας καθώς και να την αφήσετε για γενική προβολή.

11. Μια πεταλούδα που κυματίζει

Δοκιμάστε ένα σχέδιο τατουάζ πεταλούδας για αλλαγή όταν δεν είστε σίγουροι για τι να πάτε. Τα σχέδια τατουάζ πεταλούδας ήταν δημοφιλή τις τελευταίες δεκαετίες-ποιος ξέρει πότε θα σταματήσει τελικά να είναι τόσο απαιτητικό?

12. Περισσότερα τριαντάφυλλα & Φύλλα

Τα λουλουδάτα σχέδια τατουάζ φαίνεται να είναι τα κορυφαία αγαπημένα μεταξύ των γυναικών – ίσως λόγω του πόσο θηλυκού και όμορφου θεωρείται ότι είναι. Αυτό το τατουάζ δεν αποτελεί εξαίρεση!

13. Ρεαλιστικό τατουάζ ζώου ώμου

Υπάρχουν τατουάζ για όλους! Ακόμα και σχέδια τατουάζ που προσφέρουν την αγάπη σας για τα ζώα όπως αυτό το τατουάζ ελέφαντα είναι διαθέσιμα. Μπορείτε να δεσμευτείτε για μια προσωπική υπόθεση μέσω ενός τατουάζ ώμου όπως αυτό!

14. Ένα μάτσο ορχιδέες

Ακριβώς όπως επρόκειτο να πούμε ότι τα τατουάζ ώμου για γυναίκες είναι πάντα σχετικά με τριαντάφυλλα, αυτό έρχεται με τη μορφή ορχιδέων. Σίγουρα δεν παραπονιόμαστε – φαίνεται όμορφο!

15. Η αντίθεση μεταξύ χρωμάτων

Ένας τρόπος για να κάνετε κάθε τατουάζ να φαίνεται ξεχωριστό είναι εστιάζοντας στα χρώματα. Ένα αντίθετο χρώμα όπως το μαύρο και το κόκκινο σε αυτό το τατουάζ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα!

16. Ένα τατουάζ ώμου με θέα

Για να είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν διευκρίνισε ότι τα τατουάζ δεν μπορούν να αποτελούνται από τοπία όπως αυτό. Κάπως έτσι, νιώθουμε ότι αυτό το καλλιτεχνικό τατουάζ ώμου θα πήγαινε σε κάποιον που του αρέσει ο γοτθικός πολιτισμός.

17. Red Indians Shoulder Tattoo

Εδώ είναι να κάνετε ένα άλλο κομμάτι τατουάζ να μοιάζει με έργο τέχνης! Εάν έχετε στο μυαλό σας κάποιον ιδιαίτερο, μπορείτε να του κάνετε ένα αφιέρωμα τατουάζ σε ένα παρόμοιο κομμάτι.

18. Τατουάζ ώμου που μοιάζουν με σκίτσα

Τατουάζ στον ώμο ενός κοριτσιού - αρκούδα

Ο σχεδιασμός του τατουάζ στον ώμο αυτού του κοριτσιού – μια σκιαγραφημένη αρκούδα φαινόταν μοναδική επειδή φαίνεται εν μέρει ημιτελής, αλλά στην πραγματικότητα είναι!

19. Το κρανίο & Rose Combo

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - κόκκινα τριαντάφυλλα και κρανίο

Αυτό το γκροτέσκο τατουάζ στον ώμο αποτελείται από κόκκινα τριαντάφυλλα και κρανίο. Ιδανικό για όταν πηγαίνετε για Day of the Dead!

20. A Rosy Diamond Shoulder Tattoo Design

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - κόκκινο τριαντάφυλλο, διαμάντι και μοτίβο

Ακόμα ένα τατουάζ ώμου για γυναίκες, αυτό το τατουάζ απεικονίζει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, διαμάντι και κάποιο διακοσμητικό μοτίβο. Αγαπάμε πώς το μίσχο του τριαντάφυλλου μοιάζει με πινελιές ακουαρέλας!

21. Ο προσωπικός σας άγγελος στους ώμους

Εάν έχετε χάσει ποτέ κάποιον σημαντικό για εσάς, ένα τατουάζ σαν αυτό θα κάνει ένα όμορφο αφιέρωμα στον χρόνο του μαζί σας. Μπορείτε να τους σκεφτείτε ως φύλακες αγγέλους σας!

22. Shoulder Tattoo – Extended Version

Τατουάζ στον ώμο μέχρι το λαιμό του κοριτσιού - μάνταλα

Αυτό το περίπλοκο τατουάζ στον ώμο ενός κοριτσιού περιλαμβάνει περίπλοκα μοτίβα μάνταλα. Σε περίπτωση που δεν σας είχε ξανασυμβεί, τα τατουάζ μπορούν να συνεχιστούν στην περιοχή του λαιμού!

23. Αλυσίδες και τριαντάφυλλα περίπλοκο σχέδιο τατουάζ

Τατουάζ στον ώμο στον πήχη του κοριτσιού - κόκκινα τριαντάφυλλα

Αυτό το τατουάζ στον ώμο εκτείνεται και στους πήχεις του κοριτσιού. Τα απαλά κόκκινα τριαντάφυλλα αποδεικνύονται ένα καλό σχέδιο σε αντίθεση σε σύγκριση με τις μεταλλικές αλυσίδες!

24. Tribal Shoulder Tattoo for Men

Πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο και το στήθος του σε άνδρες

Εάν έχετε παρακολουθήσει τη Moana, το πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο και το στήθος αυτού του άντρα θα σας φαινόταν οικείο. Αυτό συμβαίνει επειδή το The Rock, που πρωταγωνιστεί ως Maui σε εκείνη την ταινία, έχει επίσης ένα τατουάζ παρόμοιο με αυτό!

25. Η Sakura ανθίζει στον ώμο

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - λουλούδια

Αυτός ο ανθισμένος σχεδιασμός τατουάζ για κορίτσια μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αισθητική των κοριτσιών. Οι λεπτομέρειες αυτού του τατουάζ – μέχρι τις σκιές του, είναι απλά υπέροχες! Αυτό το τατουάζ μπορεί να εκτείνεται κάτω από το χέρι ή την πλάτη επίσης.

26. Ένας πίνακας στον ώμο σας

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο αετός και ο Ινδός στο στήθος

Το τατουάζ στον ώμο αυτού του άνδρα απεικονίζει έναν αετό, ενώ μια απεικόνιση ενός Κόκκινου Ινδού στο στήθος. Αυτή είναι η ομορφιά ενός τατουάζ ώμου – μπορεί να επεκταθεί τόσο εύκολα!

27. Τα φτερά ενός αγγέλου

Τατουάζ στον ώμο στον πήχη ενός άνδρα - τα φτερά

Αυτό το τατουάζ απλώνει τα φτερά από τους ώμους μέχρι την περιοχή του αντιβραχίου. Ένα μοναδικό τατουάζ ώμου που φαίνεται να είναι ενσωματωμένο στο ανδρικό σώμα!

28. Το κορίτσι και το τέρας

Τατουάζ στον ώμο ενός κοριτσιού - αρκούδας και ενός ινδικού κοριτσιού

Τα τατουάζ που απεικονίζουν ένα άτομο που φορά το δέρμα ενός ζώου στο κεφάλι τους ως ένδειξη νίκης είναι κοινά. Αυτό το γεγονός ισχύει ακόμη και για τατουάζ ώμου για άνδρες και γυναίκες όπως αυτό το σχέδιο παραπάνω!

29. Ένα σχέδιο τατουάζ Viking

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - Βίκινγκ

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – Βίκινγκ

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τατουάζ που απεικονίζει τους Βίκινγκς; Οι λεπτομέρειες στο πλοίο και στον πολεμιστή είναι σαφείς σε αυτό το κομμάτι τατουάζ!

30. Masquerade – Venice Themed Shoulder Tattoo

Τατουάζ χρώματος στον ώμο του άντρα

Τατουάζ χρώματος στον ώμο του άντρα

Αν έχετε επισκεφθεί τη Βενετία της Ιταλίας, τότε ίσως γνωρίζετε για τα φεστιβάλ μεταμφίεσης που διοργανώνουν. Οι διακοσμητικές μάσκες και η βάρκα κολλάνε πιστά στην πραγματική ζωή!

Είναι τα τατουάζ ώμων επώδυνα?

Θα διαπιστώσετε ότι τα τατουάζ ώμων δεν είναι πολύ επώδυνα σε σύγκριση με άλλες περιοχές του σώματος. Η διαδικασία τατουάζ στους ώμους γίνεται πιο υποφερτή λόγω του γεγονότος ότι οι ώμοι έχουν αρκετά παχύ στρώμα λίπους.

Δεν λέμε ότι δεν θα υπάρχει καθόλου πόνος, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο υποφερτό από, ας πούμε, ένα τατουάζ στους καρπούς ή στο πίσω μέρος των γόνατών σας. Έτσι, αν ανησυχείτε για το κατώφλι του πόνου σας, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο αν πρόκειται απλά για τατουάζ στους ώμους. Το να κάνετε τατουάζ όταν αισθάνεστε ήρεμοι και έχετε καλή διάθεση θα σας βοηθήσει περαιτέρω να μειώσετε το επίπεδο του πόνου που αισθάνεστε!

31. Ανθισμένα λουλούδια και φύλλα – χρωματιστό τατουάζ

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – λουλούδια

Παρατηρήστε πώς το περίγραμμα του μπλε λουλουδιού ξεθωριάζει σε σύγκριση με αυτό των κόκκινων λουλουδιών. Αυτό συμβαίνει επειδή το τατουάζ κόκκινου λουλουδιού είναι μια νέα προσθήκη!

 32. Τατουάζ Κουκουβάγιας ώμου για κορίτσια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - κουκουβάγια με κλειδαριά και κλειδί και τριαντάφυλλα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – κουκουβάγια με κλειδαριά και κλειδί και τριαντάφυλλα

Οι κουκουβάγιες είναι μεταξύ των κορυφαίων σχεδίων τατουάζ που είναι δημοφιλή μεταξύ των γυναικών και των νεαρών κοριτσιών επίσης. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί, με την κουκουβάγια να απεικονίζεται ως ένα σοφό και φασκόμηλο πουλί!

33. Σχέδιο τατουάζ χωρίς δόντια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - δράκος κινουμένων σχεδίων Toothless

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – δράκος κινουμένων σχεδίων Toothless

Αγαπήσατε ποτέ μια ταινία κινουμένων σχεδίων τόσο πολύ που αποφασίσατε να την κάνετε τατουάζ στον εαυτό σας; Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα το κάνει αυτό! Πάρτε για παράδειγμα το τατουάζ φόρου φόρου φόρου φόρου άνω και θα δείτε γιατί!

Έννοια του τατουάζ ώμου

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι τα τατουάζ στους ώμους έχουν κάποιες έννοιες που αποδίδονται σε αυτό. Είναι σημαντικό να το προσέξετε για να προσελκύσετε επιτυχία και τύχη στη ζωή σας καθώς και να μην επηρεάσετε αρνητικά την πίστη και την τύχη σας.

Τα τατουάζ στον αριστερό σας ώμο λέγεται ότι σας παρέχουν προστασία, ικανότητα και δεξιότητες για να προσελκύσετε εύκολα χρήματα και απρόσμενο κέρδος. Η δεξιά πλευρά εν τω μεταξύ συνδέεται με τις επιθυμίες, τη σοφία και την οικογενειακή ευημερία ενός ατόμου.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να απαθανατίσετε φωτογραφίες ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας, σύμβολα που σχετίζονται με τους συγγενείς, τα παιδιά ή το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια ωραία ιδέα είναι να κάνετε τατουάζ σε ζώα που αναδεικνύουν τα εσωτερικά σας χαρακτηριστικά ή είναι απλά ευχάριστα για εσάς.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την τοποθέτηση διαφορετικών επιθετικών συμβόλων στους ώμους σας. Για παράδειγμα, τα τατουάζ κρανίων, άγριων ζώων, όπλων (όπλων), θανάτου, εικόνων της κόλασης και του καθαρτηρίου κ.λπ. δεν είναι κατάλληλα για τους ώμους. Μπορείτε να θεωρήσετε τους ώμους σας ως το μέρος για αμυντικά σημάδια, στολίδια, επιγραφές και εικόνες.

34. Japanese Warrior Shoulder Tattoo Design for Men

Οι άντρες λατρεύουν να δείχνουν τον ανδρισμό τους ακόμη και μέσω τατουάζ. Ένα τέτοιο τατουάζ ώμου θα μπορούσε να είναι ένα αφιέρωμα στους σαμουράι στην Ιαπωνία ή απλώς κάτι που οι άνδρες αισθάνονται ότι μπορούν να σχετίζονται.

35. Τυχερό πέταλο και τριφύλλι

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - Πέταλο και τριφύλλι

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – Πέταλο και τριφύλλι

Αν πιστεύετε ότι τα τατουάζ μπορούν να σας κάνουν τυχερούς, τότε τι θα λέγατε για αρχάριους?

36. Τα πάντα Lucky on a Shoulder Tattoo

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - τριφύλλι, πέταλο και ζάρια

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – τριφύλλι, πέταλο και ζάρια

Υπάρχει ένα χρυσό πέταλο, υπάρχει ένα τετράφυλλο τριφύλλι, μερικά ζάρια και ο Θεός ξέρει τι άλλο; Υπάρχουν τόσα πολλά να δούμε σε αυτό το τατουάζ!

37. An Owl on Fire – Majestic Shoulder Tattoo

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - κουκουβάγια

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – κουκουβάγια

Αυτό το τατουάζ μοιάζει με μια κουκουβάγια που αναδύεται από τις φλόγες του κάτω κόσμου. Φαίνεται απολύτως άγριο και εκπληκτικό!

38. Τατουάζ ένα αγαπημένο

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - το κορίτσι

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – φίλη

Φαίνεται ότι αυτός ο άντρας έχει κάνει τατουάζ στη φίλη του στους ώμους του – τουλάχιστον, πρέπει να είναι κάποιος πολύ σημαντικός για αυτόν. Τι υπέροχη χειρονομία!

39. Κάκτοι ωοτοκίας

Τατουάζ στους ώμους των αδελφών των κοριτσιών - κάκτους

Τατουάζ στους ώμους των αδελφών των κοριτσιών – κάκτους

Έτσι, αυτό δεν είναι ακριβώς ένα τατουάζ στους ώμους. Παρ ‘όλα αυτά, αυτοί οι κάκτοι είναι σίγουρα μια αξιολάτρευτη προσθήκη στα χέρια σας ή ακριβώς στην κορυφή των ώμων σας!

40. Elephant Tattoo Design for Men

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ελέφαντα

Τατουάζ στον ώμο του άντρα-ελέφαντα

Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αναδείξετε τους μυς σας! Το τατουάζ ελέφαντα εκτείνεται στη μία πλευρά του στήθους και σε ένα τμήμα της πλάτης επίσης. Σίγουρα φαίνεται φανταστικό!

41. Περισσότερα τατουάζ ζώων

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - μια σαύρα

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – μια σαύρα

Τατουάζ σαύρες ή γρύπες στο δεξί ώμο λέγεται ότι φέρνουν καλή ενέργεια και αρμονία στη ζωή σας.

42. Σχέδιο τατουάζ Griffon για άνδρες

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - γκρίφον

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – γκρίφον

Με ένα τόσο άγριο θηρίο που σας φυλάει στον ώμο σας, δεν είναι περίεργο που αυτό το τατουάζ σας φέρνει αρμονία και ειρήνη!

43. Τατουάζ με θέμα τον τρόμο για τους φανατικούς της φρίκης

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - βαμπίρ

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – βαμπίρ

Οι αιματηρές λεπτομέρειες αυτού του τατουάζ βαμπίρ φαίνονται ρεαλιστικές – το λέμε! Θα θέλατε αυτή η φρίκη να τατουάζεται μόνιμα στον εαυτό σας?

44. Ένα ρεαλιστικό κρανίο

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - το κρανίο

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – το κρανίο

Οι σκιές σε αυτό το τατουάζ ώμου κρανίου το κάνουν να μοιάζει σαν να αγγίζετε πραγματικά όλες του τις λεπτομέρειες. Φανταστείτε αυτό ως πίνακα που μπορείτε να κρεμάσετε στο δωμάτιό σας!

45. Lion Tattoo Design for Men

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - λιοντάρι

Τατουάζ στον ώμο ενός άντρα-λιονταριού

Εάν ένα τατουάζ πλήρους χρώματος απαιτεί πολύ χρόνο, πιθανότατα μπορείτε να μειώσετε λίγο χρόνο με ένα τατουάζ όπως αυτό. Το τατουάζ λιονταριού είναι μισόχρωμο και μισό μονόχρωμο.

46. ​​Πυροβόλα όπλα & Οπλα

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - πιστόλι, σφαίρες και μπρούτζινες αρθρώσεις

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – πιστόλι, σφαίρες και μπρούτζινες αρθρώσεις

Δεν είμαστε σίγουροι γιατί κάποιος θα ήθελε να κάνει τατουάζ όπλα στους ώμους του, αλλά το καθένα στους δικούς του!

47. Μοιάζει με τη λατρεία του διαβόλου!

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - το πεντάγραμμο και τα κρανία

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – το πεντάγραμμο και τα κρανία

Υπάρχει ένα πεντάγραμμο, υπάρχει ένα κατσικίσιο πλάσμα με τα κέρατά του και κρανία που επιπλέουν κοντά. Αρκετά σκοτεινό τατουάζ για να έχεις στους ώμους σου!

48. Τατουάζ Pinhead

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - Hellraiser

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – Hellraiser

Προφανώς, οι άνθρωποι μπορούν να αγαπήσουν τις ταινίες τρόμου τόσο πολύ που έχουν τον πιο τρομακτικό χαρακτήρα μόνιμα μελωμένο στους ώμους τους! Θα ήθελες?

49. Μοτίβο Μάνταλα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - ένα σύμβολο Om

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – ένα σύμβολο Om

Νομίζουμε ότι τα κορίτσια που εξασκούνται να ανοίγουν τα τσάκρα τους και κάνουν γιόγκα θα ήταν ευτυχισμένα να κάνουν ένα τατουάζ όπως αυτό που απεικονίζεται παραπάνω.

50. Θηλυκό τατουάζ Mandala Shoulder για γυναίκες

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - Μάνταλα

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – Μάνταλα

Οι γυναίκες και οι κυρίες μπορεί να εκτιμούν τις περίπλοκες λεπτομέρειες πολύ καλύτερα από τους άντρες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται μοτίβα τατουάζ μάνταλα όπως αυτό!

Ανδρικά τατουάζ στους ώμους

Το να κάνετε τατουάζ στους ώμους ήταν παραδοσιακά για τους άνδρες εδώ και πολύ καιρό. Οι Ινδοί σημείωσαν στους ώμους τους ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη φυλή. Σήμερα, τα τατουάζ ώμων είναι σύμβολο θάρρους και αντοχής. Δημοφιλή θέματα για αγόρια και άνδρες είναι τα γράμματα, τα αρπακτικά ζώα, τα κοσμικά κίνητρα, η βιομηχανική, τα τραύματα, τα κρανία και τα οστά, τα θαλάσσια θέματα και ούτω καθεξής..

Τα ιαπωνικά στυλ είναι επίσης κατάλληλα αν θέλετε να δώσετε έμφαση στους τέλειους μυς σας. Τέτοιες εικόνες προσελκύουν μεγάλη προσοχή επειδή είναι ογκώδεις και εκφραστικές. Είναι ενδιαφέρον αν τα τατουάζ έχουν πιασάρικες γραμμές και χρώματα όπως σε στυλ όπως σκουπίδια πουά ή κουκκίδες. Λεπτές γραμμές, έντονα χρώματα και σκιές δημιουργούν μια μοναδική και ελκυστική εικόνα στους ώμους σας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και μοναδικά τατουάζ στον ώμο τον τελευταίο καιρό είναι το bogatyr. Πρόκειται για ένα καθαρά ανδρικό τατουάζ, το οποίο είναι ιδιότυπο για το νόημά του, π.χ. φυσική δύναμη, γενναιότητα, σθένος, ειλικρίνεια, ευγενική καρδιά και αρχοντιά.

51. Το τατουάζ μιας περιπέτειας

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - η επιγραφή στα τούρκικα, ρολόι και το χελιδόνι

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – η επιγραφή στα τούρκικα, ρολόι και το χελιδόνι

Υπάρχει ένα ρολόι τσέπης με ένα κολιέ, ένα γράμμα στα τουρκικά και ένα χελιδόνι. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό; Μόνο το άτομο με αυτό το τατουάζ γνωρίζει τη σημασία του.

52. Totem Pole Tattoo

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - Τοτέμ

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – Τοτέμ

Τα μπαστούνια τοτέμ μπορεί να μην είναι τόσο πολύχρωμα, αλλά αυτό σε αυτό το τατουάζ είναι σίγουρο! Αγαπάμε πόσο φωτεινό αποδείχθηκε το χρώμα.

53. Τατουάζ 2D Drawing Shoulder

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - Ινδικό κορίτσι

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – Ινδικό κορίτσι

Αυτό το τατουάζ απλά δείχνει ότι τα τατουάζ ώμων δεν χρειάζεται να είναι ρεαλιστικά όλη την ώρα. Αυτό φαίνεται όμορφο όπως είναι!

54. Full Portrait Shoulder Tattoo για άνδρες

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο Ινδός

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – ο Ινδός

Οι κορυφαίες επιλογές των ανδρών για τατουάζ στον ώμο φαίνεται να περιλαμβάνουν πάντα ένα φυλετικό θέμα ή τουλάχιστον αυτό των Κόκκινων Ινδιάνων – κάτι σαν αυτή την εικόνα. Πόσα κόκκινα ινδικά τατουάζ έχετε εντοπίσει μέχρι τώρα?

56. Ένα αφιέρωμα στην επιστήμη

Αφηρημένο τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - Αϊνστάιν και φόρμουλες

Αφηρημένο τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – Αϊνστάιν και φόρμουλες

Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος δεν θα λειτουργήσει χωρίς Μαθηματικά και Επιστήμη, αλλά χρειάζεται πραγματικά να φτάσουμε στο βαθμό να φτιάξουμε ένα τατουάζ για να το γιορτάσουμε; Χμ, αναρωτιόμαστε!

57. Like A Shoulder Armor

Κελτικό τατουάζ στον ώμο του άνδρα

Κελτικό τατουάζ στον ώμο του άνδρα

Αυτό το τατουάζ με κελτικό θέμα θα σας υπενθυμίσει την πραγματικά δροσερή πανοπλία που βλέπετε σε ταινίες με μεσαιωνικό θέμα.

58. Πολυνησιακό σχέδιο τατουάζ για άνδρες

Πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα

Πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα

Οι μυώδεις ώμοι μπορούν να βαφτούν όχι μόνο με αφηρημένα, κελτικά ή πολυνησιακά μοτίβα, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ολόκληρες ιστορίες, ακόμη και αριστουργήματα εξέχοντων καλλιτεχνών.

59. Ένα τατουάζ για τη μητέρα φύση

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - το ξύλο

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – το ξύλο

Λένε ότι τα δάση θα εξαφανιστούν σε μερικές δεκαετίες στο μέγιστο λόγω ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Perhapsσως αυτό το τατουάζ ώμου διατηρείται για να θυμίζει αυτές τις πράσινες ομορφιές όταν η Μητέρα Φύση ξεθωριάζει.

60. Επιγραφές στο σκισμένο δέρμα

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - η επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – η επιγραφή

Εάν πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο επιγραφής για τατουάζ στους ώμους σας, ποιο κείμενο θα μελάνετε και γιατί?

61. Των Λεοπαρδάλων & Λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - μια λεοπάρδαλη και λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – μια λεοπάρδαλη και λουλούδια

Αυτό το τατουάζ ώμου έχει τόσο ένα έντονο στοιχείο όσο και ένα απαλό, απαλό στοιχείο. Πρόκειται για μια λεοπάρδαλη που περιφέρεται μέσα σε έναν κήπο αναζητώντας το θήραμά του; Τι νομίζετε?

62. Mindblown – Planetary Shoulder Tattoo Design

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου - χώρος

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου – χώρος

Μπορείτε να διαφωνήσετε ότι τα άλλα τατουάζ σε αυτή τη σελίδα είναι εντάξει, αλλά αυτό το τατουάζ παίρνει σίγουρα την τούρτα! Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά θαύμα στο διάστημα.

63. Μηχανικά εργαλεία – Τατουάζ Steampunk Shoulder

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - Βιομηχανική

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – Βιομηχανική

Η κουλτούρα Steampunk αφορά όλα αυτά τα εργαλεία και τα παλιά ρολόγια τσέπης. Αυτό πιθανότατα κάνει αυτό το τατουάζ επίσης ένα steampunk!

64. Alien vs Predator Tattoo Tribute

Τατουάζ στους ώμους του άνδρα - τραυματισμένη πληγή

Τατουάζ στους ώμους του άνδρα – τραυματισμένη πληγή

Αυτό το τατουάζ δεν είναι μόνο φόρος τιμής σε μια ταινία. Επικεντρώνεται επίσης στις σπασμένες πληγές στους ώμους αυτού του ατόμου. Είναι αυτό ένα μεγάλο πράγμα για τους άνδρες με τατουάζ ώμου?

65. κρανία & Σχέδιο τατουάζ Bones Shoulder

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα - κρανίο και οστά

Τατουάζ στον ώμο ενός άνδρα – κρανίο και οστά

Σας αρέσουν τα τατουάζ κρανίου; Γιατί να μην το πάτε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας τατουάζ σε ολόκληρο σκελετό όπως ακριβώς σε αυτήν την εικόνα?

66. Ο Ποσειδώνας και το πλοίο στη θάλασσα

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - Ποσειδώνας και πλοίο στη θάλασσα

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – Ποσειδώνας και πλοίο στη θάλασσα

Maybeσως σας αρέσει πολύ η αρχαία λαογραφία από διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Έχετε ακούσει το παραμύθι του Ποσειδώνα; Εάν έχετε, μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε και ένα τατουάζ σαν αυτό!

67. Τατουάζ δράκων στον ώμο

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα στο ιαπωνικό στυλ - ο δράκος

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα στο ιαπωνικό στυλ – ο δράκος

Τα τατουάζ δράκων στον ώμο είναι δημοφιλή τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Οι κινέζοι και οι ιαπωνικοί δράκοι ενσαρκώνουν τη σοφία, την ουράνια δύναμη, την αρμονία, την καλοσύνη και την αρχοντιά.

68. Japanese Dragon Shoulder Tattoo Design

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα στο ιαπωνικό στυλ - ο δράκος

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα στο ιαπωνικό στυλ – ο δράκος

Οι δράκοι με κέρατα προσθέτουν στον κομιστή αποφασιστικότητα και γενναιότητα. Στη δυτική κουλτούρα, ο δράκος συμβολίζει την ανεξαρτησία, τη δύναμη και την επιθετικότητα.

69. Ιάπωνες πολεμιστές & Σαμουράι

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - ο σαμουράι

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – ο σαμουράι

Οι εικόνες πολεμιστών και σαμουράι εμφανίζονται επίσης συχνά στους ώμους. Εξάλλου, φαίνεται ότι στους άντρες αρέσουν τα σκίτσα πανοπλιών ή πολεμικών κινήτρων.

70. Σχεδιασμός τατουάζ Armored Shoulder

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - πανοπλία

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – πανοπλία

Αυτό μοιάζει με πανοπλία μάχης μετά από έναν ιδιαίτερα έντονο αγώνα! Σημειώστε τη μικρή ρωγμή στο πάνω μισό της πανοπλίας όπου ένα όπλο έχει καταφέρει να περάσει.

71. Τατουάζ Trash Polka Shoulder

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα σε σκουπιδιάρικο πόλκα στυλ

Τατουάζ στον ώμο του άντρα σε σκουπίδι στυλ πόλκα

Τα σκουλαρίκια polka τατουάζ ήταν πάντα διάσημα για το μείγμα σουρεαλισμού, νατουραλιστικών και φωτορεαλιστικών στυλ. Ποιο μέρος του τατουάζ σας αρέσει περισσότερο?

72. Τατουάζ Dotwork Shoulder

Τατουάζ στον ώμο και το αντιβράχιο ενός άνδρα σε στυλ dotwork

Τατουάζ στον ώμο και το αντιβράχιο ενός άνδρα σε στυλ dotwork

Τα τατουάζ Dotwork μπορεί να είναι ιδιαίτερα ακριβά επειδή κάθε κουκκίδα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί το τελικό τατουάζ. Τα αποτελέσματα σίγουρα αξίζουν τον κόπο!

73. Dotwork Geometric Shoulder Tattoo Design

-Τατουάζ στον ώμο του άντρα σε στυλ dotvork

-Τατουάζ στον ώμο του άντρα σε στυλ dotwork

Υπάρχει ένας τεράστιος συνδυασμός μοτίβων που βλέπουμε σε αυτό το σχέδιο τατουάζ. Ωστόσο, όλα αποτελούνται από dotwork, γεγονός που κάνει τα χρώματα να εξαπλώνονται με υπέροχο τρόπο καθώς τα μοτίβα μεταβαίνουν!

74. Τατουάζ καρχαρία

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - ο καρχαρίας

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – ο καρχαρίας

Δεν πρόκειται για ερμηνεία καρχαρία μωρού! Το τατουάζ καρχαρία θεωρείται ως ένα άγριο τατουάζ και δεν χρειάζεται καν να μαντέψουμε γιατί.

75. Black and White Shark Shoulder Tattoo

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - ο καρχαρίας

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – ο καρχαρίας

Οι καρχαρίες στον ώμο συνδέονται με τη σκληρότητα, τη δύναμη, την πονηριά και την ταχύτητα. Ωστόσο, είναι επίσης σύμβολα της συνέπειας του στόχου, της ελευθερίας και της αυτάρκειας.

76. Τατουάζ καρχαρία καρτούν

Οι αρχαίες φυλές της Πολυνησίας πίστευαν στις προστατευτικές δυνάμεις των καρχαριών. Οι Ινδοί θεώρησαν ότι αυτό το σύμβολο μπορεί να βοηθήσει στο κυνήγι και την επιβίωση. Τώρα είναι επίσης ένα σημάδι κυριαρχίας στις επιχειρήσεις ή τα παιχνίδια.

77. Ο καρχαρίας είναι νεκρός

Έτσι έχουμε δει όλα τα άγρια ​​τατουάζ με θέμα τον καρχαρία με ώμους. Τι κάνει αυτό τον νεκρό καρχαρία?

78. Ακριβώς σαν κύριος

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα - ο καρχαρίας

Τατουάζ στον ώμο του άνδρα – ο καρχαρίας

Αυτός ο καρχαρίας είναι ντυμένος με κοστούμι, έχει ένα μονόκλι και ακόμη και ένα καπέλο που ταιριάζει! Αυτή είναι μια εικόνα που κανείς δεν θα συσχετίσει με τα φυσικά χαρακτηριστικά των αρπακτικών ενός καρχαρία.

79. Ρωμαίοι πολεμιστές

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο ήρωας

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – ο ήρωας

Οι μάχες, οι πολεμιστές και οι μαχητές είναι ένα σταθερό θέμα τατουάζ ώμου για άνδρες. Αυτό το ηρωικό τατουάζ δεν αποτελεί εξαίρεση.

80. Αρχαίοι Ιαπωνικοί Σαμουράι

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο ήρωας

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – ο ήρωας

Η στολή από μόνη της αρκεί για να πει ότι αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ Ιαπώνων σαμουράι. Αγαπάμε τις χορδές φωτός/φωτιά στο κάτω μέρος του τατουάζ!

81. Buddha Shoulder Tattoo για άνδρες & γυναίκες

Τατουάζ στον ώμο των ανδρών - Βούδας και λωτός

Τατουάζ στον ώμο των ανδρών – Βούδας και λωτός

Η εικόνα του Βούδα είναι επίσης δημοφιλής για τους άνδρες. Είναι για άτομα που ενδιαφέρονται για τον Βουδισμό και την ανατολική φιλοσοφία. Οι άνθρωποι με τον Βούδα στους ώμους τους προστατεύονται από το κακό και τις διαφορετικές ατυχίες.

82. Τατουάζ του Βούδα σε στυλ μελανιού Dotwork

Τατουάζ στον ώμο του άντρα σε στυλ dotwork - Βούδας

Τατουάζ στον ώμο του άντρα σε στυλ dotwork – Βούδας

Δεν θέλετε να φαίνεστε πολύ θρησκευόμενοι; Αυτό το τατουάζ dotwork μπορεί πιθανώς να αλλάξει τις αντιλήψεις άλλων ανθρώπων για το τατουάζ του Βούδα σας!

83. Ο Βούδας και το λουλούδι του λωτού

Τατουάζ στους άνδρες ώμου - Βούδας και λωτός

Τατουάζ στους άνδρες ώμου – Βούδας και λωτός

Ο Βούδας συνοδεύεται πάντα από λουλούδια Lotus όποτε απεικονίζεται ο Θεός. Μπορεί να είναι ένα σημάδι ειρήνης και αρμονίας, που ταιριάζει καλά με τον Βουδισμό!

84. Ιαπωνικός Δράκος & Διακοσμητικό τατουάζ

Τατουάζ στον ώμο και το στήθος ενός άνδρα - ιαπωνικός δράκος

Τατουάζ στον ώμο και το στήθος ενός άνδρα – ιαπωνικός δράκος

Μαζί με τον ιαπωνικό δράκο, σε αυτό το τατουάζ ώμου φαίνονται επίσης και δύο Ιάπωνες πολεμιστές. Υπάρχουν πολλά να δούμε!

85. Μονόχρωμο τατουάζ δράκου

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - δράκος

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – δράκος

Ένας πολύχρωμος δράκος μπορεί να θυμίζει στους θεατές το «yakuza», τους Ιάπωνες γκάνγκστερ. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτήν την αντίληψη, ένα απλό χρωματιστό τατουάζ όπως αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει!

86. Ενιαίο κεφάλι δράκου

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου - ο κινεζικός δράκος

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου – ο κινεζικός δράκος

Αυτό το κινεζικό τατουάζ ώμου δράκου απεικονίζεται με ένα μαργαριτάρι στο μέτωπό του. Τα φωτεινά χρώματα μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να λάμψουν στο σκοτάδι ανά πάσα στιγμή!

87. Japanese Dragon Tattoo & Ανθίζει η Sakura

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου - ο ιαπωνικός δράκος

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου – ο ιαπωνικός δράκος

Αν δεν ήσασταν σίγουροι αν ο δράκος θεωρείται ιαπωνικός ή κινέζικος, μια ματιά στα τατουάζ λουλουδιών κάτω από τον δράκο θα επιβεβαιώσει τις υποθέσεις σας! Ναι, είναι ιαπωνικής κληρονομιάς!

88. Στήθος & Shoulder Dragon Tattoo

Τατουάζ στον ώμο και το στήθος ενός άνδρα - ιαπωνικός δράκος

Τατουάζ στον ώμο και το στήθος ενός άνδρα – ιαπωνικός δράκος

Το σχήμα ενός δράκου το καθιστά κατάλληλο για τατουάζ στον δράκο στο στήθος και τους ώμους. Το κεφάλι, μεγαλύτερο μέγεθος, μπορεί να γίνει τατουάζ στο στήθος ενώ το σώμα του μπορεί να στροβιλίζεται γύρω από τους ώμους και τους πήχεις!

89. Κινεζικός δράκος – Σπάνια εκπροσωπείται

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου - ο δράκος

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου – ο δράκος

Συνήθως θα δείτε έναν μακρύ δράκο με μόνο τα δύο μπροστινά του πόδια να απεικονίζονται. Αυτό φαίνεται μοναδικό σε σύγκριση – δεν ξέρουμε καν αν είναι πραγματικά δράκος!

90. Καλλιτεχνικό σχέδιο τατουάζ ώμου λύκου

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο λύκος

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – ο λύκος

Ένας λύκος σημαίνει εξυπνάδα, γενναιότητα και σθένος. Είναι επίσης σύμβολο πίστης, ελευθερίας και αντοχής. Αυτό το τατουάζ είναι ακατάλληλο για ελαφρόμυαλα, αναποφάσιστα και αδύναμα άτομα.

91. Ο Λύκος & Το Dreamcatcher του

Τατουάζ στον ώμο του άντρα - ο λύκος και ο ονειροπαγίδα

Τατουάζ στον ώμο του άντρα – ο λύκος και ο ονειροπόλος

Όταν το σύμβολο των τατουάζ λύκου γίνει σαφές, η εμφάνισή του μαζί με τους ονειροπαγίδες μπορεί να είναι συγκεχυμένη σε σύγκριση. Τι νομίζετε ότι σημαίνει αυτό το τατουάζ?

92. Ένας λύκος που ουρλιάζει στο φεγγάρι

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου - ο λύκος ουρλιάζει στο φεγγάρι

Τατουάζ στον ώμο του ανθρώπου – ο λύκος ουρλιάζει στο φεγγάρι

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα τατουάζ λύκου συνήθως απεικονίζει έναν λύκο να ουρλιάζει στο φεγγάρι. Άλλωστε, αυτό είναι που βλέπουμε συνήθως στην τηλεόραση!

Γυναικεία τατουάζ στους ώμους

Οι γυναίκες και τα κορίτσια συχνά επιλέγουν περισσότερο χρώμα στα σχέδια τατουάζ τους ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες μικρών μεγεθών. Δεν είμαστε πολύ σοκαρισμένοι να αποκαλύψουμε αυτό το εύρημα. Άλλωστε, τα κορίτσια και οι γυναίκες απεικονίζονται ως πιο καλλιτεχνικές στη φύση σε σύγκριση με τους άνδρες. Εδώ είναι μερικά τατουάζ ώμου για κορίτσια και γυναίκες που μπορεί να αρέσουν στις γυναίκες.

93. You Are My Sunshine

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - ηλιοτρόπιο και η επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – ηλιοτρόπιο και η επιγραφή

Αυτό το υπέροχο τραγούδι χρησιμεύει ως ένα μελαγχολικό τραγούδι στις περισσότερες κυρίες – ακούγεται σαν ένα όμορφο τραγούδι αγάπης μέχρι να το επιβραδύνετε και να ακούσετε τη θλίψη πίσω από αυτό.

 94. Πολυνησιακό τατουάζ με σχέδιο λουλουδιών

Πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού

Πολυνησιακό τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού

Μην νομίζετε ότι στα κορίτσια δεν αρέσουν τα πολυνησιακά τατουάζ! Αυτά τα τατουάζ εξακολουθούν να φαίνονται πολύ θηλυκά και όμορφα όταν είναι μελανωμένα στους ώμους ενός κοριτσιού – ειδικά όταν περιλαμβάνεται επίσης ένα τατουάζ ενός λουλουδιού.

95. τρισδιάστατος Βούδας & Τατουάζ Temple Shoulder

Τα κορίτσια μπορούν επίσης να προσπαθήσουν να κάνουν τα τατουάζ στους ώμους τους να φαίνονται πιο μοναδικά και πρωτότυπα, μελάνιζοντας διαφορετικά τατουάζ σε 3D.

96. Κονσόλα 3D Gaming

Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε πόσο φωτορεαλιστικό είναι αυτό το τατουάζ ενός joystick! Αγαπάμε επίσης το τατουάζ Dr. Strange στο παρασκήνιο με τον υπέροχο μανδύα του.

97. Μελάνισμα ενός παγκόσμιου χάρτη

Ακόμα και στα κορίτσια, τα τατουάζ ώμου με χάρτη ή πυξίδα μπορεί να είναι σημαντικά – θυμίζοντάς τους το ταξίδι τους σε όλο τον κόσμο.

98. Ένα τατουάζ πουλιών με γεωμετρικά σχέδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - το πουλί

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – το πουλί

Maybeσως λοιπόν το κορίτσι σας να έχει εθνοτικές εικόνες ως μέρος των τατουάζ της. Είναι επίσης ωραίο! Διαφορετικές εθνοτικές εικόνες που απεικονίζουν διαφορετικά ζώα εμφανίζονται συχνά στα τατουάζ των κοριτσιών.

99. Ένας λύκος ανάμεσα στα τριαντάφυλλα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - τριαντάφυλλο λύκου και σκύλου

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – τριαντάφυλλο λύκου και σκύλου

Ο σχεδιασμός τατουάζ ώμου για κορίτσια μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα μείγμα λουλουδιών και αρπακτικών. Όταν ένας λύκος περιβάλλεται από λουλούδια και έναν όμορφο κήπο, θα πρέπει να είστε ακόμα φοβισμένοι και προσεκτικοί?

100. Πολύχρωμα πιτσιλιές στο τατουάζ σου

Ακόμα και τα πιο τρομακτικά σχέδια τατουάζ στον κόσμο μπορούν να συντονιστούν με πολύχρωμες πιτσιλιές χρωμάτων. Ένα πολύχρωμο τατουάζ λύκου θα ήταν ευκολότερο να περιμένουμε να δούμε σε ένα κορίτσι σε σύγκριση με ένα άγριο σε κοινά σενάρια.

101. Αρχικά & Επιγραφές

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - γοτθική επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – γοτθική επιγραφή

Ορισμένα τατουάζ ώμου για γυναίκες μπορεί να περιλαμβάνουν απλά ονόματα, αρχικά καθώς και επιγραφές σε γκράφιτι ή γοτθικά στυλ. Το στυλ της γραμματοσειράς μπορεί να είναι διαφορετικό μεταξύ των κυριών.

102. Τατουάζ ζωγραφισμένη πεταλούδα

Τατουάζ στον ώμο ενός κοριτσιού - πεταλούδα

Τατουάζ στον ώμο ενός κοριτσιού – πεταλούδα

Στον γυναικείο κόσμο, τα πιο δημοφιλή έντομα είναι επίσης οι πεταλούδες, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Μετά από όλα, οι πεταλούδες συχνά απεικονίζονται ως χαριτωμένες, όμορφες και ακόμη και κομψές!

103. Starry Starry Night

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - αστέρια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – αστέρια

Τα τατουάζ σταρ είναι επίσης μια κοινή επιλογή μεταξύ των γυναικών. Αυτό το συγκεκριμένο τατουάζ παραπάνω, ωστόσο, σίγουρα μας θυμίζει την αμερικανική σημαία!

104. Ένας Τίγρης που γκρινιάζει

Τα τατουάζ τίγρης που γκρινιάζουν, όπως αυτό που παρουσιάστηκε παραπάνω, μπορούν να υιοθετηθούν από κυρίες που έχουν κουραστεί να τους περιφρονούν. Είναι μια προειδοποίηση που λέει: «Προσοχή, θα δαγκώσω!»

105. Κόμπρα και λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - φίδι και λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – φίδι και λουλούδια

Το γεγονός ότι ο όρος «φίδια» σχετίζεται συχνά με μια αρνητική προσωπικότητα δεν φάνηκε να αποτρέπει αυτή την κυρία από το να κάνει αυτό το τατουάζ! Υποθέτω ότι το δηλητήριο του φιδιού γίνεται πιο μαλακό από τα γύρω λουλούδια.

106. Διακοσμητικό σχέδιο τατουάζ με καθρέφτη

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - Μάνταλα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – Μάνταλα

Διακοσμητικά τατουάζ όπως αυτό μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στους ώμους, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος. Perhapsσως αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τα μοτίβα τατουάζ όπως αυτό είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο!

107. Τατουάζ Pet Cat

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - γάτα και λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – γάτα και λουλούδια

Φυσικά, πρέπει να συμπεριλάβουμε τα αγαπημένα μας κατοικίδια ως μέρος των πιο δημοφιλών σχεδίων τατουάζ ώμου! Ακόμα και όταν ο αγαπημένος μας γούνινος φίλος έχει φύγει, αυτό το τατουάζ θα παραμείνει.

Η σημασία των μοτίβων λουλουδιών τατουάζ στον ώμο

Περιττό να πούμε ότι τα μοτίβα λουλουδιών τατουάζ πιθανότατα θα συγκαταλέγονται στις 3 πρώτες λίστες σχεδίων τατουάζ για γυναίκες. Ωστόσο, τα λουλούδια έχουν διαφορετική σημασία. για παράδειγμα, οι παρακάτω λουλουδάτες συνθέσεις στην κορυφή των τατουάζ ώμου για γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικές έννοιες ανάλογα με τον τύπο των λουλουδιών που είναι.

108. Τατουάζ Rose Floral Shoulder

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - τα τριαντάφυλλα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – τα τριαντάφυλλα

Ένα τριαντάφυλλο στον ώμο είναι σύμβολο ομορφιάς και αγάπης. Ακόμη και για τα τριαντάφυλλα, υπάρχουν διαφορετικές έννοιες για διαφορετικά χρώματα τριαντάφυλλα. Τα λευκά τριαντάφυλλα, για ένα, είναι ένα σημάδι αθωότητας, σαφήνειας και ειλικρίνειας.

109. Μαύρα Τριαντάφυλλα

Ένα μαύρο τριαντάφυλλο είναι ένα σημάδι μιας δύσκολης κατάστασης ψυχής.

110. Μαύρα τριαντάφυλλα με μίσχο & Αγκάθια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - μαύρο τριαντάφυλλο

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – μαύρο τριαντάφυλλο

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία ενός τατουάζ με μαύρο τριαντάφυλλο, θέλετε ακόμα να βάψετε ένα λουλούδι με τόσο σκοτεινές έννοιες στον ώμο σας?

111. Τατουάζ Orchid Shoulder για γυναίκες

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - η επιγραφή και οι ορχιδέες

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – η επιγραφή και οι ορχιδέες

Τα τατουάζ με ορχιδέες μπορεί να σημαίνουν μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια, αρμονία και ομορφιά, γονιμότητα και γυναίκες. Perhapsσως οφείλεται στο πόσο ξεχωριστά είναι και τα πέταλα των ορχιδέων!

112. Ένα ειρηνικό τατουάζ λωτού

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - λωτός

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – λωτός

Εν τω μεταξύ, εάν έχετε ένα τατουάζ με λωτό στον ώμο σας, μπορεί να σχετίζεστε με ειρηνικό μυαλό και δημιουργικότητα.

113. The Sakura Blossoms

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - sakura

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – Sakura

Τα άνθη Sakura φέρουν σύμβολα παρόμοια με αυτά των λουλουδιών λωτού – μια ροή δημιουργικότητας και ένα ειρηνικό μυαλό επίσης.

114. Τατουάζ ώμου των κρίνων

Τα κρίνα συμβολίζουν την αξιοπρέπεια, τη σαφήνεια και την υπεροχή, ενώ οι τουλίπες είναι σημάδια παθιασμένης αγάπης.

115. Μια βαμμένη κυρία

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα τατουάζ για γυναίκες μπορεί ακόμη και να εμφανίζονται ακριβώς έτσι – δεν χρειάζεται να περιμένετε να βλέπετε λουλούδια όλη την ώρα!

116. Τουλίπες

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - κίτρινη τουλίπα

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – κίτρινη τουλίπα

Οι κίτρινες τουλίπες λένε τις δικές τους ιστορίες χωρισμού ή προδοσίας, μια πικρή ιστορία που μπορείτε να δείξετε σε όλους.

117. Red Tulips Shoulder Tattoo

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού - λουλούδια

Τατουάζ στον ώμο του κοριτσιού – λουλούδια

Λοιπόν, αυτό το τατουάζ είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από κόκκινες τουλίπες. Είναι ένας ολόκληρος κήπος σε όλο του το μεγαλείο! Perhapsσως υπάρχουν διαφορετικές έννοιες για όλα τα λουλούδια που απεικονίζονται σε αυτό το τατουάζ.

Πώς να φροντίσετε το πρόσφατα τελειωμένο τατουάζ σας στον ώμο

Εάν φροντίζετε καλά τους ώμους σας μετά τη συνεδρία τατουάζ, τα επακόλουθα αποτελέσματα θα επουλωθούν το πολύ σε δύο εβδομάδες. Η καλύτερη παραλλαγή είναι να κάνετε τατουάζ ώμου το φθινόπωρο ή την άνοιξη επειδή δεν χρειάζεται να φοράτε ζεστά ρούχα, κάτι που φέρνει πολλές ενοχλήσεις. Η θέση του τατουάζ πρέπει να πλένεται περιοδικά και να αντιμετωπίζεται με κρέμα. Η καλοκαιρινή ζέστη και η σκόνη είναι επίσης δυσμενείς για τα τατουάζ.

Όσο λιγότερο αφήνετε τα τατουάζ σας να αλείφονται με άλλα υλικά κατά τη διάρκεια της περιόδου επούλωσης, τόσο καλύτερα θα ήταν!

Τατουάζ ώμων διασημοτήτων

Ακόμα και διασημότητες φαίνονται να κάνουν τατουάζ στους ώμους ή γύρω από αυτούς. Πόσα από αυτά τα τατουάζ γνωρίζετε; Αυτές οι διασημότητες έχουν εκτεταμένα τατουάζ στους ώμους τους. Διαφοροποιούνται από γράμματα και εισαγωγικά σε μεγάλες εικόνες ασπρόμαυρες.

Η Lady Gaga

Τατουάζ στη Lady Gaga - απόσπασμα

Τατουάζ στο χέρι της Lady Gaga – απόσπασμα

Ένα γερμανικό σενάριο ποιήματος του Ράινερ Μαρία Ρίλκε μεταφράζεται εδώ: «Την πιο βαθιά ώρα της νύχτας, ομολογήστε στον εαυτό σας ότι θα πεθάνετε αν σας απαγορευτεί να γράψετε. Και κοιτάξτε βαθιά στην καρδιά σας όπου απλώνει τις ρίζες της, την απάντηση και αναρωτηθείτε, πρέπει να γράψω; »

Τατουάζ στον ώμο της Lady Gaga - γράμματα

Τατουάζ στον ώμο της Lady Gaga – γράμματα

Αυτό το τατουάζ Tokyo Love τιμά τη συνεργασία της Lady Gaga με έναν Ιάπωνα σύγχρονο καλλιτέχνη, τον Nobuyoshi Araki, το 2009. Η συνεργασία τους περιελάμβανε μια φωτογράφιση με θέμα τη δουλεία για τη Vogue Hommes Japan.

Τατουάζ στον ώμο της Lady Gaga - επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο της Lady Gaga – επιγραφή “μπαμπάς”

Η επιγραφή «μπαμπάς» μέσα σε μια καρδιά ήταν το αφιέρωμα της Lady Gaga στον πατέρα της, Joe Germanotta, ο οποίος αρνήθηκε να πάει για μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς παρά τις παρακλήσεις της.

Αντζελίνα Τζολί

Τατουάζ στον ώμο της Angelina Jolie - επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο της Angelina Jolie – επιγραφή “γεωγραφικές συντεταγμένες”

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε μερικά δικά της παιδιά από διάφορα μέρη. Αυτές οι συντεταγμένες αναφέρουν λεπτομερώς τους τόπους γέννησης των παιδιών της!

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τατουάζ στον ώμο του David Beckham - η επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο του David Beckham – η επιγραφή

Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αντιμετώπισε κάποιες προκλήσεις στη ζωή του σχετικά με ορισμένες υποθέσεις, είχε το μελανωμένο αυτό το τατουάζ, με τη φράση “In Face of Adversity”.

Ανταμ Λεβιν

Τατουάζ στον ώμο του Adam Levine - επιγραφή

Τατουάζ στον ώμο του Adam Levine – επιγραφή

Το τατουάζ του Adam Levine στον ώμο είπε απλά “Los Angeles”, για να αντιπροσωπεύσει την αγάπη του για αυτήν την περιοχή.

Με πάνω από 100 σχέδια τατουάζ ώμου για γυναίκες, άνδρες, κορίτσια και αγόρια σε όλο τον κόσμο, ελπίζουμε ότι σας δείξαμε τουλάχιστον μερικές εμπνευσμένες ιδέες που μπορείτε να θυμηθείτε για την επόμενη συνεδρία τατουάζ σας. Ποιο από αυτά τα τατουάζ σας αρέσει περισσότερο και γιατί?